🔴 ۳۸ نفر از جانباختگان ۸ مهر زاهدان شهید اعلام شدند
♦️معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان:با عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب هیئتی به ریاست حجتالاسلام حاج علی اکبری به استان اعزام شد که پیرو آن تصمیماتی اتخاذ شد از جمله اینکه تمام جانباختگان بیگناه حادثه شهید و مجروحین جانباز اعلام شوند و افرادی که نقش پررنگی در این حوادث نداشتهاند مورد عفو قرار بگیرد و به نقش متخلفین نیز رسیدگی شود.
♦️در این راستا پرونده جانباختگان مورد بررسی قرار گرفت که پرونده ۳۵ نفر به بنیاد شهید ارجاع شد و متاسفانه در ادامه سه نفر از مجروحین حادثه نیز جانباختند که در مجموع برای ۳۸ نفر پرونده تشکیل شده و برای طی کردن مراحل بعدی به بنیاد شهید ارجاع داده شد و برای ۱۹۷ نفر از مجروحین نیز در کمیته استانداری پرونده تشکیل شده است.
♦️تاکنون از مجموع افراد بازداشت شده در ارتباط با حوادث ۸ مهرماه، ۵۲۳ نفر مورد عفو رهبری قرار گرفتهاند که ۲۰۰ نفر آنها در آبانماه همزمان با حضور هیئت اعزامی از سوی رهبر انقلاب در استان آزاد شدند و مابقی این افراد در ادامه به تدریج آزاد شدند.
♦️برای همه حاضرین در کلانتری ۱۶ زاهدان با توجه به احتمال نقش آنها در حوادث ۸ مهرماه تشکیل پرونده صورت گرفت و همه آنها به دادسرا احضار شدند و مورد بازجویی قرار گرفتند و مقرر است دادگاه متهمان در اردیبهشت ماه برگزار شود که پس از برگزاری دادگاه نتایج آن به عموم مردم اعلام خواهد شد.
🔴 کارهای بیقاعده و آدمهای بیبرنامه!/
والله تورم بیشتر ریشه اخلاق و معنویت را میسوزاند!
🔹ما مخالف #کشف_حجاب هستیم. معتقدم کشف حجاب بدترین ضربه را به خود دختران و زنان میزند و مانع حضور اجتماعی آنان است و اخلاق جنسی و بنیان خانواده و روح و روان جامعه را به خطر میاندازد؛ اما فعال شدن دوربینهای پلیس برای اسکن چهره افراد و امنیتی کردن مسئله و منع خدمات اجتماعی، نه تنها راهکار مناسبی نیست بلکه اوضاع را بدتر میکند. هم توان پلیس را تضعیف میکند، هم قوه قضائیه توان این سطح پروندهسازی ندارد، هم یک مسئله فرهنگی و اجتماعی را به دوربین و سیستمهای کامپیوتری و پلیسی و قضایی تقلیل میدهد!
🔸در ماجرای #گشت_ارشاد به توصیه دلسوزان گوش نکردید و حوادث پاییز سال ۱۴۰۱ را دیدید، حالا هم گوش نمی کنید و نتیجه عکس خواهید گرفت؛ با این تفاوت که روز به روز سرمایه اجتماعی نظام را تضعیفتر خواهید کرد و بلواهای بدتر از #مهسا_امینی برپا خواهید داشت!
🔹جالب است برخی مردم، سالهای سال مطالباتی از این دوربینها داشتند، از دستگیری سارقین و مجرمین تا توقیف خودروها. خیلیها نتیجه نگرفتند! چگونه حالا این دوربینها فعال میشوند و چهرهها را اسکن میکنند؟ شاید هزاران نفر، سالها قبل شکایت کردهاند تا خودرویی که به شخصی فروختهاند و طرف حاضر به نقلوانتقال سند نشده، توقیف شود. اما سالها گذشته و خبری نشد! این تناقضات مایه ناراحتی بیشتر مردم است. این دوگانگی خطرناک است.
