eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
طرز تهیه #بامیه کاملا سنتی و مغذی و مفید برای سفره افطاری #ماه_مبارک_رمضان   مواد لازم برای تهیه شر
طرز تهیه بامیه کاملا سنتی و مغذی و مفید برای سفره افطاری   طرز تهیه شربت بامیه  ابتدا شکر و آب را خوب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود. سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب قوام بیاید.وقتی حبابهایی ته ظرف پیدا شد شربت را امتحان کنید اگر غلظت آن کافی بود زعفران سابیده شده و سپس گلاب را بریزید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. طرز تهیه خمیر بامیه ابتدا روغن و نمک را همراه با شکر و آب در یک ظرف ریخته و به هم بزنید و بعد روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.سپس آرد را همراه با پودر نشاسته اضافه کنید و سریع به هم بزنید تا جذب مواد شود. به هم زدن روی حرارت ادامه دهید تا بوی خامی آرد برطرف شود.بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملاً سرد شود. تخم مرغها را نیز یکی یکی اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا خمیر حالت چسبندگی پیدا کند و کشدار شود. مقداری روغن کنجد را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب داغ شود. خمیر بامیه را در قیف شیرینی بریزید و سر آن را ماسوره ستاره ای بزنید. حرارت گاز را ملایم کنید.دهانه قیف را جمع کرده و از خمیر به هر انداره که می خواهید با فشار دادن کیسه در روغن بریزید. یک طرف بامیه ها که کمی برشته شد با کف گیر آنها را برگردانید تا دو طرف کمی برشته شود سپس با کف گیر بامیه ها را از داخل روغن بیرون آورده و در صافی بریزید تا روغن آن گرفته شود. پس از درست شدن بامیه آنها را در شربت غوطه ور کنید. بگذارید بامیه ها پنج دقیقه در شربت بمانند، سپس آن ها را بیرون آورده درون صافی می ریزیم و بعد آن ها را درون ظرفی ریخته، درب ظرف را می بندیم تا خشک نشوند. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
طرز تهیه شیرینی سنتی ویژه طبی مواد لازم براي تهيه خمير: زرده تخم مر غ محلي: ٢ عدد شير محلي: نصف ليوان روغن ارده كنجد: ٣ قاشق غذاخوري آرد گندم سبوس دار: ١/٥ ليوان همه مواد غير از آرد را با هم مخلوط كرده و آرد را كم كم اضافه كنيد و به آرامي ماساژ دهيد تا خمير يكدست شود. اگر خمير چسبندگي داشت، كمي آرد اضافه كنيد تا جاييكه به دست نچسبد. خمير آماده شده را در كيسه نايلوني گذاشته و به مدت ٧ الي ١٠ ساعت در مكاني گرم استراحت دهيد. روي سطحي صاف كمي آرد پاشيده و به اندازه گردو از خمير را با وردنه به قطر ٢ ميليمتر باز كرده و دو طرف آن را با دست پيچ دهيد. خميرهاي آماده شده را در روغن ارده كنجد داغ، با حرارت ملايم سرخ كنيد. مواد لازم براي تهيه شربت: عسل طبيعي: ١ ليوان گلاب: ٢ قاشق غذاخوري آب: ٣ قاشق غذاخوري زعفران آب شده: ١ قاشق غذاخوري همه مواد را با هم مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ٥ دقيقه بجوشد و غليظ شود. نكته: گوش فيل هاي داغ را در شربت ولرم به مدت ٥ دقيقه قرار داده و سپس در ظرف مورد نظر بچينيد. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس هزار جزیره مواد لازم سس مایونز نصف لیوان سس خردل 2 ی غ ماست چکیده 2ق غ سرپر خیار شور 2 عدد کوچک سیر 1 حبه پیاز 1 عدد کوچک جعفری به مقدار لازم سس تند فلفل 1 ق غ پودر پاپریکا و پودر ادویه کاری 2ق غ 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
