eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام ماکارونی های الان که عزیزم دیر شفته میشه کلی باید روی سرش بمونی تا جا بیفته☺️ شما از مارک های معروف استفاده کنی شفته نمیشه حالا اگ بازم مشگل داری کمی روغن و زردچوبه تو ابش بزن تا بهم نچسبه @T_ASHPAZE
داغ زدن بامیه خیلی مهمه از ده دقیقه تا بیست دقیقه باید داغ بزنید اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن ۱۰ دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و ..... آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس ارد سنگک سفت میکنه ارد لواش خمیر میکنه ارد ۳ صفر پوک میکنه تردیش کمه ⛔⛔ بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟ چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟ نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟ بیشتر داغ بخوره بده؟ شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟ ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟ بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده. و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه ۵ الی ۷ دقیقه سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴 بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه بیشتر از یک روز یعنی ۲۴ ساعت نگه ندارین ترشیده میشه کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و نرم نشده کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند. دلیل دیگر 👈هم زدن آب و شکر هست زمانی که شهد رو آماده میکنید پس موقع آماده کردن شهد تا حل شدن خودبخود شکر به هیچ عنوان آب و شکر را مخلوط نکنید🔴 کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
مصلحات گوشت بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید. @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✘ فکر خطرناکی که شبهای قدر، شیطان سعی می‌کنه در ما نفوذ بده، و باورش حماقت محضه ! @Ostad_shojae
درجواب خانمی که گفتن سرکم ملس بشه اینکه توش نبات بریزن باسرکه وردا سرکه سفیدخیلی ترش ترمیشه به نظرم لوازم برقی هم که مشخصه غذاسازوآبمیوه گیرفیلبپس وبوش ومولینکس و...بستگی به بودجشون داره به نظرمن هزینه زیادواسه وسایل برقی نکنن واسه جهازشون درجواب خانمی که گفتن ترشیم ملس بشه اینکه توش نبات بریزن باسرکه وردا سرکه سفیدخیلی ترش ترمیشه به نظرم مثلاغذاسازوپلوپزوچرخ گوشت واصلانخرن گوشتکوب برقی وهمزن برقی خوبه+آبمیوه گیرسه کاره بامخلوط کن وآسیاب- آسیاب جدااگه بخادبخره مولینکس(۱۲۳) بستگی به نیازخودش داره همزن برقیو اگه کاسه داراستیل بزرگ بخره خوبه سبزی خوردکن بزرگ نخره به نظرم بازم اگه نیازش میشه بخره-خردکن شیشه ای یااستیل۴تیغه که توبازارموجوده هم خوبه به جای گوشتکوب برقی میتونه بخره که هزینه اضافی نباشه ولی آسیاب مولینکس خیلی خوبه حتمابخره اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سبزی که ازفیریز بیرون میاوریم برای سبزی پلو وقتی داخل برنج کنیم چه مدت باید روی گاز باشه سبزی ها حالت جمع وخیسی هست لای پلو کلا ته دیگ چند دقیقه باید بزاریم و چطوری بفهمیم دم کشیده وزمان پخت برنج باید چقدر باشه و موقع آبکشی برنج ازکجابفمیم موقع برداشت برنج هست ایا زمان خاصی داره مثل ماکارونی ۱۰دفیفه کافیه بعد ابکش کنیم اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام در جواب دوستی که با گوشت بوقلمون غذا خواستند من سه سالی میشه که غیر از گوشت آبگوشتی بقیه مصرف گوشتم فقط بوقلمون هست مثلا سینه بوقلمون رو چرخ میکنم باهاش کتلت درست میکنم،برای چند مورد مهمون که کتلت درست کردم خیلی خوششون اومده از طعم و مزه اش برای خورش هم با پیاز داغ و ادویه تفت مبدم اصلا بو‌ نداره اتفاقاً یه دفعه مهمونی داشتیم که بچه هاش به بوی گوشت حساس بودند اصلا متوجه نشدند اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام عزیزم میخواستم به دوستی که کیکشون خراب میشه چند نکته رو بگم. ۱-دستور کیکتون چه نوع کیکیه؟