📣 توجه توجه 📣
به اطلاع اعضای محترم می رساند
جلسات اخلاقی عارف واصل ،
استاد معظم حاج آقا #مجاهدی هر روز
از روز شنبه 14 فروردین
قبل از اذان مغرب
در قم، خیابان شهدا (صفائیه) کوچه 24 فرعی سوم پلاک 41 برگزار می شود.
🌸🌸🌸
🔰روایت سالها رفاقت و همکاری با شهید بهشتی در گفتگو با مرحوم آیتالله مصباح یزدی(ره)
🔻آقای میلانی همیشه در کنار اسم امام میگفت «سلامالله علیه»/ شهید بهشتی میگفت من ساخته دو «محمدحسین» هستم؛ بروجردی و طباطبایی
🚨من هیچگاه با شریعتی مخالفت علنی نکردم/ پیام آقایان بهشتی، مطهری و خزعلی به شریعتی: داری کاری را میکنی که آمریکا میخواهد!
🔹آقای میلانی در مشهد به دوستانی که برای عرض ارادت خدمتشان میرفتند رساله مرحوم امام را هدیه میدادند. ایشان مرجعی بود که خودش را قطعاً اعلم از امام میدانست، ولی رساله امام را به کسانی که به دیدنشان میرفتند هدیه میداد.
🔹ایشان وقتی اسم امام را میبرد، میگفت: «سلام الله علیه». هیچ نبود جز اینکه واقعاً خدمت به اسلام و نهضت شده باشد. ایشان از این کارها میکرد و آدم مخلصی بود.
🔹بودجه مدرسه حقانی را آقای میلانی میداد و کسی نمیدانست. در این مدرسه همه طرفدار آقای خمینی بودند، ولی بودجهاش را آقای میلانی میداد. مرحوم آقای قدوسی فرمودند یک وقت آقای میلانی به من گفتند شنیدهام طلبههای مدرسه حقانی به من فحش میدهند. به آنها بگویید قربه الی الله فحش بدهید، برای هوای نفس فحش ندهید! تحقیق کنند اگر وظیفهشان دانستند انجام بدهند به هوس این کار را نکنند.
🔹آقای بهشتی فکر میکردند بهترین جایی که میشود در دستگاه نفوذ کرد و به این وسیله اسلام را ترویج کرد آموزش و پرورش است. از اینرو اول به عنوان دبیر در آموزش و پرورش استخدام شدند و درس زبان انگلیسی را قبول کردند. این هم نکتهای داشت که اگر شرعیات و دینی درس بدهیم بچهها فکر میکنند حرفه ما این اقتضا را میکند و درس دینی در آن زمانها رنگ و لعابی نداشت، اما اگر معلمی زبان تدریس و در کلاسش اسلام را ترویج کند بیشتر از او میخرند. ایشان یک دوره کلاس فوقالعاده زبان رفتند و زبانشان را تقویت کردند و دبیر زبان شدند.
🔹بعد از پیروزی انقلاب بسیاری از کارهای سطح بالای مدیریت کشور را همان شاگردان دبیرستان «دین و دانش» به عهده گرفتند. ایشان سالها اینها را تربیت کرده بود و انقلاب که شد از آنها برای مدیریت کشور استفاده کرد و تا سطح وزارت مسئولیتهای مهم به دوششان گذاشته شد.
🔹این تعبیر را از خود ایشان شنیدم که «ساخته دو تا محمدحسین طباطبایی هستم.» یکی آقای بروجردی و یکی هم آقای طباطبایی. در واقع شخصیت خود را ساخته این دو نفر میدانست.
🔹بعد از بازگشت ایشان از آلمان شورای مدیریتی برای مدرسه تشکیل شد. مدیر رسمی آقای قدوسی بودند، ولی جناب آقای جنتی «حفظه الله» و مرحوم آقای بهشتی و بنده به عنوان خدمتگزاری در خدمت ایشان شورای مدیریت مدرسه را تشکیل میدادیم.
🔹ایشان با دید وسیعی که داشتند میگفتند در هر جایی زمینهای برای تبلیغ اسلام و گرایش به اسلام باشد، بهخصوص در شرایطی که هنوز انقلاب پیروز نشده بود باید سعی کنیم نیروها را جذب کنیم و اگر در این مرحله بخواهیم کسانی را از خودمان دفع کنیم، صلاح نیست و آخرش علی میماند و حوضش. نمیشود برای مبارزه و نهضت اول با گروههای مختلف تسویه حساب کنیم. لااقل گروههای مذهبی را نباید دفع کنیم. حالا اگر اشتباهاتی هم دارند باید سعی کنیم اصلاح شوند و اگر نشدند باید در مرحله دیگری موضع بگیریم. این نظر ایشان بود و مبدأ اختلافشان با بعضی از دوستان نزدیکشان از همین جا شروع شد. این مقوله هیچ منشأ اختلافی بین من و مرحوم آقای بهشتی نبود و موضع ایشان را درک میکردم و روز به روز همکاریمان با هم قویتر میشد.
🔹مرحوم آقای بهشتی، مرحوم آقای مطهری و ظاهراً آقای خزعلی پیغامی به دکتر شریعتی داده بودند. مضمون پیغام این بود که کاری را که امریکا و رژیم میخواهند علیه روحانیت انجام دهند شما دارید میکنید. خود آقای بهشتی این را به من فرمود. به دنبال آن جلسهای با دکتر شریعتی گذاشتند و پس از آن دکتر شریعتی سخنرانیای در تأیید روحانیت کرد که نتیجه پیغامی بود که مرحوم آقای بهشتی به او داده بودند.
🔹نظر من این بود طرح مباحثی که ایجاد اختلاف کند صحیح نیست. اصرار زیادی به من میکردند که مقاله، رساله، کتاب یا ردیهای بنویس. هیچ قبول نکردم، ولی در مدرسه به عنوان بحث طلبگی جلساتی راجع به موضوعاتی خارج از برنامه درسی تشکیل میشد و در آن جلسات بحث میکردیم.
🔹حساسیت بنده روی مسائل فکری بود، منتهی حساسیت امثال آقای بهشتی که در رهبری حرکت نقش داشتند در اوج مسائل نهضت، کشتارها، زندانها و تبعیدها بیشتر روی مسائل سیاسی و اجتماعی بود. این منشاء اختلاف نظر به خاطر دو نوع حساسیت بود. والا خود ایشان هم افکار او را قبول نداشت و از تعبیرهایی که در همه جا شناخته شده این بود که شریعتی اسلامسراست نه اسلامشناس. یعنی حرفهای ایشان مثل شعر میماند. این کلامی است که از دو لب ایشان شنیدم.
منبع: رجانیوز
@mesbahieh
علامه طباطبایی.pdf
4.74M
✅فایل pdf دستخط حضرت آیت الله مصباح یزدی ره
«یک بار کلمه «من» را از ایشان نشنیدهام؛ ولی کلمه «نمیدانم» را بارها شنیدهام.»
📖 یادنامه علمی و اخلاقی علامه طباطبایی ره
منتشر شده در سال ۱۳۶۱.
#فایل
@mesbahieh
▪️آیت الله مصباح یزدی فوق تخصص نفاق شناسی بود.
چه نفاق مجاهدین خلق، کمونیستهای فرو رفته در لاک تفسیر قرآن و نهج البلاغه.
چه نفاق اصلاح طلبان، لیبرالهای مدعی پرچمداری خط امام.
فلذا شادی منافقین داخل و خارج از ارتحال او خیلی غیرعادی نیست.
جرمش این بود که اسرار هویدا میکرد!
💬 فرید ابراهیمی
✅آزاد شده حضرت امام رضا علیه السلام؛
خاطره ای زیبا از
فقیه، فیلسوف، مفسّر و عارف بزرگ،
علّامه آیت الله العظمی جوادی آملی(دام ظلّه) ؛
▪️ قصه ما این بود كه بچه های مرحوم پدر و مادرم معمولاً می مُردند، ما را هم نذر امام رضا (سلام الله علیه) كردند. مرحوم پدر و مادرم نذر كردند كه اگر خدا به اینها فرزندی داد و به سن هفت سالگی رسید و ماند، این بچه را به مشهد برای زیارت بیاورند و ما هم نذر شدیم. موی سر ما را هم كوتاه می كردند، اما نمی تراشیدند. ما یك گیسوی بلند داشتیم كه این [فرزند] را باید خدمت حضرت آورده و در اینجا مو را بتراشند و در نهر در حرم بریزند؛ سالی هم یك حلقه نقره ای نذر بود كه به گردن ما می گذاشتند كه این هفت تا بشود و بعد خدمت حضرت بیاورند. ما هر سال یك حلقه نقره ای به گردنمان اضافه می شد و یك گیسی هم داشتیم که فقط كوتاه می كردند، نه بتراشند.
▪️ حالا هفت سالمان شد و ما را باید بیاورند تا نذر را ادا كنند. مرحوم پدر و مادرم و دایی ام یك وسیلهای كرایه كردند، شبی را در راه خوابیدیم و بعد آمدیم مشهد و اینها موی سر ما را كوتاه كردند. آن وقت یك نهر بزرگی در همین صحن بزرگ بود كه زوّار همین جا می نشستند و وضو می گرفتند. این مو را كه تراشیدند، در این نهر ریختند و آن طوق هفت گانه را كه از نقره بود در ضریح انداختند و ما به نذرمان عمل كردیم. از آن به بعد دیگر ما خودمان را آزاد شده حضرت می دیدیم.
▪️ هر كسی در هر گوشه عالم به مقام رضا برسد، به وساطت آن حضرت است؛[1] البته این اسم هایی كه «تَنزِیلُ مِنَ السَّمَاءِ» سر جایش محفوظ است، مقام رضا مقامی است كه هر كسی در هر گوشه عالم بخواهد راضی بشود ـ یك كسی در امتحان موفق شد، كسی در تجارت موفق شد، كسی خوشحال شد ـ این به وساطت مقام رضاست.
▪️ هر كسی را كه در عالم بخواهی راضی كنی، به وسیله مقام رضاست؛ مثل اینكه هر جایی خدای سبحان بخواهد یك درخت را سرسبز كند، مثل باران است. این مقام رضا طوری است كه در عالم هر كسی در هر گوشه جهان بخواهد خوشحال بشود، آنجا وجود مبارك حضرت حضور دارد، مقام رضا این است.
[1] . مصباح المتهجد و سلاح المتعبد، ج1، ص404؛ «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی عَلِی بْنِ مُوسَی الرِّضَا الَّذِی ارْتَضَیتَهُ وَ رَضِیتَ بِهِ مَنْ شِئْتَ مِنْ خَلْقِك».
🔹 دیدار تولیت حرم رضوی با آیت الله العظمی جوادی آملی.
تاریخ: 1398/04/29
🌸 تمجید رهبری از کتاب
روح مجرّد و نور مجرّد 🌸
🍷شرح ملاقات آیت الله خامنه ای با آیت الله سید محمد صادق طهرانی، نهم فروردین ۱۳۹۷، مشهد مقدس.
🔸در فایل صوتی که اخیرا از حجت الاسلام شیخ عبدالحمید واسطی منتشر شده است، ایشان در این فایل، در دقیقه ۱۷:۴۰ میگوید: جلسه ای با حضور آیت الله خامنه ای، آیت الله سید محمد صادق طهرانی(فرزند ارشد علامه طهرانی) و حجت الاسلام مروی(تولیت فعلی آستان قدس) تشکیل شده بود. آیت الله خامنه ای خطاب به آیت الله طهرانی(مولف کتاب نور مجرد) میگوید:
🔹«من از تهران نیت کرده بودم شما را ببینم. کتاب نور مجرد را که نوشته اید، مطالعه کردم؛ بسیار کتاب خوبی است. جای این کتاب خالی بود، من از شما تشکر میکنم. آقای [علامه] طهرانی با کتاب روح مجرد، مرحوم حداد را که کسی غیر از خواص نمیشناخت، به عالَم معرفی کرد. و حقیقتا در امتداد آن کتاب، جای این کتاب نور مجرد که شما مرحوم والدتان را معرفی کردید، خالی بود. امر تهذیب، امر مهمی است؛ خواندن کتابهایی همچون روح مجرد، نور مجرد، مهر تابان، که روشهای زندگی بزرگان را نشان میدهد، برای طلاب بسیار موثر و راهگشاست. نه تنها طلاب، بلکه غیر طلاب هم باید به سمت تهذیب بروند، مخصوصا جوانان. خدا شما را حفظ کند و جوانان از شما منتفع شوند، نه فقط انتفاع علمی؛ بلکه طلاب را در جهت تهذیب به سطح اعلا ارتقا دهید. مرحوم شهید مطهری حدود چهارسال به انقلاب مانده، روزی به من گفتند: آقا سید محمد حسین طهرانی را میشناسی؟ این سید خیلی نازنین است؛ پیشنهاد میکنم با ایشان ارتباط برقرار کنید و از ایشان استفاده کنید. در زمان ریاست جمهور نشد خدمتشان برسم، ولی در زمان رهبری ملاقاتهای مکرری داشتیم. ایشان به من انگشتری دادند که من بعدها آن را به سید حسن نصرالله دادم. آقا سید محمد حسین در علوم مختلف هم ورود داشت؛ پدیده ای بود».
🔹همچنین استاد واسطی در دقیقه ۱۵:۲۰ این فایل میگوید:
در قسمتی از این جلسه، آیت الله خامنه ای از مواجهه فضای مشهد با بیت علامه طهرانی سوال فرمودند. آیت الله طهرانی بیان کردند: «عده ای والد ما را ضد انقلاب میدانند». آیت الله خامنه ای فرمودند: «غلط میکنند».
🔹فایل صوتی استاد واسطی در این لینک (تلگرام): t.me/erfanvahekmat_com/798
20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایت الله مصباح کیست؟
مستند زندگی ایت الله مصباح یزدی ...🌹🌹🌹
#فیلم
@mesbahieh
🌸 مصاحبه منتشر نشده مرحوم آیت الله مصباح یزدی؛
✅✅✅ گفتگوی منتشر نشده ی فرزند شهید بهشتی با آیت الله مصباح در سال ۱۳۸۰ درباره ابعاد زندگی و شخصیت شهید بهشتی و ارتباطات و همکاری های این دو عالم مبارز ؛
🔹 [پیش از انقلاب] بنده چندان نقشی در مسائل سیاسی نداشتم
🔹 همکاریم با شهید بهشتی قوی تر می شد تا حرفهای خاص دکتر شریعتی پیش آمد
🔹 اولین زمینه تبلیغ مجاهدین از کتابهای شریعتی بود
🔹 این نقطههای انحراف منتج به پیدایش فرقان شد
🔹 مبدأ بسیاری از انحرافات فکری موجود در جامعه همین جاست
جزئیات در 👇👇
entekhab.ir/002YtU
@mesbahieh
مصباحیه ...
🌸 مصاحبه منتشر نشده مرحوم آیت الله مصباح یزدی؛ ✅✅✅ گفتگوی منتشر نشده ی فرزند شهید بهشتی با آیت الله
پیشینه ی مصاحبه با آیتالله مصباح یزدی درباره شهید آیتالله دکتر بهشتی :
در سال ۱۳۷۷ بنیاد نشر آثار و اندیشههای شهید آیتالله دکتر بهشتی تصمیم به انتشار مجموعه دیدگاههای ایشان درباره دکتر علی شریعتی گرفت که با عنوان «شریعتی؛ جستجوگری در مسیر شدن» منتشر شد و تاکنون بارها تجدیدچاپ شده است. بخشی از کتاب به انتقادات شهید بهشتی به نحوه برخورد آیتالله مصباح با دکتر شریعتی اختصاص داشت که در جلساتی با طلاب مدرسه حقانی مطرح شده بود. از آنجا که میدانستم هر مطلبی در این زمینه مورد استفاده سیاسی قرار خواهد گرفت و احتمال این را میدادم که برخی از افراد شیطنت کنند و گزیدههایی از آن کتاب را برای ایشان نقل کنند و ایشان هم حوصله مطالعه کل کتاب را نداشته باشند، و نیز این احتمال را میدادم که بعد از انتشار امکان مصاحبه با ایشان فراهم نشود، اواخر فروردین همان سال از دفتر ایشان برای انجام مصاحبه وقت گرفتم و در ساختمان باشکوه مؤسسه آموزش عالی امام خمینی قم که زیر نظر ایشان اداره میشد به دیدار ایشان رفتم. ضرورتی برای تشریح حواشی آن مصاحبه نمیدانم، ولی آنچه برایم جالب توجه بود، صداقت ایشان بود. با این همه، در طی مصاحبه نقلقولهایی از شهید بهشتی آوردند که باید آنها را بهمثابه «خبر واحد» تلقی کرد و با اسناد منتشره، بهویژه کتاب فوقالذکر که آخرین دیدگاههای شهید بهشتی درباره دکتر شریعتی در آن آمده و شامل مصاحبههایی در سال ۱۳۶۰ است، مقایسه، مقارنه، ارزیابی و راستیآزمایی کرد. دستاندرکاران تاریخ شفاهی با این پدیده آشنا هستند و میدانند که بهمعنی اتهام دروغگویی به فرد مصاحبه شونده نیست، بلکه تکیه بر حافظه، بهخصوص وقتی زمان زیادی از واقعه میگذرد، چنین اعواجهایی را در ذهن افراد به وجود میآورد که بهترین راه برای ارزیابی آن، مراجعه به اسناد و نیز تقاطع با مصاحبههای انجام گرفته دیگر در آن زمینه است. در اینجا، عین متن مصاحبه جهت استفاده جویندگان حقیقت بازنشر میشود.
سیدعلیرضا حسینیبهشتی
شبهات پرتکرار- 19-3.pdf
5.28M
#شبهات پر تکرار #انقلاب_اسلامی
شبهات اقتصادی،سیاسی،فرهنگی اجتماعی...
حاوی 65 شبهه به همراه پاسخ آنهاست .
#فایل
@Mesbahieh
🔺بزرگوارانی که از علامه سفرکرده،
مجاهد نستوه حضرت آیتالله مصباح یزدی
#خاطرات،📃
#نقلهای خاص و📝
#عکسهای یادگاری دارند، 🖼
🔻لطفاً مطالب خود را برای تدوین یک مجموعه ویژه فرهنگی به ادمین کانال فرهنگی موسسه امام خمینی قم ارسال کنند.
اين كانال براي اطلاع رساني اخبار فرهنگی موسسه امام خمينی (ره) راه اندازي شده است.
@farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin :ارتباط
@mesbahieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحوم علامه مصباح از اصلح می گویند...
#فیلم
@mesbahieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای شنیدنی ترک سیگار شهید آوینی...
#فیلم
@Mesbahieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت شنیدنی اولین دیدار رهبرانقلاب با شهید آوینی
#فیلم
@mesbahieh
21.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ بازخوانی یک پرونده برای شناخت جریان امروز نفاق
🔹 دیدن این فیلم و مطالعه این گزارش را از دست ندهید
حدود 20 سال قبل، صحنه هایی از یک کنفرانس به دستور لاریجانی (رییس وقت رسانه ملی) از شبکه یک پخش شد و ماهیت جریان تجدیدنظر طلب را رو کرد.
امروز اما دست لاریجانی در دست همان جریان است تا جایی که لاریجانی، نقطه اتکا و امید اصلاح طلبان و اصلاح طلبان، سرمایه اجتماعی لاریجانی برای انتخابات ۱۴۰۰ شده اند... سئوال این است چه کسی تغییر کرده است؟ اصلاح طلبان آمریکایی یا لاریجانی!
🔸 یادداشت حمید رسایی با عنوان «از کنفرانس برلین، چه به خاطر دارید؟!» را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/4643
eitaa.com/rasaee/4644
در همان اوان (اوائل دهه بیست) یکی از اتباع کسروی (علی اکبر حکمی زاده) کتابی به نام (اسرار هزارساله) نوشت و در آن از زیارت قبور و مشاهد ائمه و از این رقم انتقاد کرده بود.
من با یک عده از طلاب به خدمت یکی از مراجع وقت رفتیم که ما چه باید بکنیم؟ شرح اجمال مضمون کتاب را به ایشان گفتم. متأسفانه با کمال خونسردی ایشان گفتند: کاری نداشته باشید، الباطل یموت بترک ذکره!
اما امام (ره) در همان وقت به خاطر رد کردن این کتاب، (مدت ها) درس اسفار را تعطیل کرده و جواب او را می نویسند، که فعلاً به صورت (کشف الاسرار) درآمده است.
🗞 آیت الله سیدعزالدین زنجانی (ره)، نشریه پگاه حوزه، شماره ۳۰۴
#امام_خمینی
♦️ کانال حوزه و فلسفه:
✅ @feghheakbar
💢 آیتالله مصباح یزدی در آمریکا ...
دکتر مرتضی آقاتهرانی در مورد دیدگاه سوپروایزر آمریکایی خود و استاد راهنمای پایاننامه اش در مورد آیتالله #مصباح_یزدی چنین تعریف میکند:
علامه مصباح یزدی برای سخنرانی در سمینار علمی با موضوع حرکت جوهری از دیدگاه فلسفه #ملاصدرا، به آمریکا دعوت شدند.
پس از سخنرانی ایشان، آنتونی پرویس (۱) صاحب کرسی فلسفه در دانشگاه بینگهمتون (۲) آمریکا بسیار متعجب شد و با هیجان گفت: " اگر آمریکا برای زنده کردن فلسفه آمریکا هم وزن استاد مصباح یزدی طلا بدهد، میأرزد. "
این استاد آمریکایی که به اصطلاح، چیرمن (۳) و صاحب کرسی فلسفه بود و بالاتر از او در زمینه فلسفه نبود، خطاب به من میگفت: " قبل از انقلاب اسلامی ایران، معترض بودم که چرا آمریکاییها از ایرانیان حق توحّش میگیرد؛ آمریکا غلط میکند... اما پس از جسارت و توهین و بی احترامی که به استاد مصباح شد، فهمیدم ایالات متحده حق دارد از ایرانیان حق توحّش بگیرد، زیرا اینها قدر علم و عالم و استاد را نمی دانند... "
این استاد درباره سالهای اصلاحات سخن میگفت. همان سالها که برخی ناجوانمردانه به آیتالله مصباح یزدی توهین و جسارت میکردند. بنده در پاسخ گفتم: " این توهین و جسارتهایی که میگویید فقط توسط یک عده خاص و رسانههای ضدانقلاب و اصلاحطلبان مطرح شد؛ ملت ایران اینچنین نیستند."
۱. Anthony Preus
۲. binghamton
۳. chair Man
@mesbahieh
✳️ آیت الله مصباح ره از پیشتازان تحول در حوزه و از خطشکنان تحجر و مشعلداران نوآوری و نواندیشی و زخم خورده اصلاحطلبی خویش در نظام آموزشی و پژوهشی حوزه نیز بود.
استاد رحیم پور ازغدی:
👈🏻 ملایی اهل معنا و فرهنگساز، بیپروا در مواضع علمی بدون چرتکه اندازیهای رائج، نکته سنج، فریب ناپذیر و متخصص در آسان کردن سختترین معقولات و جراح غدههای بدخیم و پیچیده در تحریف.
⭕️ اگر فداکاری و پایمردی او نبود، موج یک انحراف خطیر در فکر دینی و حاکمیت سیاسی بهویژه در دهه هفتاد با پوشش تقلبی «نواندیشی دینی» و با القائ سکولاریزم در لباس «عرفان»، و تزریق «لیبرال دمکراسی» در پرده «جامعه مدنی»، در کار تخریب مبانی انقلاب خمینی، حتی بدست معممین درس نخواندهای که بهتدریج از گرداب فروپاشیده چپ، به مرداب عفن راست لیبرال در غلتیدند، بهثمر مینشست.
⬅️ آن مقاومتها بود که کینهها برانگیخت اما هنر «فریب نخوردن» و «دقیق بودن» را به جامعه علمی و سیاسی کشور آموخت و بساط شعبده با دین را برهم زد.
🔸 به مخالفانش پیشنهاد میکنم حال که خیالشان از رفتن او راحت و شاید کینهها کمی آرام گرفته باشد، آثار و نظریات او را پس از همه افترائاتی که به او بستند، بخوانند و فلسفه موضعگیریهای او را دریابند گرچه همچنان منتقد شیوه یا سلیقه ایشان بهویژه در سیاست ورزی باشند.
*دعوت حوزویان از آیت الله رجبی برای شرکت در انتخابات خبرگان قم*
بسم الله الرحمن الرحیم
«ان الله یامرکم ان توءدوا الامانات الی اهلها…»(نساء/۵۸)
محضر حضرت آیت الله آقای حاج شیخ محمود رجبی(زید عزه)
سلام علیکم
با احترام اینجانبان ضمن تکریم مرتبت عالِم ربانی،فقیه پارسا و انقلابی،فقید سعید حضرت آیت الله محمد یزدی(ره)و پاسداشت منزلت وفضایل آن مرحوم در مقام نمایندگی مردم شریف قم در مجلس خبرگان رهبری،ونظر به لزومجایگزینی شایسته برای ایشان،از جنابعالی که از برجستهترین یاران و شاگردان آن مرحوم و همچنین مرحوم آیت الله مؤمن(ره)(نماینده اسبق مردم قم در مجلس خبرگان)بودید و سالیان درازی در محضر علامهی بصیر وفقیه وحکیم مجاهد حضرت آیت الله مصباح یزدی(ره)در حوزههای مختلف علوم اسلامی استفاده کردهاید و همواره مورد اعتماد هر سه فقیه انقلابی ودیگر بزرگان گذشته وحاضر حوزه میباشید و بحمد الله دارای سوابق انقلابی روشنی هستید، درخواست داریم باتوجه به پایگاه والای حوزهی علمیهی قم و همچنین جایگاه ملی وبین المللی شهر جهاد و اجتهاد،ضمن نامنویسی در انتخابات میاندوره مجلس خبرگان رهبری در این استان، به دعوت مصرانه و وفادارانه و انتخاب انقلابی مردم دیار کریمه اهل بیت پاسخ بگویید.
امیدواریم به مدد الهی وعنایات امام عصر عجل الله فرجه الشریف و رهبری شایسته وحکیمانه امام المسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنهای(ادام الله ظله العالی)راه تعالی کشور و انقلاب تاظهور ولایت عظمیٰ(ارواحنافداه) باصلابت واقتدار طی گردد انشاءالله
۱۷ فروردین۱۴۰۰
وفقنا الله وایاکم لمرضاته
جمعی از مدرسین و اساتید سطوح عالی حوزه علمیه قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑مقصر اصلی قرمزی وضعيت کرونا در سال 1400 چه کسانی هستند؟
🔹حریرچی: برخی در ستاد ملی کرونا مانع استفاده از فرصت طلایی عید برای خاموش کردن شعلههای کرونا شدند!
الويت اقتصاد بود نه کرونا!
🔹مجری: چه کسی مخالفت کرد؟
🔹حريرچی: نمیتوانم اسامی این افراد را بگویم!
عَتَبه بوسی مولا علی بن موسی از آرزوهای من است. امام خمینی؛ ۱۲ آبان ۵۸
🔹مسأله بوسیدن عَتَبه و آستانه حرم اهل بیت علیهم السلام چیزی به غیر از سجده است. فقهای زیادی به جواز یا استحباب آن فتوا داده اند.
بزرگانی مانند علامه طباطبایی و مرحوم آیت الله بهجت بسیاری اوقات به آن التزام داشتند. و امام خمینی در سالهای رهبری خود با توجه به شرایط جسمی و اوضاع کشور و دوری از حرم امام رضا، این عمل را آرزوی خود معرفی میکند.
البته بزرگانی هم موافق نبودند و این مخالفت معمولا از باب ثانوی بود که ممکن است مورد سوء استفاده دشمن واقع گردد.
پ.ن؛ دلتنگی ما در دوری از حرم مطهر حضرت رضا علیه آلاف التحية والثناء بهانهای برای انتشار تصویر عتبه بوسی رهبر معظم انقلاب در سالهای نه چندان دور شد.
🔸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی عَلِیِّ بْنِ مُوسَی الرِّضَا الْمُرْتَضَی الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ وَ حُجَّتِکَ عَلَی مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَی الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَی أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
@kashani1395
آیت الله مصباح یزدی(رضوان الله تعالی علیه):
((در #مناجات_شعبانيه تعبير بسيار آموزندهاى در اين باره وجود دارد كه حضرت چنين مىفرمايند:اِلَهى لَمُ يَكُنْ لِى حَوْلٌ فَأَنْتَقِلَ بِهِ عَنْ مَعْصِيَتِكَ اِلاَّ فِى وَقْت اَيْقَظْتَنِى لَِمحَبَّتِك؛خداى من! نيرويى در من نبوده است تا بتوانم به وسيله آن از نافرمانى تو دست بردارم مگر در آن هنگام كه تو مرا براى دوستى و محبت خود بيدار كردى.
در اين تعبير، دو نيروى متعارض در وجود انسان به تصوير كشيده شده كه يكى در جهت معصيت و حركت به سمت پايين و ديگرى رو به كمال و پاكى است. حال حضرت امير(عليه السلام) در اين مناجات در مورد اين تعارض مىفرمايند: خدايا من توان فرار از معصيت تو را ندارم و گرفتار گناه هستم و نمىتوانم از آن دست بشويم؛ مگر اينكه به نيروى محبت خود مرا از اين هلاكت نجات بخشى...
اين گزيده #مناجات_شعبانيه،
#محبت_خداوند را بزرگترين نيرويى مىداند كه انسان را از شيطان و هواى نفس دور مىسازد و به سوى خداوند سوق مىدهد. اگر اين عامل در انسان تقويت گردد به راحتى او را از چنگ نيروهاى غير الهى نجات مىبخشد.))
منبع:
پند جاوید،جلد دوم،درس چهل و یکم
🔸چقدر این عکس دردناک است،
چقدر مظلومانه شهید شده اند.🌹🌹🌹
🔹محیط زیست کشور شده جولانگاه درندگان و خونخوارها.
#عکس
@mesbahieh