eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم: 250 گرم کره نرم شده نصف پیمانه روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری پودر قند 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر آرد به میزان لازم (تاجایی که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه آرد میریزیم) طرز تهیه: همه ی مواد خمیر رو با هم مخلوط میکنیم آرد رو الک و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا نرم بشه و به دستم نچسبه بعد خمیر رو به ضخامت دلخواه روی کاغذ روغنی به شکل دلخواه برش میدیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه میپزیمش ... شکلات رو بنماری میکنیم و با قاشق وسط شیرینی میریزیمش و روش یه بادوم میزاریم وقتی شکلات ها بستن شیرینی آماده سرو میشه .. ‌ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: یک پیمانه آرد معمولی یه پیمانه آرد سمولینا 1 قاشق چایخوری خمیر مایه 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک چهارم پیمانه روغن نصف پیمانه آب همه موادو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم بعد خمیر رو بازش میکنیم و وسطشو پنیر کیبی میزارین ، سرخش می کنیم ، با شربت بار (دستور در کامنت) میتونیم مزه دارش کنیم ، با پسته تزئینش می کنیم . نوش جان ‌ پ.ن: از الان بگم که این خوشمزه با آرد سمولینا درست میشه اما جایگزینش آرد معمولیه که پیشنهاد میکنم هیچوقت هیچیو جایگزین نکنین چونکه روی طعم و شکل تاثیر میزاره آرد سمولینا رو هم خیلی راحت میتونین از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید تقریبا همه جا دارنش بافت و طعمشم خیلی بهتر از آرد معمولیه 💕‌ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
آرد یک لیوان هویج ۳۰۰ گرم شیر ۲ لیوان شکر ۱ لیوان( بستگی به ذائقه تون داره میتونید بیشتر بریزید) روغن مایع نصف لیوان کره ۵۰ گرم زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری گلاب نصف لیوان پودر هل یک قاشق چایخوری ابتدا هویج رو شسته و بعد خرد کنید.بعد با دو لیوان شیر توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید. بعد از اینکه هویج ها پختن اونها رو بریزید داخل غذاساز یا با گوشت کوب برقی کاملا پوره کنید و بعد بریزید داخل قابلمه. حالا شکر، پودر هل، گلاب و زعفرون دمکرده رو به پوره هویج اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه و مواد کاملا باهم مخلوط بشن بعد از چند قل کوچیک حرارت رو خاموش کنید وبزارید خنک بشه. بعد آرد رو الک کنید توی تابه روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید. حرارت باید کم باشه تا آرد تفت بخوره در حدی که فقط خامی اون از بین بره و یه مقدار تغییر رنگ بده. وقتی آرد کمی تغییر رنگ داد روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید.تو این مرحله شیره هویج رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا بشه توی این مرحله حلوامون آماده اس. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
موادلازم: تخم مرغ ۳عدد پودر شکر ۹۰گرم مارسیپان ۹۰گرم(ترکیب۵۰گرم پودر بادام درختی ۴۰گرم پودر شکر خیلی کم سفیده تخم مرغ تا بصورت خمیر در بیاد) روغن صاف ۸۵گرم(من مخلوط صاف قنادی و روغن جامد لادن استفاده کردم) گلاب یا شیر یا آب معمولی ۲ق س ب پ ۱/۲ق چ کمی سرپر آرد سفید ۱۲۰گرم طرزتهیه: روغن جامد+پودر شکر و مارسیپان (مارزیپان) را داخل کاسه همزن ریخته و ابتدا با دورکند هم میزنیم تا کمی یکدست شود. سپس دور همزن را افزایش داده و۵دقیقه با دور تند همزن زده تا پوک و حجیم شود تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هریک را ۳۰ثانیه هم میزنیم. شیر یا گلاب یا آب را افزوده در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در نهایت آرد و ب پ که با هم الک کرده ایم را اضافه کرده و با دور کند همزن فقط در حد یکدست شدن هم میزنیم. ۳/۴مایه کیک را داخل قالب ریخته و به باقیمانده مایه کیک تقریبا یک ق س پودر کاکائو +۱ ق غ آب معمولی اضافه میکنیم و مایه شکلاتی را وسط مایه سفید رنگ ریخته و قالب را چند دفعه روی سطح میکوبیم. فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت تقریبا ۳۵_۴۰ دقیقه میپزیم. با بریلو شکلات یا شیر عسلی تزئین کنید. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e