3⃣1⃣ کتاب «#سرنوشت_فلسطین» دربارهی حقطلبی گروهی است که چون میدانستند در کشورهای اروپایی و البته ایالات متحده کمتر کسی از ظلم رژیم صهیونیستی به فلسطینیان آگاه است، بر آن شدند تا صدای مردم مظلوم فلسطین را به گوش هموطنان خود برسانند؛ اعضای این گروه، روزنامهنگارانی مستقل و اهل ایالت نیوجرسی بودند که توانستند با گردآوری اسناد تاریخی از حوادثی که بین سالهای ۱۸۸۱ تا ۱۹۷۶ در فلسطین رخ داده، تاریخ آن را روایت کنند و بر جعلی بودن روایت صهیونیستها صحه بگذارند؛ زیرا صهیونیستها با افسانهبافی کاری کردهاند که مردم آمریکا از آنان حمایت کنند.
با وجود جنگ و درگیریهای بسیار در فلسطین، تعدادی از نویسندگان آن برای اطمینان بیشتر و دقیقترشدن این روایت تاریخی به این سرزمین سفر کردند تا از نزدیک با آوارگان و مبارزان فلسطینی دیدار کنند و در مواردی حوادث تاریخی در سیر روایت کتاب را بهطور مستقیم از زبان شاهدان عینی آن نقل کنند. تلاش آنها باعث شده تا این کتاب در مقایسه با سایر متونی که فقط به منابع مکتوب اکتفا کردهاند، از دقت روایی و اعتبار بالاتری برخوردار باشد. روایت صمیمانه و جذاب نویسندگان بهگونهای است که حتی خوانندهٔ عادی که اطلاعات تخصصی چندانی در این زمینه ندارد، میتواند با مطالعهٔ آن بهراحتی متوجه ابعاد تاریخی گوناگون سرنوشت فلسطین بشود.
📆 سال نشر: ۱۴۰۱
📤 ناشر: کتابستان معرفت
✍ نویسنده: جمعی از نویسندگان
📝 مترجم: مهدی صدرالدین
📖 تعداد صفحات: ۳۵۶
📚 دسته بندی: فرهنگ پایداری فلسطین
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin
4⃣1⃣ «#ده_غلط_مشهور_درباره_اسرائیل» مورخ اسرائیلی علیه اسرائیل نوشته است.
در سال های گذشته مورخان زیادی در سراسر جهان و مخصوصا جهان اسلام به نقد ادعاهای دروغین اسرائیلی ها برای حضور در سرزمین های اشغالی پرداخته اند. در این میان نظرات مورخانی که از دل اسرائیل و یهود برخاسته اند، حائز اهمیت است. ایلان پاپه یکی از این مورخان است که نظراتش در سال های اخیر سر و صدای زیادی به پا کرده است.
کتاب های مختلف او درباره درگیری اسرائیل و فلسطین باعث شده است که او شهرت فراوانی در این حوزه کسب کند. ایلان پاپه از جمله مورخان جدید اسرائیلی است که تشکیل اسرائیل را مقصر فقدان صلح در خاورمیانه دانسته و صهیونیسم را خطرناک پنداشته و خواستار تحریم بین المللی دانشگاهیان اسرائیلی شده است.
اما شاید مهمترین کتاب پاپه بعد از "پاک سازی نژادی فلسطین" را بتوان " ۱۰غلط مشهور درباره اسرائیل" دانست که پس از انتشار سر و صدای زیادی به پا کرد. پاپه در این کتاب ۱۰افسانه ای را که اسرائیل بر پایه آن بنا نهاده شده است، مورد ارزیابی قرار داده و جعلی بودن آن را به جهانیان نشان داده است.
پاپه در این کتاب ابتدا ۱۰گزاره تاریخی را که بنیاد کشور جعلی اسرائیل شده است، مطرح کرده است و در ادامه با دلایل تاریخی و مستندات و شواهد این ادعاها را مورد مداقه قرار می دهد.