🔸مهمتر؛ بازهم ریشهها را نمیبینید؛ بازهم عوامل اصلی را نمیبینید و نمیخواهید اول کار اساسی کنید. همین روزها خودروی ۲۰۰، ۳۰۰ میلیونی به بالای یک میلیارد رسیده؛ طبقات ضعیف آرزوی خرید خودرو و مسکن را به گور میبرند؛ مراجعات درمانی از سال قبل تا حالا به یک سوم و یک چهارم کاهش پیدا کرده؛ بعد از گوشت قرمز، مرغ هم در حال پرواز از سفره طبقات ضعیف و مستضعف است و ..!
🔹آقایان تصمیمگیر؛ والله تورم، ریشه معنویت و اخلاق را بیشتر سوزانده، ازدواج میلیونها جوان را به عقب انداخته و بیشتر از بدحجابی بنیان خانواده و روح و روان جامعه را با خطر روبرو ساخته و سن و قیمتِ فحشا و تنفروشی را کمتر کرده و جوانان را بیشتر آلوده کرده است؛ #سربازی_اجباری بیشتر از بیحجابی، ازدواجها را به عقب انداخته و به کارخانهی ضدِنظام سازی تبدیل شده!
🔸والله قسم فساد اقتصادی و کوتاهی واضح سیستم در برخورد با تخلفات کلان و رانتهای ابرنجومی، عامل اصلی حرامخواری و فحشا و سبکزندگی سرمایهداری و سرریز این سبک زندگی به جامعه است! والله قسم فساد اقتصادی و تخلفات عدیده که بعضاً توسط رسانهها منعکس شده و بعضاً پرونده اولیه هم تشکیل شده، بیشتر منجر به دینگریزی جوانان و مردم شده، اما آنجا مبارزه سیستماتیک نمیکنید؛ دوربین هوشمند برای میلیاردها دلار قاچاق رسمی کلان نصب نمیکنید که پدر تولید را در آورده! حالا صدها و هزاران دوربین پلیس قرار است معضل بدحجابی را متوهمانه، یکشبه، بصورت سیستماتیک برای همیشه حل کنند(!)
🔹طرحهایتان بیقاعده است؛ پیوست اجتماعی ندارد. با نگاه جامعهشناسی و روانشناسی و سیاسی طراحی نشده و همراه نیست! انگار فهمی از دنیای جدید و رسانه و افکار عمومی ندارید. نمیشود خلاف اصول قانون اساسی، خدمات اجتماعی را ممنوع کنید.
🔹اینبار هم گوش نکنید و راه خودتان را بروید... اما خدا شاهد و ناظر است که ما گفتیم و گوش نکردید. نه به اولویتها توجه کردید نه به افکار عمومی!
✅ #داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 برگشت؛
رزمنده ای که گمان میشد شهید شده است
🔸 این قسمت: اکبر
( جانباز اکبر بابامرادی. ۵۵ ساله از تهران)
هر روز ساعت ۱۷:۳۰
بازپخش: ساعت ۲۲:۳۰ و ۱۲:۳۰ روز بعد
از شبکه چهار سیما
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
#فصل۴
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 عرش الهی؛
توصیف تجربهگر از طبقات هفتگانه آسمان
🔸 این قسمت: اکبر
( جانباز اکبر بابامرادی. ۵۵ ساله از تهران)
هر روز ساعت ۱۷:۳۰
بازپخش: ساعت ۲۲:۳۰ و ۱۲:۳۰ روز بعد
از شبکه چهار سیما
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
#فصل۴
🌸🌸🌸🌸🌸
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 چراغ هدایت؛
روایت شنیدنی تجربه گری که حدیث "اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة" را در بهشت دید
🔸 این قسمت: اکبر
( جانباز اکبر بابامرادی. ۵۵ ساله از تهران)
هر روز ساعت ۱۷:۳۰
بازپخش: ساعت ۲۲:۳۰ و ۱۲:۳۰ روز بعد
از شبکه چهار سیما
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
#فصل۴
🌸🌸🌸🌸🌸
17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 معجزه
حکایت خروج معجزه آسا ترکش از سر رزمنده دفاع مقدس
🔸 این قسمت: اکبر
( جانباز اکبر بابامرادی. ۵۵ ساله از تهران)
هر روز ساعت ۱۷:۳۰
بازپخش: ساعت ۲۲:۳۰ و ۱۲:۳۰ روز بعد
از شبکه چهار سیما
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
#فصل۴
🌸🌸🌸🌸🌸
27.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 علی اکبر حسین (ع)؛
تجربهگر که بخاطر دعای مادرش به دنیا بازگشت
🔸 این قسمت: اکبر
( جانباز اکبر بابامرادی. ۵۵ ساله از تهران)
هر روز ساعت ۱۷:۳۰
بازپخش: ساعت ۲۲:۳۰ و ۱۲:۳۰ روز بعد
از شبکه چهار سیما
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
#فصل۴
🌸🌸🌸🌸🌸
🌷پیامبر اکرم صلیالله علیهوآله:
💎إِنَّ الشَّقِيَّ حَقَّ الشَّقِيِّ مَنْ خَرَجَ مِنْهُ هَذَا الشَّهْرُ وَ لَمْ يُغْفَرْ ذُنُوبُه
💎بدبخت واقعی کسی است که این ماه (رمضان) را پشت سر گذارد و گناهانش آمرزیده نشود.
📚میزان الحکمه، ح ۷۴۵۸
#ماه_رمضان
#حدیث_زندگی ۵۰
🌸🌸🌸🌸🌸
* #دفاع_مقدس #جهاد #رمضان
💠 آثار و برکات فضای ماه رمضان در حرکت معنوی
🔻کسانی که سفرهای معنوی برای آنها پیش میآید؛ چه در ماه رمضان و چه با ذکر یک حرکتی میکنند، هدایای آسمانی هم نصیبشان میشود. در هر سفری، اگر نفسی توانست خودش را از زمین بکَند، بعد از آن، هدایا بسیار است.
🔸به طور ناخودآگاه برای کسانی که به جبهه می رفتند، شبهای عملیات که از خودشان میگذشتند، این سفر محقق میشد؛ همه اسباب سفر آماده بود، بعضی از آن ها میرفتند و میرفتند. اینهایی که بارشان را خیلی سبک کردند، و رفتند _یعنی در آن مرحلهای که دل را به دریا زدند_ موفق شدند و آن سیر برزخی را خیلی کوتاه می کند.
🔹حتی آنهایی که برگشتند [و شهید نشدند] امتیازاتی پیدا میکنند. کسانی که این سفر را میگذراندند، نصیبهای زیادی پیدا میکردند؛ البته واقعاً بستگی دارد چقدر از خودش گذشته باشد و روی خودش پا گذاشته باشد. بسیاری از این افراد را دیده ام که خداوند هدایای معنوی به آنها میداده؛ اولاد صالح، اراده خوب و عاقبت به خیری؛ اینها نمونههایی از هدایای آسمانیِ آنها است.
🔸خوب آن فضای جبهه و جنگ که دیگر تمام شد؛ اگر کسی مشابه آن سفرها را بخواهد، ماه رمضان، بهترین فصل و فرصت است. انسان باید کمر همّت را ببندد. روزه، جمع و اجتماع، لیل و نهار ماه مبارک رمضان، همه برای حرکتهای معنوی مساعد است. تکرار این حرکت و فرصت معنوی هم کم است و معلوم نیست در آینده چه بشود؛ حالا که این فرصت پیش آمده، باید حرکتی کرد.
(منبع: نرمافزار الهادی← مراقبات ماهرمضان)
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
#عارف_کبیر_استاد_جعفر_ناصری ۲۶
🌸🌸🌸🌸🌸
مصباحیه ...
🎥 «بر ساحل سحر» - رمضانیههای ۱۴۰۲ سحر بیستوچهارم؛ «آموزههایی چند از قرآن کریم» حجتالاسلام است
سحر بیستوچهارم؛ «آموزههایی چند از قرآن کریم»
حجتالاسلاموالمسلمین استاد عیدی
یکم؛ 👈 00:47
همه نعمتهایی که در اختیار انسان است یا نقمتهایی که بدان مبتلاست، همه بستری برای آزمایش و امتحان اوست.
دوم؛ 02:43
هیچ نعمت یا نقمتی، لزوماً ثابت و پایدار نیست. طبق آیه شریفه ﴿وَ ٱتۡلُ عَلَیۡهِمۡ نَبَأَ ٱلَّذِیۤ ءَاتَیۡنَـٰهُ ءَایَـٰتِنَا فَٱنسَلَخَ مِنۡهَا فَأَتۡبَعَهُ ٱلشَّیۡطَـٰنُ فَكَانَ مِنَ ٱلۡغَاوِینَ * وَ لَوۡ شِئۡنَا لَرَفَعۡنَـٰهُ بِهَا وَ لَـٰكِنَّهُۥۤ أَخۡلَدَ إِلَى ٱلۡأَرۡضِ وَ ٱتَّبَعَ هَوَىٰهُ﴾ (اعراف: ۱۷۵ و ۱۷۶) بسیاری از افراد و اقوام، نعمتهای الهی را دستآویزی برای دلخوشی و وابستگی به زندگی دنیوی و پیروی از شیطان و هوای نفْس قرار دادند؛ در حالی که همواره باید زندگی را با رویکرد ابتلائات و امتحانات الهی، مورد پایش قرار داد.
سوم؛ 👈 04:15
هر چند کلام وحی بر رسول خدا صلیاللهعلیهوآله نازل شده، اما باید خواننده آیات قرآن کریم خود را مخاطب معانی آن و دریافتکننده آن از سوی خداوند بداند. با چنین نگرشی، شخص در پی آن است که دریابد یکایک آیات چه تأثیری در ابعاد گوناگون زندگی وی داشته و چگونه به تعالی آن کمک میکند.
چهارم؛ 👈 06:25
طبق آیات قرآن، دو موضوع آموزنده در زندگی یوسف نبی علیهالسلام قابل تأمل است. یکی، بخشش و کرامت وی در قبال خطای برادرانش است. هر چند در جایگاه عالی حکومت بود، با مشاهده ندامت و پشیمانی برادران، پیشدستی کرده و آنان را عفو فرمود.
پنجم؛ 👈 07:22
دومین موضوع آموزنده از زندگی این پیامبر الهی، برخورد و محاکمه زنان است. هر چند شاید زنان بیشتر شایسته کرامت و عفو هستند، اما از آنجا که امنیت روانی جامعه مهمتر است، او باید به عزیز مصر این اطمینان را میداد که در غیاب وی، دچار خیانت نشده است. در عین حال، این سنت الهی را که خداوند مکر خائنان بینتیجه است، متذکر شده است.
🌺🌺🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «بر ساحل سحر» - رمضانیههای ۱۴۰۲
سحر بیستوپنجم؛ «توجه به آیات کلام وحی»
استاد وطنخواه
پخش از شبکه افق سیما - تــلــوبــیــون
پس از اذان صبح (به افق تهران)
🌸🌸🌸🌸🌸
vasiyyateh emam sadegh be ebne jondab-19.mp3
4.73M
#درس_اخلاق
🎙آیت الله #مصباح_یزدی (ره)
🔰پندهای امام صادق علیهالسلام به رهجویان صادق
🔹جلسه نوزدهم:
چند نکته و سفارش اخلاقی (2)
🗓23 ارديبهشت 1377
🌸🌸🌸🌸🌸
اذْهَبْ إِلَى فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغَى (طه/۲۴)
ترجمه:«که برو به سوی فرعون ، که او طغیان کرده است.»
آیت الله مصباح :
💠 [طغیان]، مشکل اصلی فرعون بود. فرعون هم از اول که متولد شد، فرعون نبود. آرامآرام سعی کرد طوری بشود که یک ملت بزرگی در مقابلش به خاک بیفتند. [طغیان چنین سرانجامی میتواند داشته باشد.]
۱۳۹۶/۰۸/۱۲
#نکته_قرآنی
🌸🌸🌸🌸🌸
زندگی واقعی آنجاست.mp3
1.08M
زندگی واقعی آن جا است
🔸️انسانیت انسان و فهم صحیح انسانی و ارزش معرفت انسانی به پذیرفتن عالم [آخرت] است به عنوان بخش اصلی زندگی انسان، این بخش [کنونی که] یک دوران جنینی است نسبت به آن عالم.
🔸️همانطور که دوران جنینی در شکم مادر را جزء زندگی حساب نمی کنیم، قرآن هم زندگی این دنیا را نسبت به آخرت چیزی حساب نمی کند و می فرماید: «ان الدار الآخرة لهی الحیوان»(عنکبوت، ۶۴) اصلا زندگی آن جا است، تا جایی که کافر هم در آن عالم می گوید: «يَقُولُ يا لَيْتَنِي قَدَّمْتُ لِحَياتِي»(فجر، ۲۴)، کاش برای حیاتم فکری کرده بودم و چیزی فرستاده بودم، آن چیزی که در دنیا گذشت که حیات نبود، مرگ تدریجی بود، حیات این جا است.
۱۳۹۳/۰۴/۱۰
#درس_اخلاق
🌸🌸🌸🌸🌸
آیت الله مصباح :
🔸️ مناجات یعنی، آدم بخواهد با خدا خودش خصوصی صحبت کند، دوست ندارد دیگران بشنوند.
#قرار_عاشقی
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 تذکر صرف لسانی توسط حکومت(نه توسط مردم) بدون پشتوانه الزامی دوام نخواهد آورد و نظام هم از آن دست خواهد کشید(به نظر حقیر که این اقدامات مترو اصلا تصمیم نظام نیست بلکه اقدامات شخصی مسئولین برخی ارگان هاست) چرا که هیچ حکومتی قانون خودش را مضحکه مردم نمی کند. این طرف گیت روسری سر می کند، دو تا فحش به مملکت و رهبر می دهد و آن طرف گیت روسری را در می آورد و با افتخار فیلم می گیرد.
⬅️ برخورد فیزیکی و دستگیری توسط پلیس در کف خیابان هم در شرائطی که بخش قابل توجهی از مردم با آن مخالفند، نتیجه ای بهتر از همان انتشار هفتگی کلیپ های دستگیری و تراکم خشم و تکرار فتنه مهسا امینی و نتیجتا عقب رانده شدن ده ساله در مقوله حجاب، ثمر بیشتری ندارد! این را هم نظام به خوبی فهمیده و بسیاری از مسئولین مرتبط هم بعد از این آشوب ها از تغییر روش حرف زدند و کسی از گشت ارشاد صحبتی نمی کند.
🔹 شاید فعلا عملیاتی ترین روش سلبی، همان روش سردار رادان باشد(که آن هم ابهامات مهمی دارد، هم در چگونگی عملیاتی شدنش و هم در مورد زمان مناسب اجرایش که آیا الان است یا وقتی دیگر؟).
✅ البته گفتم روش سلبی که یادمان باشد راه اصلی نهادینه کردن یک هنجار اجتماعی، روش ایجابی و فرهنگی است که باید با مشورت متخصصین علوم اجتماعی و لحاظ کردن شرائط سیاسی-اجتماع-اقتصادی کشور و بدون توقع اثرگذاری فوری، عملیاتی شود.
#حجاب
🔰 کشکول یک طلبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عامل اصلی بیحجابی چه کسانی هستند!؟
سلبریتیها
فوتبالیستها
هنرپیشهها
به دانشگاهیه نگو، به بانکیه نگو، به فوتبالیسته و سینماگره نگو؛ فقط #گشت_ارشاد بذار برو تو خیابون به مردم بگو چرا بیحجابید!!!
#استاد_حسن_عباسی
#حجاب
😶
سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
در حوادث اخیر مساله فقط شال و روسری نبود؛ الان آغوش رایگان را مطرح میکنند
🔹به قانون موجود در حوزه عفاف و حجاب اعتراض داریم
🔹صداوسیما دبیر سابق ستاد را دعوت کرده بود، مگر ایشان الان دبیر ستاد است که بتواند نظر بدهد؟
🔹تذكر درباره حجاب مقابل هم قرار دادن مردم نيست
🔹نیمهبرهنگی و لباسهای زننده در حال ایجاد است
🔹بین بازیگرها و سلبریتیها چقدر طلاق زیاد است، آیا مشکل اقتصادی دارند؟
🔹شیوه گشتهای ارشاد درست نبود
🔹صدا و سیما ستاد امر به معروف را تحریم کرده است
🔹آقای رئیسجمهور باید حتماً پاسخگوی وضعیت کنونی باشند
🔹برخی کارگردان ها و مداح ها تیم رسانهای دارند و علیه ستاد توییت میکنند!
🔹قرارگاه عفاف و حجاب و قرارگاه زیست عفیفانه موازی کاری است
#حجاب
😶
#مشاوره_فقهی
سلام وقت بخیر سيدنا. طاعات قبول... بنده ناراحتی کلیه دارم و کارم به عمل سنگ شکن رسید که با مشورت دکتر و بررسی ها اجازه روزه ندادن به بنده چون سنگ سازه کلیه هام. و نباید از آب خالی بمونه.. و خطرناکه... الان دوساله که توفیق روزه ندارم. تکلیف برای بنده چیه میشه راهنمایی کنید.
سلام علیکم
اگر در طول سال توفیق قضا کردن را نداشتید بابت هرروز باید کفاره روزه عذری پرداخت کنید که طبق قیمتهای اعلام شده الان برای هر روز12 هزار تومان و برای یک ماه رمضان 360 هزار تومان می شود.
البته برای پرداخت کفاره روزه های امسال تا رمضان بعد صبر کنید.
موفق باشید.
#کفاره #روزه
@menhajalsalehin
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻فقط 2 درصد مساحت ایران برای خانه دار شدن همه کافی است!
🔸سید حسن موسوی فرد (کارشناس سیاستگذاری اقتصادی):
🔹15 درصد مساحت ایران قابل سکونت است و جالب اینکه برای اختصاص زمین به همه مردم، تنها به 2 درصد آن نیاز داریم.
🔹دولت باید با ابزارهای مهم همچون زمین، مجوز و تامین مالی، ساخت زمین را در اختیار مردم قرار دهد که تجربه آن هم در کشور وجود دارد.
⏰ «جهان آرا»؛ شنبه و دوشنبه هر هفته ساعت ٢٢
🆔 @ofogh_tv
🆔 @JahanaraOfoghtv
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نهادهایی که مسئول مسکن هستند و خودشان زمین احتکار می کنند!
🔸سید حسن موسوی فرد (کارشناس سیاستگذاری اقتصادی):
🔹امام خمینی(ره) همان اوایل پیروزی انقلاب دستور راهاندازی بنیاد مسکن را دادند و تاکید کردند پولی بابت زمین برای ساخت خانه مستضعفان گرفته نشود.
🔹 بنیاد مسکن و سایر نهادهای مسئول الان بیایند و بگویند چقدر زمین رایگان در اختیار مردم قرار دادهاند؟
🔹بسیاری از زمینهای کشور در اختیار همین نهادها و دولت قرار دارد.
🔹با توسعه آپارتمانسازی، افزایش جمعیت هم امکانپذیر نیست.
⏰ «جهان آرا»؛ شنبه و دوشنبه هر هفته ساعت ٢٢
🆔 @ofogh_tv
🆔 @JahanaraOfoghtv
🔸سید حسن موسوی فرد (کارشناس سیاستگذاری اقتصادی) در شبکه افق :
🔹نیمی از هزینههای زندگی در تهران، برای تامین مسکن است و این سهم در بین دهکهای پایین به 70 درصد هم میرسد اما در کل کشور حدود 40 درصد است.
🔹در اروپا این رقم حدود 22 درصد است یعنی نصف ایران
🔹از 1365 تا امروز، بر تعداد خانوادههای مستاجر افزوده شده و به 40 درصد کل خانوادهها رسیده با اینکه خانههای بیشتری ساخته شده که نشان میدهد بعضی افراد دو یا سه خانه دارند.
🔹بی مهری دولتها مثل دوره خاتمی که افرادی مثل آقای آخوندی عقیده داشتند نباید مسکن ساخت، با جهش قیمت خانه در کشور روبرو هستیم ولی با شروع ساخت و تحویل مسکن مهر، شاهد کاهش قیمت هستیم.
🔹از اوایل 97 و با جهش ارزی، قیمت مسکن دوباره جهش داشت.
🔻سهم بالای قیمت زمین در قیمت تمام شده مسکن:
🔹قیمت زمین، بالاترین تاثیر را در قیمت تمام شده مسکن در ایران دارد و مصالح و سایر هزینهها، سهمشان کمتر است.
🔹در شهرهای بزرگ و متوسط، زمین حدود 70 درصد قیمت خانه را شامل میشود. در سیاستگذاریها باید روی قیمت زمین تمرکز کرد.
🔻انحصار بالا و پنهان در عرضه زمین!
🔹انحصار بالا و پنهانی در عرضه زمین در ایران وجود دارد که موجب افزایش قیمت بالای آن شده است.
🔹با طرح مسکن مهر توانستند قیمت مسکن را کاهش بدهند ولی انحصار عرضه زمین شکسته نشد.
🔹تراکم مسکن در شهرهای ایران حتی از بنگلادش که شهرهای شلوغی دارد هم بیشتر است.
🔻تهران، شهری با توسعه غیر ارگانیک!
🔹اگر اجازه میدادند شهر تهران با تراکم ارگانیک توسعه مییافت، اینگونه ریخت شهری به هم نمیریخت.
🔹لندن که شهری با جمعیت مشابه تهران است، 2.5 برابر آن مساحت دارد و در عین حال بسیار سرسبزتر
🔹شهری مثل پاریس هم تقریبا تمام نمیشود!
🔻چرا پولدارها در تهران نمی مانند؟!
🔹ولع ثروتمندان ایرانی برای هجوم به مناطقی همچون دماوند و دیگر مناطق خوش آب و هوا، به این دلیل است که در محدوده شهری، همه ی فضای سبز نابود شده و زمین در تهران و شهرهای دیگر محدود است.
اولین کتاب در سال ۱۴۰۲ ش
اولین جلد از مجموعه ۵ جلدی (کتابشناسی آثار و تألیفات آیت الله العظمی شیخ جعفر سبحانی تبریزی) از چاپ خارج شد.
مولفین: میرزا علی سلیمانی بروجردی، فتاح نقی پور.
جلد:سخت
قطع:وزیری
صفحات:۴۹۵
قیمت: ۳۸۰۰۰۰ تومان
تلفن تماس برای فروش: ۰۹۳۰۸۶۸۰۲۴۴
مکان فروش: قم پاساژ ناشران طبقه زیرزمین انتشارات روزنامه اطلاعات
شامل:
مقدمه: زندگی نامه آیت الله سبحانی
فصل ۱: آثار چاپ شده عربی(معرفی ۲۸۹ کتاب)
فصل ۲: آثار چاپ شده فارسی(معرفی ۱۶۸ کتاب)
فصل ۳: تلخیص آثار بزرگان(معرفی ۲ کتاب)
فصل ۴: ترجمه آثار بزرگان(معرفی ۳ کتاب)
فصل ۵: حواشی بر آثار بزرگان(معرفی ۴ کتاب)
فصل ۶: شرح بر آثار بزرگان(معرفی ۴۰ کتاب)
فصل ۷: تقریر دروس اساتید(معرفی ۵ کتاب)
جمعا ۵۰۹ کتاب از تألیفات ایشان در جلد اول به صورت توصیفی معرفی شده است.
در انتهای کتاب فهرست آثار به صورت ترتیب الفبایی نیز آمده است.
کانال میرزا علی سلیمانی بروجردی
https://t.me/AliBrojerdi1359 (تلگرام)
@mirzaAlisolimani1359 (ایتا)