هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | نگاه تخصصی رهبرانقلاب به چگونگی تلاوت قراء مصری و ایرانی
🏷 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: ایران دارای قاریان برجسته، خوشخوان و درستخوان در جهان اسلام است
@Farsna
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14010114_42692_1281k.mp3
7.93M
🎙 بشنوید | بیانات امروز رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم
🏷 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 هر مسجد یک پایگاه قرآنی شود/ جوانهایمان باید وارد عرصه قرآنخوانی بشوند
🔻 رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم: در زمینه فعالیتهای قرآنی خب کارهای خیلی خوبی شده لکن کافی نیست اینها. ما به تلاشهای بیشتری احتیاج داریم. یکی از پیشنهادهایی که به ما شد و کار درستی است من مطرح میکنم -شماها هرکدام که میتوانید انجام بدهید- این است که مساجد یک محل، حالا مثلاً در تهران مساجد، فلان بخش از تهران که حالا سه تا چهار تا پنج تا مسجد است، هرکدام از اینها یک پایگاه قرآنی باشند و باهم ارتباط داشته باشند. اینها بروند به مهمانی آنها، آنها بیایند به جلسه اینها، با هم مسابقه بدهند. این غیر از این مسابقات رایجی است که اوقاف و دیگران راه میاندازند یک چنین کارهایی انجام بگیرد این بهترین مشوق است برای این که جوانها و نوجوانها وارد وادی قرآنخوانی بشوند. ما به این احتیاج داریم.
🔹 ما جوانهایمان باید وارد عرصه قرآنخوانی بشوند و به خصوص حفظ قرآن که ما خب حافظ زیاد احتیاج داریم که من چند سال پیش هم عرض کردم تلاشهایی هم شده منتها هنوز خیلی فاصله داریم تا آنجا. اگر بخواهید آن ده میلیون را تأمین بکنید راهش این است که نوجوانهای ما وارد وادی قرآن بشوند. نوجوان که وارد شد حفظ آسان میشود. راهش هم این است که در مساجد این کار اتفاق بیفتد هر مسجدی بشود یک پایگاه قرآنی. ۱۴۰۱/۱/۱۴
🏷 #بسته_خبری | #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از زنگ اول
1_594218601.pdf
4.32M
هدایت شده از زنگ اول
1_594238041.pdf
2.33M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی با روزه اولیها😅
صحبت آخر دخترای معصوممون رو ببینید خیلی قشنگ به روزه گرفتن دعوت میکنن👌
ماشاالله
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
📚 دوفصلنامه علمی تخصصی «مطالعات کودک وخانواده» وابسته به معاونت پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان خوزستان و با راهبری مدرسه علمیه الزهرا(س) سطح۲ اهواز، اقدام به برگزاری فراخوان مقالات پیرامون موضوعات مرتبط با مسائل «کودک وخانواده» نموده است.
🔹 این فراخوان، به منظور تشویق افراد مستعد به امر پژوهش و تقویت روحیه تحقیق و تضارب آراء و اندیشه های پژوهشگران و دانشوران بارویکردهای فقهی، حقوقی، تربیتی، جامعه شناختی و روانشناختی طلاب و دانشوران است.
📝 از محققان وپژوهشگران سراسر کشور، دعوت می شود با پیوستن به این فراخوان،مارا در بالا بردن سطح کیفی امر پژوهش در حوزه های علمیه، همراهی نمایند.
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_علمیه
#فراخوان
#اهواز
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
📗 آموزش اخلاق رفتار اجتماعی وقانون پذیری به کودکان (راهنمای عملی) اثر جان بزرگی ناهید نوری مژگان آگاه هریس - ناشر ارجمند
🔘روزه کله گنجشکی... 🐤
✅«عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ عَنْ أَبِیهِ ع قَالَ: إِنَّا نَأْمُرُ صِبْیَانَنَا بِالصَّلَاةِ إِذَا کَانُوا بَنِی خَمْسِ سِنِینَ فَمُرُوا صِبْیَانَکُمْ بِالصَّلَاةِ إِذَا کَانُوا بَنِی سَبْعِ سِنِینَ وَ نَحْنُ نَأْمُرُ صِبْیَانَنَا بِالصَّوْمِ إِذَا کَانُوا بَنِی سَبْعِ سِنِینَ بِمَا أَطَاقُوا مِنْ صِیَامِ الْیَوْمِ إِنْ کَانَ إِلَى نِصْفِ النَّهَارِ أَوْ أَکْثَرَ مِنْ ذَلِکَ أَوْ أَقَلَّ فَإِذَا غَلَبَهُمُ الْعَطَشُ وَ الْغَرَثُ أَفْطَرُوا حَتَّى یَتَعَوَّدُوا الصَّوْمَ وَ یُطِیقُوهُ فَمُرُوا صِبْیَانَکُمْ إِذَا کَانُوا بَنِی تِسْعِ سِنِینَ بِالصَّوْمِ مَا اسْتَطَاعُوا مِنْ صِیَامِ الْیَوْمِ فَإِذَا غَلَبَهُمُ الْعَطَشُ أَفْطَرُوا».
✅امام صادق(علیه السلام) از پدرشان امام باقر(علیه السلام) نقل میکنند:
ما از کودکان #پنج_ساله خود میخواهیم تا نماز بخوانند
و شما(شیعیان) از کودکان #هفت_ساله خود بخواهید تا نماز بخوانند.
و همینطور هنگامی که کودکان ما #هفت_ساله شدند، به آنان توصیه میکنیم که تا حد توان خود و تا نیمه روز و یا اندکی کمتر و بیشتر روزه بگیرند و هرگاه که تشنگی و گرسنگی به آنان فشار آورد، روزه خود را باز کنند، تا کودکان به گرفتن روزه کامل عادت کرده و توانشان افزایش یابد.
شما(شیعیان) نیز فرزندان خود را از #نه_سالگی عادت دهید که اینگونه روزه بگیرند و هرگاه تشنگی آنها را بیتاب نمود، روزه خود را باز کنند.
📚الكافي ج٣ ص ٤٠٩
-----------------------
✍️بر اساس این حدیث برای تمرین و عادت دادن کودکان به گرفتن روزه، میتوان آنها را تشویق کرد تا به مقدار توان خود روزه گرفته و هرگاه احساس ضعف کردند، افطار کنند.
#ماه_رمضان
#تربیت_فرزند
@nomov_ir
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
✨با تشکر از استاد محمود #نوذری از طراحان رشته تربیت دینی کودک و نوجوان سطح ۳ که محتواهای مفیدی را برای اساتید؛ دانشپژوهان و مربیان این رشته سخاوتمندانه ارسال نمودند سبد محتواهای ارسالی ایشان (البته تا اکنون) را میتوانید در کانال زیر 👇 ببینید:
@Mtarbiatdini
#مقالات
#نمونه_واحدکار
#معرفی_کتاب
#متن_کتاب
✨البته مطالب این کانال در کانالی حمایتی به همین نام در پیامرسان روبیکا بارگذاری میشود به جهت مانایی و تسهیل دسترسی
اگر فایلی در کانال ایتا حذف شده بود از روبیکا دریافت نمایید.
👇
https://rubika.ir/Mtarbiatdini
✨دلهایتان همچنان گرم ایمان و سرشار از رحمت الهی
🌷🇮🇷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ واکنش داور عصر جدید به یک فاجعه تربیتی
اردوی ثانیه!!
#گامهای_تاجرانه_زندگی 🌷🇮🇷🌷
41.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حال دلتون رو با این مداحی زیبا خوب کنید
تو مشکتو تو آب زدی
موجهای دریا شد آروم...
تا رو به ساحل اومدی
بُغضی نشست توی گلو
سید محمد حسینی ۱۴ ساله از قم در برنامه استعداد یابی مداحان تلوزیون عراق
عالی 👌 🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
اشتباهی که بچه ها را بی مسئولیت بار می آورد.mp3
647.5K
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 اشتباهی که بچهها را بیمسئولیت بار میآورد...
💠 اگر به فرزندمان بگوییم این زباله را بیرون ببر، نام این کار کمک گرفتن از بچه است. اما اینکه خود بچه تشخیص دهد که وقتی سطل زباله پر میشود باید آن را بیرون ببرد، این یعنی مسئولیت دادن به بچه. یعنی منتظر نمیماند کسی به او بگوید تا آن کار را انجام دهد. اما چرا بچهها این کار را نمیکنند؟ به دلیل اینکه...
#دکتر_عبدالرضا_بهين
#تربيت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #با_هم_ببینیم
👈🏻 بچه اینقدر فضولی نکن!
💠 اشتباهی که برخی بزرگترها گاهاً دچار آن میشوند...
#استاد_شهید_مطهری
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
چگونه بچهها از پدر و مادر بیزار میشوند؟.mp3
2.01M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 چگونه بچهها از پدر و مادر بیزار میشوند؟
💠 اثرات نامطلوب حسابرسی لحظهای والدین بر روی کودکان؛ اگر هر روز بلافاصله بعد از هر کاری مثلاً آمدن از مدرسه، این اتفاق بیفتد که حسابرسی صورت بگیرد، موعظه صورت بگیرید، تنبه و تنبیه صورت بگیرد، اینها فایده تربیتی ندارد بلکه مضر هم هست! چرا؟ چون...
#حجتالاسلام_استاد_پناهیان
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
📝 #یادداشت_ویژه | تشویق کودک
🔹تشویق از سوی دیگران همیشه خوشایند و به یادماندنی است و لذت دست یابی به موفقیت را در ما چندبرابر میکند. آخرین باری که فرزند خود را تشویق کردید چه زمانی بود؟ همین امروز یا مدتها پیش؟ اصلاً تشویق به چه معناست و حد و اندازهی مطلوب آن چقدر است؟ در این یادداشت به تاثیر تشویق بر عزت نفس میپردازیم.
🔹بچهها دائماً در حال یادگیری فعالیتهای جدید هستند. آنها تلاش میکنند مهارتهای بیشتری را بیاموزند و در این بین نیاز به توجه اطرافیان خود دارند تا بازخورد خوبی از آنها دریافت کنند. تشویق ما به آنها کمک میکند تا حس خوبی نسبت به خود داشته باشند و خود را در رسیدن به اهداف شان لایق و توانمند ببینند. اگر تلاش کودک را به خوبی ببینیم و او را تایید کنیم باعث میشویم از تواناییهای خود آگاه شده و به فکر رشد و پیشرفت آنها باشد.
🔹چگونه تشویق کنیم؟
یک تشویق خوب باید واقعی، بدون تظاهر و دروغ باشد. بچهها به خوبی فرق تعریف اغراق آمیز و تشویق را میفهمند. عبارتهای تعارفی و تکراری مانند عالیه، کارت خیلی خوب بود و ... که بدون احساس و از روی رفع تکلیف بیان میشوند تشویق خوبی محسوب نمیشوند.
🔹با بیان احساس و نظر شخصی خود حس بهتری به طرف مقابل میدهیم. وقتی جملهی خود را با «من» آغاز میکنیم تشویق ما واقعی بنظر میرسد.
«من از این که این رنگهای زیبا را در نقاشیات به کار بردی خیلی لذت بردم» قطعاً تشویق بهتری است تا این که بگوییم «آفرین، چه نقاشی قشنگی کشیدی»
🔹هدف از تشویق آگاهی کودک از تواناییهای خود و رسیدن به رضایت درونی است. ما باید به بچهها نشان دهیم تا منتظر قضاوت دیگران نباشند بلکه خودشان توانایی ارزیابی کارهای خودشان را داشته باشند و نقاط ضعف و قوت شان را شناسایی کنند نه این که با تشویقهای افراطی و تاییدهای بیجا مانع کشف نقاط ضعف شان شویم.
جملاتی مانند «من فکر میکنم در نیمهی دوم بازی، بسیار بهتر عمل کردی. مگه نه؟! » یا «برای تحقیق مدرسهات خیلی خوب تلاش کردی. آیا خودت هم از نتیجهی کار راضی هستی؟»
🔹تشکر نوعی تشویق کردن است. مثلاً وقتی میگوییم «از این که امروز در مرتب کردن خانه به من کمک کردی، واقعاً متشکرم» نه تنها تشکر کردیم بلکه کار مثبت او را تایید کرده و تلاش و مشارکت و همکاری او را هم بیان کردهایم.
«از این که امروز با برادرت مهربان بودی و با حوصله برخورد کردی ممنونم»
«ممنونم که با من تماس گرفتی و اطلاع دادی که امشب دیرتر به خانه برمیگردی. وقتی دیر میآیی ما واقعاً نگران میشویم»
این نوع تشویق یعنی بیان نقاط قوت طرف مقابل بدون شک باعث تقویت رفتارهای مثبت او خواهد شد و بسیاری از رفتارهای نامناسب او را در طول زمان از بین میبرد.
✍ ریحانه سادات موسوی (کارشناسی روانشناسی و مربی حوزهی کودک)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5