eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.2هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💢اماده همکاری با کلیه مشاغل خانگی و مغازه ها💢 دخترانه فقط فقط ۱۹۰۰۰ دست مجلسی ۲۶۰۰۰ های ساقدست و روسری به قیمتی که شگفت زده میشوی😳🤔 😳خرید مستقیم از تولیدی😳 😳ازقیمتها تعجب نکنید⁉️⁉️ شگفت زده شو👇👇 ✅ http://eitaa.com/joinchat/93782036C80cc3464f6
🥢ترفند آشپزی🧉 🧂برطرف کردن کم نمکي پلو 🧂اگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداري آب نمک تهيه کرده و با آب روغن مخلوط کنيد، سپس آن را بوسيله‌ي کفگير بر روي تمام قسمت‌هاي پلو بريزيد اینم لینک کانالی  که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام چرا بعضیا شربت البالوهاشون یاقوتی شفاف خوشرنگ میشه ؟ و اینکه چرا شربت من شکرک میزنه؟ گاهی هم کپک میزنه اینم لینک کانالی  که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند وقتی کیک میسوزه اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
سلام چرا بعضیا شربت البالوهاشون یاقوتی شفاف خوشرنگ میشه ؟ و اینکه چرا شربت من شکرک میزنه؟ گاهی هم ک
سلام عزیزم علت یاقوتی و کدر شدن شربت البالو گرفتن یا نگرفتن کف روی شربته وقتی کف گرفته نشه باعث کدر شدن شفاف میشه باید کف روی شربت رو کامل گرفت و علت شکرک زدن شربت اینه که حرارت خیلی زیاده و ابلیمو یا جوهرلیمو توش نزدید باید شربت حرارتش متوسط باشه و ریز بجوشه تا رنگش تیره هم نشه و باعث شکرک زدن نشه ابلیمو و یا جوهر لیمو هم توی شربت میزنن تا شکرک نزنه کپک شربت هم از ابکی بودن اون هست اگه قشنگ سفت شده باشه و موقعی که سرد شد قوام داشته باشه یعنی از حالت اب سفت تر باشه کپک نمیزنه شربت بهتره جاش سرد باشه هر چی سفت تر باشه نیازش به یخچال کمتر میشه اما بهتره تو یخچال نگهداری کنید یک تجربه جالب درباره شربت البالو دختر من تو شربت البالوش ابلیمو میزنه هم خوشمزه میشه هم رنگ شربتو قشنگ و شفاف تر میکنه فکر کنم شما هم میتونید تست کنید اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام من مرضیه خانومم که داستان کنسرویجاتمو براتون میگم😊 پارسال شربت آلبالو که خواستم درست کنم چون ما کلا مربا خور نیستیم اومدم البالو ها رو بعد گرفتن شربت بصورت الوچه خشک دراوردم که برای چای آلبالو استفاده کنم خیلی خوبه خشک شده س مدت طولانی هم میشه نگه داشت به این صورت اماده کردم که اول آلبالو ها رو تو قابلمه ریختم من معمولا ۱۰ کیلو آلبالو میگیرم چون خیلی مصرف شربتمون بالاست روی گاز که گذاشتم تا روی آلبالو ها آب میریزم و اجازه میدم جوش بیاد جوش که اومد زیرشو کم کردم سر نره بعد قشنگ که جوشید رنگشو خوب پس داد آلبالو ها رنگشو پس داد توی آبکش میریزم و آب رنگی رو مجدد روی گاز گذاشتم و شکر لازمه رو ریختم برای تهیه شربت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ک جوشید خاموش میکنم چون شربت با شکر زیاد بجوشه رنگ خوشرنگ صورتیشو از دست میده تیره میشه البالو ها رو هم اجازه ندادم آبش خیلی تو ابکش کشیده بشه بخاطر رنگش بعد ریختم تو سینی و جلو افتاب گذاشتم خشک که شد تو بطری ریختم و تو کابینت گذاشتم هر وقت میخوام کمی تو قوری میریزم و دم میکنم خیلی خوشرنگ میشه مثه آلبالو تازه😍 تا میتونید خانوما مثل قدیمی ها برید به سمت نگهداری سالم مواد خشک کردن مواد غذایی از قدیم الایام بوده و راه خوبیه برای نگهداری مواد بدون اینکه خیلی ارزش غذاییشو از دست بده حالا دوباره میام میگم امسال البالو شربتمو چکار کردم امسال چون هنوز از پارسال البالو خشک داشتم یه مدل دیگه ترتیب البالو ها رو دادم😁 ادامه دارد.....🙈😂 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
