eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس هزار جزیره مواد لازم سس مایونز نصف لیوان سس خردل 2 ی غ ماست چکیده 2ق غ سرپر خیار شور 2 عدد کوچک سیر 1 حبه پیاز 1 عدد کوچک جعفری به مقدار لازم سس تند فلفل 1 ق غ پودر پاپریکا و پودر ادویه کاری 2ق غ 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
شکلات بونتی نارگیلی پودر نارگیل چرب –300 گرم شیر عسل – 1 قوطی روکش شکلات : شکلات تخته ای تلخ – 250 تا 300 گرم روغن مایع – 3 قاشق غذاخوری وانیل - ½ قاشق چایخوری    طرز تهیه پودر نارگیل چرب و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید . روی حرارت خیلی ملایم گذاشته و هم بزنید تا خوب مخلوط شده و حالت خمیری پیدا کند . از روی حرارت برداشته کمی که از حرارت افتاد در دست خودتون شکل دهید یا در قالب که کاغذ روغنی گذاشته اید ریخته و برش بزنید . مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود . در این مدت شکلات را بصورت بن ماری حل کنید روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید تا مواد روان و بدون گلوله داشته باشید . از روی حرارت برداشته شیرینی نارگیلی را روی توری گذاشته و مایع شکلات که تا اندازه ای از حرارت افتاده روی شیرینی ها ریخته و بلافاصله در یخچال چند ساعتی قرار دهید . 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
این غذا یکی از غذاهای محلی رودسر در استان گیلان میباشد که فقط از سینه مرغ پخته استفاده میشود . و در دستور رب وجود ندارد ولی اگر دوست داشتید میتوانید یک قاشق غذاخوری اضافه کنید .  مواد لازم سینه مرغ پخته  - 300 گرم الو بخارا – 100 گرم الو سیاه – 100 گرم برگه زرد الو – 100 گرم  مغز گردو نگین شده – 50 گرم کشمش پلویی – 50 گرم پیاز – دو عدد زعفران و نمک و فلفل وادویه – به میزان لازم  طرز تهیه الوها رو جداگانه شسته و چند دقیقه خیس کنید . پیاز ها رو خلالی کرده و تفت دهید وقتی طلایی شد الوهای خیس شده را اضافه کنید . کشمش و گردو را کمی تفت بدید . وقتی الوها پخت مرغ پخته رو اضافی کنید و اجازه بدید چند جوش ملایم بخورد تا جا بیفتد . وقتی خورش را در ظرف کشیدید روی ان کشمش و گردو بریزید و با برنج سرو کنید . 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
جزو غذای محلی گیلانی  میباشد . فرنی فشکل را میتوانید در میان وعده ،صبحانه،شام،دسر سرو کنید . همچنین میتوان در به عنوان افطاری میل کرد . ضمنا طعم این فرنی بعد از سرد شدن بسیار خوشمزه تر و لذیذ تر خواهد بود .این مقدار برای 10 نفر مناسب میباشد  مواد لازم شیر – 2 لیتر شکر – 250 گرم برنج معطر گیلان – 250 گرم اب حدود –6پیمانه گلاب – 1 پیمانه پودر شنبلیله ( بدلخواه ) – 1 قاشق مرباخوری پر پودر هل – 1 قاشق مرباخوری تخم خرفه و پودر دارچین – برای تزیین  طرز تهیه برای درست کردن این فرنی باید یک روز قبل برنج را در اب خیس کنید . بعد از خیس خوردن برنج را چند دور شسته و با نیمی از گلاب در مخلوط کن بریزید . انقدر هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند .سپس برنج زده شده را در ظرفی ریخته و کم کم اب به ان اضافه کنید تا مثل دوغ رقیق و در اب حل شود . یک پارچه حریر بسیار نازک روی ظرفی قرار داده و مایه اماده را روی ان بریزید میتوانید به دفعات این کار را انجام دهید شیره بدست امده را دوباره از صافی یا توری خیلی نازک رد کنید سپس در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد و گلوله نشود . بعد از 5 دقیقه شیره داغ شد کم کم شیر را اضافه میکنیم وبه همزدن ادامه میدهیم . بعد از 15 تا 20 دقیقه بوی خامی برنج گرفته شده بقیه گلاب و شکر را اضافه کنید انقدر هم بزنید تا حبابهای درشتی بزند و روی ان شروع به چروک شدن کند در مرحله اخر پودر مغز هل اضافه و ارام مخلوط میکنیم . از روی حرارت برداشته و در ظرف های مورد نظر بریزید و روی انرا با تخم خرفه و دارچین تزیین کنید . نکته – برای تهیه این فرنی شیر بیشتری تهیه کنید چون ممکن هست احتیاج شود 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
نوشیدنی سنتی ایرانی ( و ) تابستانه در شیشه مربا😉 این ترکیب بی نظیر گلاب و آبلیمو و شربت که با خاکشیر یا تخم شربتی مخلوط میشه واقعا توی گرما جواب میده و در عین حال خوشمزه اس . یه بار دو سال پیش هر دوتای اینا رو همزمان تو دوتا ظرف درست کردم و گذاشتم یخچال دیدم خاکشیر پایین مونده و تخم ریحون اومده بالا ، برای همین هر دو تا رو ریختم تو یه لیوان و دیدم اونجا هم مرزبندی رو رعایت کردن😉 برای همین از اون به بعد همیشه دو تا شربت درست میکنم ولی مخلوط، سرو میکنم، هم خوشکل میشه و هم جالب. طبع تخم شربتی گرم و تر هست. درمان افسردگی، کلسترول و فشار خون بالا از مزایای تخم شربتی هستند. خاکشیر گرم و تر است و التیام دهنده زخم و جراحات است. مواد لازم ۴ ق غ تخم شربتی (تخم ریحون)۶ ق غ خاکشیر۲ پیمانه شکر۱/۲ پیمانه گلابآب ۲ لیموی کوچکآب خوردنیزعفران دم شده به میزان دلخواه و قابل حذف تخم شربت و خاکشیر رو تمیز کنید و تو ظرفهای جدا بریزید و چندبار آبکشی کنید و بذارید کمی توی آب بمونن تا اگه شن داره شنها ته نشین شه. وقتی ترکیب این دوتا رو درست میکنین ،تخم شربتی رو نذارین خیلی تو اب بمونه چون خیلی آب جذب میکنه و اگه بخوایم دونه ها با هم قاطی نشن بهتره که تخم شربتی رو با خیس دادن بیش از اندازه سنگین نکنیم، بهتره فقط چندبار با آب سرد بشوریم برای شیره: شکر رو با نصف پیمانه آب بذارید کامل حل شه و شیره ی غلیظ بشه بعد گلاب اضافه کنید و بذارید گلاب یه جوش بزنه بعد خاموش کنید. بذارید کاملِ کامل خنک شه. تو دو تا پارچ جدا ، با شیره ای که حاضر کردید و مقداری آب، دو تا شربت درست کنید، آب و شکر رو اندازه کنید. حالا تو یه پارچ خاکشیر و تو اون یه دونه، تخم شربتی بریزید. به هر کدوم مقداری آب لیمو بزنید. (اگه خواستین زعفران دم شده هم اضافه کنین من از ترکیب بوی زعفرون و آبلیمو بدم میاد هربار زعفرون میزنم پشیمون میشم 😁🙂) بذارید تو یخچال خنک شه. موقع سرو خاکشیر رو هم بزنید و تا نصف لیوان شربت خاکشیر بریزید و بعد یه قاشق رو نگه دارید تو لیوان و شربت تخم شربتی رو بریزید روش تا پر شه. اینجوری دونه ها از هم فاصله میگیرن، این عکس مال دو سال پیش هست که تو اینستاگرامم گذاشته بودم اینجا دونه ها کاملا جدا هستن و فاصله گرفتن، اما اگه تخم شربتی رو خیلی خیس بدین مثل شربت امسال من ، تخم شربتیها سنگین میشن و میرن پایین. اینجا مقایسه کنید، ایندفعه تخم شربتی رو خیلی خیس دادم یکم سنگین شد، بهتره کامل بشورید و دیگه خیس ندید بذارید تو شربت خودش لعاب میندازه و اونقدرها هم سنگین نمیشه نوش جان 😋😍 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
شیرینی باقلوا اصل ترکی پسته‌ای بدون شک محبوب‌ترین نوع باقلوای ترکی است. اگر چه در بسیاری از کشورهای خاورمیانه و حتی یونان، باقلوا به عنوان یک دسر پرطرفدار پخته و سرو می‌شود اما شیرینی باقلوا ترکیه‌ای با ترکیب پسته، مشهورترین باقلوای دنیاست.  مواد لازم خمیر یوفکا - 1/2 بسته پودر مغز پسته یا گردو - 1 پیمانه کره آب شده - 300 گرم مواد شربت : شکر - 3 پیمانه مغز هل - 1 قاشق غذاخوری آب جوش - 1 پیمانه گلاب - 1 پیمانه زعفران حل شده غلیظ - 2 قاشق غذاخوری  طرز تهیه ورقه های خمیر را جدا کرده در قالب پخت قرار میدهیم لابلای هر ورقه را کره بمالید و مقداری پودر پسته بپاشد حداقل ۸ تا ۱۰ ورقه ، سپس برش زده و مابقی کره را روی خمیر برش زده بریزید ، در حرارت ۱۸۰ درجه مدت ۳۰ دقیقه گذاشته تا برشته شود در این مدت شربت را آماده کنید، شکر و آب جوش را مخلوط کرده وقتی شکر تا حدودی حل شد روی حرارت قرار دهید گلاب و زعفران و مغز هل اضافه کنید ، دو قل جوش زد بصورت داغ روی باقلوای آماده و برشته شده بریزید 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon