eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
قورمه سبزی چیست؟؟ چیزی که سردش خوشمزس چیزی که گرمش خوشمزس چیزی که صبحونه خوشمزس چیزی که ناهار خوشمزس چیزی‌ که شام خوشمزس چیزی که میان وعده خوشمزس چیزی که خونگیش خوشمزس چیزی که‌ از رستوران میخریم خوشمزس چیزی که آدم خودش درست کنه خوشمزس چیزی که کلا خوشمزس😍😊😂
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام برای خانومی که کاکائو ندارن برای رنگ قهوه ای از رنگ ژله ای قهوه ای هم میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
✨﷽✨ 💎عیدی چی میخوای بدی؟ 🤔 💎به سال اولی هاچی کادومیدی؟ 💝 💎واسه جشن عبادت دخترت هدیه چی در نظر گرفتی؟🎁😍 💢💢چی بهتر از محصولات فرهنگی: 🔸 پرچم ، کتیبه و تابلو 🇮🇷 🖼 🔸انواع لوازم التحریر 📚 ✏️ 🔸پک چادر نماز و سجاده،قرآن جیبی، ست حجاب، مگنت،سربند،پلاک شهدا، و ....📿 🛍 🔸انواع ماگ و لیوان مذهبی https://eitaa.com/joinchat/3776905519C04b8cbf448 تو این ۳ ماه شادی و جشن (رجب، شعبان ، رمضان)💚💚💚 🛵 آماده همکاری با مساجد،مدارس ،هیئت ها و ادارات و ...☘👌
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خانوما. 🌺 من چند وقت پیش ته قابلمه چدن م سوخته بود، بعد سوختگی هاش رو با مایع سیف شستم که بر طرف بشن، اما وقتی غذا داخلش پختم به ته ظرف چسبیده بود. چیکار کنم که خاصیت نچسب بودنش رو دوباره به دست بیاره؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام بزرگورای که توستر دارین و کیکتون تهش سوخت مال من مارک بوش هست اصولا داخل هر توستری یک سینی هست یکی توری... من سینی رو میزارم پایین ترین طبقه توستر طبقه وسط توری توستر رومیگذارم... و قالب کیک رو میگذارم روی توری... و المنت پایین رو فقط روشن میکنم تقریبا 30 تا 40 دقیقه که بمونه کیک اماده میشه شما باید قالبتون رو با توجه ب تخم مرغ وموادتون انتخاب کنین... و اینکه وقتی خواستین کیک رو بیارین بیرون با خلال دندان چک کنین.. و اینکه فیلم اموزشی توستر تون رو از گوگل دانلود کنین و نگاه کنین.. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام به دوستان.یه سوال دارم.من هروقت کیک میپزم ازوسطش زیادپف میکنه وکیک ازوسط پاره میشه ووسط کیک خمیرمانندمیشه.ایراد کارازکجاست.لطفاراهنماییم کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
منقلب شدن و اثر حضور در غسالخانه از زبان الهام حمیدی تجربیات غسالخانه در این کانال👇 http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
خانمی که در مورد پنیرک پرسیده بودن. بله همون که گفتیدهستش . پنیرک برا استفاده فرقی نمیکنه که تازه باشه یا خشک باشه . ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام راهنمایی برای دوستانی که مشگل دارن برای استفاده از توستر عزیزان من همه چی درست میکنم مثل فر.  ببین برا پخت هرچیزی المنت پایین فقط روشن کنید اگر دیدی روش نپخته یه کم المنت بالارو روشن کنید وزود خاموش کنید وقتی دیدی سرخ شدن روش اگه زود روش میپزه حتما درجش رو زیاد میذاری که روش زود میپزه ... کمتر کنید برای پخت حرارت رو از پایین بزنید نه از بالا چند دقیقه اخر حرارت رو از رو بزنید تا برشته شه همیشه المنت پایینو روشن کن  من کیک و ۱۸۰  ۵۰دقیق میذارم  ۵دقه اخر المنت بالا میزنم شایدم کمتر  عزیزان من شیرینی هم پختم. درجه اش مثل درجه فر هست ولی ۲۰درجه کمترازفر باید بزاری همین شیرینی کلا ازالمنت پایینه موفق باشید😘😘😘😘 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
