eitaa logo
انّ الحسین‌مصباح‌الهدی 🚩🏴
2.1هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
12.6هزار ویدیو
103 فایل
مکتوب علی یمین عرش الله ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاة⚘️ لینک کانال @MesbaholHuda
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5956034168172314971.mp3
4.34M
🏴🖤تقدیم به بانوان فاطمی🖤🏴 همین چادری ؛ که سر میکنی میبینی این همه فدایی داره واسه یک نخش مثل فاطمه (س) یکی حاضره جونشو بذاره 🖤http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
🥚🍳 ✔️مواد لازم : ١ لیتر شیر ١ لیوان شکر ٢ قاشق غذاخوری آرد ٢ قاشق غذاخوری نشاسته ١ قاشق غذاخوری کره ١ بسته وانیل ✔️برای قسمت رویی: کمپوت زردآلو پودر ژله آلوئه ورا ١ ليوان آب ☑️طرز تهیه : آرد، شیر ، شکر و نشاسته را درون قابلمه‌ای ریخته ، مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. به هم زدن ادامه میدیم تا به جوش بیاید ، و قوام بیاد سپس از اجاق برمی داریم ، کره و وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کره ذوب شود ، سپس آن را داخل ظرف های سرو میریزیم، حدودا یک سوم از ظرف مون باید خالی بمونه برای رویه اش... بعد از اینکه کمی سرد شد ، کمپوت زردآلوها رو وسط پودینگ مون قرار می دهیم. پودر ژله آلوئه ورا را با یه لیوان آب جوش حل کرده و صبر می کنیم کاملا سرد بشه، بعد با ملاقه روی دسرمون میریزیم. حداقل ۴-۵ ساعت ساعت در یخچال استراحت می دیم ، سپس سرو می کنیم.... 💕http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
برای درست کردنش یه برگ کلم متوسط رنده درشت زدم میتونین خورد هم کنین بعد سه تا انار دون کردم بهش اضافه کردم به همراه گردوی خورد شده و یه قاشق چای خوری پر گلپر و نمک و فلفل و سه قاشق سس مایونز قشنگ مخلوط میکنیم بعد میزاریم چند ساعت تو یخچال بمونه و سس به خورد مواد بره و سرد بشه. ❤️http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر ۴ لیوان شکر ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری خامه صبحانه ۲۰۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری آب جوش ۱/۴ لیوان شکلات تخته ای ۵۰ گرم 🌱http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
یک دستور عالی برای شیرینی نخودچی : آرد نخودچی مرغوب 500 گرم ( لوازم قنادی ها معمولاَ 2 یا 3 نوع آرد دارند بفرمائید بهترینش را به شما بدهند ). آرد گندم 3 قاشق غذاخوری سر پر از آرد نخودچی برداشته به جای آن 3 قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه نمائید . پودر قند 175 گرم. روغن جامد آب کرده 175 گرم ( لادن یا جهان توصیه ی من است ) . هل سائیده شده یک قاشق چای خوری و یا وانیل به میزان یک سوم قاشق چای خوری طرز تهیه : آردها را با هم الک کنید و پودر قند و هل را هم به آنها اضافه کرده روغن آب کرده را رویش ریخته خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد . این خمیر استراحت نمی خواهد . *** اندازه ها کاملاَ دقیق است . اصلاَ روغن اضافی به کار نبرید . خمیر را بادست ورز دهید و یا از چرخ گوشت رد کنید .سپس مقداری از خمیر را بین دونایلون باز کنید و بعد قالب بزنید در سینی فر چیده و در فر گرم شده 150 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قراردهید وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید هرگز به شیرینی ها دست نزنید چون حالت پودری داره پس بگذارید کامل خنک بشه . http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
توپی 😋 خرمای له شده و سویق کامل را مخلوط میکنیم و بصورت توپی درست کرده و در پودر پسته و گروه و... میغلطانیم.... به همین سادگی! به همین خوشمزگی.😋 🌼http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی پفکی مواد لازم: • 4 عدد سیب زمینی آب پز • ½ فنجان هویج آب پز • ½ فنجان ذرت • ½ فنجان پیازچه • 1 تخم مرغ • 1 قاشق چایخوری نمک • 1 قاشق غذاخوری روغن • 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت روش سیب زمینی ها را آب پز کرده و له کنید. تمام مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.. مخلوط را در یک بطری ریخته طبق فیلم در روغن داغ سرخ کنید. http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
