فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با هسته گیلاس، کیسه تسکین درد بسازید 👌
🔸از آنجایی که هسته های کوچک و ریز گیلاس و آلبالو تا حدودی به عنوان عایق حرارتی عمل کرده و سرما و گرمای جذب شده را در خود نگه می دارند در نتیجه گزینه مناسبی برای درست کردن کیسه های حرارتی هستند.
🔸 این هسته های ریز دما را در خود نگه داشته و به آرامی و به مرور زمان انتشار می دهند. حرارتی بدون رطوبت. خواه این حرارت سرما باشد یا گرما
#ترفند
#گیلاس #هسته
#هسته_گیلاس
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
ترشی تفاله لیمو(پالپ یا سلف لیمو)
#ترشی #تفاله_لیمو
#لیمو #ترشی_لیمو
مواد لازم
لیمو ترش (تفاله) به مقدار لازم
سیاه دانه به مقدار لازم
نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه به مقدار لازم
سرکه سفید
زمانی که فصل گرفتن آب لیمو هست،وقتی آب لیمو گرفتید باید بیست و چهار ساعت بمونه،تو این زمان مقداری تفاله(سلف،پالپ)روی آبلیمو جمع میشه،این تفاله ها رو جمع کنید و هسته های اون رو جدا کنید.
بعد به آن،نمک فلفل قرمز ، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سرکه سفید را اضافه کنید به اندازهای که پنجاه درصد نسبت به حالت اولیه رقیق تر شود و بعد در شیشه بریزید.
بعد از سه الی چهار روز ترشی آماده هست،،نوش جان
سایر نکات
بعد از باز شدن در شیشه آن را در یخچال نگهداری کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
#حلوازعفرانی_کشدار
#حلوازعفرانی
#حلوا
#حلواکشدار
این حلوا مثل حلوای انگشت پیچ درست میشه با این تفاوت که همزدنش بیشتر هست ،حسابی کش میاد و بعدا روغن پس نمیده .خیلی خوشمزه است .
مواد لازم
آرد (150گرم)۱ لیوان
شکردانه ریز (200گرم)۱ لیوان سر پر
روغن مایع یک و یک چهارم لیوان
آب و گلاب۱/۳ لیوان
زعفران دم کرده۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
آبلیمو۱ قاشق غذا خوری
هل۱/۳ قاشق چای خوری
طرز تهیه
🚫میزان دقیق مایعات با هم (آب+گلاب+زعفران) باید نصف لیوان شود نه بیشتر. آب ،گلاب ، شکر ،زعفران دم کرده و آبلیمو رو توی یه قابلمه میریزیم هم میزنیم تا شکر حل شود سپس روی اجاق با حرارت متوسط میزاریم و به هم زدن ادامه میدیم تا همه شکر کاملا حل بشه و مایع شروع به حباب زدن کرد از روی اجاق برداشته و میذاریم خنک بشه .
آرد که بهتره نصف آرد گندم و نصف آرد سفید قنادی باشه رو توی یه دیگ با ارتفاع بلند ریخته و روغن رو اضافه میکنیم و مرتب در یک جهت هم می زنیم. باید آرد و روغن به خوبی ترکیب شن و گلوله ای از آرد در مخلوط آرد و روغن وجود نداشته باشه.و غلظتش مثل "ارده " بشه، مایع شل و روانی که به راحتی از قاشق بریزه.
ادامه نکات پست بعد 👇👇
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#حلوازعفرانی_کشدار #حلوازعفرانی #حلوا #حلواکشدار این حلوا مثل حلوای انگشت پیچ درست میشه با این تفاوت
🚫از لحظه ای که شروع به هم زدن حلوا می کنیم باید دقت کنیم که جهت هم زدن فقط از یک سمت باشه و هرگز عوض نشه.تاکید میکنم اصلا جهت همزدنتون رو عوض نکنید.🚫 مرتب هم میزنیم که یه وقت ته نگیره. فقط در یک جهت. وگرنه بعدا حلوا کش نمیاد. وقتی که رنگ آرد و روغن طلایی شد و بوی خامی آرد از بین رفت ، از روی حرارت برش میداریم اینکه در این مرحله چقدر روی حرارت بذاریم و تا چه میزان رنگ آرد و روغن تیره بشه دیگه دست خودمونه یعنی بستگی به ذائقه مون داره.
👈فوت کوزه گری : زمانی آماده است که وقتی چند لحظه ای همش نزنیم مشاهده کنیم که آرد داره توی روغن ته نشین میشه
۶
حالا مخلوط آب و گلاب و شکر رو یکجا اضافه می کنیم. 🚫نکته مهم👈موقع اضافه کردن آب و شکر به آرد و روغن ،دیگ نباید روی حرارت باشه و گرنه حلوا شکرک میزنه. 🚫مراقب باشید این مرحله خطرناکه چون شروع می کنه به قل زدن و ممکنه بسوزید پس باید حتما از قاشق چوبی با دسته بلند استفاده کنید و از دیگ هم فاصله بگیرید. کمی هم بزنید دوباره روی حرارت متوسطشعله قرار داده و هم میزنیم. فقط از یک جهت. و از همون جهت قبلی. چون مهمه دارم اینقدر تکرار می کنم
۷
شروع میکنه به غل زدن و قوام اومدن، روی حرارت به هم زدن ادامه بدید ۲یا ۳ تا غل زد یعنی حباب های روی سطح حلوا زیاد شد(حدود۳یا ۴ دقیقه بعد از روی حرارت گذاشتن حلوا) از روی حرارت بردارید و دیگ رو بزارید پایین وبه هم زدن ادامه بدید تا زمانی که حلوا جا بیافته و کشدار بشه رنگ حلوا هم شروع میکنه به براق شدن و رنگش کمی بازتر میشه اواخر کار هل آسیاب شده رو اضاف کنید تا عطرش از بین نره
۸
حلوا “کاملا” شله. به هم زدن ادامه بدید در حین سرد شدن سفت و کشدار می شود. این حلوا اگر خوب و درست تهیه بشه بسیار خوشمزه ست و ماندگاری بالایی داره ، شکرک هم نمیزنه.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
💕 #سلام_امام_زمانم 💕
✨میگفت:
فڪرتكهشد امامزمان
دلتمیشهامام زمانی
عقلتمیشه امامزمانے
تصمیمهاتمیشهامام زمانے
تمام زندگیت میشه امامزمانی
رنگآقارومیگیریكمکم...💞
🦋فقطاگهتویفكرتدائم
امـامزمانـتباشه...🌱
خودتودرگیرامامزمانکنرفیق!!
تا فکرگناه همطرفتنیاد
🌱 #اللهم_عجل_الولیک_الفرج🤲
#امام_زمان.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@KitchenAuntKhatoon
صبح یعنی سلام به خداوند پاک🌷
سلام به همه خوبان جهان
سلام به تو دوست من
و به الطاف بیشمار خداوند🌷
سپاس از این که باز هم
فرصت دیدار و نعمت زندگی
بر ما ، چه زیبا ارزانی شده🌷
#سلام_صبحتون_دل_انگیز_و_بینظیر
🌸🍃
ساندویچ فوری با اتو 🤯
دوستانی که اسنک ساز ندارن به راحتی میتونن با این روش #اسنک درست کنن. 👌🏻
همچنین برای وقتایی که مسافرت هستیم و هیچگونه وسیله پخت و پز در دسترس نداریم استفاده از اتو خیلی عالیه. ♨️
#غذای_فوری
#غذای_مسافرتی
#غذای_دانشجویی
#ساندویچ
#اسنک
مواد لازم
نون ساندویچی به تعداد دلخواه
200 گرم کالباس حدود
نصف فلفل دلمه ای
2 عدد گوجه متوسط
خیارشور تعدادی
پنیر پیتزا و پودر آویشن به مقدار دلخواه
مراحل تهیه
مرحله 1
داخل نون 🥖هرچیزی که دوست دارید میتونید بگذارید.
من از کالباس،فلفل دلمه🫑، گوجه🍅، خیار شور 🥒و پنیر پیتزا 🧀استفاده کردم.
خمیر داخل نون🥖 رو خالی کردم.
همه مواد رو به صورت ریز خرد کردم🔪، و گذاشتم داخل نون ساندویچی.
مرحله 2
فویل رو محکم دور ساندویچ بپیچید🌯 که مواد از نون🥖 بیرون نریزه.
اتو رو روی هر طرف ساندویچ، حدود پنج دقیقه ⏰نگه دارید و فشار بدید تا نون کاملا ترد و برشته و ساندویچ پِرس بشه.
بعد از پخت روی ساندویچ🌭، آویشن🍃 بپاشید.
پنیر پیتزا 🧀علاوه بر خوشمزگی، باعث چسبندگی نون میشه.
میتونید ساندویچ رو آماده کنید و توی فویل بپیچید🌯 و بذارید تو یخچال❄ و هر وقت خواستید نوش جان کنید، اتو کشی رو شروع کنید. 😅
مرحله 3
💚اگه براتون مفید بود لطفا صلواتی برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان بفرستید🌹
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
#آش_کشک_و_دوغ
#آش #آش_کشک
من در حال پخت آش کشک و دوغ 😋😋
نذری اما م رضا جان❤️
مواد لازم نمیگم برا چند نفره، زیاد درست کردم
رشته آش 200گرم
نخود و لوبیا و ماش هر کدوم 100 گرم (از قبل بصورت جدا ، پخته شده)
سبزی 200 گرم ترکیب جعفری، تره، گشنیز و برگ چغندر خورد شده
کدو حلوایی یا کدو سبز ( سلیقه ایی) 100 گرم
پیاز 5 عدد خلال
برنج یک پیمانه
دوغ یک و نیم لیتر
کشک نیم کیلو
سیرداغ دو قاشق 😋😋
پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ برای روی غذا هم جدا آماده کردم.
طریقه پخت:
اول برنج و سبزی و کدو و پیاز خلالی با کمی آب پختند. بعد حبوبات پخته شده اضافه میشه. بعدش و پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و رشته آش اضافه میشه و ترکیب دوغ و کشک رو اضافه مبکنبم هم میزنیم تا جوش بیاد، وگرنه قوام نمیگیره. جوش که اومد دیگه نیاز نیست هم بزنید.
بعدش هم به سلیقه خودتون تزئین کنید😉😉
#دستور_امتحان_شده
#تجربه_اعضا
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
#حلوا
دوپیمانه آرد سفید(خودم آرد ن نونوایی زدم)
نصف پیمانه آرد برنج
۱۰۰گرم کره یا روغن جامد
یه پیمانه شکر
نصف پیمانه آب
زعفران و هل
۱سوم پیمانه گلاب
آرد و تفت دادم بعد از اینکه خامی آرد در اومد و رنگش شتری شد آرد برنج و اضافه کردم یه ذره دیگه تفت دادم روغن و اضافه کردم ..روغنش و اضافه کردنی با پشت قاشق مرتب له کنید هم بزنید حالت پودری میگیره بعدش شربتی که با شکر و آب و گلاب و هل و زعفران درست کردید در سه مرحله اضافه کیند و نوش جان😍
#دستور_امتحان_شده
#تجربه_اعضا
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