فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوکدو
کدوسبز : ۱ کیلو
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: ۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری
میخک: ۱/۴ قاشق چایخوری (خیلی کم- نوک قاشق)
تخم مرغ: ۳ عدد
----- در ابتدا کدو رنده شده رو ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار بدید تا آب کدو تبخیر بشه.
در مرحله سرخ کردن، هر طرف ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه نیاز به سرخ شدن داره.
داخل ساندویج رو به سلیقه خودتون پر کنید و حالش رو ببرید.
@KitchenAuntKhatoon
32.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک ابری صد در صد رژیمی
بدون آرد و روغن
@KitchenAuntKhatoon
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبدیل آرد معمولی به آرد سفید قنادی
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند جابه جا کردن زرده و سفیده تخم مرغ😳😳😍
اول چسب نواری بزنید سر و ته تخم مرغ
با سروته قراردادن تخم مرغ دریک جوراب کشی زنانه وهر دو طرف را گره میزنیم.
اکنون با کمی چرخاندن از پتانسیل چرخشی چند لحظه ادامه میدهیم..
حالابا آب پز کردن تخم مرغ،میبینیم که زرده تخم مرغ سفیده را احاطه کرده
@KitchenAuntKhatoon
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک کنجدی با آرد نانوایی بدون فر
3عدد تخممرغ
1 لیوان شکر
1/4قاشق مربا خوری وانیل
2 قاشق مرباخوری پر بکینگ پودر
2 لیوان+1/4لیوان آرد نانوایی یا قنادی
روغن نصف لیوان 2/3لیوان
شیر 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو کنجد به میزان دلخواه
@KitchenAuntKhatoon
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتم شاید برای شما هم جالب باشه بدونید در کارخانه ها چجوری زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنن😉
@KitchenAuntKhatoon
کیک رژیمی ارده و شیره
#کیک #رژیمی #ارده #شیره
مواد لازم
۸ نفر
2 پیمانه آرد
3 عدد تخم مرغ
1 (تا 1 و نیم) پیمانه شیره خرما یا توت یا انگور
نصف پیمانه ارده
نصف پیمانه شیر
5 ق غ خ روغن مایع
1 ق غ خ بکینگ پودر
نوک ق م خ وانیل
1 پیمانه گردو خرد شده
کنجد کمی
مراحل
تخم مرغ ها رو میزنیم تا پف کنه و بعد ارده و روغن و بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد شیر رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شد هم میزنیم
حالا شیره رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
حالا آرد و بکینگ پودر که از قبل سه بار الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم و بعد گردوی خرد شده رو به مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم
ته قالب کاغذ روغنی میذاریم و روی کاغذ کمی کنجد میپاشیم و مواد کیک رو داخل قالب میریزیم و
میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بعد با خلال چک میکنیم اگه مواد کیک به خلال نچسبید کیمون آماده ست
@KitchenAuntKhatoon
کیکِ رژیمی بدون شکر و روغن و بیکینگ پودر
یه کیک براتون آوردم فوق رژیمی و بسیار سالم🥰نمونشو نمیتونین پیدا کنین 😁
بسیار خوش عطر
البته من به صورتِ #مینی_کیک درستش کردم
#کیک_رژیمی #غذای_سالم #کم_کالری #غذای_رژیمی #چالش_غذای_سالم
این کیک از کیکهای سنتیِ ترکیه هست
#کیک_نیلا
#مینی_کیک
#کاپ_کیک
#کیک_ساده
#بدون_شکر
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
کیکِ رژیمی بدون شکر و روغن و بیکینگ پودر یه کیک براتون آوردم فوق رژیمی و بسیار سالم🥰نمونشو نمیتونین
مواد لازم
۸ تا ۱۰ نفر
۱ لیوان آرد
۲ عدد تخم مرغ
۱٫۲ لیوان شیر
۱۴ عدد خرما
۱ عدد موز بزرگ
۴ قاشق غذاخوری کاکائو
۱ ق چ وانیل
۱٫۲ لیوان فندق
۲ قطره آبلیمو
۱٫۲ استکان آب جوش
مراحل
ابتدا هسته ی خرماهارو درمیاریم، خرماهای بدون هسته رو داخل یک ظرف میریزیم و روی اون آب جوش میریزیم، ده دقیقه صبر میکنیم تا خرماها نرم بشه، وقتی خرماها نرم شد، اون رو به همراه آبی که داخلش هست با کمک همزن دستی پوره میکنیم.
حالا داخل یه ظرف دیگه تخم مرغهارو میشکنیم خوب با همزن برقی هم میزنیم تا پف کنه حالا همزن برقی رو خاموش میکنیم و شیر رو به مواد اضافه میکنیم، با همزن خاموش مواد رو هم میزنیم، حالا همزن رو کنار میذاریم، خرماهای پوره شده رو به مواد اضافه میکنیم و آهسته با قاشق هم میزنیم. بعد موز پوره شده رو به مواد اضافه میکنیم خوب با قاشق هم میزنیم تا مواد مخلوط بشن
حالا مقداری از فندقهارو درشت خرد کرده بقیه ی فندقهارو پودر میکنیم مثل آرد
حالا در ظرفی فندق، وانیل، پودر کاکائو(ی الک شده) و آرد (ِالک شده)رو با هم مخلوط میکنیم و این مخلوط رو به مواد اضافه میکنیم به خوبی با قاشق هم میزنیم در حین هم زدن آبلیمو رو هم اضافه و به خوبی با قاشق هم میزنیم تا مواد یکدست بشن.
از اونجایی که داخل این کیک روغن نداره، باید قالب رو خوب چرب کنیم با کمک روغن جدا کننده تا کیکمون راحت از قالب جدا بشه، حالا روغن جدا کننده رو چطور درست کنیم؟ خب یک ق چ روغن جامد(یا کره)+ یک ق چ روغن مایع+ یک ق چ آرد رو با هم ترکیب میکنیم خوب هم میزنیم و بعد با کمک براش یا با انگشتمون این ترکیب رو به کف و دیواره ی قالبمون میمالیم. «مطمعن باشین با این روش اصلا کیکتون به قالب نمیچسبه»
حالا مواد رو داخل قالب گرد به قطر ۱۵ سانت میریزیم (من از قالبهای سیلیکونی کوچیک استفاده کردم شما میتونین از قالب مافین و کاپ کیک هم استفاده کنین) و داخل فری که از پونزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ گرم کردیم به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدیم (حتما بعد ازین زمان چک کنین خلال دندون رو به مرکز کیک فرو کنین اگه چیزی به خلال نچسبید پس کیکمون پخته اما اگه بهش چیزی چسبید باید باز هم زمان بدین تا کیک بپزه بعد از هر پنج دقیقه چک کنین مراقب باشین کیک نسوزه)
«کیکی که در تصویر میبینید با نصفِ مواد دستور درست شده»
اگه دوست داشتین میتونین یک ق چ هم بیکینگ پودر اضافه کنین
م:پیج گیله دختر
@KitchenAuntKhatoon