🍈 😋 🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم . نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم ) یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم . یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره ) 🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد نباید سرکه خیلی زیاد باشه ♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است ❤️http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
🌺طعم این بیسکویت برای دوستداران قهوه، عاااالیه. بافت ترد و بیسکویتی داره. با این مواد 37 بیسکویت داشتم.بین بعضی از بیسکویت ها گاناش (با دوبرابر شکلات و یک برابر خامه که چند ساعت توی یخچال استراحت دادم) گذاشتم 📝مواد لازم : 190 گرم آرد سفید 30 گرم نشاسته ذرت وانیل کمی 56 گرم تخم مرغ (بدون احتساب پوست) 2 ق چ نسکافه 60 گرم روغن مایع 80 گرم پودر قند یک و نیم ق چ بکینگ پودر تخم مرغ و وانیل و پودر قند و روغن را در ظرفی ریخته با قاشق مخلوط کنید. در ظرفی آرد سفید، بکینگ پودر و نشاسته ذرت و نسکافه را مخلوط و الک کنید. سپس کم کم به مایه تخم مرغ اضافه کنید. تا جایی که خمیر بدست نچسبد. برای من همه مخلوط آرد مصرف شد. خمیر را بین دو نایلون به قطر 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید بچینید. بمدت حدود 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.مواظب باشید بیسکویت ها نسوزند. 💕http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
نمیدونم کیک لبو تا حالا تست کردین یا نه منم برای اولین بار درستش کردم خیلی خوش طعم و خوش رنگه. رسپی از خانم جمشیدیان 🌺نکته : تا وقتی خامه بهش میگن چغندر وقتی پخته میشه بهش میگن لبو. چغندر رو حتما با رنده ی درشت رنده کنین و از یه طرف نه به صورت رفت و برگشت تا آب نندازن. 📝مواد لازم : چغندر : 250 گرم. کره : 200 گرم. رنده ی پوست لیمو ترش : 3 ق چ. شکر : 180 گرم. تخم مرغ : 4 عدد. آرد : 300 گرم. بیکینگ پودر : 1 ق چ وانیل : کمی. 👩‍🍳طرز تهیه : کره و شکر رو با همزن برقی حدود 6 دقیقه می‌زنیم، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و مخلوط می کنیم، سپس رنده ی پوست لیمو ترش و وانیل رو به مواد اضافه میکنیم. آرد سه بار الک شده و بیکینگ پودر رو کم کم افزوده و مخلوط می کنیم حالا چغندرها ی رنده شده رو به مواد افزوده و با لیسک مخلوط می کنیم. مواد رو در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار می‌دهیم. سایز قالب 23 سانت. http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
تاتلیسی روانی 🍰 مواد ‌لازم:👇 3 عدد تخم مرغ ‌ کمتر از 1 لیوان ماست ‌ 1 لیوان شکر نصف لیوان روغن 1 فنجان سمولینا(ایرمیک)‌ آرد به مقدار لازم 1 ق غ بکینگ ‌پودر 1 ق چ وانیل ‌ 1 قاشق چایخوری جوش شیرین ‌ طرز تهیه:👇 ‌همه مواد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید .در آخر بکینگ پودر و جوش شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید و در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه بذارید.‌ ‌پنج لیوان آب و چهار لیوان شکر رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت به مدت ۱۵ دقیقه تا بجوش آید و غلیظ شود.درصورت تمایل میتونید کمی آب لیمو بریزید.بعد ازینکه کیک حاضر شد،بعد از پنج دقیقه که شربت خنک شد،روی کیک بریزید. 🥗http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😇دوست جونا مراحل رو کامل توی ویدئو توضیح دادم... ✔عرص سینه مرغ نواری شده بین 2 تا 3 سانت هست...طول هر نوار هم کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره...هر چی طول نوار ها کوتاه تر باشه جوجه حلزونیاتون کوچولو موچولو تر میشن... این اندازه ای که گفتم برای سرخ شدن در تابه مناسبه... ✔اگه خواستید جوجه حلزونیا رو روی منتقل کباب کنید بهتره پهنای هر نوار حدود دو انگشت✌ بسته باشه تا روی منقل ضمن کباب شدن خشک نشن ✔بازم تکرار کنم🙆من کلا برای این مقدار سینه که توی فیلم دیدید فقط 1 قاشق آبلیمو استفاده کردم...فقط برای ایجاد تعادل در طعم جوجه و اینکه آبلیمو قدرت زیادی در از بین بردن بوی زُهم مرغ داره...ولی نباید جوجه ترش مزه بشه و طعم آبلیمو غالب بشه... . 😇آشپزای نمونه...اینو همیشه از من یادتون بمونه..😍😇 یه آشپز حرفه ای باید بتونه به اندازه از همه ادویه ها و چاشنی ها استفاده کنه جوری که طعم هیچ چاشنی و ادویه ای در غذا غالب نباشه تا طعم نهایی کاملا پرفکت و بدون نقص بشه و مزه ها کاملا با هم در تعادل باشند🌺 🥗http://eitaa.com/mosbatekhodaaa