💠 اوج فعالیت تشکیلاتی شیعه در دوران امام عسکری(علیهالسّلام)
🎙امام خامنهای:
علّت اینکه این سه امام یعنی امام جواد و امام هادی و امام عسکری (علیهمالسّلام) از مدینه یکسره آورده شدند به عراق و در عراق هر سه ماندند و در عراق هر سه شهید شدند و دفن شدند و در جوانی هم کشته شدند، همین بود که تشکیلات شیعه در زمان این سه امام به اوج قدرت خودش رسیده بود.
📙 همرزمان حسین(علیهالسّلام)، صفحه ۳۴۹
#رزق_علمی
🔹 امام حسن عسکری( علیه السلام):
هرکس ورع و احتیاط در روش زندگیش، بزرگواری و سخاوت عادت برنامه اش و صبر و بردباری برنامه اش باشد; دوستانش زیاد و تعریف کنندگانش بسیار خواهند بود
#خودمهارگری
#تاب_آوری
#روانشناسی_اجتماعی
#رابطه_موثر
https://eitaa.com/Rooshdaneh/16114
#فرهنگ_انتظار
#امید
#تاب_آوری
💠نشانی ظهورت پیداست
🔹از سر مأذنۀ کعبه اذان میخوانیم
قبلۀ کج شده را سوی تو میچرخانیم
🔹هر کجا مینگرم ردّ عبورت پیداست
کوچه در کوچه نشانی ظهورت پیداست
🔹تازه این اول قصهست، حکایت باقیست
ما همه زنده بر آنیم که رجعت باقیست
🔹مینویسم که شب تار سحر میگردد
یک نفر مانده از این قوم که برمیگردد
✅ ماهمه سربازیم
https://eitaa.com/Rooshdaneh/16116
دائرة المعارف دفاع مقدس.pdf
13.43M
#معرفی_کتاب
📙 آشنایی با تاریخ دفاع مقدس
شامل:
اینفوگرافیک های آماری از دفاع مقدس
و آشنایی با تاریخ دفاع مقدس به صورت بسیار کامل
📒 تهیه شده در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس
matlae-eshgh.pdf
14.74M
💐اسعدالله ایامکم...
✅فایل کتاب مطلع عشق
"مجموعهای از پندها و نصایح مقام معظّم رهبری به زوجهای جوانی که توفیق یافتهاند پیوند زناشویی خود را با آهنگ کلام ایشان هماهنگ کنند."
▫️دهم ربیع الاول سالروز ازدواج پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم با حضرت خديجه سلام الله علیها
🌸ازدواج حضرت #فاطمه (سلام الله علیها) و حضرت #علی (علیه السلام) از مهمترین اتفاقات #تاریخ_شیعه و #زندگی بانوی دوعالم است
🔷️زیرا سلسله امامان شیعه ثمره این ازدواج هستند و ازدواج حضرت فاطمه زهرا با امیرالمومنین علی علیه السلام اتفاق مهمی در تاریخ شیعیان است.
امام علی(علیه السلام) در هنگام #حیات حضرت فاطمه(سلام الله علیها) #همسر دیگری #اختیار نکردند!
🔶️در تقویم ایران اول ذیالحجه، سالروز ازدواج حضرت فاطمه و حضرت علی (علیه السلام) است و بهعنوان روز ازدواج نامگذاری شده است...
🎊ازدواج حضرت علی با حضرت فاطمه بهفرمان خداوند، از امتیازاتی است که رسول اکرم بر آن #مباهات میکردند، در این پیوند پر میمنت، فرشتگان آسمان در سرور و شادمانی و بهشتیان به زینت و زیور آراستهشده بودند، حضرت فاطمه زهرا دختر پیغمبر اکرم و از دوشیزگان ممتاز عصر خویش بود... پدر و مادرش از اصیلترین و شریفترین خانوادههای قریش بودند، از حیث جمال ظاهری و کمالات معنوی و اخلاقی از پدر و مادر شریفش ارث میبرد و به عالیترین کمالات انسانی آراسته بود
🔷️پیش از حضرت علی علیهالسلام افرادی مانند ابوبکر و عمر آمادگی خود را برای ازدواج با دختر پیامبر اکرم اعلام کرده بودند و هر دو از پیامبر اکرم یک پاسخ شنیده بودند و آن اینکه درباره ازدواج حضرت زهرا منتظر #وحی_الهی است! مطابق با احادیث، پیامبر اکرم به #وحی_الهی، حضرت فاطمه را به ازدواج علی علیهالسلام درآورد..
🌺قطره ای از دریای فضایل حضرت خدیجه (علیها السلام)
🔹درجه علمی: علمی-ترویجی (حوزوی)
🖊نویسندگان: هاشم اندیشه حیدرعلی رستمی، محمدامین سپاهیان
📙منبع: میقات حج دوره 27 پاییز 1397 شماره 1
حضرت خدیجه نیز از آن دست انسانها است که عنایات الهی شاملش گردیده و تا آنجا پیش رفته است که خداوند بر او سلام ویژه می فرستد! در روایت آمده است که جبرئیل نزد پیامبرخدا آمد و گفت: ازجانب پروردگار به خدیجه سلام برسان.
حضرت فرمود: ای خدیجه، این جبرئیل است که از طرف پروردگارت سلام می رساند.
خدیجه گفت: خداوند سلام است و سلام از اوست و بر جبرئیل سلام باد!
در کلمات برخی از موّرخان، به این جملات بر می خوریم: «کانَتْ خَدیجَهُ إمْرَأهً عاقِلَهً شَریفَهً مَع ما أرادَ اللهُ بِها مِنَ الکرامَهِ وَالْخَیْرِ وَهِیَ یَوْمَئذٍ أفْضَلُهُمْ نَسَباً وَأعْظَمُهُم شَرَفاً وَأکْثَرُهُمْ مالاً» (طبری، 1412ق، ج1، ص521).
«خدیجه (سلام الله علیها) با بزرگی و خیری که خداوند برای او اراده کرده بود، بانوی خردمند شریفی بود. او در آن دوران از برترین افراد در نسب و بزرگ ترین شخصیت در شرف و ثروت بود. ایمان حضرت خدیجه (سلام الله علیها) به پیامبرخدا و انتخابش به عنوان همسر آینده، در کنار درایت و لطف الهی، نقش تعیین کننده ای در فضایل و مقامات او دارد.
https://b2n.ir/f35954
🌺بررسی و تبیین نقش سیاسی حضرت خدیجه (علیها سلام) در گسترش اسلام
🔹درجه علمی: علمی-پژوهشی
🖊نویسندگان: اسماعیل سخا، امیرتیمور رفیعی، کیوان لولویی، سید حسن قریشی کرین
📙منبع: پژوهشنامه اسلامی زنان و خانواده سال نهم تابستان 1400
🔹پژوهش حاضر با هدف بررسی و تحلیل نقش سیاسی حضرت خدیجه (علیها سلام) در گسترش اسلام انجام شد. بدین منظور کلیه منابع مکتوب تاریخی مربوطه مطالعه و به روش اسنادی- کتابخانه ایی بررسی و تحلیل شد. با توجه به اینکه در عصر جاهلیت و در صدر اسلام، در جامعه عربستان کلمه سیاست ملموس نبوده است،
در پژوهش حاضر نقش سیاسی حضرت خدیجه (علیها السلام) با توجه به نوع فعالیت های ایشان و بازتاب ها و نتایج آن فعالیت ها برای پیامبر اسلام (صلی الله علیه واله) و پیشرفت اهداف ایشان، بررسی شد. نتایج نشان داد که اگرچه در عصر جاهلیت، قبیله یک واحد سیاسی تلقی می شد و متنفذان این واحد سیاسی سروران طبیعی قوم بودند، حضرت خدیجه (علیها سلام) توانست با عواملی همچون موقعیت سیاسی خود و ازدواج با حضرت محمد (صلی الله علیه واله)، بخشش تمام اموال خود به ایشان و اعلام توانمندی مالی حضرت محمد (صلی الله علیه واله) در میان عموم مردم و بزرگان مکه، ایشان را از جایگاه سیاسی بسیار مهمی برخوردار نماید و پیامبر اکرم(صلی الله علیه واله وسلم)با توجه به همین جایگاه بسیاری از اهداف رسالت خود را به سرانجام رساند.
https://b2n.ir/a57233
🔹تنظیم: سرکار خانم نجمه صالحی
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اطلاعرسانی
#موشن_گرافی
🔹ریشه دو دروغ بزرگ
1⃣چرا پیامبراکرم ۲۵ ساله با حضرت خدیجه(س) ۴۰ ساله ازدواج کرد؟
2⃣داستان ازدواج های قبل پیامبر اکرم چطور ؟
آیا هر چیز که مشهوره درسته؟
برای دریافت نسخه با کیفیت موشن گرافی : آپارات
🔹بمناسبت رحلت حضرت عبد المطلب
🔹تلاش یهود برای ترور حضرت عبدالمطلب، جد بزرگوار پیامبراکرم:
1⃣ بعد از ترور حضرت هاشم، جد اعلای پیامبر -صلیاللهعلیهوآله- ، فرزند هاشم در مدینه به دنیا آمد و رشد كرد. او را شیبه نامیدند.
2⃣ به توصیهی هاشم، مادر، پاسداری از او را برعهده گرفت و جالب است كه مادر دیگر ازدواج نکرد!
3⃣ مردی از بنیعبدمناف برای تجارت به یثرب رفته بود، کودکی را در آنجا دید که خود را فرزند هاشم میخواند. از حال او پرسید و او خود را معرفی کرد. آن مرد این خبر را به مُطلّب رساند و مُطلّب کودک را از این خانه فراری داده، همراه خود به مکه برد. (طبق نقلی دیگر وی با توافق مادر شیبه این کار را کرد.)
4⃣ بههنگام بازگشتِ مطلب و شیبه، یهودیان آنان را شناسایی كرده و به آنها حمله کردند که آن دو با اعجاز نجات یافتند.
5⃣ وقتی مُطلب، شیبه را به مکه آورد؛ مردم به گمان اینکه وی غلام مطلب است، او را عبدالمطلب نام نهادند و این نام بر وی ماند.
6⃣ بدینترتیب یهود در ترور عبدالمطلب ناكام ماند و از طریق ایشان، حضرت عبدالله به دنیا آمد.
📚 منبع: حجتالاسلام مهدی طائب (١٣٩٢)، تبار انحراف، قم: ولاء منتظر، چاپ هشتم.