eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#حلوای برشتوک سه رنگ
ی در سه رنگ با دستوری ساده ، بدون آرد نخودچی . آرد سفید قنادی مخصوص کیک 4 لیوان ( لیوان معمولی زیاد حساسیت به خرج ندهید ) پودر شکر ( شکر آسیاب شده ) یا پودر قند کاملا نرم2 و نیم لیوان کره تقریبا 1 لیوان و نیم ولی من با گرم اندازه میگیرم میشه 250 گرم ( اصلا تو این حلوا مجاز نیستید از روغن جامد یا روغن مایع یا روغن قنادی استفاده کنید فقط کره یا مارگارین همین ) احتمال داره بیشتر ببره پودر هل 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائوو 1 قاشق غذاخوری زعفران سابیده شده حل شده با یخ دو قاشق غذا خوری غلیظ ( دوستانی که میپرسن زعفرانم چیه و از رنگش تعریف میکنن باید بگم من از ( زعفران سفیر استفاده میکنم ) قبلا این زعفران را معرفی کردم بازهم معرفی میکنم هم عطرش و هم رنگش عالیه ؛ طرزتهیه؛ آرد را روی حرارت کم به مدت یک ساعت بوداده طوری که رنگش عوض نشه و همانطور سفید بمونه باید بوی خامیش بره و عطر خوش آرد بپیچه تو خونه .حرارت راخاموش کنید حتما بعد از بو دادن آرد، آرد را الک کنید،حتماحتما،چون موقع بودادن داخلش گلوله گلوله میشه) حالا مجدادا آرد را رو حرارت گذاشته و کره را کم کم به آرد اضافه کنید. کم کم اضافه کنیدچون ممکنه کمترببره،بعضی آردها روغن کمتر یا بیشتری راجذب میکنند.باید یک حالت نرم نه شل پیدا کنه.قابلمه رو از روی حرارت برداشته و پودر شکر را کم کم به خورد مواد میدهیم بهتره با دست ورز دهیم تا کاملا پودر قند به خورد مواد بره.توجه*شیرینی پودری شکل نشه،بایدقشنگ خمیربشه،شل نشه،پودری هم نشه،یک چیزی مثل خمیرسفت بشه،نه خمیرنرم،باید تو دست جمع بشه . حالا مواد را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده یکی را پودر هل زده . یکی پودر کاکائوو و یکی زعفران . لایه اول که زدید رویش را با آب مرطوب کنید تا لایه ی بعدی بچسبد بعد لایه ی بعدی ریخته و..... تو ظرف مستطیل اگر درست کردید بعد لوزی لوزی ببرید من تو قالب ناودونی ریختم زیر کارتان راکاغذ روغنی بگذارید تا موقع برش کارتان راحترباشد. شیرینی را 2ساعت در یخچال گذاشته سپس برش بزنید . اگر تو برش اول دیدید حلوا شکننده هست نگران نباشید اونو نیم ساعت تو فضای آشپزخانه بگذارید بعد برش بزنید مشکل رفع خواهد شد . بعدازبرش زدن دریخچال بگذاریدتاکاملاخودش را بگیرد . @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎مواد لازم ‎آرد گندم یا قنادی :یک پیمانه ‎شیره انگور یا شیره خرما یا توت : ۲/۳ پیمانه ‎بکینگ پودر :یک ق چ وانیل یا هل یا دارچین : نوک ق چ ‎تخم مرغ :سه عد ‎ تخم مرغ و وانیل یا هل یا دارچین رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه ‎قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید . 🅰️روش پخت روی گاز شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه . 🅱️روش پخت داخل فر ‎فر رو مدت ده دقیقه روی دمای 175بزارید تا گرم بشه بعد کف قالب رو کاغذ روغنی بندازین یا خوب چرب و آردپاشی کنید مواد کیک رو داخل قالب بریزین و بادام پرک شده رو روش بچینین و مدت چهل دقیقه داخل فر بزارین بعد این زمان چک کنید آماده شده یا نه وقتی آماده شد میزاریم کیک از حرارت بیفته بعد از قالب خارج میکنیم ‎میتونید بعد پخت کیک تا هنوز گرم کمی عسل رقیق شده روش بمالید که البته من اینکار رو نکردم رژیمی تر باشه ولی خوب خوشمزه تر میشه @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدوسبز : ۱ کیلو آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری: ۱ قاشق غذا خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱/۵ قاشق چای خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری زرد چوبه: نصف قاشق چای‌خوری میخک: ۱/۴ قاشق چایخوری (خیلی کم- نوک قاشق) تخم مرغ: ۳ عدد ----- در ابتدا کدو رنده شده رو ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار بدید تا آب کدو تبخیر بشه. در مرحله سرخ کردن، هر طرف ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه نیاز به سرخ شدن داره. داخل ساندویج رو به سلیقه خودتون پر کنید و حالش رو ببرید. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جابه جا کردن زرده و سفیده تخم مرغ😳😳😍 اول چسب نواری بزنید سر و ته تخم مرغ با سروته قراردادن تخم مرغ دریک جوراب کشی زنانه وهر دو طرف را گره میزنیم. اکنون با کمی چرخاندن از پتانسیل چرخشی چند لحظه ادامه میدهیم.. حالابا آب پز کردن تخم مرغ،میبینیم که زرده تخم مرغ سفیده را احاطه کرده @KitchenAuntKhatoon
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنجدی با آرد نانوایی بدون فر 3عدد تخم‌مرغ 1 لیوان شکر 1/4قاشق مربا خوری وانیل 2 قاشق مرباخوری پر بکینگ پودر 2 لیوان+1/4لیوان آرد نانوایی یا قنادی روغن نصف لیوان 2/3لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو کنجد به میزان دلخواه @KitchenAuntKhatoon
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتم شاید برای شما هم جالب باشه بدونید در کارخانه ها چجوری زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنن😉 @KitchenAuntKhatoon
کیک رژیمی ارده و شیره     مواد لازم  ۸ نفر 2 پیمانه آرد 3 عدد تخم مرغ 1 (تا 1 و نیم) پیمانه شیره خرما یا توت یا انگور نصف پیمانه ارده نصف پیمانه شیر 5 ق غ خ روغن مایع 1 ق غ خ بکینگ پودر نوک ق م خ وانیل 1 پیمانه گردو خرد شده کنجد کمی مراحل تخم مرغ ها رو میزنیم تا پف کنه و بعد ارده و روغن و بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد شیر رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شد هم میزنیم حالا شیره رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم حالا آرد و بکینگ پودر که از قبل سه بار الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم و بعد گردوی خرد شده رو به مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم ته قالب کاغذ روغنی میذاریم و روی کاغذ کمی کنجد میپاشیم و مواد کیک رو داخل قالب میریزیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بعد با خلال چک میکنیم اگه مواد کیک به خلال نچسبید کیمون آماده ست @KitchenAuntKhatoon