📆 سال نشر: ۱۳۹۹
📤 ناشر: کتابستان معرفت
✍ نویسنده: #ایلان_پاپه
📝 مترجم: #وحید_خضاب
📖 تعداد صفحات: ۲۹۲
📚 دسته بندی: صهیونیسم و استکبار بین المللی
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin
5⃣1⃣ مجموعهی ۳جلدی «#تو_زودتر_بکش»(روایت نیرو های عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از ۶۰سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته ای و موشکی ایران) روایتی "اسرائیلی" از پیش زمینه ها و روند تشکیل سازمانهای اطلاعاتی این رژیم است و در این بین بیش از هر چیز بر ترورهای صورت گرفته از سوی این دستگاه ها تمرکز دارد.
برگمن، برای به دست آوردن تصویری از سیر و عملکرد این دستگاه ها، هزاران سند (که برخی از آنها، محرمانه بوده و به صورت غیرقانونی در اختیار او قرار گرفته) و تعداد بی شماری کتاب و مقاله را بررسی کرده است. اما اهمیت بیشتر این کتاب، به صدها مصاحبه اختصاصی نویسنده با کسانی برمی گردد که خود به صورت مستقیم در این سازمانها (یا در وقایع مورد اشاره در کتاب) حضور داشته اند و رتبه سازمانی یا عملیاتی برخی از آنها نیز در بالاترین سطح بوده و همین، اطلاعات آن ها را به معنای دقیق کلمه "دست اول" کرده است.
📆 سال نشر: ۱۳۹۹
📤 ناشر: شهید کاظمی
✍ نویسنده: رونین برگمن
📝 مترجم: #وحید_خضاب
📖 تعداد صفحات: مجموعه ۳جلدی
📚 دسته بندی: تاریخچه صهیونیسم و استکبار بین المللی
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin
6⃣1⃣ کتاب «#تنها_در_دمشق»(قصه بزرگ ترین جاسوس اسرائیلی «الی کوهن») یکی از منشوراتی است که رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۶ یعنی ۲۱سال پس از ماجرای موضوع این کتاب، اجازه تدوین و انتشار آن را به زبان عبری صادر کرده است که مرکز پژوهش های راهبردی خلیج فارس در لندن نیز آن را به زبان عربی ترجمه و موسسه انتشاراتی «البیان» در دبی آن را در سال ۱۹۹۷ چاپ نموده است.
هدف از ترجمه این کتاب به فارسی، آشنا نمودن مخاطبان تخصصی با موضوع مورد اشاره در آن است و در این راستا سعی شده ترجمه ای بدون هیچ گونه دخل و تصرف در ادبیات این کتاب ارائه شود.
📆 سال نشر: ۱۳۹۷
📤 ناشر: بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)
✍ نویسنده: شموئیل سیجف
📝 مترجم: علیرضا طاقتی
📖 تعداد صفحات: ۲۲۴
📚 دسته بندی: خاطرات، زندگینامه و سفرنامه/تاریخچه صهیونیسم و استکبار بین المللی
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin
7⃣1⃣ «#پاکسازی_قومی_فلسطین» قصه دردناک مصادره و غصب مال و ملک، آوارگی و بی پناهی، و کشتار بی رحمانه یکی از قدیمی ترین اقوام بشری، یعنی قوم فلسطینی است.
کتاب پاکسازی قومی فلسطین، چگونگی، کیفیت و ابعاد وحشتناک پاکسازی قومی را در وجوه انسانی، اجتماعی، فرهنگی ، اقتصادی و تاریخی آن، با تکیه و با بر شماری اسناد و مدارک متقن و قابل اعتنا و اتکا به دور از حتی یک شعار یا یک عده واهی، به روش علمی و تحقیقی، و با ارجاع خواننده به قریب هزار بار سند، به شرح و توصیف می کشد.