✨﷽✨ آموزش درست کردن انواع 🥐🍗 🍞🌰 🍢🍡 🧁🍫 🍧🍨 و هر خوردنی ای که فکرشو بکنی🍒 توی این کانال موجوده😍 و غذاها و.... 👍❤️ مرسی از همراهیتون❤😍😘 http://eitaa.com/joinchat/3217489934Cc0d199c620 هر کسی لفت داده باز برگشته 😍👆👆
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام دوستان من میخام امروز توی یه قالب ۳۴*۲۴ کیک اسفنجی برای پایه کیک تولد درست کنم با چند تا تخم مرغ امادش کنم؟ از این مدل که تخم مرغ رو سفیده و زرده رو جدا میکنن میخام سبک بشه بعد کیکم رو به ۳ قسمت تقسیمش کنم یا ۲ قسمت؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام صبح بخیر طرز تهیه ی مربای گل محمدی رو میخواستم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
نحوه نگهداری زنجبیل تازه در خانه 1. در یخچال بهترین روش نگهداری از زنجبیل تازه این است که آن را در یخچال نگهداری کنید. برای اینکه زنجبیل تازه را به مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کنید توصیه می شود که ریشه زنجبیل را در کیسه فریزر قرار داده، به خوبی هوای آن را بگیرید و آن را در کشوی یخچال بگذارید. شما همچنین می توانید زنجبیل های برش خورده یا پوست کنده را با یک دستمال پارچه ای کاملا خشک کنید و به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید. توجه داشته باشید که ریشه زنجبیل تازه را بیشتر از 2 تا 3 هفته نمی توان در یخچال نگهداری کرد. 2. در فریزر اگر می خواهید زنجبیل را به مدت طولانی تری نگهداری کنید توصیه می شود که آن را با پوست در فریزر بگذارید. زنجبیل تازه را که به صورت کامل با پوست است، یا آن را پوست گرفته و خرد کرده اید در کیسه فریزر که هوای آن را گرفته اید یا یک ظرف پلاستیکی درب دار بگذارید و آن را فریز کنید. هر زمان که خواستید زنجبیل را از فریزر خارج کنید، همان مقدار که می خواهید را رنده کرده و بقیه را دوباره به فریزر برگردانید. جالب است که نیازی نیست اجازه دهید یخ زنجبیل آب شود و بعد از آن استفاده کنید چون پوست زنجبیل یخ زده راحت تر کنده می شود. 3. زنجبیل را بکارید اگر می خواهید همیشه زنجبیل تازه در خانه داشته باشید توصیه می شود که ریشه زنجبیل را در یک گلدان کوچک بکارید و آن را کنار پنجره بگذارید. درست مثل هر گیاه دیگری شاخه ها و برگ های آن رشد می کنند حالا هر وقت به زنجبیل تازه نیاز داشتید، آن را از گلدان خارج کنید یک تکه ریشه را قطع کنید و دوباره به گلدان برگردانید. تا زمانی که گیاه آب داشته باشد شما همیشه زنجبیل تازه در خانه دارید. در ادامه بخوانید : نحوه کاشت زنجبیل 4. زنجبیل را خشک کنید درست است که زنجبیل تازه عطر و بوی قوی تری دارد اما همیشه دسترسی به آن آسان نیست، یکی از بهترین روش ها برای نگهداری ریشه زنجبیل به مدت طولانی این است که آن را خشک کنید. برای تهیه زنجبیل خشک شده، زنجبیل های تازه را خوب بشویید و پوست آن را بکنید. سپس زنجبیل را تا حد امکان ریز خرد کنید، برش های نازک سریع تر و یکدست تر خشک می شوند. ساده ترین روش برای خشک کردن زنجبیل این است که آن را به مدت 3 تا 4 روز پشت پنجره در معرض نور خورشید قرار دهید. یکی دیگر از روش های خشک کردن زنجبیل این است که برش های زنجبیل تازه را در سینی فر بچینید و به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای 150 درجه فارنهایت خشک کنید. زنجبیل را هر 15 تا 20 دقیقه یکبار چک کنید تا مطمئن شوید که نمی سوزد.  پس از خشک شدن زنجبیل، آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید کاملا خشک شده باشد، مهم است که زنجبیل قبل از نگهداری کاملا خشک شود چون رطوبت می تواند باعث ایجاد قارچ شود. زنجبیل خشک شده را می توان به صورت پودر در آورد. پودر زنجبیل را در یک ظرف شیشه ای در بسته بریزید و در دمای اتاق به مدت یک ماه و در فریزر برای مدت طولانی تری نگهداری کنید. نحوه خرید زنجبیل تازه به دنبال زنجبیل هایی باشید که پوست خارجی صاف و بدون چروک و بافتی محکم دارند، اگر پوست زنجبیل چروکیده شده یعنی در حال خراب شدن است. زنجبیل هایی را انتخاب کنید که بزرگ و سنگین باشند. حتما انتهای ریشه های زنجبیل را چک کنید که لکه نداشته باشند. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام وقتتون بخیر . ببخشید میخاستم بپرسم آیا میشه آبگوشت رو هم کنسرو کرد برا مسافرت؟ من شیش روز پیش برا شوهرم که راننده ماشین سنگین هستش و راههای دور میره تغریبا شیش روز پیش که میخاست بره آبگوشت هم براش تو شیشه درب فلزی کنسرو کردم الان که زنگ زد گف در شیشه رو باز کردم ریختم تو قابلمه گرم کنم گفت یکم روش کف کرده حین گرم شدن گفتم فکر کنم معمولی باشه .گف ولی مزه اش فرقی نکرده . گفتم بخور إن شاالله که کاریشون نشده خانومی میگفت روز پاتختم گریه میکردم شوهرم گفت قول میدم هرروز ببرمت خونه بابات اینقدر گریه نکن گریه م شدید تر شد دوست صمیمیم اومد گفت دیونه تو که خونه ت تو محله بابات ایناست چرا اینقدر گریه میکنی؟حالمونو بهم زدی گفتم بیشعور من برای خونه بابام گریه نمیکنم برای این گریه میکنم از فردا باید ناهار و شام بپزم 😭بدم میاد هیچیم بلد نیستم کی حوصله داره صبح پاشه نخوابه صبحونه اماده کنه؟😭 میگفت دوستم اونقد خندید که نگو😂🤦‍♀ گفت دست ننه ت درد نکنه با این دسته گلش😁 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
نکات دم کردن 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 نکات1: - اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه، زعفران خیلی زود میسوزه، رنگ کدر، تیره داره - زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره، بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه - زعفران روی یخ پاشیدید، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن، عجله نکنید - حتمادو بار شک بدید، یکبار با سرما، یکبار با گرما، اینجوری خوشرنگ و خوشبو تر هست نکات2: -حداقل 15 تا 20 دقیقه دم بکشه، بعد داخل شیشه در دار یه جای خنک نگه دارید - زمان نگه داریش تو یخچال بین 2 تا 4 ماه هست، زمان نگه داریش مطمئن هستم از کسی که فروش زعفران داشت پرسیدم اگه نکاتش رعایت کنید کپک نمیزنه، شیشه تمیز استفاده کنید، در شیشه حتما بسته باشه تا بو مواد غذایی نگیره - بعضی بطری های پلاستیکی مواد درجه دو هستن که بو میدن یا موادی دارن که باعث کپک زدن زعفران میشه، پس از بطری پلاستیکی استفاده نکنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
من‌ بسته ای نعنارو میخرم و با بسته وبدون اینکه برگهارو از ساقه جدا کنم داخل آب میذارم و میشورم ،بعد از شستشو بسته هارو داخل سبد میذارم تا آبشون کامل بره ،سپس بسته ها رو داخل حیاط یا تراس آویزوون میکنم تا خشک بشن یا روی پارچه میشه پهنشون کرد و زیر باد پنکه گذاشت .در هر صورت باید سبزیها توی سایه قرار داد،نور مستقیم بهشون بخوره زرد میشن. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
دوستان گلی که به موضوع قبرستان و اموات و غسالخونه و برزخ وقیامت علاقمندن حتما به این کانالمون تشریف بیارن اونجا تجربه اعضا و خاطرات جذاب و تاثیر گذار از حضور در قبرستان و غسالخانه رو میزنیم شما هم اگه تجربه ای یا شنیدید از بقییه یا خودتون درک کردید برای بنده بفرستید تا منتشر کنم http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام عزیزم...اگه اسفنجی می‌خواین درست کنین سه چهار م قالب رو با لیوان فرانسوی آب بریز ...تعداد لیوان ها میشه تعداد تخم مرغ ها....ولی اگه می‌خواین کیک شیفون درست کنین تا نصف قالب آب بریز ...تعداد لیوان های آب میشه تعداد تخم مرغ هات کیک اسفنجی سبک هست اگه تازه کارین دو قسمت کافیه اگه نه میتونین کاملا خامه کشی کنین سه قسمت ...بعد بستگی به ارتفاع کیکتونم داره گلم ...اگه ارتفاعش کم بود دو قسمت کافیه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
مواد رو میتونید دوبرابر یا نصف کنید گلبرگ گل محمدی دولیوان پر وفشرده شکر شش لیوان آب چهار لیوان جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری حتما از جوهر لیمو استفاده کنید گلبرگها رو رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید فقط قسمت صورتی باقی بمونه با اب سرد بشورید وروی پارچه تمیز پهن کنید وبزارید خشک بشه (گلبرگها اگه بزرگ بودن چند تکه کنید) سپس گلبرگها رو داخل ماهی تابه میریزیم ودو دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا حجمشون کم بشه گاز رو خاموش کرده ویک لیوان آب جوش روش میریزیم ودرشو میزاریم تا عطرش بیرون بیاد (حدود بیست دقیقه) سه لیوان اب باقی مانده رو میریزیم تو قابلمه و میزاریم رو گاز با شعله متوسط تا بجوش بیاد جوهر لیمو اضافه کرده شکر هم اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم تا شکر حل بشه وشربت قوام بیاد گاهگاهی با فرچه اغشته به آب لیمو اطراف قابلمه رو تمیز میکنیم این کار باعث میشه مربا شکرک نزنه بجای فرچه واب لیمو از پارچه تمیز نمناک هم میتونید استفاده کنید شربت که قوام اومد گلبرگها رو اضافه کرده شعله گاز همچنان متوسط باشه حدود ۶آلی ۸ دقیقه گلبرگها بپزن کافیه بیشتر از این مربا تلخ میشه گاز رو خاموش کنید ودم کنی بزارید از قبل آب ویخ درست کردیم فوری قابلمه رو میزاریم تو اب ویخ به مدت پنج دقیقه به این طریق شوک بهش وارد میشه ورنگ مربا تیره نمیشه از آب ویخ بیرون بیارید دم کنی همچنان روش باشه تا سرد بشه سپس بریزید تو شیشه وبزارید یخچال یا فریزیر مواظب باشید آب نرخ تو مربا به جای آب ویخ میتونید چند تکه یخ خرد کنید وقابلمه بزارید روش عزیزان توجه کنید اگه مربای گل بیش از حد قوام اومده یاشه حتما شکرک میزنه ی ذره رقیق باشه گاز رو خاموش کنید سرد که بشه فلیتر میشه دم کنی باعث میشه مربا عرق نکنه ورطوبت اضافی رو میگیره مربا خودش خوش رنگ وخوش عطره احتیاج به رنگ خوراکیوگلاب نداره بعضیا هل میریزین من نزدم دوست دارید موقع پخت کمی پودر هل بزنید عزیزان گلهای منطقه آذربایجان و کوهستانی تلخ نیستن ومرباشون تلخ نمیشه گلهای منطقه کویری تلخ هستن وباید یکی دوبار جوشیده بشه وابشون دور ریخته بشه در این صورت هم خاصیت وعطری براش نمیمونه اگه جای هستید جوهر لیمو گیرتون نیومد یک قاشق اب لیموی طبیعی بزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
*گالری ماه‌لیلی* باکیفیت ترین کفشهای تبریز را با قیمت مناسب از ما بخواهید👌 در کنار کلکسیونی از شیکترین پوشاک فصل😍 اینهمه رضایت اتفاقی نیست☺️ 🔴بمب و بارونی،مانتو،کت... 🔴 تبریز 🔴 و روسری 🔴محصولات طبیعی ارسالشم رایگانه☺️👌 با ما هرروز تازه‌تر شوید🌸 https://eitaa.com/joinchat/3155230797C34e26b6597
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
مواد رو میتونید دوبرابر یا نصف کنید گلبرگ گل محمدی دولیوان پر وفشرده شکر شش لیوان آب چهار لیوان جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری حتما از جوهر لیمو استفاده کنید گلبرگها رو رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید فقط قسمت صورتی باقی بمونه با اب سرد بشورید وروی پارچه تمیز پهن کنید وبزارید خشک بشه (گلبرگها اگه بزرگ بودن چند تکه کنید) سپس گلبرگها رو داخل ماهی تابه میریزیم ودو دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا حجمشون کم بشه گاز رو خاموش کرده ویک لیوان آب جوش روش میریزیم ودرشو میزاریم تا عطرش بیرون بیاد (حدود بیست دقیقه) سه لیوان اب باقی مانده رو میریزیم تو قابلمه و میزاریم رو گاز با شعله متوسط تا بجوش بیاد جوهر لیمو اضافه کرده شکر هم اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم تا شکر حل بشه وشربت قوام بیاد گاهگاهی با فرچه اغشته به آب لیمو اطراف قابلمه رو تمیز میکنیم این کار باعث میشه مربا شکرک نزنه بجای فرچه واب لیمو از پارچه تمیز نمناک هم میتونید استفاده کنید شربت که قوام اومد گلبرگها رو اضافه کرده شعله گاز همچنان متوسط باشه حدود ۶آلی ۸ دقیقه گلبرگها بپزن کافیه بیشتر از این مربا تلخ میشه گاز رو خاموش کنید ودم کنی بزارید از قبل آب ویخ درست کردیم فوری قابلمه رو میزاریم تو اب ویخ به مدت پنج دقیقه به این طریق شوک بهش وارد میشه ورنگ مربا تیره نمیشه از آب ویخ بیرون بیارید دم کنی همچنان روش باشه تا سرد بشه سپس بریزید تو شیشه وبزارید یخچال یا فریزیر مواظب باشید آب نرخ تو مربا به جای آب ویخ میتونید چند تکه یخ خرد کنید وقابلمه بزارید روش عزیزان توجه کنید اگه مربای گل بیش از حد قوام اومده یاشه حتما شکرک میزنه ی ذره رقیق باشه گاز رو خاموش کنید سرد که بشه فلیتر میشه دم کنی باعث میشه مربا عرق نکنه ورطوبت اضافی رو میگیره مربا خودش خوش رنگ وخوش عطره احتیاج به رنگ خوراکیوگلاب نداره بعضیا هل میریزین من نزدم دوست دارید موقع پخت کمی پودر هل بزنید عزیزان گلهای منطقه آذربایجان و کوهستانی تلخ نیستن ومرباشون تلخ نمیشه گلهای منطقه کویری تلخ هستن وباید یکی دوبار جوشیده بشه وابشون دور ریخته بشه در این صورت هم خاصیت وعطری براش نمیمونه اگه جای هستید جوهر لیمو گیرتون نیومد یک قاشق اب لیموی طبیعی بزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام دوستانی که وعده ناهارو حذف کردن اگه لطف کنن از اثار مفیدش یا احیانا اگه اثر مضر داشته برامون بگن خیلی خوبه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE