eitaa logo
نان کامل خوشه
8.7هزار دنبال‌کننده
801 عکس
473 ویدیو
29 فایل
ارتباط با ادمین کانال و راهنمایی جهت آموزش پخت نان کامل مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام @Nanekhooshe14 آرشیو مطالب تلگرام https://t.me/Nanekhooshe
مشاهده در ایتا
دانلود
پخت نان کامل جو توسط یکی از اعضای کانال و در فر...درود بر همت و تلاش ایشون ⭕نکته مهم:در خمیر تهیه شده با آرد جو به دلیل اینکه گلوتن(عامل چسبندگی خمیر)کمی دارد ، انسجام کم می باشد لذا برای جبران این موضوع و افزایش انسجام خمیر دو راه حل وجود دارد که می توانید یکی و یا هر دو را همزمان به کار گیرید: 1️⃣تولید نان جو گندم یعنی افزودن آرد کامل گندم به آرد کامل جو و پخت نان با این خمیر و یا 2️⃣افزایش میزان نمک به خمیر جو کامل چرا که نمک برای خمیر حکم چسب را دارد و مثل سیمان در ساختمان سازی عمل میکند. @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌لطفا این کلیپ رو تا انتها مشاهده کنید❌❌❌ فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَىٰ طَعَامِهِ آیه ۲۴ سوره عبس ✅ پیغمبر خدا صلی الله علیه و آله: آن چیزی را که زیان و ضررش را دانستی نخور، با خوردن خوراکی های زیان آور، هوسی زودگذر را بر سلامتی و راحت بدنت ترجیح نده بحارالانوار جلد ۵۹ صفحه ۲۶۹ ❓آیا نان سفید ،خوراک زیان آوری نیست؟ 🙏🏻لطفا همین امروز برای حفظ سلامتی خود و خانواده تان پخت نان در خانه را شروع کنید. 🌾🌾🌾🌾🌾 @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت نان خانگی توسط یکی از اعضای کانال در فر 🌾شما هم همین امروز شروع کنید و در طی فرایند پخت ما قدم به قدم از تامین مواد اولیه تا روش پخت در کنار شما هستیم... @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم ارسالی یکی از اعضای گروه 🌾خمیر آماده استراحت، احسنت به ایشون قطعا از این خمیر با کیفیت یه نان کامل به دست خواهد آمد. 👈🏻به کشش پذیری و انسجام خمیر دقت کنید، یکی از دلایل آن ورز دادن صحیح و با انرژی هست. @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت نان ساجی در لرستان 🌾به نحوه زدن نان بر روی ساج دقت کنید،استفاده از بالشتک به همراه زدن با شدت نان روی ساج باعث چسبیدن بهتر خمیر روی ساج شده و درنتیجه آن نان به طور یکنواخت پخته می شود. @Nanekhooshe
خمیر مایه خمیر ترش (خمیر ترش ۱۴روزه) تهیه شده توسط یکی از اعضای کانال @Nanekhooshe
🌾پخت نان کامل خانگی توسط یکی از اعضای کانال و و شیوه های مختلف پخت از جمله در کنار می تواند شما را در پخت نان کامل خانگی کمک کند. @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾 مرحله به مرحله پخت نان خانگی در تنور گازی (پخت یک نان در هر مرحله) توسط یکی از اعضای کانال نکته مهم:خمیر این نان بسیار شل و نرم می باشد در نتیجه آن نان بسیار نرم خواهد بود ❌همچنین با توجه به شیوه خلاقانه پهن کردن خمیر در این نان ( به سبک نان سنگک ) می بایست حتما در هنگام کار با این خمیر یک ظرف آب در کنار خود داشته باشید تا مرتب دست خود را نمناک کنید‌. 👈🏻ضمن اینکه خمیر رو میتونید طبق ترکیبی که پیشتر در کانال قرارداده شده است تهیه کنید و میزان آب ترکیب رو افزایش بدید تا خمیر به این حد از شلی برسد. @Nanekhooshe
پخت نان خانگی توسط یکی از اعضای کانال واقعا درود بر ایشون که با دو مرتبه تلاش و کسب تجربه، موفق شدن یه نان بی نظیر خانگی رو تهیه کنن... برای تولید این نان در کنار توکل ، اراده و صبر از مطالب کانال پیرامون و نیز استفاده کرده اند. @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پخت نان روی ساج های محلی توسط یکی از اعضای کانال ( در زبان محلی معروف به برزه) ⭕ ایشون ساخت و فروش این ساج رو هم دارن ولی متاسفانه به دلیل جنس آن علی رغم پیگیری های فراوان از اداره پست ،امکان ارسال ندارند و می بایست به صورت خرید حضوری صورت پذیرد و یا نهایتا فاصله مکانی کمی از روستای محل تولید داشته باشید. ❎ البته در صدد آن هستیم تا به زودی بسته بندی مناسب حمل این ساج محلی پیش بینی کنیم تا بتوانیم مشکل آسیب دیدگی در ارسال را مرتفع کنیم. 🌾 آدرس:استان فارس شهرستان لارستان بخش جویم روستای بلغان جنب شرکت تعاونی روستایی درخشان آقای علی اکبر رزاق اف 07158894490 @Nanekhooshe
اطلاعیه مهم⭕ 🌾با سلام وقت بخیر خدمت اعضای محترم کانال به استحضار می رساند که علت کم شدن فعالیت کانال در روزهای اخیر و تاخیر در پاسخ به سوالات به جهت اقدامات و فعالیت ما در حوزه تامین گندم دیم و همچنین فعال سازی آسیاب سنتی در روستا می باشد، ضمن اینکه به لطف خدا بحث کاشت گندم دیم مطابق روایات و با حداقل دخالت شیمیایی، با یک کشاورز هماهنگ گردید تا انشالله در روزهای آتی صورت پذیرد امید است بتوانیم در تامین گندم سالم برای سال آینده نیز قدمی هرچند کوچک را برداریم.✅ ✅لازم به ذکر است از اوایل هفته آتی با جدیت بیش از پیش و اهتمام ویژه مبحث آموزش پخت نان در خانه را اجرا خواهیم کرد. 🙏🏻همچنین از اواخر هفته جاری پاسخگوی تمامی دوستانی که تا به امروز پیام ارسال کرده اند و با تاخیر در پاسخ مواجه شده اند خواهیم بود. @Nanekhooshe
پخت نان خانگی بر روی اجاق گاز آشپزخانه و با حداقل امکانات توسط یکی از اعضای کانال درود بر ایشون و عظم جدی شون برای پخت نان خانگی 🌾انشالله تجربیات ایشون از این شیوه پخت رو به زودی در کانال قرار خواهیم داد. @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓✅علت خشک وسفت شدن نان بعد از پخت چیست؟درصورتی که فرد دیگری با همان آرد پخت میکند و نان نرم تر می شود؟ (شرح فیلم این پست : پخت نان جو گندم بسیار عالی توسط یکی از اعضای کانال، احسنت به ایشون و همه دوستانی که به پخت نان کامل خانگی اقدام کرده اند) 1️⃣نازک سازی زیاد باعث سفتی نان میشود 2️⃣برشتگی بیش از حد و بیسکویتی کردن نان باعث سفتی نون میشه 3️⃣کمبود خمیرمایه باعث سفتی نان میشود. 4️⃣کارکردن بیش از حد خمیر در میکسر و یا ورز دادن بیش از حد آن ، باعث سفتی نون میشود(مدت زمان مناسب برای ورز دادن بین ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می باشد.) 5️⃣ضعف بیش از حد یا قوت بیش از حد آرد باعث سفتی نون میشود که در کانال راه های مقابله با آن را بیان کرده ایم. 6️⃣سبوس گیری زیاد و مصرف ارد نول و ستاره، نان را سفت ولاستیکی میکند⭕ 7️⃣مصرف خمیر تازه و بدون استراحت نان را سفت و لاستیکی میکند.مدت زمان لازم برای استراحت خمیر بین یک الی سه ساعت می باشد. 8️⃣پنجه زنی زیاد مثل ناخن زنی زیاد روی چانه بربری باعث فرار زودهنگام گازهای ناشی از تخمیر شده و نان را سفت میکند 9️⃣استفاده از آردی که درکارخانه به آن افزودنی زده اند تا ضعف گلوتنی گندم راجبران کند نان را سفت واستخوانی میکندخصوصا اگر اسید سیتریک باشد پوست دست نانوا آسیب می بیند و زخم می شود.❌❌❌❌ @Nanekhooshe