فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #رولت_یخچالی😋
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کوکی🍪
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش ##کیک_شکلاتی_ترکیه_ای🍫
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#قرابیه_شکلاتی
موادلازم:
250 گرم کره نرم شده
نصف پیمانه روغن زیتون
6 قاشق غذاخوری پودر قند
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
آرد به میزان لازم (تاجایی که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه آرد میریزیم)
طرز تهیه:
همه ی مواد خمیر رو با هم مخلوط میکنیم آرد رو الک و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا نرم بشه و به دستم نچسبه بعد خمیر رو به ضخامت دلخواه روی کاغذ روغنی به شکل دلخواه برش میدیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه میپزیمش ... شکلات رو بنماری میکنیم و با قاشق وسط شیرینی میریزیمش و روش یه بادوم میزاریم وقتی شکلات ها بستن شیرینی آماده سرو میشه ..
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک🍰
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک_به_شکل_شیر
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#فطایر_سمولینا
مواد لازم:
یک پیمانه آرد معمولی
یه پیمانه آرد سمولینا
1 قاشق چایخوری خمیر مایه
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک چهارم پیمانه روغن
نصف پیمانه آب
همه موادو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم بعد خمیر رو بازش میکنیم و وسطشو پنیر کیبی میزارین ، سرخش می کنیم ، با شربت بار (دستور در کامنت) میتونیم مزه دارش کنیم ، با پسته تزئینش می کنیم .
نوش جان
پ.ن:
از الان بگم که این خوشمزه با آرد سمولینا درست میشه اما جایگزینش آرد معمولیه که پیشنهاد میکنم هیچوقت هیچیو جایگزین نکنین چونکه روی طعم و شکل تاثیر میزاره
آرد سمولینا رو هم خیلی راحت میتونین از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید تقریبا همه جا دارنش بافت و طعمشم خیلی بهتر از آرد معمولیه 💕
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#حلوای_شیر_وهویج
آرد یک لیوان
هویج ۳۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان( بستگی به ذائقه تون داره میتونید بیشتر بریزید)
روغن مایع نصف لیوان
کره ۵۰ گرم
زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
پودر هل یک قاشق چایخوری
ابتدا هویج رو شسته و بعد خرد کنید.بعد با دو لیوان شیر توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید. بعد از اینکه هویج ها پختن اونها رو بریزید داخل غذاساز یا با گوشت کوب برقی کاملا پوره کنید و بعد بریزید داخل قابلمه. حالا شکر، پودر هل، گلاب و زعفرون دمکرده رو به پوره هویج اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه و مواد کاملا باهم مخلوط بشن بعد از چند قل کوچیک حرارت رو خاموش کنید وبزارید خنک بشه. بعد آرد رو الک کنید توی تابه روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید. حرارت باید کم باشه تا آرد تفت بخوره در حدی که فقط خامی اون از بین بره و یه مقدار تغییر رنگ بده. وقتی آرد کمی تغییر رنگ داد روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید.تو این مرحله شیره هویج رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا بشه توی این مرحله حلوامون آماده اس.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#کیک_اتریشی_رزت
موادلازم:
تخم مرغ ۳عدد
پودر شکر ۹۰گرم
مارسیپان ۹۰گرم(ترکیب۵۰گرم پودر بادام درختی
۴۰گرم پودر شکر
خیلی کم سفیده تخم مرغ تا بصورت خمیر در بیاد)
روغن صاف ۸۵گرم(من مخلوط صاف قنادی و روغن جامد لادن استفاده کردم)
گلاب یا شیر یا آب معمولی ۲ق س
ب پ ۱/۲ق چ کمی سرپر
آرد سفید ۱۲۰گرم
طرزتهیه:
روغن جامد+پودر شکر و مارسیپان (مارزیپان) را داخل کاسه همزن ریخته و ابتدا با دورکند هم میزنیم تا کمی یکدست شود. سپس دور همزن را افزایش داده و۵دقیقه با دور تند همزن زده تا پوک و حجیم شود تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هریک را ۳۰ثانیه هم میزنیم. شیر یا گلاب یا آب را افزوده در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در نهایت آرد و ب پ که با هم الک کرده ایم را اضافه کرده و با دور کند همزن فقط در حد یکدست شدن هم میزنیم. ۳/۴مایه کیک را داخل قالب ریخته و به باقیمانده مایه کیک تقریبا یک ق س پودر کاکائو +۱ ق غ آب معمولی اضافه میکنیم و مایه شکلاتی را وسط مایه سفید رنگ ریخته و قالب را چند دفعه روی سطح میکوبیم. فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت تقریبا ۳۵_۴۰ دقیقه میپزیم. با بریلو شکلات یا شیر عسلی تزئین کنید.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e