دوستانی که پیامهای مرضیه خانومو گم کرده بودن میتونن با سرچ مرضیه به بقییه تجربه های این خانوم محترم که تجربه هاشونو در اختیار خانوما قرار میدن بببینن قراره دوباره از تجربه هاشون برامون بفرستن چون ایشون باغ دار هستن و از تجربه هایی که دارن برامون میفرستن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خط وخش صفحه ی شیشه ایی گاز، چربی های چدن وسوختگی سرشعله ها رو خیلی زود از بین ببر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
برای تهیه سالاد الویه خوشمزه به چه نکاتی باید توجه کرد؟😍😋 🫕اگه با مرغ درست میکنید یه مقدار از آب مرغ در حد نصف لیوان شایدم کمتر نگه دارین که بعدا بریزید روی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمتر سس بکشه و خوشمزه تر میشه ، به جای نمک از خیار شور رنده شده استفاده کنید ..😋
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴 بهترین کانال همسرداری و مورد تایید استاد در ایتا شروع به کار کرد و استقبال پرشکوه خانوادها قرار گرفته نکات طلایی همسر داری از آموزش رفتارهای معجزه گر یک زن که هیچ مردی تاب و توان مقاومت در برابر آن را ندارد🙈 یک شبه رابطه زناشویی خود را متحول کنید👇 https://eitaa.com/joinchat/2252800031C8fc12a4922 👆😍 خانواده،کودک،نوجوان و ازدواج
برای تهیه سالاد الویه خوشمزه به چه نکاتی باید توجه کرد؟😍😋 🫕اگه با مرغ درست میکنید یه مقدار از آب مرغ در حد نصف لیوان شایدم کمتر نگه دارین که بعدا بریزید روی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمتر سس بکشه و خوشمزه تر میشه ، به جای نمک از خیار شور رنده شده استفاده کنید ..😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥩 اینجوری بسته بندی کن ✨ ༺┄┄┅┅✿❀✿┅┅┄┄༻ @sarashpaze_nemone ☝️😊 ᒎ𝑜𝐢N
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خط وخش صفحه ی شیشه ایی گاز، چربی های چدن وسوختگی سرشعله ها رو خیلی زود از بین ببر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧈 1 کیلو ماست پر چرب 1 لیوان بزرگ ماست کم چرب اول از همه ، ماست پرچرب و کم چرب را درون ظرف قرار می دهیم و درب آن را محکم می بندیم. قوطی را با یک ورق محکم می کنیم. قوطی را به ماشین لباسشویی اضافه می کنیم بعد از50دقیقه قوطی را باز می کنیم ، 2 فنجان آب یخ را اضافه می کنیم ، درب آن را می بندیم و قوطی را به مدت 2 دقیقه تکان می دهیم. حالا قوطی را باز می کنیم و مخلوط ماست کره را درون یک پارچه تمیز ریخته و صاف می کنیم. ما با فشار دادن کمک می کنیم اب اضافی خارج شه ، آب یخ را به یک ظرف اضافه می کنیم ، کره را از روی پوشش می گیریم و آن را درون آب یخ می گذاریم. کره را داخل آب فشار می دهیم و آن را بیرون می زنیم. به این ترتیب ، آب اضافی موجود در کره بیرون می آید و یک کره خالص می گیریم. به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید و با لذت آن را مصرف کنید. اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ترفند پخت سرخ‌ شده خوشمزه چند دقیقه‌ ماهی رادرشیر نمک زده یا خامه تازه یاسیب‌زمینی رنده شده بخوابانید.برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن،قبل از قراردادن آن روی حرارت،آب‌لیمو اضافه کنید اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
