eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
کدو سبز کدو حلوایی هم داریم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
بادمجان دلمه ای و معمولی ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
به 😋😋عالی خودم عاشق به و کلم هستم🤦‍♀😂 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خدا قوت در مورد استفاده از توستر میخوام تجربیاتم رو بگم. من حدود ۷_۸ساله مدام از توستر استفاده میکنم خیلیم راضی هستم . کیک ،شیرینی، مرغ بریان ، ماهی بریان و پیتزا طبخ میکنم. فقط باید بلد کار باشین . توستر ها چون المنتی هستن گرماشون به نسبت فر ها زیاده و سریع ممکنه غذا رو بسوزونه بدون اینکه غذا بپزه. در مورد کیک : اصلا از دمای بالا استفاده نکنید چون زودی روی کیک میپزه و اجازه پف کردن نمیده و در عین حال وسطش خمیر میشه. فقط دمای پایین باید روشن باشه ودرجه اش هم کم باشه سینی کیک هم در طبقات بالاتر باشه . وقتی که مطمین شدین وسطش و کف کیک پخته و بالاش هنوز برشته نشده و دوس دارین کمی برشته بشه اونوقت درجه پایین باید خاموش بشه و سینی کیک به طبقه پایین منتقل کنید و المنت بالا رو روشن کنید و همینطور بالاسر توستر بایستید چون خیللللللی سریع برشته میشه و اگه رهاش کنید و برید سریع میسوزه. جاتون خالی همین امروز کیک پختم خیلی هم خوب دراومد😍 برای شیرینی ها هم معمولا این کاررو میکنم مگه اینکه لازم باشه شیرینی از دو المنت برای پخت استفاده کنم. برای مرغ هم تا وقتی که سیخ گردونش رو گم نکرده بودم😢 مرغ رو قطعه قطعه میکردم یا از جوجه های ریز استفاده میکردم و به سیخش میزدم و هردوالمنت رو روشن میکردم ولی حالا که سیخش گم شده روی سینی طوریش میچینم و هر دو المنت بالا و پایین رو روشن میکنم دماش هم باید رو به بالا باشه . این مثل کیک نیس که بادمای کم باشه. ماهی هم مثل مرغ. پیتزا هم باید طبقه وسط باشه و المنت بالا و پایین روشن باشه و دما هم به نسبت بالا باشع چون اگه کم کنید مواد داخلیش اب میندازه . البته من فلفل دلمه و قارچ و سوسیس رو حتما قبلش تفت میدم بعد میریزم رو خمیر پیتزا چون فرهای خونگی مثل فرهای صنعتی نیس که بخواد در همون موقع کامل بپزه و اب نندازه. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
قورمه سبزی چیست؟؟ چیزی که سردش خوشمزس چیزی که گرمش خوشمزس چیزی که صبحونه خوشمزس چیزی که ناهار خوشمزس چیزی‌ که شام خوشمزس چیزی که میان وعده خوشمزس چیزی که خونگیش خوشمزس چیزی که‌ از رستوران میخریم خوشمزس چیزی که آدم خودش درست کنه خوشمزس چیزی که کلا خوشمزس😍😊😂
سلام برای خانومی که کاکائو ندارن برای رنگ قهوه ای از رنگ ژله ای قهوه ای هم میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما. 🌺 من چند وقت پیش ته قابلمه چدن م سوخته بود، بعد سوختگی هاش رو با مایع سیف شستم که بر طرف بشن، اما وقتی غذا داخلش پختم به ته ظرف چسبیده بود. چیکار کنم که خاصیت نچسب بودنش رو دوباره به دست بیاره؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام بزرگورای که توستر دارین و کیکتون تهش سوخت مال من مارک بوش هست اصولا داخل هر توستری یک سینی هست یکی توری... من سینی رو میزارم پایین ترین طبقه توستر طبقه وسط توری توستر رومیگذارم... و قالب کیک رو میگذارم روی توری... و المنت پایین رو فقط روشن میکنم تقریبا 30 تا 40 دقیقه که بمونه کیک اماده میشه شما باید قالبتون رو با توجه ب تخم مرغ وموادتون انتخاب کنین... و اینکه وقتی خواستین کیک رو بیارین بیرون با خلال دندان چک کنین.. و اینکه فیلم اموزشی توستر تون رو از گوگل دانلود کنین و نگاه کنین.. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام به دوستان.یه سوال دارم.من هروقت کیک میپزم ازوسطش زیادپف میکنه وکیک ازوسط پاره میشه ووسط کیک خمیرمانندمیشه.ایراد کارازکجاست.لطفاراهنماییم کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خانمی که در مورد پنیرک پرسیده بودن. بله همون که گفتیدهستش . پنیرک برا استفاده فرقی نمیکنه که تازه باشه یا خشک باشه . ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام راهنمایی برای دوستانی که مشگل دارن برای استفاده از توستر عزیزان من همه چی درست میکنم مثل فر.  ببین برا پخت هرچیزی المنت پایین فقط روشن کنید اگر دیدی روش نپخته یه کم المنت بالارو روشن کنید وزود خاموش کنید وقتی دیدی سرخ شدن روش اگه زود روش میپزه حتما درجش رو زیاد میذاری که روش زود میپزه ... کمتر کنید برای پخت حرارت رو از پایین بزنید نه از بالا چند دقیقه اخر حرارت رو از رو بزنید تا برشته شه همیشه المنت پایینو روشن کن  من کیک و ۱۸۰  ۵۰دقیق میذارم  ۵دقه اخر المنت بالا میزنم شایدم کمتر  عزیزان من شیرینی هم پختم. درجه اش مثل درجه فر هست ولی ۲۰درجه کمترازفر باید بزاری همین شیرینی کلا ازالمنت پایینه موفق باشید😘😘😘😘 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستان من میخام امروز توی یه قالب ۳۴*۲۴ کیک اسفنجی برای پایه کیک تولد درست کنم با چند تا تخم مرغ امادش کنم؟ از این مدل که تخم مرغ رو سفیده و زرده رو جدا میکنن میخام سبک بشه بعد کیکم رو به ۳ قسمت تقسیمش کنم یا ۲ قسمت؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام صبح بخیر طرز تهیه ی مربای گل محمدی رو میخواستم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
نحوه نگهداری زنجبیل تازه در خانه 1. در یخچال بهترین روش نگهداری از زنجبیل تازه این است که آن را در یخچال نگهداری کنید. برای اینکه زنجبیل تازه را به مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کنید توصیه می شود که ریشه زنجبیل را در کیسه فریزر قرار داده، به خوبی هوای آن را بگیرید و آن را در کشوی یخچال بگذارید. شما همچنین می توانید زنجبیل های برش خورده یا پوست کنده را با یک دستمال پارچه ای کاملا خشک کنید و به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید. توجه داشته باشید که ریشه زنجبیل تازه را بیشتر از 2 تا 3 هفته نمی توان در یخچال نگهداری کرد. 2. در فریزر اگر می خواهید زنجبیل را به مدت طولانی تری نگهداری کنید توصیه می شود که آن را با پوست در فریزر بگذارید. زنجبیل تازه را که به صورت کامل با پوست است، یا آن را پوست گرفته و خرد کرده اید در کیسه فریزر که هوای آن را گرفته اید یا یک ظرف پلاستیکی درب دار بگذارید و آن را فریز کنید. هر زمان که خواستید زنجبیل را از فریزر خارج کنید، همان مقدار که می خواهید را رنده کرده و بقیه را دوباره به فریزر برگردانید. جالب است که نیازی نیست اجازه دهید یخ زنجبیل آب شود و بعد از آن استفاده کنید چون پوست زنجبیل یخ زده راحت تر کنده می شود. 3. زنجبیل را بکارید اگر می خواهید همیشه زنجبیل تازه در خانه داشته باشید توصیه می شود که ریشه زنجبیل را در یک گلدان کوچک بکارید و آن را کنار پنجره بگذارید. درست مثل هر گیاه دیگری شاخه ها و برگ های آن رشد می کنند حالا هر وقت به زنجبیل تازه نیاز داشتید، آن را از گلدان خارج کنید یک تکه ریشه را قطع کنید و دوباره به گلدان برگردانید. تا زمانی که گیاه آب داشته باشد شما همیشه زنجبیل تازه در خانه دارید. در ادامه بخوانید : نحوه کاشت زنجبیل 4. زنجبیل را خشک کنید درست است که زنجبیل تازه عطر و بوی قوی تری دارد اما همیشه دسترسی به آن آسان نیست، یکی از بهترین روش ها برای نگهداری ریشه زنجبیل به مدت طولانی این است که آن را خشک کنید. برای تهیه زنجبیل خشک شده، زنجبیل های تازه را خوب بشویید و پوست آن را بکنید. سپس زنجبیل را تا حد امکان ریز خرد کنید، برش های نازک سریع تر و یکدست تر خشک می شوند. ساده ترین روش برای خشک کردن زنجبیل این است که آن را به مدت 3 تا 4 روز پشت پنجره در معرض نور خورشید قرار دهید. یکی دیگر از روش های خشک کردن زنجبیل این است که برش های زنجبیل تازه را در سینی فر بچینید و به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای 150 درجه فارنهایت خشک کنید. زنجبیل را هر 15 تا 20 دقیقه یکبار چک کنید تا مطمئن شوید که نمی سوزد.  پس از خشک شدن زنجبیل، آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید کاملا خشک شده باشد، مهم است که زنجبیل قبل از نگهداری کاملا خشک شود چون رطوبت می تواند باعث ایجاد قارچ شود. زنجبیل خشک شده را می توان به صورت پودر در آورد. پودر زنجبیل را در یک ظرف شیشه ای در بسته بریزید و در دمای اتاق به مدت یک ماه و در فریزر برای مدت طولانی تری نگهداری کنید. نحوه خرید زنجبیل تازه به دنبال زنجبیل هایی باشید که پوست خارجی صاف و بدون چروک و بافتی محکم دارند، اگر پوست زنجبیل چروکیده شده یعنی در حال خراب شدن است. زنجبیل هایی را انتخاب کنید که بزرگ و سنگین باشند. حتما انتهای ریشه های زنجبیل را چک کنید که لکه نداشته باشند. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
نکات دم کردن 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 نکات1: - اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه، زعفران خیلی زود میسوزه، رنگ کدر، تیره داره - زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره، بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه - زعفران روی یخ پاشیدید، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن، عجله نکنید - حتمادو بار شک بدید، یکبار با سرما، یکبار با گرما، اینجوری خوشرنگ و خوشبو تر هست نکات2: -حداقل 15 تا 20 دقیقه دم بکشه، بعد داخل شیشه در دار یه جای خنک نگه دارید - زمان نگه داریش تو یخچال بین 2 تا 4 ماه هست، زمان نگه داریش مطمئن هستم از کسی که فروش زعفران داشت پرسیدم اگه نکاتش رعایت کنید کپک نمیزنه، شیشه تمیز استفاده کنید، در شیشه حتما بسته باشه تا بو مواد غذایی نگیره - بعضی بطری های پلاستیکی مواد درجه دو هستن که بو میدن یا موادی دارن که باعث کپک زدن زعفران میشه، پس از بطری پلاستیکی استفاده نکنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
من‌ بسته ای نعنارو میخرم و با بسته وبدون اینکه برگهارو از ساقه جدا کنم داخل آب میذارم و میشورم ،بعد از شستشو بسته هارو داخل سبد میذارم تا آبشون کامل بره ،سپس بسته ها رو داخل حیاط یا تراس آویزوون میکنم تا خشک بشن یا روی پارچه میشه پهنشون کرد و زیر باد پنکه گذاشت .در هر صورت باید سبزیها توی سایه قرار داد،نور مستقیم بهشون بخوره زرد میشن. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE