eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.9هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت تلخی ابلیمو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده آشپزی ترفند
علت تلخی ابلیمو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان
• سَ َ َلاااااام عزیزای دل ❤ حالتون چطوره؟🌹 الهی تنمون سالم و سفره هامون پر برکت و دلمون شاد باشه " آمین " 😍😘🙏🙏 @ashpazi.ba.elisa20 اینم از آبلیموهای تازه و خوشمزه امسال من🤗البته من اول استوریش کردم ولی به درخواست خیلی از دوستان که میپرسیدند چرا آبلیمو مون تلخ میشه لازم دونستم که پستش کنم که تمام نکته های مهمش رو بهتون بگم! نکته اول اینه که برای آبگیری بهتره میون انواع لیموها از نوع لایم(lime) استفاده کنید که پوست نازک و آب فراوان داره و اول ضدعفونی کنید و بعد داخل یک تشت آب بزرگ بریزید تا هفت هشت ساعت بمونه که سم زدایی بشه! در مرحله دوم بهتره پوست لیمو رو جدا کنید(اگه نتونستید اشکالی نداره با پوست باشه!) در مرحله سوم با هر دستگاهی مثل آبمیوه گیری آب بگیرید و در تشت های بزرگ پلاستیکی بریزید و بذارید چند ساعت بمونه(۸ تا ۱۰ ساعت) نکته طلایی برای تلخ نشدن اینه که بعد از این چند ساعت یک لایه کف سفید رنگ روی آبلیموتون ایجاد میشه که حتما باید به آرامی با یک ملاقه جداش کنید و مراقب باشید که با آبلیموتون قاطی نشه و تا آخرین تیکه رو بردارید و آبلیموی باقیمانده رو از یک تنظیف رد کنید و در ظرف های شیشه ای یا ظرفی که هوا نداشته باشه بریزید و در جای خنک بگذارید! در نتیجه با انجام این مراحل یک آبلیموی خوش عطر و طعم دارید که تلخ هم نیست حتما امتحانش کنید امیدوارم که لذت ببرید😋😋. .. نوووش جاااان 😋
سلام دوستان عزیز برای پخت بلغور گندم مثل برنج همینقدر آب و جوشیدن میخواد؟ چون توی سوپ که خیلی بلغور گندم دیر میپزه جواب بلغور گندمو بعدپاک کردن یه کمی تفت بدید بعد بخیسونید یه دوساعت واگه خواسید دم پز باشه به اندازه برنج آب وجوشیدن میخواد سلام بلغوره اگه بابرنج باهم میخوایید آبکش کنید اول بلغورو بریزید دیدی پخت ویکم نرم شد بعد برنجو بریزید . نگران نباشید اگه بلغور بجوشه وانمیره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر پیاز خونگی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است و عطر خواستنت دوباره گيج ميكند ثانيه‌های بيقرار را ... تو كجای جهان منی ای نزديك ترين دور ! كه من سالهاست پنجشنبه را به انتظار نشسته‌‌ام و سهم چشمانم هميشه بی‌خبری ست.! 🍃🍂🍃🍂🍃 پ.ن به نیت اموات همه اعضای کانالمون و مادر بنده یک گل فاتحه نثار کنیم .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌯کوکوی تره فوق العاده مفید برای و (هفته ای ۲ تا ۳ بار میتونید با نون سبوس دار استفاده کنید)😇.
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند غوره با بطری ✋ : تو زایمان طبیعی بگو بچه که به دنیا اومد بذارن روی سینه ت حتی اگه خونیه شما تا  ۱۰ روز نمیخوای نماز بخونی بعدش هم پاک میکنی. سریع بذارند این انس میگیره بعد باهاش صحبت کنید. ☺️(خانم پرتو اعلم) اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
✅طرز تهیه در خانه در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل می‌کند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیه‌ی باکتری‌ها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول می‌کشد. 🔸مرحله‌ی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. می‌توانید با یک‌چهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال می‌کند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتری‌ها و مخمرها بتوانند آن را بخورند. 🔸مرحله‌ی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث می‌شود فرآیند رشد و تکثیر قارچ‌ها و باکتری‌ها در خمیر سریع‌تر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد. 🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا می‌دهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن می‌کند که نشانه‌ی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان می‌شود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آماده‌ی استفاده شده باشد. یکی از راه‌های مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آماده‌ی استفاده است. ✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آماده‌ای که از مغازه تهیه می‌کنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعمل‌هایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده می‌کنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمی‌کنید، می‌توانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفته‌ای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید. ✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر می‌رسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه می‌کردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠زنی که قبر خود را دید و به دنیا برگشت! 🔺این قسمت: اسب بالدار 🔹تجربه گر امروز: خانم اعظم السادات موسوی فیلم کامل این قسمت در این کانالمون👇 http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5