#کمپوت شلیل
مواد لازم:(برای دو تا ظرفی که داخل فیلم میبینید)
آب 3لیوان
شکر 3/4لیوان(میزان شکر بستگی به خودتون داره اگه شلیل ها کمی ترش مزه بودن یه لیوان بریزید)
گلاب 1/4لیوان(قابل حذف)
زعفران مقداری
شلیل 12 تا متوسط
ابتدا شکر و اب و گلاب و زعفران رو روی حرارت بزارید واجازه بدید شکر ها حل بشن،سپس حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید سرد سرد بشن(نزارید مثل شربت بار قوام بیاد،تا شکر ها حل شدن سریع حرارت روخاموش کنید)
شلیل ها رو شسته سپس پوست بگیرید و برش بزنید و داخل ظرف های شیشه ای قرار بدید(حتما از شلیل رسیده و سالم استفاده کنید،در نظر داشته باشید له وشل نباشن)
سپس از شربت سرد تا لبالب شیشه ها بریزید و درب ظرف را محکم ببندید در غیر این صورت اب به داخل شیشه نفوذ میکنه(درب شیشه حتما فلزی باشه)
قابلمه را پر از اب سرد کنید و ظرف ها را داخل ان قرار بدید و حرارت رو روشن کنید(این مرحله مهمه که شیشه ها داخل اب سرد بزارید و بعد حرارت رو روشن کنید)
بعد از اولین جوش که زد ساعت بگیرید تا ۲۰ دقیقه الی ۳۰ دقیقه(من ۳۰ دقیقه گذاشتم بمونه)
سپس اجازه بدید سرد بشن و از ظرف بیارید بیرون
تا اینجا کمپوت های شما هواگیری شدن اما برای اطمینان بیشتر میتونید وارونه کنید که من اینکارو انجام دادم
نکات:
1.این کمپوت ماندگاری بالا داره و تا یه سال میتونید نگه دارید ،به شرطی که دربش باز نشه(به محض باز کردن باید زود مصرف کنید)
2.اگه از میوه های له و خیلی شل استفاده کنید ،بعد پخت میوه ها رو نمیتونید بردارید واز وسط نصف میشن
3.اگر کمپوت رو برای مدت طولانی میخواین نگهدارین
هر ازگاهی اطراف لبه ظرف رو چک کنید اگه حباب های ریز دیدید ینی داره به داخل هوا میکشه و سریع باید مصرف کنید
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری #قارچ در فریزر بدون سیاه شدن
قارچ یکی از موادی است که نگهداری اش به مراتب سخت تر از مواد غذایی دیگر است. اگه قارچ ها را چند روز در یخچال بگذارید سیاه میشوند، اگر به صورت خام در فریز بگذارید هم همینطور…
در ادامه یک روش عالی را آموزش می دهیم که میتوانید به راحتی قارچ را فریز کنید و برای حداقل یکی دو ماه استفاده کنید. با ما همراه شوید …
قارچ ها را شسته و خرد کنید
در یک قابلمه آب ریخته و بگذارید بجوشد.
قارچ ها را در آب جوش ریخته و اجازه بدهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشند
بعد از ۱۰ دقیقه قارچ ها را آبکش کنید و بلافاصله در آب سرد بریزید و مجددا به آنآب سرد اضافه کنید تا شوک ببینند
سپس دوباره آبکش کنید و اجازه بدهید تا آب آن کاملا برود.
حالا می توانید به اندازه دلخواه بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر با نان سوخاری 😳🍞
@KitchenAuntKhatoon
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس فلفل دلمه ای دودی
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کراکت سیب زمینی
ارد ذرت .... ۵۰گرم
شیر ......۶۰میلی لیتر
سیب زمینی پخته پوره شده:۴۷۵ گرم
ذرت شیرین.......۴۵گرم
گشنیز.........۱۵گرم
پنیر خامه ای .......۱۵۰گرم
فلفل سیاه .........۱ق چ
فلفل سبز ......۱,۱/۲ق چ
نمک ........۱,۱/۲ق چ
پودر نان خشک یا پودر سوخاری ....برای غلطاندن
و آرد ذرت ...برای غلطاندن
در یک کاسه ۵۰گرم ارد ذرت و شیر را با هم بخوبی مخلوط می کنیم و می گذاریم کنار
و در یک کاسه دیگر بقیه مواد را مخلوط می کنیم
به اندازه یک قاشق از مواد را برداشته و داخل دستمون فرم می دیم و سپس در ارد ذرت و بعد در مخلوط شیر که اول گذاشتیم کنار و در نهایت در پودر نان خشک یا سوخاری غلطانده و در روغن سرخ کنید.
بجای آرد ذرت از سویق یا ارد نخودچی یا ارد گندم میتئنید استفاده کنید
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر و کره قالبی همراه با توضیحات کامل
پنیر قالبی
برای پنیر قالبی باید از پنیر خامه ای یا پنیرهای نیم چرب استفاده کنید که نرم باشه و نشکنه. پنیر رو نیم ساعت در محیط قرار بدید تا خیلی سرد نباشه، بعد با ق چ توی قالبهای سیلیکونی(قالب حتما باید سیلیکونی باشه)خوب فشرده میکنیم و بعد با کمک چاقو پشتش رو کاملا صاف میکنیم. یک ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا خوب منسجم بشه. و بعد از توی قالب در میاریم و توی ظرفهای در بسته در یخچال قرار میدیم .
کره قالبی
کره رو چند ساعت توی دمای محیط قرار میدیم تا کاملا روان بشه. *اصلا نباید روی بخار کتری یا حرارت قرار بگیره چون در اثر حرارت هم دورنگ میشه هم بوی نامطبوعی میگیره.
وقتی کاملا شل شد توی قالبهای سیلیکونی میریزیم و توی فریزر قرار میدیم. بعد از نیم ساعت کره ها رو از قالب بیرون میاریم و توی ظرفهای در دار میچینیم. اینجوری هر وقت بخوایم یک قالب کوچیک و زیبا کره داریم.
هم برای سفره های افطار زیباست هم برای روی انواع پلو و کباب و جوجه
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم #پیراشکی
شیر یا آب 1 و نیم پیمانه
شکر حدود 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 ق چ
نشاسته ذرت 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت را در چند قاشق از شیر حل کرده و بعد به مابقی شیر اضافه کرده.
شکر را هم اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود و رد قاشق روی کرم باقی بماند.
در پایان وانیا را افزوده و حرارت را خاموش کنید.
کرم پیراشکیهای بیرون شفاف هست چون از آب به جای شیر استفاده میکنن
شما هم اگه دوست داشتید میتونید آب رو جایگزین شیر کنید.
کرم باید غلیظ باشه و رد قاشق از روی اون محو نشه
وقتی کرم آماده شد کیسه فریز روی کرم بندازید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه و بعد بین پیراشکی خنک قرار بدید.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه #ترشی #لیته #بادمجان
بادمجان ۵ عدد
هویج ۳ عدد
فلفل سبز تند ۱۰ تا ۱۲ عدد
سیر ۱۲ عدد
سبزی معطر (میتونید خشک استفاده کنید میتونید تازه بزارید که شامل: مرزه، تره، چوچاق و نعنا هست، چوچاق قابل حذف شدنه)
نمک و ادویه ترشی
سرکه
اب
خب اول بادمجون رو پوست بگیرید، خرد کنید و با ۲ لیوان سرکه و ۱ لیوان آب بزارید کمی بپزن. بعد ابکش کنید و بزارید سرد بشه. بعد بادمجون رو توی غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید
بعد هویج رو میکس کنید. اگر از سبزی تازه استفاده میکنید با فلفل و سیر میکس کنید. ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید اخرسر اضافه کنید
خب حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید. نمک به میزان دلخواهتون (من ۳ قاشق ریختم)، ادویه ترشی شامل سیاهدانه و گلپر، و سبزی خشک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
حالا مقداری از مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید، مقداری سرکه و این کار رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه و در اخر مقداری سرکه روش بریزید، یه نایلون روی ظرف بزارید و درشو محکم ببندین و بعد از ۱۰ الی ۱۵ روز آماده س.
@KitchenAuntKhatoon