هدایت شده از یاد مرگ و قیامت
برای اینکه زندگی را بهتر بفهمیم باید به سه مکان برویم:
1. بیمارستان
2. زندان
3. قبرستان
در بیمارستان میفهمید که هیچ چیز زیباتر از تندرستی نیست.
در زندان میبینید که آزادی گرانبهاترین دارایی شماست.
در قبرستان درمییابید که زندگی هیچ ارزشی ندارد.
زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم فردا سقفمان خواهد بود.
پس بیایید برای همه چیز فروتن و سپاسگزار باشیم....
@zahnearamsh71
سر و ته شوید تا سرحال شوید ! 👌🏻
▫️هنگامی که سرو ته میشوید، گردش خون بهبود مییابد و نیروی جاذبه جریان خون را به سمت قلب کشانده و قلب میتواند استراحت کند
+ همچنین این کار باعث تقویت حافظه، تمرکز و رفع خستگی نیز میشود.
@MajalePezeshki71
✋ﺩﺳﺖﻫﺎﭼﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺳﻼﻣﺖ ﻣﺎﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ؟
🔶سوزن سوزن شدن:خستگی وکوفتگی
🔷مورمور شدن انگشت: کمبود ویتامین
🔶فشاربراعصاب دست چپ:آسیب ستون فقرات
🔷بی حس شدن سرانگشت دست:فشارخون
@MajalePezeshki71
✅ خواص درمانی به
1⃣ کسانی که قبل از غذا خوردن استفراغ میکنند باید قبل از غذا آب به بخورند دیگر استفراغ نخواهند کرد.
2⃣ آب آن را بخورید نرم کننده ی سینه خواهد بود و برای درمان تنگی نفس مفید است،در درمان آمدن اخلاط خونی از سینه و قی مصرف می شود،معده را تقویت می کند،برای ازدیاد ترشح ادرار و بند آمدن خونریزی نافع است.
3⃣ به ترش و شیرین را بدون پوست و تخم آب بگیرید و یک پنجم آن قند اضافه کنید و به قوام بیاورید و به مرور بخورید،، مقوی قلب و دماغ و فرح آور است،اشتها را زیاد می کند،ورم شدید روده و معده را درمان می کند معده را تقویت می کند.
4⃣دانه های میان آن را بیرون بیاورید و به جای آن دانه ی جوزبویا بریزید و میان آتش بگذارید تا بریان شود به حدی که رنگ آن تیره گردد بعد بخورید،قابض است و برای قطع اسهال طولانی و مزمن بسیار مجرب است.
5⃣گوشت آن را رنده کرده و ضماد کنید،برای ورمهای گرمچشم نافع است.
6⃣خشک آن را نرم بکوبید و بر موضع بپاشید،برای بند آوردن خون جراحتها مفید است.
تذکر: اشخاص گرم مزاج در مصرف آن زیاده روی نکنند،میوه ی نارس آن دیر هضم و قابض است و خوردن آن توصیه نمی شود.
@MajalePezeshki71
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠
✅اصول تغذیه صحیح
نکات ضروری در صرف غذا :
۱- غذا را هنگامی که اشتهای واقعی دارید و واقعا گرسنه هستید صرف کنید. ( فاصله کافی از وعده غذایی قبل را -با توجه به نوع غذای خورده شده- رعایت کنید.)
۲- زمانیکه هنوز مقداری اشتها به غذا وجوددارد دست از غذا خوردن بکشید .
۳- داشتن سکون و آرامش بعد از غذا را فراموش نکنید. (چند قدم حرکت آهسته بعد از غذا می تواند به هضم غذا کمک کند. )
۴- حتی الامکان غذاهای مختلف را در یک وعده با هم، مصرف نکنید.
۵- دمای غذا باید متعادل باشد، غذای خیلی داغ و یا خیلی سرد هر دو منجر به اختلال در هضم می گردند.
۶- غذا باید با میل و لذّت خورده شود ، اگر غذا با بی میلی خورده شود هضم آن به خوبی انجام نمی شود.
۷- لقمه غذا کوچک باشد.
۸- غذا خوب جویده شود. ( بهتر است هر لقمه غذا 30 تا 40 دفعه جویده شود )
@MajalePezeshki71