شکلات بونتی نارگیلی پودر نارگیل چرب –300 گرم شیر عسل – 1 قوطی روکش شکلات : شکلات تخته ای تلخ – 250 تا 300 گرم روغن مایع – 3 قاشق غذاخوری وانیل - ½ قاشق چایخوری    طرز تهیه پودر نارگیل چرب و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید . روی حرارت خیلی ملایم گذاشته و هم بزنید تا خوب مخلوط شده و حالت خمیری پیدا کند . از روی حرارت برداشته کمی که از حرارت افتاد در دست خودتون شکل دهید یا در قالب که کاغذ روغنی گذاشته اید ریخته و برش بزنید . مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود . در این مدت شکلات را بصورت بن ماری حل کنید روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید تا مواد روان و بدون گلوله داشته باشید . از روی حرارت برداشته شیرینی نارگیلی را روی توری گذاشته و مایع شکلات که تا اندازه ای از حرارت افتاده روی شیرینی ها ریخته و بلافاصله در یخچال چند ساعتی قرار دهید . 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
این غذا یکی از غذاهای محلی رودسر در استان گیلان میباشد که فقط از سینه مرغ پخته استفاده میشود . و در دستور رب وجود ندارد ولی اگر دوست داشتید میتوانید یک قاشق غذاخوری اضافه کنید .  مواد لازم سینه مرغ پخته  - 300 گرم الو بخارا – 100 گرم الو سیاه – 100 گرم برگه زرد الو – 100 گرم  مغز گردو نگین شده – 50 گرم کشمش پلویی – 50 گرم پیاز – دو عدد زعفران و نمک و فلفل وادویه – به میزان لازم  طرز تهیه الوها رو جداگانه شسته و چند دقیقه خیس کنید . پیاز ها رو خلالی کرده و تفت دهید وقتی طلایی شد الوهای خیس شده را اضافه کنید . کشمش و گردو را کمی تفت بدید . وقتی الوها پخت مرغ پخته رو اضافی کنید و اجازه بدید چند جوش ملایم بخورد تا جا بیفتد . وقتی خورش را در ظرف کشیدید روی ان کشمش و گردو بریزید و با برنج سرو کنید . 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
جزو غذای محلی گیلانی  میباشد . فرنی فشکل را میتوانید در میان وعده ،صبحانه،شام،دسر سرو کنید . همچنین میتوان در به عنوان افطاری میل کرد . ضمنا طعم این فرنی بعد از سرد شدن بسیار خوشمزه تر و لذیذ تر خواهد بود .این مقدار برای 10 نفر مناسب میباشد  مواد لازم شیر – 2 لیتر شکر – 250 گرم برنج معطر گیلان – 250 گرم اب حدود –6پیمانه گلاب – 1 پیمانه پودر شنبلیله ( بدلخواه ) – 1 قاشق مرباخوری پر پودر هل – 1 قاشق مرباخوری تخم خرفه و پودر دارچین – برای تزیین  طرز تهیه برای درست کردن این فرنی باید یک روز قبل برنج را در اب خیس کنید . بعد از خیس خوردن برنج را چند دور شسته و با نیمی از گلاب در مخلوط کن بریزید . انقدر هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند .سپس برنج زده شده را در ظرفی ریخته و کم کم اب به ان اضافه کنید تا مثل دوغ رقیق و در اب حل شود . یک پارچه حریر بسیار نازک روی ظرفی قرار داده و مایه اماده را روی ان بریزید میتوانید به دفعات این کار را انجام دهید شیره بدست امده را دوباره از صافی یا توری خیلی نازک رد کنید سپس در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد و گلوله نشود . بعد از 5 دقیقه شیره داغ شد کم کم شیر را اضافه میکنیم وبه همزدن ادامه میدهیم . بعد از 15 تا 20 دقیقه بوی خامی برنج گرفته شده بقیه گلاب و شکر را اضافه کنید انقدر هم بزنید تا حبابهای درشتی بزند و روی ان شروع به چروک شدن کند در مرحله اخر پودر مغز هل اضافه و ارام مخلوط میکنیم . از روی حرارت برداشته و در ظرف های مورد نظر بریزید و روی انرا با تخم خرفه و دارچین تزیین کنید . نکته – برای تهیه این فرنی شیر بیشتری تهیه کنید چون ممکن هست احتیاج شود 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon