🔹پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله:
اُوصيكُم بِتَقوَى اللَّهِ عزّ وجلّ وَالقُرآنِ ؛ فَإِنَّهُ نورُ الظُّلمَةِ وهُدَى النَّهارِ ، فَاتلوهُ عَلى ما كانَ مِن جَهدٍ وفاقَةٍ؛
شما را به پروا كردن از خداوند عزّ وجلّ و نيز به قرآن، سفارش مىكنم؛ زيرا قرآن در تاريكى، نور است و در روز، راهنما. پس آن را، اگر چه در حال رنج و فقر باشيد (/ با تمام توان و احساس نياز)، بخوانيد.
📗تاريخ دمشق: ج ٣٦ ص ٤١٧ ح ٧٣٨٥
▶️@Menbarvaezin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌥 ابری که مانع این شده است که امام زمان (عجّل الله فرجه) را ببینیم، چیست؟
#امام_زمان_عجّل_الله_فرجه
#سخنرانی_مذهبی
🎙آیت الله#ناصری
▶️@Menbarvaezin
📌 درگذشت آیت الله محمد یزدی
🔹 آیت الله یزدی، در سال ۱۳۱۰ در اصفهان به دنیا آمد. تحصیلات حوزوی را نزد پدر خود شروع کرد و دروس سطح را در اصفهان به پایان رساند. سپس به قم آمد و از محضر اساتیدی چون مرتضی حائری یزدی، علامه طباطبایی، بروجردی، اراکی، شاهرودی و امام خمینی (ره) بهره برد.
🔸 وی از امام خمینی اجازه اجتهاد دریافت کرد. برخی از آثار او عبارتاند از: «ترجمه قرآن کریم»، «گمشده شما»، «پاسخ تهمتهای مردوخ»، «حسین بن علی را بهتر بشناسیم» و چندین کتاب ارزشمند دیگر.
🔹وی یکی از چهرههای شناخته شده جمهوری اسلامی ایران بود که فعالیتهای اجتماعی و سیاسی گستردهای در قبل و بعد از انقلاب اسلامی داشت. قبل از انقلاب به عنوان یکی از مبارزان و فعالان سیاسی با حکومت پهلوی شناخته میشد که به دلیل سخنرانیها و افشاگریهایش، بارها تبعید و زندانی شد.
🔸او بعد از انقلاب نیز مسئولیتهای فراوانی را به عهده داشت که برخی از آنها عبارتند از: «ریاست دفتر امام خمینی»، «نمایندگی مجلس خبرگان قانون اساسی»، «ریاست در دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری»، «عضویت در شورای نگهبان»، «ریاست قوه قضائیه»، «نمایندگی مجلس شورای اسلامی».
🔹ایشان در ۱۹ آذر ۱۳۹۹ دار فانی را وداع گفت و در حرم حضرت معصومه علیهاالسلام به خاک سپرده شد. آیتالله خامنهای در پیامی، ایمان راسخ به مبانی انقلاب و استقامت در این راه و غیرت دینی و انقلابی را از نشانههای بارز این عالم مجاهد برشمردند.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۹
#محمد_یزدی
▶️@Menbarvaezin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت چند ساعت گذشته حرم
🕍 دمشق ، حرم مطهر حضرت رقیه سلام الله علیها
◽️تا آخر ببینید!
▶️@Menbarvaezin
💡 #سواد_خانواده | چگونه با دخترم رفیق صمیمی باشم؟
🔻دکتر نصیر عابدینی، از روانشناسان حوزوی در گفتوگو باحوزه:
◻️ متاسفانه فرهنگیهایی داریم که اصلا پشتوانه ندارند.
وقتی ارتباط پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله با دخترهای خودشان و حتی ارتباط اولیای الهی با دخترهای خود را میبینیم، متوجه میشویم که اصلا این طور فرهنگهای امروزی با فرهنگ مذهبی و حتی ملی ما فاصله زیادی دارند.
◻️ در مشاوره ها توصیه میکنم، به خانم خودتان بگویید «دوستت دارم».
مرد یا شوهر محترم میگوید که این کار را نمیتوانم انجام دهم؛ راهکار این افراد این است که روزانه صد بار کلمه دوستت دارم را همراه با اسم خانمشان با تسبیح بگویند.
◻️یکی از تفاوتهایی که مقام معظم رهبری با خیلی از بزرگواران دارند این است که با همه مشغلههای رهبری برای تک تک بچهها وقت میگذارند.
میبینیم که آسیبهایی که در برخی از فرزندان مسئولین است در این بزرگوار نیست.
◻️بهترین وقت گذاشتن هم زمانی است که دخترخانم شما در ماشین کنار شماست، در هر فضای خلوت دختروپدری نباید چیزی دال بر بازخواست و امر و نهی یا تذکر باشد. چراکه در این کار، اضطراب شالوده بدن دختر را میگیرد.
◻️بنابراین فضا باید کاملا خنثی و مثبت باشد؛ یعنی با دخترم در مورد پینک پنگ یا وزن کیف، مدل وکیفیت کفش یا مدل روسری و جوراب با هم صحبت کنیم.
◻️خیلی از مواقع پدری که ابوالمشاغل است، وقتی با فرزند خود دو کلمه حرف خنثی بزند، انگار همه دنیا را به این فرزند دادهاند.
📎 متن کامل مصاحبه
▶️@Menbarvaezin
📌 انتخابات اولین دوره مجلس خبرگان رهبری
🔸اولین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری که بر اساس اصل ۱۰۷ قانون اساسی، مهمترین وظیفه آن تعیین رهبر نظام اسلامی است، در شرایطی صورت گرفت که کشور در حال نبردی نابرابر با حکومت عراق و دنیای استکبار بود. با این حال، این انتخابات با حضور گسترده مردم در ۱۹ آذر ۱۳۶۱ برگزار شد.
🔹در این دوره ۷۵ نفر برای نمایندگی مجلس خبرگان رهبری تعیین شدند. در نهایت اولین مجلس خبرگان رهبری در تیرماه ۱۳۶۲ با پیام امام خمینی (ره) افتتاح شد.
🔸با رحلت امام خمینی (ره)، مجلس خبرگان رهبری، حضرت آیتاللّه خامنهای را به رهبری نظام اسلامی برگزید و در آن شرایط حساس این وظیفه را به نحو احسن به انجام رساند و دشمنان نظام و انقلاب و ایران را ناامید کرد.
🔹در اولین نشست مجلس خبرگان آیتالله مشکینی به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد و پس از تعیین هیئت رئیسه آیین نامه داخلی مجلس تهیه و به تصویب اعضا رسید. طبق آیین نامه، اعضای مجلس موظف شده بودند هر سال یک جلسه رسمی برگزار کنند که در خصوص موضوعات مهم مربوط به حوزه کاری و صلاحیت خود بحث کنند.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۹
#مجلس_خبرگان
▶️@Menbarvaezin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت هفتم
📚 عنوان: ضرورت حفظ روح انقلابی برای گسترش اسلام
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
▶️@Menbarvaezin
هدایت شده از عرفانهای نوظهور
📚دوره آموزش مقدماتی نقد عرفانهای کاذب
👨🏫 مدرسین: اعضای گروه علمی نقد عرفانهای کاذب معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم
🌟 مزایا:
💠به صورت مجازی.
💠یادگیری مسائل مهم و اساسی و کاربردی.
💠اعطای گواهی پایان دوره.
💠عضویت در گروه تبلیغ تخصصی نقد معنویتهای نوظهور حوزه علمیه قم
💠 شرکت در دوره تکمیلی و تخصصی
💠استفاده از فعالین دوره در تدریس دوره های دیگر
💠استفاده از فعالین دوره در طرح های پژوهشی
⏰ کلاس ها آفلاین برگزار می شود، گروه مجازی پرسش و پاسخ برای ثبت نامی ها تشکیل و همچنین مشاوره توسط اساتید ارایه خواهد شد.
🔶 سر فصل های دوره:
1️⃣مقدمات:
1. ضرورت موضوع: آمار، ابعاد، نمایی از آسیب ها و ...
2. تاریخچه پیدایش و گسترش معنویت های نوظهور
3. مروری بر سنخ شناسی معنویت های نوظهور
2️⃣ آشنایی اجمالی با معنویت های نوظهور فعال در ایران:
1. معنویت های نوظهور شرقی: یوگا، ذن، اوشو، سای بابا، انرژی درمانی، فنگ شویی و ...
2. معنویت های نوظهور غربی: تفکر نوین، کوئلیو، اکنکار، سرخپوستی، و ...
3. معنویت های بومی: عرفان حلقه، رام الله، ابرآگاهی، معنویت روشنفکری (سروش، ملکیان)، علی یعقوبی و ...
3️⃣ شبهه معنویت های نوپدید غربی (رایج در ایران)
4️⃣ شیوه مواجهه عملی: آشنایی اجمالی با الگوی مواجهه با معنویت های نوظهور
💵 هزینه دوره مقدماتی:100هزار تومان
لازم به ذکر است که مبلغ دوره 500 هزارتومان بوده است که شرایطی مهیا کردیم تا افراد با ۸۰٪ تخفیف ثبت نام کنند.
🔹برای ثبت نام عضو کانال عرفانهای نوظهور شوید
https://eitaa.com/erfanhay_nozohor
📌 درگذشت آیت الله سید محمد بادکوبهای
🔹 سید محمد بادکوبهای (۱۲۸۵-۱۳۸۹ق)، از علمای شیعه باکو و تبریز و از روحانیون مبارز در قرن چهاردهم هجری قمری بود. ایشان علوم اسلامی را در مشهد، اصفهان و عتبات عالیات نزد اساتید بزرگی همچون آخوند خراسانی و سید محمدکاظم طباطبایی یزدی فرا گرفته و به مدارج عالی علمی و مقام استادی رسید.
🔸وی به بادکوبه زادگاه خود رفت و به فعالیتهای اجتماعی، سیاسی پرداخت و به همین جهت توسط جمهوری آذربایجان تبعید و زندانی شد. او بعد از آزادی از زندان بادکوبه به اردبیل هجرت کرده و به فعالیتهای خود ادامه داد و این بار توسط رضاشاه به تبریز تبعید گردید. او از حامیان انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی بود.
🔹از دیگر اقدامات سیاسی ایشان واکنش به تصویب انجمنهای ایالتی و ولایتی بود. ایشان پس از جنگ شش روزه بین اعراب و اسرائیل با دیگر علما اعلامیه ای برای اعلام حمایت از آوارگان فلسطینی و کمک به آنها نوشتند.
🔸آثار گرانبهایی از ایشان به جای مانده است که از جمله آنها میتوان به حاشیه بر عروة الوثقی و حاشیه بر شرح تجرید علامه حلی اشاره کرد که هنوز به چاپ نرسیدهاند. ایشان کتابخانه بزرگی داشت که حاوی کتابهای نفیس چاپی و خطی بود. بنا بر وصیت آن فقیه، همه کتابهایش به کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی در قم انتقال یافت و هماکنون در آنجا نگهداری میشود.
🔹وی سرانجام در هفتم جمادی الثانی (۱۳۸۹ق) دار فانی را وداع گفت و پیکرش پس از تشییع باشکوه توسط دهها هزار نفر، در وادی رحمت شهرستان تبریز به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۷
#سید_محمد_بادکوبهای
▶️@Menbarvaezin
📌 درگذشت حاج رحیم ارباب
🔹 آیتالله رحیم ارباب مشهور به حاج آقا رحیم ارباب در سال ۱۲۵۹ شمسی در حومه اصفهان به دنیا آمد. اجداد او از اعیان و بزرگان منطقه خود بودند و از این رو به ارباب شهرت داشتند. او تا آخر عمر در اصفهان زیست و از عرفای مشهور آن دیار است.
🔸 وی ادبیات فارسی و صرف و نحو را در کودکی خواند. پس از کوچ خانوادگی به اصفهان، بقیه مقدمات و سطوح را در اصفهان آموخت. او جز چند سفر زیارتی، تمام عمر خود را در اصفهان مشغول تحصیل و تدریس علوم اسلامی بود.
🔹چهرههای مشهور در انقلاب اسلامی ایران، از جمله: شهید بهشتی، شهید مفتح، شهید مطهری، ملاهاشم جنتی (پدر آیت الله جنتی) و دیگر علمای بزرگ از شاگردان ایشان بودند.
🔸خاطرات و روایتهای بسیاری درباره ویژگی های اخلاقی او ذکر شده است. جذبه معنوی او، همگان را به تکریم و تعظیم وا میداشت و سخنان کوتاهش هر کسی را به قبول و اطاعت ترغیب میکرد. هرگز با هیچ کس، با لحن تند و خشن سخن نمیگفت و همه را با لفظ آقا یا خانم صدا می زد.
🔹وی در جریان استقلال الجزایر در سال ۱۳۴۲، فتوایی برای کمک به مسلمانان الجزایر و علیه دولت فرانسه صادر کرد. شهید مرتضی مطهری، او را از علمای طراز اول در فقه و اصول و فلسفه و ادبیات عرب و قسمتی از ریاضیات قدیم دانسته است. این عالم نستوه سرانجام در ۱۹ آذر ۱۳۵۵ درگذشت و پیکرش در تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۹
#حاج_رحیم_ارباب
▶️@Menbarvaezin
مداحی آنلاین - آثار و برکات دعا برای امام زمان - استاد رفیعی.mp3
2.29M
💠 آثار و برکات دعا برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🎙حجت الاسلام #رفیعی
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
▶️@Menbarvaezin
✳️امام باقر (علیه السلام) میفرماید:
«شَرّ الآباءِ مَن دَعاهُ البرُّ اِلَی الإفراطِ وَ شَرُّ الأبناءِ مَن دَعاهُ التقصیرُ الی العُقُوقِ»؛
✅بدترین پدران کسانی هستند که در نیکی و محبت به فرزندان،
از حد تجاوز کنند و افراط نمایند
________
و بدترین فرزندان کسانی هستند که به سبب تقصیر عاق والدین گردند.
_____
کودکی که این گونه تربیت شود،
همانند درختی است که همواره در میان آب است که میپوسد و از بین میرود،
کودک از خود راضی میشود
📚. مستدرک الوسائل، ج ۱۵، ص ۲۱۵
▶️@Menbarvaezin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ رمز مقاومت در لحظات پایانی دوران غیبت!
( فتنههای سنگینی که در پیش داریم! )
#کلیپ
استاد#شجاعی
▶️@Menbarvaezin
مقام معنوی یعنی موضع دو قدم مبارک امام زمان سلام الله علیه.mp3
5.49M
#مهدویت_و_معنویت
#قسمت_سوم
مقام معنوی یعنی موضع دو قدم مبارک امام زمان "سلام الله علیه"
🔻حجة الاسلام #شیخ_محمد_توحیدی_اسدآبادی
▶️@Menbarvaezin
📌رحلت آیتالله میرزا کاظم تبریزی
🔸فقیه اصولی، محدث رجالی آیت اللّه میرزا کاظم تبریزی از علمای مشهور حوزههای علمیه نجف و قم، در حدود سال ۱۲۹۹ شمسی در تبریز به دنیا آمد. وی در نوجوانی به تحصیل علوم دینی روی آورد و پس از گذراندن دروس مقدمات و سطح در ۲۱ سالگی به نجف رفت. میرزا کاظم در نجف هر روز پس از درس، به زیارت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام میرفت.
🔸 از ویژگی های بارز ایشان، یکی علاقه زیاد به مطالعه و تحقیق بود که به خاطر آن از امور بسیاری چشم پوشید و محرومیتهای زیادی را تحمل کرد و در نجف سالها در حجره زندگی کرد و بخشهایی از شرح استدلالی عروه را در همان حجره نوشت. دیگر اینکه، حافظه استثنایی داشت و هنگام نقل مطالب، گاهی نصف صفحه کتاب را از حفظ میخواند.
🔹آن چه از آیتالله تبریزی در دانشهای گوناگون باقی مانده حدود ۳۵۰ جلد کتاب است که برخی از آنان عبارتند از: حاشیه بر حادی عشر، حاشیه بر کشف المراد و ...
🔸 ایشان پس از سی سال اقامت در نجف اشرف به اتفاق خانواده در سال ۱۳۵۰ شمسی وارد ایران شد و تا پایان عمر در قم ماندگار شد و در ۲۰ آذر ۱۳۷۴ در ۷۵ سالگی درگذشت و در همان شهر به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۲۰
#میرزا_کاظم_تبریزی
▶️@Menbarvaezin
هدایت شده از طریق المهدی
📣 اطلاعیه | طریق_المهدی 🚩
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
طریقُالمهدی مسیری برای همدلی ایران و ایرانی برای نصر و حمایت از جبهه مقاومت
💠يَـٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ يَنصُرۡكُمۡ وَيُثَبِّتۡ أَقۡدَامَكُم
🔻امام خامنه ای حفظهاللهتعالی
بر همهی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند.
📌در سراسر مسیر خادمین عزیز در مواکب آماده جمعآوری کمکهای نقدی شما مردم صالح و مومن، برای جنگزدگان فلسطین، لبنان و سوریه هستند.
🗓 سه شنبه:۲۰ آذر ۱۴۰۳
⏱ آغاز پیاده روی: ساعت ۱۵
🚏مکان: بلوار پیامبر اعظم شهر مقدس قم
( از عمود ۱۲ تا مسجد مقدس جمکران )
🤝مشارکت در هزینه های برنامه طریق المهدی شامل هزینه های آب، فضاسازی، سیستم صوت و ... تمام مسیر:👈
💳|
5892 1070 4515 1308روی شماره بزنید کپی میشود. 🇸🇾🇱🇧🇵🇸🇮🇷تا جان در بدن داریم؛ هستیم بر آن عهد که بستیم✊ #امام_زمان #فلسطین #سوریه #لبنان ✨طراح: برادر شاه رفعتی 👈 قرار عاشقان بقیة الله الاعظم، سهشنبه ها عصر، بلوار پیامبراعظم قم @tariq_almahdi
منبر
⭕️ مرکز فرهنگی رسانهای هاتف برگزار میکند: 💠 مسابقه بزرگ کتابخوانی 🔹 با موضوع منطق مقاومت 🔸 همرا
📚📚📚📚📚📚📚📚
🛎راستی🔻🔻🔻🔻🔻🔻
📣مسابقه یادت نره
📚📚📚📚📚📚📚📚📚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت هشتم
📚 عنوان: پیغمبران سر انسانها گاهی داد می کشند
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
▶️@Menbarvaezin