خمیر یوفکا رو دور هات داگ بپیچید،حلقه ای برش بزنید و سرخ کنید.سپس در سیخ چوبی بزنید ودر فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه بپزید😍 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چقدر ساده و با کمی خلاقیت این مرغ خوری ،سالاد خوری و هر چی که اسمش رو میزارین رو میشه تغییر داد و خوشگل کرد من دو مدل درست کردم تا شما ایده بگیرید ♡ با هزینه کم ظروف تون رو تغییر بدین 💪 میتونیداین اکسسوری هارو از لوازم هنری ها تهیه کنید ‎‌‌‌‌‌‌‌‌mitra_sweet_lifeمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب کردن زعفران آماده سازی با یخ به سبک سرآشپز ابوالحسنی یه جذاب برای خوشرنگ شدن زعفران اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀یه ترفند جالب واسه معلق موندن تخم شربتی مقداری تخم شربتی رو سه ساعت با آبجوش خیس کنید داخل مخلوط کن بریزین و چند تا پالس بزنین از تخم شربتی داخل لیوان یا شیشه مورد نظر بریزین در صورت دلخواه میتونین کمی عسل بریزین آب پنیرک هم اضافه کنید دستور آب پنیر رو کپشن بخونید دیگه وقتشه هم بزنید و از این نوشیدنی گوارا و خوشرنگ لذت ببرید 🌀برای درست کردن آبِ گل پنیرک مقداری گل پنیرک رو با اب سرد نم کنین تا رنگ آبی و سورمه ای خوش‌رنگی بده اگه با آب ولرم یا آب جوش خیس کنین ، رنگش بنفش میشه و زود رنگش تغییر می‌کنه اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
چطورذرت بو داده رو درشت و تردکنیم ذرت رو از قبل 10 دقیقه در آب خیس کنید..... تا هم سریعتر آماده شه هم تردتر شه😋😋 اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
پوست کندن سیر: ریختن سیر داخل غذا باعث میشه غذا طعم و بوی بینظیری بگیره ولی استفاده از سیر مشکلاتی هم داره، اول اینکه پوست کندن سیر واقعاً وقت گیره و پوست گرفتن چند حبه سیر کلی وقتتون رو میگیره، دلیل دوم هم اینه که وقتی با دست سیر پوست میگیرین بوی سیر به دستتون میگیره و حالاحالاها این بوی بد از دست نمیره، واقعاً چندش آوره که دست بوی سیر بده. تو این ترفند آشپزی ساده بهتون میگم چطوری سیر پوست بگیرین بدون اینکه دستتون بو بگیره و وقتتون گرفته بشه :  به تعداد لازم سیر رو حبه کنین و بذارید زیر یه بشقاب چینی و با دست روی بشقاب رو فشار بدین. بشقاب رو از روی سیرها بردارین، سیرها باید مثل تصویر 2 شده باشن. سیرها رو داخل یه ظرف در دار بریزین و تکونشون بدین. (اگه از نایلون استفاده کنین فایده نداره، باید سیر محکم به دیواره های ظرف برخورد کنه تا پوستش جدا بشه.) سیر ها رو از طرف خارج کنین و پوستها رو از حبه ها جدا کنید. به همین راحتی سیرها رو پوست گرفتین بدون اینکه عصاره سیر به دستتون مالیده بشه. اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
❌ 🌈 برای لطیف شدن بافت ، به مخلوط گوشت و پیاز، یه قاشق سرخالی سس مایونز اضاف کن و هنگام پخت بجای روغن بهش کره بزن😍 🌈 برای از بین رفتن بوی و مزه دار کردنش، کافیه ماهی را یکساعت قبل سرخ کردن داخل یک کاسه حاوی آب نمک و سرکه گذاشته و سپس خشک کرده و سرخ کنید. 🌈 برای خوشمزه تر شدن ،بعد از اینکه پیاز را رنده کرده و آبش را خوب گرفتید، با گوشت ورز داده و بعد آن با سیب زمینی مخلوط کنید. این ترفند ساده کتلت شما را چندین برابر خوشمزه تر میکند. 🌈 لپه ی را همراه با گوشت و پیاز داغ تفت داده تا حین پخت شکل خود را حفظ کند. در انتها وقتی پخت قیمه کامل شد، کمی گلاب و زعفران به آن اضافه کرد تا عطرش بینظیر شود. 🌈 برای خوشمزه تر شدن ، ابتدا موادی که قصد دارید به آن اضافه کنید (مثل پیاز خرد شده، سیب زمینی نگینی، هویج رنده شده و رب) را تفت دهید تا سوپ شما طعم بی نظیری پیدا کند. اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef