eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️کپشن رو حتما بخونید🔶️ لطفا انرژیا نیفته🙋‍♀️ سلام سلام من و ترشی بازم اومدیم خدمتتون😍 یه ترشی خوشمزه با طعم متفاوت🤗 ما ترشی قارچ و زیتون صداش میکنیم ولی اسپانیایی و پیتزایی هم بهش میگن 😉 بریم سراغ مواد لازم مواد لازم قارچ ۲۰۰ گرم زیتون ۲۰۰ گرم یا نصف لیوان هویج نگینی نصف لیوان ذرت کنسروی نصف لیوان فلفل دلمه رنگی نگینی نصف لیوان بادمجون دودی ۳ ق غ فلفل تند ترشی به اندازه دلخواه(من نصف لیوان ریختم) موسیر خشک ۲ ق غ سیر اگه دوست داشتید ۵ حبه پوره گوجه ۲ لیوان آب و سرکه طرز تهیه همه سبزیجات رو خورد کنید گوجه رو هم پوره کنید موسیر رو هم با اب گرم خیس کنید تا نرم بشه . آب و سرکه (از هر کدوم ۱ لیوان)و پوره گوجه و کمی زردچوبه و نمک رو با هم مخلوط کنید بزارید روی گاز تا یه جوش بخوره بعد خنک شدن روی سبزیجات بریزید اگه خشک بود و نیاز به سرکه داشت به مقدار مساوی آب و سرکه بریزید. 🔴نکته موسیر و بادمجون دودی رو حذف نکنید طعمشو عالی میکنه مقدار مواد بستگی به ذائقه شما داره میتونید کم و زیاد کنید اگه دوست داشتید کمی سیاه دونه به ترشی اضافه کنید اگه از چیزی خوشتون نیومد حذفش کنید🙂🙂 امیدوارم درست کنید و حالشو ببرید😉    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این ترشی خیلی خیلی خوشمزس خودم چندسال پیش رودبارخوردم خیلی دنبال دستورش گشتم تاپیداکردم وامسال قسمت شد درست کنم جاتون سبز😋😋 درست کنید ولذت ببرید👌 خیلیابهش میگن یا میگن ولی من تورودبار بااسم گرفتم پس نمیدونم کدومش درسته 😅 مواد لازم قارچ300 گرم هویج متوسط4عدد فلفل دلمه ای سبز1عدد بزرگ فلفل دلمه ای زردوقرمزهرکدام نصف 1عدد(من نداشتم) سیر 10حبه ذرت پخته 1لیوان(یابیبی بلال) زیتون 1 لیوان سرکه2 لیوان روغن زیتون4 ق غ پودرفلفل قرمز2 ق چ نمک 4 ق چ سر خالی 🌸ابتدا آب روجوش بیارین قارچهارو بریزین داخلش پنج دقیقه بجوشه بعد آبکش کنیدبزاریدکمی آبش بره بعدخورد کنیدمن وقتی خوردکردم لای دستمال تمیزگذاشتم تاآبش گرفته(له نشه)فقط کمی خشک بشه. 🌸بقیه سبزیجات روهم خوردولای دستمال خوب خشک کنید بعدتوظرف بزرگ همه رومخلوط کنین و بهش سرکه ونمک وفلفل وروغن زیتون رواضافه کنین وهم بزنیدمیتونیدکم کم نمک و فلفل رو بزنیدوبچشیدتابه طعم دلخواه برسیدبعدهم داخل شیشه بریزیدیه کمی دیگه روش روغن زیتون بریزین درش روبزارین تاسه چهارروز داخل یخچال بمونه وجابیفته 🌸درست کردن این ترشی زمان نمیبره برای همین بهتره بعدآماده شدن ظرف یکماه مصرف بشه بهتره مقدار کم درست کنین. 🌸اندازه خوردکردن مواد دلخواهه. 🌸 قبلابیبی بلالهاروجداترشی انداختم باکمی نمک وسرکه. 🌸زیتون بدون هسته روحلقه ای خوردمیکنن برای این ترشی من نداشتم زیتون باهسته ریختم. ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
ترشی هندوانه ابوجهل(طرز تهیه) 👩🏻‍🍳🌽🥬🍅🥦🌶🥗 اومدم با یه ترشی پر از خاصیت؛ اول بگم معنی اون چی و خاصیتش چی؟؟ هنوانه ابوجهل یاشپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و...رشد میکنه این گیاه دارای خاصیت های زیادی از جمله در درمان درد های مفاصل و کاهش چربی خون موثر است...  تا حالا امتحانش کردید؟؟؟؟؟ مواد لازم : شپله نمک سرکه   طرز تهیه👩🏻‍🍳📝: شپله را شسته و دم آنرا گرفته ودر آب جوشیده سرد شده نمک بریزید به مدت ۵ الی ۶ روز شپله را در آن ریخته و طی این مدت هر روز آب نمک آنرا عوض و در یخجال نگه داری کنید وپس از آن شپله را از آب نمک خارج کرده و با آب روی حرارت گذاشته و وقتی به جوش آمد آب آنرا دور بریزید و مجدداْ یک بار دیگر اینکار را تکرار تا تلخی شپله گرفته شود دقت کنید زیادنجوشد چون  ترشی شپله شما نرم میشود . شپله را بعد ازجوشیدن روی صافی بریزید تا آبش برود یک ساعتی صبر کرده و شپله ها را در شیشه مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید وچنانچه دوست داشتید کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم کرده و در جای خنک ویا در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی آماده میشود ------------------------------ ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا هویج    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
مربا هویج #مربای_هویج #هویج #مربا #مرباهویج    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓ف
محبوبترین بندگان در پیش خدا پرهیزگاران گمنامند. پیامبر اکرم (ص) (کنزالعمال) یکی از مرباهای پرطرفدار و دوست داشتنی 😊😍 هویج یک کیلو شکر یک کیلو آب ۴ الی ۵ لیوان گلاب ۲ الی ۳ ق غ آب لیمو ۱ ق غ خلال پسته در صورت دلخواه هویج ها رو پوستش رو گرفتم . و بعد من خلالی رنده کردم از رنده آلمانی کمک گرفتم‌ که خیلی راحته کار و یکدست و مرتب میشه .حالا می تونین رنده کنین با هر رنده که خواستین . از قابلمه لعابی برای پخت مرباها استفاده بشه ترجیحا (در مورد مربای به قابلمه بهتره مسی باشه) هویج ها رو داخل قابلمه ریختم و بهش آب اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . یه کم که روی حرارت موند و جوشید و کمی تغییر رنگ داد شکر رو اضافه کردم . در قابلمه هم نزاشتم اصلا . مدت پخت مربای هویج حدودا یک و نیم تا دو ساعت هستش .اواخر کمی گلاب بهش اضافه کردم . هل هم می تونین بریزین . وقتی دیدم قوام پیدا کرده و جا افتاده آبلیمو بهش اضافه کردم . بعد از یکی دو قل شعله رو خاموش کردم و و خلال پسته رو بهش اضافه کردم . وقتی هم که خنک بشه توی ظرف تمیز و خشک بریزین و جای خنک ترجیحا یخچال قرار بدین . قوام اومدنش هم به این شکل که کمی از شربتش داخل بشقاب بریزین و بعد از خنک شدن به سختی حرکت کرد یعنی قوام اومده . نکات مهم پخت مرباها: هیچ وقت قاشقی که تمیز نیست داخل مربا نزنین ، و الا مرباتون کپک میزنه . شکر مرباتون کم باشه ، اگه خوب نپزه و اگه قوام نیومده ، مرباتون کپک میزنه . مرباتون بیش از حد جوشیده و یا شکرش کم باشه ، شکرک میزنه ، برای رفع شکرک یه کم آب جوش داخل مرباتون بریزین و روی حرارت و بهش کمی آبلیمو بریزین ، یکی ، دو قل زد کافیه و شکرکش از بین میره . م : @masoumehrasouli کپی کلیپ ها ممنوع ⛔    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب یه روغن سالم پرانرژی داریم که بوی تند ،زننده نداره همچنین ایمنی بدنتون بالا میبره ، مثل بچه های روستا ،عشایر سالم شاداب میشید😍😍 🟢 مواد لازم یک کیلو دنبه یه فنجان ماست یه فنجان سرکه یه دونه سیب یا به یه دونه پیاز هل چوب دارچین نمک اندازه یک ق چ •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 طرز تهیه اول دنبه بشورید بعد میتونید چرخ کنید ،خرد کنید داخل قابلمه با ماست ،سرکه به پیاز بریزید روی حرارت ملایم بزارید تا روغنش در بیاد حدودا ۴ ساعت با حرارت خیلی کم باشه اگه حرارت زیاد باشه رنگ روغنتون بعد تیره میشه بعد صبر کنید تا از داغیش بیفته از صافی رد کنید جزغالش جدا کنید بعد از پارچه نخی تمیز رد کنید تو شیشه بریزید بزارید یخچال تا ببنده وقتی خنک بشه رنگش سفید سفیده •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی گوجه مشهدی🍅 گوجه فرنگی ۶ کیلوگرم کرفس ۱ دسته هویج ۱ کیلوگرم گل کلم ۲ عدد متوسط سیر ۲۰۰ گرم فلفل تند ۲۰۰ گرم سرکه ۳لیوان نمک ۱ قاشق غذاخوری نعناع به میزان دلخواه سلام سلام یه ترشی خوشمزه که اگر بجنبین الان فصل این بزرگوار😊😊 اگر دوست دارید برای دوستاتون بفرستین ☺️ •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon