18.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جابربن حیان و فرصت های متنوع یادگیری
✅ جابربن_حیان
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جابربن حیان و فرصت های متنوع یادگیری
✅ محورها
✅ جابربن_حیان
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98
32.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مراسم عزاداری به مناسبت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی
✅ دبستان پروین اعتصامی
✅ آموزگار: خانم سمیّه موحّد
✅ مدیر: خانم ویدا قاسمی
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98
42081092958062.pdf
473.3K
نمونه سوال نوبت اول فارسی 👆👆
پایه اول ابتدایی
به درخواست همکاران گرامی
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98
42094104588903.pdf
1.61M
نمونه سوال نوبت اول ریاضی 👆👆
پایه اول ابتدایی
به درخواست همکاران گرامی
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98
تاریخ اجرای رتبهبندی برای معلمان مهرآفرین از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰
🔹به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید بهزاد پور سید؛ معاون قوانین مجلس در پاسخ به نامه حمیدرضا حاجیبابایی؛ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره تعیین تکلیف رتبهبندی معلمان مهرآفرین نوشت:
🔹با توجه به اینکه عبارت نیروهای فاقد کد شناسه استخدام مورد تایید سازمان اداری و استخدامی کشور «مذکور در تبصره 3 ماده 3 آییننامه قانون نظام رتبهبندی معلمان» بر اساس نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین که موجب تضییق دامنه شمول قانون گردیده مغایر جزء 1 ماده 2 قانون شناخته شده و باطل گردیده است.
🔹 نظر به اینکه قانونگذار در بند 9 قانون اصلاح قانون بودجه سال 1401 کل کشور و ترمیم حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری در مقام بیان لغو شرط برگزاری آزمون مجدد برای معلمان طرح مهرآفرین بوده و آنها را همانند سایر معلمان مشمول فوقالعاده رتبهبندی دانسته است، فلذا رتبهبندی برای معلمان طرح مهرآفرین نیز به موجب تبصره 3 ماده 6 قانون نظام رتبهبندی از تاریخ 31 شهریور 1400 اعمال میشود.
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98
📣📣 اطلاعیه مهم و فوری 📣📣
🌷 یک فرصت طلایی و استثنایی 🌷
🔰 برای اولین بار،
در کنار دانش آموزان مستعد آموزشی
دانش آموزان مستعد فرهنگی و هنری
از حمایت بنیاد ملی نخبگان( طرح شهاب) بهره مند خواهند شد.
🔷 دانش آموزان عزیز عضو کانون های فرهنگی تربیتی که در زمینه های مختلف فرهنگی و هنری استعداد دارند بعد از بررسی
مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان
قرار خواهند گرفت .
🌺🌺🌺 مدیران محترم مدارس
مقطع متوسطه (متوسطه اول و دوم و هنرستان)
لطفا
برای عضویت دانش آموزان توانمند
آموزشگاه خود در بنیاد ملی نخبگان اطلاعات زیر را تا پایان وقت اداری روز چهار شنبه ۱۴ دی ماه از طریق اتوماسیون اداری (به آقای علیرضا احراری مدیر کانون شهید رجایی) یا در شبکه شاد برای ۰۹۱۴۷۹۷۲۱۱۵ (آقای سعدی) ارسال کنید.
✅نام و نام خانوادگی
✅کد ملی
✅پایه تحصیلی
✅زمینه فعالیت
( قرآن و عترت،انتظار و مهدویت،
طبیعت یاران،حقوق دانش آموزی،
خبرنگاری،بازیهای رایانهای ای،
کارآفرینی،مجریگری،شعر و داستان،رسانه و فضای مجازی،رباتیک،فیلم،هنرهای آوایی،هنرهای دستی و تجسمی،
هنرهاي نمایشی،گردشگری،کتاب و کتابخوانی،
نجوم،مهارتهای زندگی و اجتماعی، مداحی،ورزشی،پیشگامان سلامت)
🎊🎊🎊امتیازات عضویت در بنیاد ملی نخبگان
✅ صدور گواهی نخبگی به دانش آموزان اعضای کانونها
✅ بهره مندی از بهترین مدرسین و اساتید نخبه دانشگاه ها
✅ بهره مندی دانش آموزان از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان
✅ بهره مندی از تسهیلات تجهیزاتی و رفاهی بنیاد و....
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98
🔴#جنگ_چالدران
۵۰۴ سال پیش ( ۲ رجب ۹۲۰ق ) لشکر ۷۰ هزار نفری ترکان عثمانی که چندروز قبل وارد خاک ایران شده بودند به دشت #چالدران رسیدند و در برابر لشکر ۵۰ هزار نفری ایرانیان که فاقد سلاح گرم بودند ایستادند و به جنگی سخت پرداختند. سپاهیان ایران شکست خوردند و دولت ایران دچار مشکلات بزرگی شد. از جمله از دست دادن حاکمیت مناطق کردنشین آناتولی و عراق و سوریه
گسترش قلمرو عثمانی در مشرق، سقوط بیگنشینهای آناطولی، حاكمیت عثمانی بر مغرب فرات كه پس از جنگ اُتْلُق بلی در 877 به شكست اوزون حسن و پیروزی سلطان محمد فاتح ختم شد، همچنین نفوذ روزافزون طریقت صفوی در آسیای صغیر و پا گرفتن جنبش قزلباشان كه به تشكیل دولت صفوی و رواج تشیع انجامید، وقوع جنگ را بین ایران و عثمانی اجتناب ناپذیر كرده بود .
بایزید دوم، به دلیل گرفتاریهای داخلی و خارجی، از جنگ با صفویان پرهیز داشت. اسماعیل صفوی نیز كه هنوز آمادگی لازم برای درگیری با عثمانیان را نداشت، سیاست دوستی با بایزید را پیش گرفت. اما این مناسبات در 916، هنگامی كه شاه اسماعیل بر #شیبك_خان ازبك پیروز شد، به هم خورد، زیرا شاه اسماعیل پوست سر شیبكخان را كه از كاه پر شده بود، همراه فتحنامهای غرورآمیز برای سلطان عثمانی فرستاد.
این كار موجب خشم بایزید شد و در مكتوبی به شاه اسماعیل، او را به حمله به ایران تهدید كرد. بایزید نتوانست این تهدید را عملی سازد، چرا كه از سلطنت بر كنار شد و سلیم اول جای او را گرفت
سلیم پس از آگاهی از تشدید فعالیتهای مذهبی سیاسی قزلباشان وابسته به شاهاسماعیل در آناطولی، درصدد حمله به ایران بر آمد. در این میان، نورعلی خلیفه، از مبلّغان اعزامی شاهاسماعیل به آناطولی مركزی، بسیاری از علویان و قزلباشان را در اطراف خود گرد آورد و نیروهای فرستاده شده برای سركوبیاش را شكست داد. وی پس از تصرف شهر توقات ، به نام شاهاسماعیل خطبه خواند. از طرف دیگر، خان محمدخان استاجلو (حاكم دیاربكر) به دستور شاهاسماعیل نامههای توهینآمیزی به دربار عثمانی می فرستاد.
افزون بر این، شاهاسماعیل به صورت آشکار و نهان از مدعیانِ سلطنت عثمانی حمایت میکرد، چنان که سلطان احمد را به مخالفت با برادرش، سلطان سلیم اول، ترغیب میکرد و چون سلطان احمد کشته شد، شاه اسماعیل پسر او، سلطان مراد، را در ایران پناه داد و حکومت قسمتی از فارس را به او واگذار کرد.
به خاطر همین علل، سلطان سلیم پس از قلع و قمع مدعیان سلطنت و سامان دادن به مرزهای عثمانی، درصدد حمله به ایران بر آمد. وی بر آن بود که پیش از لشکرکشی، تکیهگاه شاه اسماعیل در آناطولی شرقی و مرکزی، یعنی جامعه قزلباشان، را از بین ببرد. سلطانسلیم با گرفتن فتوای علما، برای جهاد با قزلباشان و کفار، پس از شناسایی قزلباشان در خاک عثمانی که حدود چهل هزار تن میشدند دستور قتل و حبس آنان را صادر کرد. وی از آن بیم داشت که پس از لشکرکشی به ایران، این افراد در خاک عثمانی قیام کنند.
پس از آن، سلطان عثمانی در ۲۳ محرّم ۹۲۰ ق، از اِدرنه به سوی آذربایجان به راه افتاد و با ارسال نامهای به عبیدالله خان ازبک، او را نیز به حمله به ایران ترغیب کرد. لشکریان عثمانی در ۱۹ جمادیالاولی ۹۲۰ به صوشهری، ابتدای سرحد دولت صفویه رسیدند.
✅آرایش جنگی
آرایش جنگی لشکر عثمانی، شامل ینیچریان مسلّح به تفنگ و شمشیر که نیروی اصلی قشون بودند، شتران و استران بارکش بهصورت سدّ محافظ ینیچریان، دویست توپ و صد خمپاره پیشاپیش قشون و دسته پیاده عَزَبها (سربازان غیرمنظم در صفوف مقدّم) که نقش استتاری برای توپها نیز داشتند، در حالیکه سلطان سلیم بر بالای تپهای مشرف بر دشت چالدران و در قلب لشکر مستقر بود، حاکی از عزم و آمادگی آنان برای جنگی تمامعیار بود.
لشکریان ایران از هر نظر با سواران عثمانی متفاوت بودند، اسبهای ایرانیان فربه و سواران آنها، بر خلاف نیروهای عثمانی که بیمار و خسته بودند، همگی سالم و قویبنیه بودند، اما اسلحه ایرانیان کمانهای چاچی و گرزهای آهنین بود و توپخانه و قشون پیاده نداشتند.
صفویان در آغاز بر عثمانیان چیره شدند؛ اما دیری نگذشت که ناگزیر عقبنشینی کردند. در این هنگام، شاهاسماعیل به میدان آمد و فرماندهی جناح راست لشکر قزلباش را خود برعهده گرفت.
اگرچه شاه اسماعیل، جناح چپ لشکر عثمانی را در هم شکست و تا محل نیروی عقبدار عثمانی پیش تاخت، اما جناح چپ لشکرش گرفتار آتش توپخانه شد و درهم شکست. در ادامه، آتش سنگین توپخانه جناح راست و قلب سپاه ایران را نیز در هم کوبید. شاه اسماعیل مجروح شد و اسبش در گل فرو رفت.
شاهصفوی که مقاومت را بیهوده میدید، همراه گروهی از قزلباش، از طریق تبریز به درگزین گریخت.🌈🌈🙏☝️
1841176320_-210536.pdf
1.11M
#ارزشیابی ریاضی
#ششم_ابتدایی
#فصل3 : اعداد اعشاری
#پاسخنامه
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98
28622627315672.pdf
84.3K
✅ امتحان انشا دی ماه
✅ فارسی پایه ششم
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98
25.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مختصات صفحه 75 کتاب ریاضی
✅ ریاضی پایه ششم
کانال مختاررحیمی راهبرآموزشی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
eitaa.com/Rahimi98