اسفنجی یا صبحانه؟ اگر اسفنجیه باید زرده سفیده رو جدا کنید ولی کیک صبحانه نیاز به جدا کردن نداره. ٢- ٣تا تخم مرغ رو با دوسوم پیمانه شکر و یک قاشق چایخوری وانیل انقدر بزن که کرم رنگ بشه بعد دوسوم پیمانه روغن مایع بهش اضافه کن و مخلوطش کن. ٣-در مرحله بعد آرد رو که همراه یک قاشق مرباخوری بگینگ پودر سه بار الک کردی به تناوب با یک پیمانه شیر یا آب کم کم و در سه نوبت بهش اضافه کن تا به غلظت ماست سفت برسه.فقط انقدر هم بزن که آرد مخلوط بشه. حتما باید دورانی هم بزنی وگرنه پف کیک میخوابه. یک ربع قبل از گذاشتن کیک داخل فر باید روشنش کنی تا گرم بشه روی دمای 180درجه .زمان پخت 45 دقیقه است. تا نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر رو باز نکن وگرنه پفش میخوابه و مغزش خمیر میمونه.بعد از 45 دقیقه با یک چنگال یا خلال دندان تست کن اگر بهش نچسبید پخته وگرنه ده دقیقه دیگه بگذار داخل فر بمونه.وقتی زمان پخت تموم شد کیک رو از فر در نیار بگذار ده دقیقه با در باز داخل فر خاموش بمونه. خانومی میگفت :جوان و نادان بودم سحر تا لنگ ظهر میخوابیدم بی توجه به بچم، بچه کوچیکم گرسنه میموند طفلک ،😔 عقلم نمیرسید من روزه م اون بیچاره که روزه نیست باید زود بلند شم صبحونه بهش بدم،کسی به من نمیگفت بچه ت روزه نیست،زود بلند شو😢 الان به مامانا همیشه گفتم صبح زود بلند شید به بچه ها صبحانه بدید مبادا بچه ها گرسنگی بکشن ،در شان یک روزه دار نیست این رفتار نادرست😊 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
نشدن کیک تو هر قالبی پارچه رو خیس کنید نم دار دور قالب فیکس کنید با سنجاق قفلی یا ته گرد دیگه موقع پخت گنبدی نمیشه امتحان کنید 😉 🍩 😍 🌸 خانومی میگفت خانوم یکی از همکاراش کیک خونگی میپخت میاورد اداره ..شوهرم مدام با اب و تاب تعریف میکرد خسته م کرد😔😏راحت طلبی رو کنار گذاشتم اونقدر پختم خراب کردم تا کیک پز شدم😍خانوما این چیزای کوچیک خیلی به چشم اقایون میاد هواشونو داشته باشیم😁 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خانمی طاعات و عباداتتوت قبول درگاه حق جسارتا من می خوام برای ۸ نفر آش رشته درست کنم ،میشه لطف کنید راهنمایی کنید مقدار موادش چقدر باید باشه ؟ خیلی نیاز دارم ،زودتر جواب بدید ممنون میشم 🙏❤️🌺 اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام اگه کسی تجربه داره به ایشون کمک کنه لطفا👆
چندتا ترفند آشپزی 🍗🍗🍗 ✅میخوای بفهمی قارچ سالمه یا خراب روش نمک بریز اگه رنگش سیاه شد سالمه اگه زرد شد فاسده بریز دور بره. ✅میخوای پفیلا تو خونه درست کنی بیشتر پف کنه ذرت و یکساعت بذار خیس بخوره. ✅اگه یه چیز داغ خوردی زبونت سوخت یه کم شکر رو زبونت بریز زود آروم میشه. ✅سبزی قورمه سبزی اگه درشت خرد شده باشه خورش هر چی بجوشه جانمیفته ریز خرد کنید بهتره. ‌ 👈 اقایون از لحاظ روانشناسی خانومای کدبانو که اشپزی و دستپخت خوبی دارند گرایش بیشتر دارن 😁همین کافیه تا خانوما حساب کار دستشون بیاد که حسابی اشپزخونه شونو فعال و گرم کنن😉 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡 بهترین روشها برای نگه داری میوه و صیفی جات اقایون از لحاظ روانشناسی خانومای کدبانو که اشپزی و دستپخت خوبی دارند گرایش بیشتر دارن 😁همین کافیه تا خانوما حساب کار دستشون بیاد که حسابی اشپزخونه شونو فعال و گرم کنن😉 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام طاعات قبول من برای آش رشته برای هر ۱۰ نفر ی۱۰قاشق لوبیاو ۱۰قاشق نخود می ریزم یک کیلو نیم سبزی که پاک بشه میشه یک کیلو ویک کیلو آش رشته هم برای ۱۰نفر میریزم اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ترفند خونگی برای رنگ کردن تخم مرغ 😍 یک لیتر آب، یک ق.غ نمک، دو ق.غ سرکه و دو ق.غ از میوه، سبزی یا ادویه مورد نظر ☝️را در یک قابلمه ریخته و صبر کنید تا بجوشد بعد از 30 دقیقه جوشیدن، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. مطمئن شوید که مایع به خوبی رنگ گرفته باشد. زمانیکه محلول به دمای اتاق رسید، تخم مرغ ها را درون آن بیندازید 👌 (مواد تصویر به ترتیب؛ زردچوبه، پیاز، چغندر، اسفناج، کلم قرمز، بلوبری و قهوه) اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش عالی برای درست کردن گلهای شکلاتی برای تزیین روی و و اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه سبزی رو نپز 🌿🍀 چون همه خاصیتش از بین میره . چقدر عادت دارید به خیرات اخر هفته؟ خانوم خونه از الان برای اینده خودت برنامه ریزی کن ،یعنی با مقید بودن به خیرات اخر هفته به بچه هات اموزش بده فردا روزی به رحمت خدا رفتیم بلد باشن برامون خیرات بدن اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ با سرعت😁 خانومایی که عصبی هستند سعی کنن آب یس مصرف کنن(سوره یس را بخوانند به هر مبین که رسیدن به آب بدمند) ،و از ان اب در اشپزی و سماور استفاده کنن.. سوره والعصر به خوراکی ها بدمند و میل کنن @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه خرد کردن مرغ به دردتون بخوره خانوم ستایش خواهر بنده هم همینطوره.زیاد اهل فضای مجازی نیست اما اشپزخونه گرم و دستپختی عالی داره..کدبانوگری ربطی به تعداد پیج و کانال اشپزی نداره..اتفاقا خانومای الان اونقدرم چیز بلدم اما درست نمیکنن تفریحی فقط یاد میگیرن😔😢 خانواده زیاد بهره ای نمیبره از این اموزشها😏 دستورات عالی از شیرینی عید زدم👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظروف رویی رو اینجوری نچسب کن 👇👇👇 ✅برا اینکه غذا های که سرخ میکنی به کف تابه نچسبه بزارید خوب داغ بشه برا اینکه بفهمید خوب داغ شده چندتا قطره آب داخلش بریزید و بعد مواد غذایی رو سرخ کنید ✅اگه دستکش های آشپزخونتون زود سوراخ میشن میتونید اون رو بعد از هربار استفاده بزارید داخل یخچال اینجوری طول عمرش بیشتر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏩 تمیز کردن درب قابلمه 🍲 چقدر عادت دارید به خیرات اخر هفته؟ خانوم خونه از الان برای اینده خودت برنامه ریزی کن ،یعنی با مقید بودن به خیرات اخر هفته به بچه هات اموزش بده فردا روزی به رحمت خدا رفتیم بلد باشن برامون خیرات بدن اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام ببخشید گوشت چرخ کرده شترمرغ بعد از پخت سفت میشه علتش چیه؟ اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو قلمی بدون گوشت اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با اين روش كه ميگم درست كن اصلا تغيير رنگ نميده و 😍😋 🔸️كلم بنفش متوسط ١ عدد 🔸️نمك ٢ قاشق غذاخوري 🔸️شكر ١ قاشق غذاخوري 🔸️سركه ١ ليوان 🔸️آب جوشيده سرد شده ١ ليوان 🔸️فلفل و سير (دلخواه) ✅ابتدا كلم رو بشوريد . خشك كه شد خرد كرده و توي ظرفي بريزيد . روش دو قاشق نمك بريزيد و مثل فيلم حسابي ماساژ بدين و بذاريد يك ساعت تو محيط آشپزخونه بمونه . ✅ بعد از يك ساعت ، آب بنفس كلم هارو بگيريد و توي ظرف ديگه اي انتقال بدين . ترشي رو توي ظرف تميز و خشك بريزيد و توي يخچال قرار بدين . دقيقا بعد از يك روز آماده ي مصرفه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a