مثل همیشه برای کارهای مهم و اساسی که دل و عشق در آن حرف اول را میزند دیر رسیدم. وقتی رسیدم که داشتند موکب را جمع میکردند و در اوج خستگی بودند. (موکب شهید علی عربی در پیاده روی اربعین شهرستان سمنان)
وقتی در خلوتِ خودم با خودم گفت و گو میکنم اولین سوالم این است که در این عصر اثر گذاری و جهاد تبیین، نقش تو چیست و جایگاه تو کجاست؟ و هربار پاسخم پاسخی تاسف برانگیز است.
شبیه به یک جامانده ام. شبیه به کسی که دویده تا به اتوبوس اعزام رزمندگان برسد. ولیکن شبیه به دفعات قبل بازهم از گردان عقب افتاده و باید تا اعزام بعدی صبر کند. خسته و درمانده و حیران به خط مقدم جبههی جنگ نرم فکر میکنم. یعنی در این جنگِ تن به تنِ سپاه حق و باطل من در حد یک سرباز ۱۸ ساله نمیتوانم ایفای نقش کنم؟...
#روز_نوشتهای_دلی
امیدوارم از صبح که بیدار شدی تا انتهای خاموش شدن چراغِ ساختمان های اطراف در شب، در حال دویدن باشی. که زندگی همین است. همین دویدن ها، تلاش کردنهای مداوم و شوق داشتنها.
اگر صبحی چشم باز کردی و هیچ دلیلی برای بیدار شدن نیافتی بدان آن روز روزیست که یقینا دردی عظیم تر از مرگ را تجربه خواهی کرد. مگر میشود بی دلیل نفس کشید و دوید و روزگار گذراند ؟
همهی ما آدمها اگر لبخندی به لب داریم و هیجانی برای ادامهی زیستن، برای خاطر همین جنگیدن های کوچک هرروزه و مشغلههای تکراری و خستهکننده است .
قدر زندگی معمولی و گرفتاری های عجیب را بدانیم و زندگی را زندگی کنیم..
#روز_نوشتهای_دلی
موفقیتو دنبال کن
ما در این بمباران اطلاعات و جاذبه های هر روزه، نیاز به آرام دویدن و توجه به خود درونیمان در زندگیمان داریم.☘️
مردم نوکر ما نیستن.
بیایین بامردم خوب رفتار کنیم.
تو رانندگی صبر داشته باشیم
و البته موارد دیگر...
و امر بالمعروف کن من اهله
میگم تا از اهلش بشم.
رفتار بالا به پایین هیچ توجیهی نداره.
رفتار خوب، گفتار خوب، صبر در رفتار، مار رو از سوراخش بیرون میکشه.
سلام رفقا .
درمورد طلبگی و مسائل پیرامونش
هر سوالی دارید بپرسید
در اولین فرصت پاسخ میدم 🌹👇🏻
• https://daigo.ir/secret/84750920
سلام بر اهالیِ با معرفتِ شیخ
طبق قولی که داده بودم میخوام به تعدادی از سوالات شما در رابطه طلبه و طلبگی پاسخ بدم.
وظیفهی طلبه :
طبق فرمایشات حضرت آقا
[ کار روحانیت کار پیغمبران است ]
همین یک جمله کافیه برای اینکه در رابطه با وظایف یک طلبه، علم و آگاهی کسب کنیم.
وظیفهی طلاب هدایتِ فکر دینی مردم و جامعهست .
کاملا مختصر پاسخ دادم.
عرصهی فعالیت و اثرگذاری طلاب
به شدت گستردهست.
#پاسخبهناشناس
شرایط ثبت نام در حوزهی علمیه
حداقل سن ۱۵ و حداکثر ۴۰ سال .
دارای معدل بالای ۱۴.۵
برای ثبت نام از شما مصاحبه میگرند ممکنه بعضی از حوزه های علمیه برای ثبت نام آزمون ورودی هم داشته باشند که خیلی سخت نیست. فرد نباید به صورت همزمان در دانشگاه یا مدرسه در حال تحصیل باشه.
برای ثبت نام
از طریق این سایت اقدام کنید : whc.ir
#پاسخبهناشناس
دروسی که در حوزهی علمیه
تدریس میشوند.
صرف، نحو، عقاید، اخلاق، منطق، فلسفه، قرآن، تفسیر، تجوید، تاریخ اسلام، تجریه و ترکیب، فقه، اصول، نهجالبلاغه، علوم حدیث، رجال، درایه، مکاسب 🗒
دروس دیگری هم تدریس میشه ( مقاله نویسی، فیش نویسی، روانشناسی اسلامی، روش سخنرانی، روش تدریس، زیطلبگی، طرح نویسی و ... )
مراتب دروس حوزوی :
مرتبه نخست: دوره مقدمات (سطح ۱)
مرتبه دوم: دوره عالی (سطح ۲ و ۳)
مرتبه سوم و نهایی: دوره خارج (سطح ۴)
#پاسخبهناشناس
درس خواندن در حوزه
در حالی که متاهل هستیم.
فضای حوزهی علمیه سالم ترین مکان برای خانمها و مادرانِ دغدغهمندیِ که به ادامهی تحصیل علاقهمند هستند. به عنوان کسی که تجربهی تحصیل در این فضا رو دارم میگم که شوق و اراده و هدف، سه عامل مهمی هستند که میتونن در ادامهی مسیر به ما کمک کنن.
در فضای حوزه یادمیگیریم چطور هم درس بخونیم و هم فضای خونه و خانواده رو مدیریت کنیم. من به هیچ عنوان نمیخوام بگم درسهای حوزه راحتِ. منتهی سخت و غیرقابل فهم نیست... مخصوصا اگر سر کلاس و موقع تدریس حسابی حواس جمع باشیم.
حضرت آقا :
[ پدیدهی خواهران طلبه خیلی پدیدهی عظیم و مبارکی است ]
حضرت آقا :
[ اعتقاد بنده این است که ما حتماً فقیه زن و مجتهد زن لازم داریم و گمان من این است که دماء ثلاثه و امثال اینها را غیر از زن هیچکس نمیتواند فتوا بدهد... به هر حال فقیه زن لازم است ]
#پاسخبهناشناس
شناخت مسائل دین در حوزه علمیه
کاملترین و جامعترین کتابها در رابطهی با توضیح و شرح مسائل و احکام دین در حوزهی علمیه تدریس میشه. تمام علما و بزرگانی که معارف دین رو برای ما شرح دادن در قلب حوزه پرورش یافته و بزرگ شدند.
معلومه که برای شناخت دین بهترین مکان حوزه و کامل ترین توضیحات در کتابهای حوزهست.
امام خمینیره، حضرت آقا، شهید مطهری، شهید رئیسی، شهید بهشتی، آیتالله قاضی، علامه حلی و ... همه و همه بزرگانی هستند که با دروس حوزهی علمیه و عمل به دستورات اون به این مقام رسیدن :)
#پاسخبهناشناس
شِیخ .
شناخت مسائل دین در حوزه علمیه کاملترین و جامعترین کتابها در رابطهی با توضیح و شرح مسائل و احک
الگوی ما
در جهان بیکران طلبگی
این دو ستارهی درخشان هستند .
جهان بیرون غیرقابل کنترل و مدیریت توسط ما و تفکراتمان است. هرآنچه بخواهد پیش بیاید؛ بی اذن و ارادهی ما پیش میآید و ارادهی ما هیچ است. چرا که جهان در حال حرکت است بی آنکه بخواهد بداند نظر ما و خواستهی ما چیست؟ و بیآنکه بخواهد بداند چه چیز موجبات خوشحالی ما را فراهم میکند و چه چیز تا آسمان، مغمومِمان میدارد پیش میرود و رو به جلو حرکت میکند.
آنچه کامل در دستانِ ماست، جهانِ درون و تفکرتمان است. باورهای ما و نوع نگرش و دیدگاهمان نسبت به اتفاقات پیرامون، کامل در اختیار ما قرار دارد.
جهان دائم در تلاطم است. خوشیها و ناخوشیها در نوَسانند. هیچ چیز به صورت همیشگی در این جهانِ عظیم به حیات ادامه نمیدهد. این ذهن ماست که قدرت دارد از سختیها پلی برای موفقیت و از خوشیها و لبخندها خاطرهای انگیزهبخش برای آینده بسازد.
پ.ن: مراقب افکارمون باشیم. اعمال ما متصل به افکار ما هستن. میتونیم از هر اتفاقی به بهترین شکل ممکن درس بگیریم :)
#طلبهیجوانِحزباللهی
ما حسین (علیهالسلام) را دوست داریم به خاطر آنکه با نام او ، عطر نجابت در فضا پراکنده می شود ؛ عطر ایمان ، عطر مقاومت در برابر ظلم از این سو تا آن سوی جهان ، از زمین تا ستارگان..
نادر ابراهیمی
یه کلیپ کوتاهِ دلی
از فعالیتِ موکب شهید علی عربی در شب شهادت آقا امام رضا ع تهیه کردم. ببنید عشق به ائمه ع و شهدا چطور همهی اهالی یک محله رو برای انجام فعالیتهای فرهنگی دور هم جمع کرده ..
#شهادت_امام_رضا