فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشی پربازدید برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن!
یک متخصص آشپزی در استرالیا با نشان دادن روشی که یک پیاز را ظرف مدت 30 ثانیه خرد میکند مدعی شد که اینگونه دیگر اشک نمیریزید.
#ترفند
#خردکردن
#پیاز
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با هسته گیلاس، کیسه تسکین درد بسازید 👌
🔸از آنجایی که هسته های کوچک و ریز گیلاس و آلبالو تا حدودی به عنوان عایق حرارتی عمل کرده و سرما و گرمای جذب شده را در خود نگه می دارند در نتیجه گزینه مناسبی برای درست کردن کیسه های حرارتی هستند.
🔸 این هسته های ریز دما را در خود نگه داشته و به آرامی و به مرور زمان انتشار می دهند. حرارتی بدون رطوبت. خواه این حرارت سرما باشد یا گرما
#ترفند
#گیلاس #هسته
#هسته_گیلاس
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
ترشی تفاله لیمو(پالپ یا سلف لیمو)
#ترشی #تفاله_لیمو
#لیمو #ترشی_لیمو
مواد لازم
لیمو ترش (تفاله) به مقدار لازم
سیاه دانه به مقدار لازم
نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه به مقدار لازم
سرکه سفید
زمانی که فصل گرفتن آب لیمو هست،وقتی آب لیمو گرفتید باید بیست و چهار ساعت بمونه،تو این زمان مقداری تفاله(سلف،پالپ)روی آبلیمو جمع میشه،این تفاله ها رو جمع کنید و هسته های اون رو جدا کنید.
بعد به آن،نمک فلفل قرمز ، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سرکه سفید را اضافه کنید به اندازهای که پنجاه درصد نسبت به حالت اولیه رقیق تر شود و بعد در شیشه بریزید.
بعد از سه الی چهار روز ترشی آماده هست،،نوش جان
سایر نکات
بعد از باز شدن در شیشه آن را در یخچال نگهداری کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
#حلوازعفرانی_کشدار
#حلوازعفرانی
#حلوا
#حلواکشدار
این حلوا مثل حلوای انگشت پیچ درست میشه با این تفاوت که همزدنش بیشتر هست ،حسابی کش میاد و بعدا روغن پس نمیده .خیلی خوشمزه است .
مواد لازم
آرد (150گرم)۱ لیوان
شکردانه ریز (200گرم)۱ لیوان سر پر
روغن مایع یک و یک چهارم لیوان
آب و گلاب۱/۳ لیوان
زعفران دم کرده۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
آبلیمو۱ قاشق غذا خوری
هل۱/۳ قاشق چای خوری
طرز تهیه
🚫میزان دقیق مایعات با هم (آب+گلاب+زعفران) باید نصف لیوان شود نه بیشتر. آب ،گلاب ، شکر ،زعفران دم کرده و آبلیمو رو توی یه قابلمه میریزیم هم میزنیم تا شکر حل شود سپس روی اجاق با حرارت متوسط میزاریم و به هم زدن ادامه میدیم تا همه شکر کاملا حل بشه و مایع شروع به حباب زدن کرد از روی اجاق برداشته و میذاریم خنک بشه .
آرد که بهتره نصف آرد گندم و نصف آرد سفید قنادی باشه رو توی یه دیگ با ارتفاع بلند ریخته و روغن رو اضافه میکنیم و مرتب در یک جهت هم می زنیم. باید آرد و روغن به خوبی ترکیب شن و گلوله ای از آرد در مخلوط آرد و روغن وجود نداشته باشه.و غلظتش مثل "ارده " بشه، مایع شل و روانی که به راحتی از قاشق بریزه.
ادامه نکات پست بعد 👇👇
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#حلوازعفرانی_کشدار #حلوازعفرانی #حلوا #حلواکشدار این حلوا مثل حلوای انگشت پیچ درست میشه با این تفاوت
🚫از لحظه ای که شروع به هم زدن حلوا می کنیم باید دقت کنیم که جهت هم زدن فقط از یک سمت باشه و هرگز عوض نشه.تاکید میکنم اصلا جهت همزدنتون رو عوض نکنید.🚫 مرتب هم میزنیم که یه وقت ته نگیره. فقط در یک جهت. وگرنه بعدا حلوا کش نمیاد. وقتی که رنگ آرد و روغن طلایی شد و بوی خامی آرد از بین رفت ، از روی حرارت برش میداریم اینکه در این مرحله چقدر روی حرارت بذاریم و تا چه میزان رنگ آرد و روغن تیره بشه دیگه دست خودمونه یعنی بستگی به ذائقه مون داره.
👈فوت کوزه گری : زمانی آماده است که وقتی چند لحظه ای همش نزنیم مشاهده کنیم که آرد داره توی روغن ته نشین میشه
۶
حالا مخلوط آب و گلاب و شکر رو یکجا اضافه می کنیم. 🚫نکته مهم👈موقع اضافه کردن آب و شکر به آرد و روغن ،دیگ نباید روی حرارت باشه و گرنه حلوا شکرک میزنه. 🚫مراقب باشید این مرحله خطرناکه چون شروع می کنه به قل زدن و ممکنه بسوزید پس باید حتما از قاشق چوبی با دسته بلند استفاده کنید و از دیگ هم فاصله بگیرید. کمی هم بزنید دوباره روی حرارت متوسطشعله قرار داده و هم میزنیم. فقط از یک جهت. و از همون جهت قبلی. چون مهمه دارم اینقدر تکرار می کنم
۷
شروع میکنه به غل زدن و قوام اومدن، روی حرارت به هم زدن ادامه بدید ۲یا ۳ تا غل زد یعنی حباب های روی سطح حلوا زیاد شد(حدود۳یا ۴ دقیقه بعد از روی حرارت گذاشتن حلوا) از روی حرارت بردارید و دیگ رو بزارید پایین وبه هم زدن ادامه بدید تا زمانی که حلوا جا بیافته و کشدار بشه رنگ حلوا هم شروع میکنه به براق شدن و رنگش کمی بازتر میشه اواخر کار هل آسیاب شده رو اضاف کنید تا عطرش از بین نره
۸
حلوا “کاملا” شله. به هم زدن ادامه بدید در حین سرد شدن سفت و کشدار می شود. این حلوا اگر خوب و درست تهیه بشه بسیار خوشمزه ست و ماندگاری بالایی داره ، شکرک هم نمیزنه.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
💕 #سلام_امام_زمانم 💕
✨میگفت:
فڪرتكهشد امامزمان
دلتمیشهامام زمانی
عقلتمیشه امامزمانے
تصمیمهاتمیشهامام زمانے
تمام زندگیت میشه امامزمانی
رنگآقارومیگیریكمکم...💞
🦋فقطاگهتویفكرتدائم
امـامزمانـتباشه...🌱
خودتودرگیرامامزمانکنرفیق!!
تا فکرگناه همطرفتنیاد
🌱 #اللهم_عجل_الولیک_الفرج🤲
#امام_زمان.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@KitchenAuntKhatoon
صبح یعنی سلام به خداوند پاک🌷
سلام به همه خوبان جهان
سلام به تو دوست من
و به الطاف بیشمار خداوند🌷
سپاس از این که باز هم
فرصت دیدار و نعمت زندگی
بر ما ، چه زیبا ارزانی شده🌷
#سلام_صبحتون_دل_انگیز_و_بینظیر
🌸🍃
ساندویچ فوری با اتو 🤯
دوستانی که اسنک ساز ندارن به راحتی میتونن با این روش #اسنک درست کنن. 👌🏻
همچنین برای وقتایی که مسافرت هستیم و هیچگونه وسیله پخت و پز در دسترس نداریم استفاده از اتو خیلی عالیه. ♨️
#غذای_فوری
#غذای_مسافرتی
#غذای_دانشجویی
#ساندویچ
#اسنک
مواد لازم
نون ساندویچی به تعداد دلخواه
200 گرم کالباس حدود
نصف فلفل دلمه ای
2 عدد گوجه متوسط
خیارشور تعدادی
پنیر پیتزا و پودر آویشن به مقدار دلخواه
مراحل تهیه
مرحله 1
داخل نون 🥖هرچیزی که دوست دارید میتونید بگذارید.
من از کالباس،فلفل دلمه🫑، گوجه🍅، خیار شور 🥒و پنیر پیتزا 🧀استفاده کردم.
خمیر داخل نون🥖 رو خالی کردم.
همه مواد رو به صورت ریز خرد کردم🔪، و گذاشتم داخل نون ساندویچی.
مرحله 2
فویل رو محکم دور ساندویچ بپیچید🌯 که مواد از نون🥖 بیرون نریزه.
اتو رو روی هر طرف ساندویچ، حدود پنج دقیقه ⏰نگه دارید و فشار بدید تا نون کاملا ترد و برشته و ساندویچ پِرس بشه.
بعد از پخت روی ساندویچ🌭، آویشن🍃 بپاشید.
پنیر پیتزا 🧀علاوه بر خوشمزگی، باعث چسبندگی نون میشه.
میتونید ساندویچ رو آماده کنید و توی فویل بپیچید🌯 و بذارید تو یخچال❄ و هر وقت خواستید نوش جان کنید، اتو کشی رو شروع کنید. 😅
مرحله 3
💚اگه براتون مفید بود لطفا صلواتی برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان بفرستید🌹
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
#آش_کشک_و_دوغ
#آش #آش_کشک
من در حال پخت آش کشک و دوغ 😋😋
نذری اما م رضا جان❤️
مواد لازم نمیگم برا چند نفره، زیاد درست کردم
رشته آش 200گرم
نخود و لوبیا و ماش هر کدوم 100 گرم (از قبل بصورت جدا ، پخته شده)
سبزی 200 گرم ترکیب جعفری، تره، گشنیز و برگ چغندر خورد شده
کدو حلوایی یا کدو سبز ( سلیقه ایی) 100 گرم
پیاز 5 عدد خلال
برنج یک پیمانه
دوغ یک و نیم لیتر
کشک نیم کیلو
سیرداغ دو قاشق 😋😋
پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ برای روی غذا هم جدا آماده کردم.
طریقه پخت:
اول برنج و سبزی و کدو و پیاز خلالی با کمی آب پختند. بعد حبوبات پخته شده اضافه میشه. بعدش و پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و رشته آش اضافه میشه و ترکیب دوغ و کشک رو اضافه مبکنبم هم میزنیم تا جوش بیاد، وگرنه قوام نمیگیره. جوش که اومد دیگه نیاز نیست هم بزنید.
بعدش هم به سلیقه خودتون تزئین کنید😉😉
#دستور_امتحان_شده
#تجربه_اعضا
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