🔴 چند #پرسش درباره متن جدید #لایحه_عفاف و #حجاب
#حسین_شریعتمداری
متن لایحه موسوم به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» از سوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است.
درباره این لایحه که در۷۰ ماده تهیه و تنظیم شده، پرسشها و #ابهاماتی هست که پاسخ مسئولان محترم میتواند برطرفکننده و یا اصلاحکننده آنها باشد و اما در این وجیزه تنها به طرح چند پرسش کوتاه بسنده میکنیم. بخوانید!
۱- در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به #تخلفات و #مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه ضرورتی داشته است؟!
۲- ممکن است گفته شود که پیدایش پدیده پلشت#کشف_حجاب در ماههای اخیر، تهیه لایحه جدید را ضروری کرده است! که به عنوان دومین سؤال باید پرسید چرا نمیفرمائید پدیده کشف حجاب به علت #بیتوجهی_مسئولان دستاندرکار به قوانین موجود بوده است؟! مگر در #قوانین موجود برای مقابله با بیحجابی احکام مشخص و روشنی وجود ندارد؟! آیا به این قانون عمل شده است و نتیجه نداده است؟! بدیهی است که #بیتوجهی به قانون، با هنجارشکنی نیز همراه خواهد بود. ضمن آن که مسئولان و مراکز یاد شده با خودداری از اجرای قوانین موجود، مرتکب #ترک_فعل نیز شدهاند!
۳- اگر چه مواردی از لایحه بهگونهای مثبت اصلاح شده است ولی برخی از مفاد لایحه کماکان مبهم است و به نظر نمیرسد از #بازدارندگی لازم برخوردار باشد، از جمله اینکه لایحه درخصوص پیشگیری از کشف حجاب بعد از تذکرات اول و دوم و... یا درباره چگونگی ابلاغ تذکر و... ساکت است!
۴- کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه #امتیاز و #مزیت_ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
۵- نقش #بسیج و #سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
۶- و بالاخره با عرض پوزش باید گفت؛ متن طولانی و ۷۰ مادهای لایحه میتواند، نوعی #سردرگمی درپی داشته باشد.
از طولانینویسی «متن مطول» در تدوین قراردادها و متون رسمی به عنوان یک #لغزشگاه_خطرناک یاد میکنند. چرا که وقتی متن یک قرارداد و یا یک لایحه طولانی و پُر کلمه باشد، میتواند مراجعهکننده را با خطا در برداشت -و حتی سوءاستفاده از متن- مواجه کند.
از حضرت امیر علیهالسلام است که «إِذَا ازْدَحَمَ آلْجَوَابُ خَفِیَ الصَّوَابُ.... هنگامى که جوابها انبوه و فراوان باشد، حق مخفى میشود».
به عنوان مثال میتوان به متن #برجام اشاره کرد که ۵۴۴۲ کلمه بود و جناب آقای #ظریف که اصلیترین عضو مذاکرهکننده و ریاست مذاکرات را بر عهده داشت متوجه کلمه SUSPENSION (تعلیق) در متن برجام نشده است و ابراز میدارد «من در مجلس گفتم که کلمه SUSPENSION در برجام نیست و این اشتباه از من بود»!
حالا به متن #لایحه عفاف و حجاب مراجعه کنید.
موضوع این لایحه در مقایسه با برجام، کم دامنهتر است ولی در ۷۰ ماده و ۸۸۳۶ کلمه (یعنی نزدیک به دو برابر متن برجام) تهیه و نگاشته شده است... #تعجبآور نیست؟ هست!
📢 فرهیختگان مدعی شد: گزینههای جایگزینی سجادی ۶ نفر هستند؛ شانس عباسی و آخوندی از بقیه بیشتر است
◀️ اطلاعات بدست آمده حاکی از این است که وحید یامینپور، سینا کلهر، محمد عباسی، علی بهادریجهرمی، کیومرث هاشمی و محمد آخوندی ۶ گزینه مطرحشده برای وزارت ورزشوجوانان هستند.
◀️ گفته میشود در بین این ۶ گزینه، آخوندی و عباسی ظاهرا شانس بیشتری برای حضور در کابینه هیاتدولت بهعنوان وزیر ورزشوجوانان را دارند.
مصباحیه ...
📢 فرهیختگان مدعی شد: گزینههای جایگزینی سجادی ۶ نفر هستند؛ شانس عباسی و آخوندی از بقیه بیشتر است ◀️
📢 خبرگزاری ایسنا: کیومرث هاشمی، معاون اسبق سازمان تربیت بدنی، محتملترین گزینه سرپرستی وزارت ورزش و جوانان است.
🔴 وزارت ارشاد: طاقچه اجازه فعالیت ندارد
💢مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی اعلام کرد بر اساس اسناد بالادستی و در راستای «ساماندهی سکوهای نشر کتاب دیجیتال» از فعالیت طاقچه ممانعت به عمل میآورد.
✍عبدالله عفیف
۱۳محرم ۶۱ ه ق عبدالله بن عفیف ازدی در کوفه در دفاع از امام حسین ع در مقابل یاوه گویی ابن زیاد به شهادت رسید او نابینا بود یک چشم را در صفین و دیگری را در جمل هدیه و فدیه به اهل بیت کرده بود او اولین شهید بعد از قیام امام حسین ع بود .که سرش بریده و بدنش بدار آویخته شد در محله سبخه یا کناسه کوفه و زمینه قیام های پیاپی بعدی را فراهم آورد که نزدیکترین آن قیام مردم سیستان ایران در همان سال ۶۱ بوده است .
@Qavami
۹ مرداد ۱۴۰۲
🔸در چنین روزی در سال
۱۳۳۱ - بانک شاهنشاهی متعلق به انگلیسها که پس از انقضای مدت ۶۰ ساله قرارداد که با تغییر نام در ایران مشغول صرافی بود برچیده شد
۱۳۵۹ - اعلام طرح پرچم رسمی جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷
۱۳۶۶ - کشتار حجاج در مکه
واقع شد.
🔸همچنین در چنین روزی در سال
۱۲۸۸ - شهید آیت الله شیخ فضلالله نوری روحانی شیعه و از رهبران قیام تنباکو و مشروطهخواهان که بعداً بدلیل انحراف در آن، به مخالفت با مشروطه برخاست و به دار آویخته شد.
۱۳۷۲ - هادی اسلامی، بازیگر (زاده ۱۳۱۸)
۱۳۸۱ - مصطفی رحیمی، نویسنده
۱۳۸۹ - محمد نوری، خواننده
۱۳۶۰ - سید رضا کامیاب، نماینده مشهد توسط گروه فرقان
در گذشتند.
هدایت شده از کشکول یک طلبه
حدود 4 سال پیش درباره تفاوت مشرب مرجعیت اعلای عراق و اسلام حکومتی امام و رهبری توضیحاتی دادم و حدود سه سال پیش هم آن متن فوق را نوشتم👆 آن زمان با مخالفت های فراوانی روبرو شدم و خیلی ها منکر این تفاوت مشرب بودند.
✅ اکنون بخشی از دو بیانیه آیت الله سیستانی از سایت عربی معظم له درباره جایگاه مرجعیت و نقش مردم در حکومت را هم در همین راستا مشاهده بفرمایید:
1️⃣ حکومت مشروعیتش را فقط از اراده مردم می گیرد و هیچ کس نمی تواند او را از این حقش بازدارد:
إنّ الحكومة إنما تستمد شرعيتها في غير النظم الاستبدادية وما ماثلها من الشعب، وليس هناك من يمنحها الشرعية غيره، وتتمثل إرادة الشعب في نتيجة الاقتراع السري العام إذا أُجري بصورة عادلة ونزيهة
2️⃣ مرجعیت به ارشاد و نصیحت در خطوط کلی اکتفاء می کند:
منهج المرجعية الدينية العليا هو عدم الدخول في تفاصيل العملية الاصلاحية والاكتفاء ببيان الخطوط العامة لها على سبيل النصح والارشاد، كما ورد على لسان ممثليها في خطب الجمعة في كربلاء المقدسة
3️⃣ حکومت فردی به هر عنوانی و هر بهانه ای ممنوع:
وانه لا بد من تفادي الوقوع في مهالك الحكم الفردي والنظام الاستبدادي تحت أي ذريعة او عنوان
https://www.sistani.org/arabic/archive/25159/
https://www.sistani.org/arabic/archive/26359/
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
📷 تصاویر منسوب به راهپیمایی برخی مراجع و علما در مسیر کربلای معلی
🔸 مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری
🔸 مرجع عالیقدر مرحوم آقا سید محمود شاهرودی
🔸 مرجع عالیقدر مرحوم آقا سید محسن حکیم
🔸 مرجع عالیقدر آقا شیخ جواد تبریزی
🔸 شهید آقا سید مصطفی خمینی
🔸 مرحوم آقا سید احمد خمینی
⏫رضوان الله تعالی علیهم
#حب_الحسین_یجمعنا
@howzehenghelabi
📷 👆 آخرین تصویر قبل از شهادت
🚩🏴 سالگرد شهادت مرجع شهید جهان تشیع، حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع اعلی الله مقامه الشریف، زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه (مشروعه) بر ولایتمداران، تسلیت باد.
🌹شهادت: ۹-۱۱ مرداد ۱۲۸۸ هجری شمسی(۱۳ رجب ۱۳۲۷ ق) توسط عوامل دین ستیز جریان غربگرا و انگلیسی مشروطه
◽️انسان نماهایی که با فرهنگ غرب آمیختند
◽️نقشههای شوم، بهر دین ستیزی ریختند
◽️علامه شیخ فضلالله را از بغضِ با دین نبی(ص)
◽️روز #میلاد_امام_علی (ع) بر دارِ کین آویختند
◽️مسببین دستاربند، این ننگ را تا ابد بر خود خریدند![۱]*
أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَيْ القوم الظَّالِمِينَ
[۱]* اشاره ایست به مُعَممینِ بی بصیرتِ مشروطه طلب، که با عملکرد نادرست خود باعث بردار شدن علامه شیخ فضل الله نوری(ره) شدند
🌺 جهت شادی روح مرجع سربدار مشروطه🔰
«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات»
اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
🌹🌹🌹
🌹 آیت الله بهجت(ره): شیخ فضلالله نوری از لحظهای که دید #انگلیس مشروطه را تایید میکند، مخالف مشروطه شد
♦️مرحوم شیخ فضل الله نوری هم در اول با مشروطه موافق بود، ولی بعد دید مشروطه از سفارتخانۀ #انگلیس تأیید میشود، لذا از همان لحظه برگشت و مخالف شد و گفت: مشروطه باید مشروعه باشد.
🌹در محضر آیت الله العظمی بهجت.
ج 2، ص 195، نکتۀ 889.