📆 سال نشر: ۱۳۹۶
📤 ناشر: اطلاعات
✍ نویسنده: #ایلان_پاپه
📝 مترجم: محسن کرباسفروشان
📖 تعداد صفحات: ۶۳۲
📚 دسته بندی: فرهنگ پایداری فلسطین/جهان اسلام: فرق، جریان ها و جنبش ها
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin
8⃣1⃣ در کتاب «#سمفونی_سرنوشت» ولید(شخصیت اصلی داستان) همان که در ماجرای نکبت آواره گردیده و ملیت بریتانیایی اختیار کرده، به همرا همسرش جولی لیتل هاوس انگلیسی فلسطینی برای عملی کردن وصیت مادر همسر ارمنی فلسطینیاش ایوانا اردکیان به فلسطین سفر می کند. او در این سفر تاریخ فلسطین را برجسته و بازسازی می کند و دو تراژدی سازمان می دهد : تراژدی ماندن و تراژدی رفتن، که هر دو به یک اندازه دردآور و اشک بار هستند.
📆 سال نشر: ۱۳۹۷
📤 ناشر: شرکت حکایت قلم نوین (جامعه ایرانیان)
✍ نویسنده: ربعی مدهون
📝 مترجمان: عبدالله ضابطی، حبیبالله عباسی
📖 تعداد صفحات: ۳۰۴
📚 دسته بندی: #رمان
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin
9⃣1⃣ در کتاب «#غزه_از_بازگشت_مینویسد»(مجموعه داستان های کوتاه از پانزده نویسنده فلسطینی) آنچه که از انسانیت ناب، ترحم و مبارزه جویی جوانان فلسطین در این مجموعه از داستان های کوتاه می خوانیم گواه انعطاف پذیری، مقاومت و زیبایی مردمی است که در هر نقطه ای از جهان مورد خشونت و ظلم قرار گرفته اند.
نویسندگان این داستان ها، جوانان بیست ساله ای هستند که اگر چه صدای بمب و گلوله و برنامه های عامدانه اسرائیل برای آن ها همراه تک تک لحظات زندگی آن ها بوده است اما داستان هایشان به ما می آموزد که چگونه باید روحی تسخیر ناپذیر و اراده ای ناگسستنی داشت. این جوانان در حقیقت نسل بعدی نویسندگان و اندیشوران فلسطینی هستند. باید صدای آن ها را قوت بخشیم، مسیر را برایشان هموار سازیم، داستان هایشان را بخوانیم و راهشان را ادامه دهیم.
📆 سال نشر: ۱۳۹۵
📤 ناشر: آرما
✍ گردآوری: رفعت العرعیر
📝 مترجم: امیرحسین حیدری
📖 تعداد صفحات: ۲۴۸
📚 دسته بندی: #رمان
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin
0⃣2⃣ کتاب «#درباره_فلسطین» به بررسی تاریخ فلسطین از آغاز شکل گیری تا پایان سال ۲۰۰۳ می پردازد.
پس از وقوع جنگ اعراب و اسرائیل در سال ۱۹۴۸، در موافقت نامه های آتش بس موقت بین اسرائیل و کشورهای عرب همسایه آن، هیچ گاه از فلسطین به عنوان یک سرزمین مجزا، نامی برده نشد. در این موافقت نامه ها، فلسطین بین اسرائیل، مصر، سوریه و اردن تقسیم شد. اسرائیل علاوه بر مناطقی که سازمان ملل متحد تقسیم بندی کرده بود، ۲۶درصد از سرزمینهای غرب رود اردن را نیز تصرف کرد.
بیت المقدس به دو بخش تقسیم شد و بخش های شرقی اردن از جمله شهرهای باستانی و اسرائیل بخش غربی و مصر نیز باریکه غزّه را در اختیار گرفت.
📆 سال نشر: ۱۳۹۶
📤 ناشر: ثالث
✍ نویسنده: #نوام_چامسکی / #ایلان_پاپه
📝 مترجم: محسن عسکری جهقی
📖 تعداد صفحات: ۲۵۸
📚 دسته بندی: جهان اسلام: فرق، جریان ها و جنبش ها
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin
1⃣2⃣ کتاب «#لهجههای_غزهای»
این کتاب توسط یوسف القدرة که از شاعران غزه به شمار میآید و فاتنه الغره از بانوان شاعر فلسطینی است نوشته شده روایت نزدیک از غزه بعد از طوفان الاقصی پرداخته است.
این کتاب حاصل نوشتههای دو نفر است:
یوسف القدرة، شاعری ساکن خانیونس در باریکۀ غزه که با زاویۀ نگاهی باز، به تماشای رویدادهای اطرافش نشسته و آنها را به همراه تجربیات شخصی خود برای خواننده باز گفته است.
نفر دوم یک شاعره فلسطینیالاصل مقیم بلژیک به نام فاتنه الغره است. او که برای دیدن خانواده و برادرانش به غزه رفته بود، با شروع حملۀ زمینی اسرائیل به غزه در آنجا گرفتار شد و تا دو ماه بعد که موفق شد مجوز رفتن به مصر و سپس بلژیک را بگیرد، شش یادداشت از مجموعه یادداشتهای این کتاب را نوشت.
📆 سال نشر: ۱۴۰۳
📤 ناشر: سوره مهر
✍ نویسنده: یوسف القدره/فاتنه الغره
📝 مترجم: محمدرضا ابوالحسنی
📖 تعداد صفحات: ۱۳۶
📚 دسته بندی: مجموعه یادداشت
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin
2⃣2⃣ کتاب «#اخگر_به_گریبان»
حسین جابری انصاری سیاستمدار، مشاور و سفیر جمهوری اسلامی در حوزه کشورهای عربی در چهارمین ترجمه خود از جهان عرب به سراغ زندگینامه اندیشمند و مبارز فلسطینی منیر شفیق رفته است. منیر شفیق در خانواده ای مسیحی در شهر بیت المقدس به دنیا آمده است. پدر او حقوق دان و گرایشات چپ و مارکسیستی داشته است اما با اشغال فلسطین توسط نیروهای صهیونیستی از فعالیت سیاسی کناره گیری می کند. منیر اما با همان گرایشات چپ پدر وارد فاز مبارزاتی و سیاسی می شود و بسیار زود به خاطر فعالیت هایش در اردن به زندان می افتد. او پس از آن در دوره ای از جبهه کمونیستی خارج می شود و به دنبال تفکرات ناسیونالیستی به جنبش آزادی بخش فلسطین به رهبری یاسر عرفات بپیوندد اما رفتار سازش کارانه عرفات با سران صهیون سبب می شود تا از این گروه نیز فاصله گرفته و خود به عنوان موسس جنبش فتح و گروه های جهاد اسلامی مسیر مبارزاتی اش را ادامه دهد. پیروزی انقلاب اسلامی دوران جدیدی در تفکرات سیاسی و اعتقادی منیر شفق ایجاد می کند و او را به گرایشات اسلامی نزدیک می گرداند. او نویسنده صدها مقاله و ده ها کتاب در مورد ماجرای فلسطین و اسرائیل است و مرور زندگی او اطلاعات بسیار ارزشمندی در مورد تاریخ فلسطین و اتفاقاتی که در این دوره طولانی اختلاف و مبارزه میان احزاب عرب رخ داده را به مخاطب ارزانی می دارد.
📆 سال نشر: ۱۴۰۱
📤 ناشر: ایران
✍ نویسنده: نافذ ابوحسنه
📝 مترجم: حسین جابری انصاری
📖 تعداد صفحات: ۶۵۶
📚 دسته بندی: خاطرات منیر شفیق (اندیشمند و استراتژیست فلسطینی و عرب)
📚🇵🇸 @Ketabkhoneye_Falastin