فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوبیده مرغ
مخلوط سینه وفیله مرغ حدود ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ریز رنده شده واب گرفته شده یک عدد
دنبه گوسفند چند تکه
نمک فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وزعفران دم کرده به میزان لازم
مخلوط سینه وفیله ودنبه رو دوبار از چرخ گوشت رد میکنیم(حتما دوبار چرخ کنید)سپس بقیه مواد اضافه وخوب ورز بدید حدود ۱۰ دقیقه یکی دو ساعت بزارید یخچال تا خودشو بگیره.سپس به وسیله کباب زن دستی (پلاستیکی است)بزنید .کباب زن دستی که نداشتید سیخ بکشید سپس به وسیله نایلون فریز آروم از سیخ بیرون بکشیدماهی تابه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه کمی روغن ویا کره روبافرچه بمالیدوکوبیده رو بزارید تو ماهی تابه وبا شعله متوسط سرخ کنید این کوبیده رومنقل کباب بشه عالی میشه گاه گاهی از روغن داخل ماهی با برس رو کباب بمالید عزیزان اگر دنبه نداشتید هنگام سرخ شدن گاه گاهی کره اب شده رو با برس بمالید رو کوبیده هااگر ماهی تابه رژیمی(دو در )نداشتید از ماهی تابه معمولی تفلون ویا چدن استفاده کنید.
آب پیاز حتما گرفته بشه یک عدد فلفل دلمه ای سبز هم ریز خرد کنید ویا باهاش چرخ کنید
@KitchenAuntKhatoon
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک موز 🍰🍌
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
موز رسیده 3 عدد
ارد 2 پیمانه
روغن نصف پیمانه
وانیل و بکینگ پودر 1 ق م
شیر نصف پیمانه
من تخم مرغ رو با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم زدم بعد شکر و وانیل رو اضافه کردم ب مدت 10 مین هم زدم تا شکر آب بشه بعد روغن رو اضافه کردم بعد شیر رو اضافه کردم... موز ها رو با پشت چنگال له کردم و ب مواد اضافه کردم... من با همزن دستی ارد رو اضافه کردم، و مواد رو داخل قالب ریختم گذاشتم فر دمای فر دیگه بستگی به فر داره که چند باشه و چند ساعت کیک بپزه...
و روی کیک رو من شکلات خورد شده ریختم... حتما درست کنید و از طعم عالیش لذت ببرید...
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مارمالاد هلو 🍑
مارمالاد برای استفاده در انواع شیرنی مربایی، دسر ها، چیزکیکها وتزیین کیک خیلی کاربرد داره و کسی که دستش تو کاره همیشه باید تو یخچالش مارمالاد داشته باشه ،
برای همه ی میواه ها من با این روش مارمالاد درست میکنم ، برای هر یک کیلو میوه ما به ششصد تا هفتصد گرم شکر و نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو نیاز داریم ، اگر میوه خیلی خشک و کم آب بود مثل انجیر باید کمی آب هم بهش اضافه کنید
_توضیحات روی فیلم کامله فقط چندتا نکته داره:
اجازه بدید مارمالاد با حرات متوسط درست بشه و هر دوسه دقیقه همش بزنید تا ته نگیره و مراقب باشید که سر نره ، وقتی که شفاف و غلیظ شد آماده اس
اگر خواستید مارمالادتون ژله ای بشه یک ق غ پودر ژلاتین رو توی نصف استکان آب حل کنید ودر آخر پخت مارمالاد بهش اضافه و خوب مخلوطشون کنید
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکو #حلوا
دو بسته بیسکوییت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
لوازم تزیین حلوا هرچی که تو خونه دارین یا دوس دارین.
اول از همه بیسکوییت هارو با کره داخل میکسر حسابی میکس میکنیم(داخل مخلوط کن هم میشه)یا اگه مخلوط کن ندارین ، داخل پلاستیک فریزر بریزین و با گوشت کوب بکوبین روش تا پودری بشه و بعد کره باهاش مخلوط کنین.
یه قالب انتخاب کنین که حلوا بعداز قالب زدن راحت ازش دربیاد،قالب من فلزی بود،با قالب سلیکونی هم خیلی راحت میشه.
کف قالب رو حسابی چرب کنین،بعد یک لایه مواد بیسکویی و بعدش حلوا بریزین روش و با قاشق خوب فشار بدین تا کیپ داخل قالب بمونه و بعد از چند دقیقه که حلوا سرد شد آروم از قالب دربیارین و روشو تزیین کنین.
@KitchenAuntKhatoon
گفتهاند هیچ موجودی از هیچ موجود دیگری
راضی نمیشود مگر به وِساطَتِ #امام_هشتم...
هیچ انسانی به هیچ توفیقی دست نمی یابد و
خوشحال نمیشود مگر به وساطت #امام_رضا
و هیچ نفس مطمئنهای به مقامِ راضیو مَرضی
بار نمییابد مگر به وساطت آقا #امام_رضا(ع)
او نه اینکه چون به
مقام #رضا رسیده است،
به این لقب مُلقّب شده است!
بلکه چون دیگران را به این مقام میرساند،
ملقّب به نام مُقدّس و مقام بینظیر #رضا ست...
#امام_رضاع♥️
#چهارشنبه_های_امام_رضایی ❤️ ❤️
@KitchenAuntKhatoon
عارف بزرگ شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی رضوان الله علیه
عمده نظر در دو مطلب است:
♦️یکی غذای حلال
♦️دوم توجه در نماز
و اصلاح آن
اگر این دو درست باشد
باقی درست میشود.
عمده همً حقیر، اصلاح قلب است
و ذکر « یا حی و یا قیوم»
سحرگاه برای همین است.
بینالطلوعین را به چهار قسمت تقسیم کنید:
یکی اذکار و تسبیح،
دیگر ادعیه،
سوم قرائت قرآن
و بالاخره فکری در اعمال روز گذشته
اگر موفق به طاعتی بودهاید، شکری کنید و اگر خدای نکرده ابتلا به معصیتی
شده اید، استغفار کنید.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان که فصل لیمو هست حتما این #معجون را درست کنید
لیموعسلی
لیمو۱ کیلوگرم
عسل طبیعی۱ پیمانه
زعفران ساییده شده به مقدار لازم
طرز تهیه
۱ابتدا لیموهارا شسته ومیگذاریم خشک شود
۲بعد لیموهاراحلقه حلقه کرده ودر ظرف شیشه ای تمیزوخشک میچینیم
۳هم میتوانیم در هرردیف که لیمو را داخل شیشه چیدیم عسل بریزیم هم درآخر عسل را اضافه کنیم
۴در هر دوصورت عسل کم کم به خورد لیمو میرود ولیمو آب میاندازد
۵لایه آخر لیمو راکه چیدیم عسل رو ی ان رابپوشاند چون امکان دارد لیمو خراب شود .شیشه راهم زیاد پر نکنید.پودر زعفران راهم روی آن بریزید کم کم رنگ میدهد شیشه در بسته در یخچال نگه داری شود .
به مدت یک ماه .
سایر نکات
برای کسانی که طعم لیمو را دوست دارند عالی است یابچه هایی که عسل نمیخورن بالیمو طعم فوق العاده ای داره.
یه قاشق لیمو عسلی روتوی یه لیوان آب جوشیده ای که کمی ولرم شده بریزید ونوش جان کنید.
همینطور که گفتم واسه وقتایی که گلو ی شمادرد میکنه بهترین گزینه است واسه خوردن .
البته بهتره زعفران حذف شود
#لیموعسلی
#لیمو
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #دسر هویج
هویج 4 عدد
شکر 1 پیمانه
نشاسته گندم 4 ق غ
بیسکویت پتی بر کاکائویی 1 بسته
توت فرنگی برای تزیین دلخواه
هویج ها را پوست بکنید و خرد کنید. داخل یک قابلمه آب بگذارید روی گاز تا بپزد.
هویج پخته راهمراه با 1 پیمانه از آب داغ باقیمانده داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آنقدر پالس بزنید تا کاملاً پوره و یکدست شود.
شکروسپس نشاسته را به پوره هویج اضافه و خوب مخلوط کنیدسپس مخلوط راداخل ظرف مورد نظر بریزیدوسطحش را صاف کنیدبیسکوئیت هارابکوبیدتاکاملاً پودر شوند. سپس آن راروی مخلوط هویج به طور یکنواخت بریزیددسر را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببنددسپس آن را برش بزنید و به دلخواه تزیین کنید
@KitchenAuntKhatoon