فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوام با یه خمیر پایه، 3 طعم جذاب و دلبر کوکی رو بهتون آموزش بدم اونم بدون نیاز به جوش شیرین و بکینگ پودر 😍
@behh_food
@behh_food
✅
کوکی ماچا، کاکائویی و ساده با یک خمیر پایه
مواد لازم:
45 گرم تخم مرغ هم زده
180 گرم کره همدمای محیط
70 گرم پودرقند الک شده
200 گرم آرد قنادی الک شده
50 گرم نشاسته ذرت
5 گرم(1 ق غ)پودرکاکائو تیره
5 گرم (1ق غ) پودرماچا
1ق چ عصاره وانیل یا 1/4 ق چ وانیل معمولی
شکلات چیپسی نسوز
👈داخل کاسه ای کره و پودرقند رو با همزن برقی زده تا پفکی و سبک بشه. تخم مرغ رو کم کم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم وانیل رو هم بهش اضافه می کنیم.آرد و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم و خمیر رو جمع می کنیم. خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده، یکی پودرکاکائو زده و یکی پودرماچا و دیگری ساده میزاریم. خمیر رو نواری روی سطح صاف پهن کرده و سپس به قطعات دلخواه تقسیم کرده(اگه ترازو ندارین اینجوری کوکی هاتون هم اندازه میشه) و سپس گلوله کرده و هر گلوله رو کمی پهن کرده و وسطش چند دونه شکلات چیپسی نسوز یا یه تیکه شکلات تبلتی گذاشته و خمیر رو خوب جمع کرده و گرد می کنیم. داخل سینی فر که کفش سیلپد انداختیم با فاصله می چینیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه میزاریم، فقط کافیه زیر کوکی و لبه هاش خیلی کم تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک می کنیم. نوش جان 😋
_اگه می خواین کوکی هاتون تپلی تر بشه سینی رو اول نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد داخل فر از قبل گرم شده بزارین.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از غذاهای سنتی ایران که اخر ویدیو اسمشو بهت گفتم
ترکیب اسفناج و مرغ و رب انار خیلی عالیه
مواد مورد نیازت ؛
برنج سه پیمانه
سینه مرغ یک تا دو عدد
پیاز یک عدد
سیر سه حبه پوره شده
اسفناح ۵۰۰ گرم
رب انار یک ونصف قاشق غذا خوری
زعفران و نمک و فلفل مقدار دلخواه
زرچوبه یک قاشق چای خوری
نکته💥
افزودن سیر دلخواه هستش
میتونید کمی شوید خشک هم استفاده کنید
برنج رو کمی دونتر بردارید که شفته نشه
این غذا برای چهار نفر هستش
نوش جون کنید و از مزه های جدید لذت ببرید
برام بنویس که قبلا درست کردی و اگر درست کردی چطوری درستش میکنی
#اشپزی #اشپزی_ایرانی #اسفناج_پلو #زرشک_پلو_مرغ #shahpokht
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخرین پست تابستون
سماق قاتق گیلانی که به گفته بعضی ها تو اردبیل به اسم تاس کباب هم شناخته میشه
مواد مورد نیازت ؛
روغن به میزان لازم
پیاز دو عدد
گوشت کوسفندی ۵۰۰ گرم (با استخوان باشه بهتره)
سماق دو قاشق سوپ خوری
گرد لیمو نصف قاشق سوپخوری(من نداشتم از لیموی حلقه شده استفاده کردم)
سیب زمینی دو عدد
نمک، فلفل،دارچین به مقدار دلخاه)
زمان پخت ۹۰ دقیقه
نکته💥
این خورش به صورت ترش پخته میشه شما به دلخواه ترشیش رو کم و زیاد کنید
این غذا هم با گوشت و هم با مرغ میشه درست کرد
این غذا رو هم با نان و هم با کته سرو کنید
نوش جون کنید و از مزه های جدید لذت ببرید
برام بنویس که قبلا درست کردی و اگر درست کردی چطوری درستش میکنی
#آشپزی_ایرانی #آشپزی_آسان #غذای_خانگی #گیلان_رشت #اردبیل_قدیم #shahpokht
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا بوتیکی در چند طعم
@cake_shikmike
@cake_shikmike
مواد مورد نیاز؛
آرد ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۶۰ گرم
زعفرون دم کرده غلیظ به مقدار دلخواه
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چ خ
پودر زنجبیل نصف ق چ خ
@cake_shikmike
@cake_shikmike
نکته مهم زمان اضافه کردن پودر قند آرد باید از داغی بیفته و سرد باشه.
برای هر طعم شکلات رنگی مناسب اون طعم اضافه میشه و قالب سیلیکونی رو به مدت یکساعت داخل فریزر میزازیم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار مواد تو کپشنه💓🍏
تخم مرغ ۳عدد درشت
آرد ۱۶۰ گرم
شیر ۷۰ گرم
روغن ۱۲۵ گرم
شکر دانه ریز ۱۷۰ گرم(من ترکیب شکر سفیدوقهوه ای زدم)
بکینگ پودر ۱ونیم ق چ
وانیل ۱ ق چ
پودر دارچین ۱ ق چ
نمک یک چهارم ق چ
سیب خرد شده ۲عدد متوسط
✔️تخم مرغ ،شکر و وانیل رو حدود ۷دقیقه با دورتند همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه،آرد بکینگ پودر ،دارچین و نمک رو سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار
روغن رو اضاف میکنیم و ۱۰ثانیه در حد مخلوط شدن میزنیم
حالا آرد الک شده و شیر رو به تناوب اضافه میکنیم و با سرعت کم دستگاه یا با لیسک هم میزنیم 🌸
در آخر هم سیب خرد شده رو اضاف کرده و کمی مخلوط میکنیم و میره تو فر ۱۸۰درجهاز قبل گرم شده بمدت ۲۵_۳۰دقیقه
تا زمانیکه سطح کاپ کیکا طلایی بشه و رنگ بگیره🧁
❌من یکم از دارچین دستور رو به سیب ها زدم و گردو خرد شده برا تزیین زدم
نوش جان💓🥰
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز میرزا قاسمی
آموزشگاه آشپزی عسل
asalculinaryschool
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر خوشمزه با پیاز و سبزیجات
آموزشگاه آشپزی عسل
asalculinaryschool
مقدار مواد اولیه 👇
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده ۱۰۰ گرم
سیر ۱۵ گرم
جعفری ۱ گرم
نمک ۷ گرم
فلفل دلمه ای ۱۰ گرم
سس خردل و ادویه دود به میزان لازم
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدما کلا دو دسته ان یا عاشق دلمه😍😍😋یا متنفر از دلمه😄شما جز کدومین من که عاشق این ورق عنب ها خوشمزن مخصوصا ک خودم درست کنم😍😋
درست کردنشم به روشی که من درست میکنم خیلی راحته حتما درستش کن و ذخیرش کن برا خودت که زود درست کنی
یه شیشه برگ مو لازم داریم
یک پیمانه برنج
لپه مقدار کمی اختیاریه
گوجه5عدد
پیاز یکی بزرگ
سبزی دلمه
زرشک میدار کم اختیاری
سیب زمینی برا ته دیگ یکی بزرگ
مواد سس؛
آبلیمو نصف لیوان
آب یک لیوان
رب آنار نصف لیوان
قرص ماجی
ادویه ها؛
ادویه همه کاره
پاپریکا
زردچوبه
فلفل قرمز
نمک
مواد اولیه رو همش هم میزنیم و داخل روغن داغ یه هم ریزی میزنیم که یکم نیم پز بشه البته که مواد رو رنده کنیم بهتره
بعدش برگ ها رو از شیشه بیرون میاریم میریزیم تو ظرف آب از هم جدا میکنیم طبق تصویر از مواد میپیچیم لای برگ ها و رول میکنیم آخر سر هم یه لایه سیب زمینی تو ظرف میچینیم و دلمه ها و سس رو ترکیب میکنیم و میریزیم روی دلمه ها یک جسم سنگین میزاریم روش آب فقط باید هم سطح دلمه ها باشه و با شعله ملایم یک ساعت میپزیم نوش جان سوالی بود درخدمتیم🥰🥰
اگه از اکس.پلور میای خوشحال میشم مهمون همیشگی پی،جم باشید کلی ایده ها خفن داریم ایجا😍🫶🏻
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرشو ببین مارشمارو تبدیل به کاموا میشه 🤩🤩
@mim_tasty_
بقیه پستارو هم ببین و ایده بگیر🤗
✅کپشن خیلی خیلی مهم 👇🏼
طرز درست کردن گوی شکلاتی رو هم استوری میزارم واستون 🥰
این مارشمالوهای جذاب در عین سادگی اما نکته دارند.....
مواد لازم:
پودر ژله : ۱ بسته
آب جوش : یک سوم لیوان
شکر : یک قاشق غذاخوری
اول سه تا ماده رو باهم ترکیب کنین و بذارین رو بخال کتری تا شفاف بشه و مواد کاملا تو آب حل بشه ( حدود ۵ ، ۶ دقیقه زمان میبره ) بعد بریزین تو کاسه بزرگ تر و ۷ ، ۸ دقیقه با همزن برقی بزنین
شما هم میتونین از هر رنگ ژله ای استفاده کنین
اول روی سینی نشاسته ذرت میپاشیم کامل پخش میکنیم
حالا مواد و میریزیم توی قیف و طبق ویدئو روی نشاسته ذرت بصورت ویدئو پایپ میکنیم میزاریم داخل یخچال ببنده بعد دوباره روشو نشاسته ذرت میپاشیم و بعد مثل ویدئو دور یه گوی شکلاتی میپیچیم
‼️حالا نکات خیلی مهمش:
❎مواد مارشمالو زود سفت میشه ، اگه تو قیف سفت شد ، یه آبکش استیل بذارین رو کتری که زیرش کم باشه و آب در حال جوش باشه ، حدود دو دقیقه قیف و که مواد مارشمالو توش سفت شده رو بذارین تو آبکش و هی جا به جاش کنین ، بعد از توی آبکش بردارید و با دست قیفو ماساژ بدید تا مواد یکدست بشه.
❎ اگه با همزن هی هم زدی و فرم نگرفت و پف نکرد و سفید نشد ، بدون آب زیاد ریختی ‼️
ترجمه 👇
@mim_tasty_
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_هویج
هویج: ۷۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوشت: ۵۰۰ گرم
لپه: ۱/۲ پیمانه
آلو بخارا: ۲۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، شکر و آبلیموترش: به مقدار لازم
هویج را خلالی ریز کرده داخل روغن مایع سرخ می کنیم.پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن مایع ریخته، پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را اضافه می کنیم، پس از تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه و سرخ می کنیم، به ترتیب ادویه ها و لپه و آلوها را می ریزیم و تفت می دهیم و سه لیوان آبجوش به خورشت اضافه می کنیم و پس از جوش آمدن آب، هویج های سرخ شده داخل خورشت می ریزیم درب قابلمه را قرار می دهیم و با شعله کم برای دو ساعت و نیم تا سه ساعت صبر می کنیم تا خورشت جا بیفته.بعد از پخت کامل گوشت و باقی ماندن نصف لیوان آب، نمک، شکر، زعفران دمکرده و آبلیموترش را اضافه می کنیم، بعد از ده دقیقه جوشیدن مواد خورشت ما آماده هست.
یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟
خب معلومه خانومای قدیمی
خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یکم خلاقیت چشم مهموناتو به میز پذیراییت خیره کن🤩🤩🤩
خمیر هزارلا از اون خمیراییه که هزاااار مدل فینگرفود و پیش غذا میشه باهاش درست کرد مثل این فینگر یلدایی که هم آسونه هم جذابه هم خوشششمززززه😎
@cook.fatimaa
@cook.fatimaa
.
مواد لازم:🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
3 عدد سیب زمینی پخته
نصف سینه مرغ پخته
خیارشور ۵ق غ
5 ق غ ذرت
4 ق غ گردوی خرد شده
5 ق غ انار دان شده
سس مایونز به مقدار لازم
نمک
فلفل سیاه
در صورت دلخواه (مقداری شوید)
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
طرز تهیه؛
خمیر هزارلا رو بزارید بیرون که کامل به دمای محیط برسه بعد روی تخته باز کنید و وردنه بکشید
حالا با یه کاتر گرد به اندازه ی قالب مافینتون برش بزنید قالب رو چرب کنید و از خمیر هزارلایی که برش زدید داخل قالبتون بزارید و دور تادورش رو به قالب فیکس کنید و کف خمیر رو چنگال بزنید که موقع پخت زیاد پف نکنه و حالت کاسه ایی داشته باشه
بعد تو فر از قبل گرم شده بزارید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه اجازه بدید بپزه (نیازی به گریل نداره فقط المنت و شعله پایین روشن باشه)
.
بعد از اینکه مافین ها پخت از موادی که درست کردیم داخلش رو پر میکنیم و با انار و چند برگ جعفری تزیین میکنیم
به همین راحتی🥰🥰
.
🔴نکته ی مهم:
.
مواد میانی کاملا سلیقه اییه میتونید از هرموادی که دوست داشتید برای مافین استفاده کنید هر موادی هم که دوست نداشتید میتونید حذف کنید و یا مزه ی جدید بهش اضافه کنید😌
نوش جان🙏🏻☺️
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوم کن گمم نکنی😍
««««»»»»
@amirr_paz
@amirr_paz
رفقا این ساندویچ یکی از اسون ترین و خوشمزه ترین ساندویچ هاییه که میتونید درست کنید و بچه ها عاشقش میشن
سینه مرغ
پیاز
قارچ
پنیر پیتزا
ادویه ها: نمک فلفل اویشن پودر سیر زرد چوبه
به نوبت پیاز بعدش سینه مرغ و قارچ رو اضافه کنید حسابی که تفت خورد
پنیر پیتزا بریزید و تو هر نونی که دوس داشتین سرو کنین
حتما نونتونو داخل تابه با یه جسم سنگین گریل کنید
چون بچه ها عاشقش میشن😍
نووش جااان ❤️
««««»»»»
@amirr_paz
@amirr_paz
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیوش کن گمش نکنی 😍
««««»»»»
@amirr_paz
@amirr_paz
یه پاستا که کلا نیم ساعت زمان میخواد تا با طعمش خفنش اشنا بشین
و ببینید چقدر راحت میشه با مزه های جدید یه خاطره قشنگ ساخت
این پاستا کلا چندتا ماده ساده میخواد
این مواد برای دو نفره
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ دوعدد
فلفل سیاه یک ق.چ
فتوچینی یا هر پاستای دیگه که دوست داشتین
ژامبون مرغ یا گوشت یا بیکن
نکته
زمانی که سس رو به پاستا اضافه کردین اب پاستا بریزید
و تند تند هم بزنید تا یکدست بشه
اگه سفت بود بازم اب بریزید
روغن زیتون یا کره استفاده کنید
رفقا کل تایم رو حرارت موندن پاستا نهایت دو دقیقه هست
فتوچینی اگه استفاده میکنید ۱۵ دقیقه بجوشونید
نوووش جااان ❤️❤️❤️
««««»»»»
@amirr_paz
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
.