eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
@ide_ashpazi88 این دستور نان بخارپز چینی آسون و سریع پخته میشه و تنها 20 دقیقه برای تهیه آن زمان می بره می تونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید مواد لازم : 2 قاشق غذاخوری شکر 350 گرم آرد (یا حدود 2 یا3 فنجان) 1 فنجان شیر 1 قاشق چ خ مخمر خشک طرز تهیه : شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کن بریزید و هم بزنید آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یک دست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید بعد دستگاه را خاموش کرده و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند سپس سطح صافی را آرد پاشید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود سپس به هر فرم و شکلی که دوست دارید به آن شکل دهید خمیر را با کاغذ روغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر توپ خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید 1 ق چ سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود درب آن را محکم بپوشانید اگر نان های بخارپز شیرین را دوست دارید با شیر تغلیظ شده ترکیب کنید نکته: می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید برای داشتن بهترین طعم ها ممکن است از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیر کامل استفاده کنید. اگر میکسر برقی ندارید خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن هنوز چسبناک است ، ممکن است 1-2 ق غ آرد اضافه کنید تا خمیر بسته شود اگر دستگاه بخار ندارید می توانید آب را به تابه یا ماهی تابه اضافه کنید سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهی بعد یک بشقاب بالای ظرف اضافه کنید می توانید نان های بخارپز شده را روی بشقاب قرار دهید درب ظرف یا ماهی تابه را با درپوش خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
♦️اگر افسردگی روحی دارید وارد شوید!! 🔴 هر جا ناامید شدی و فکر کردی به ته خط رسیدی، اعتماد به نفس نداری؟ این ۱۵ دقیقه ویس دکتر عزیزی زندگیتو تغییرمیده! بر غلبه بر افسردگیت حتما عضو این کانال شو؛👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3081175356C5d0d11598c
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
ذکر حاج آقا نخودکے(ره) برای هر حاجتی😳 شاید بعضی‌ها نشناسن، شیخ‌نخودکی عالم‌بزرگی کہ در صحن‌انقلاب حرم‌امام‌رضا‌(ع) زیر درب‌طبرسی مدفونہ ذکرهاے سفارش شده از آن مرحوم بسیار مجرّبہ، مخصوصا این ذکری کہ در ادامہ بهت میگم، فرقی نداره حاجتت چی باشہ این ذکرِمعروف، گره از کار خیلی ها باز کرده هر حاجتی داری قبل از طلوع آفتاب «قبل از اینکہ آفتاب بزنہ» برای برآورده شدن حاجتت ۷۱ مرتبه این ذکرو بگو برای دیدن‌ذکر روی بزن تا قفل زندگیت بازبشه👇 🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐 🔓🔓🔓🔓🔓🔓🔓🔓
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
31.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با فر دست ساز هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
این شما و این هم بزرررگترین پیتزای بدون فِر! 🤤🍕 این پیتزا رو با سه کیلو پنیر، یک کیلو پپرونی، یک کیلو بیکن،‌ نیم کیلو ژامبون و خمیر دست ساز خودم درست کردم 👨‍🍳 سس کف پیتزا هم ترکیب پوره گوجه، کچاپ، پاپریکا و فلفل سیاه و روغن زیتون بود😌 خیلی خیلی خوشمزه شد. جای همگی خالی😋❤️ هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکن استراگانف یه غذای خیلی خوشمزست که هم‌ میتونه برای شام و هم ناهار باشه😍 مواد لازم : سینه مرغ ۱عدد سیب زمینی ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۱حبه شیر نصف پیمانه خامه ۳ق غذا خوری قارچ ۸ عدد کره ۵۰ گرم آویشن روغن زیتون ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
دنیـای معجون های مغــزی جات🤤🧡 🥰 یک صبحانه لـذیذ و مـقـوی🍱 واسه بچه ها 🐣 و ورزشکارا🏋‍♂ واسه کارمندا 👨‍🏫 و دانشجوها👩‍🎓 ی صبحانه مقوی خوشمزه برای دلبنداتون👧🧒 تنوع محصولاتشون اینقدر زیاده که دوست داری همه رو امتحان کنی😉🥰 https://eitaa.com/joinchat/453247571Cc48c68e80f خانوادگی عاشق معجون های خوشمزه اینجا شدیم❤️‍🔥🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دیگه شیرعسلی بازاری نخر❌ من اینجابهت یادم چه جوری یه شیر عسلی غلیظ وخوشمزه باماندگاری بالا درست کنی 😍 این همه آموزش رایگان بهت دادم هنوزمنوفا…لونکردی😅این همه سرسختی👇🏻 @asanpaz_ba_hadis @asanpaz_ba_hadis @asanpaz_ba_hadis لایک❤️قشنگت لااقل فراموش نشه ⭕️یک پیمانه ونیم شکر روبا نصف پیمانه آب بریزید تو‌قابلمه روشعله بزارید حل شه ⭕️دوپیمانه شیرخشک قنادی روبا محلول آب وشکر سردشده وچهل گرم کره آب شده داخل میکسر میکس کنید به همین راحتی 1️⃣نکته:حتمن محلول آب وشکر سردبشه 2️⃣نکته:زیاد سفت نشه چون بعد خنک‌شدن خودش سفت میشه 3️⃣نکته:تایکسال میتونید توی یخچال نگه دارید بفرست برابقیه دوستاتم ایده بگیرن 🙋🏼‍♀️ خودتم‌ذخیره کن به دردت میخوره❤️ @asanpaz_ba_hadis @asanpaz_ba_hadis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تایکسال قارچ روتازه نگه دار😍 من خودم مصرف قارچم زیاده همیشه بااین روش نگه داری میکنم نه شکلش پلاسیده میشه نه خاصیتش 🥰 خدایش این همه آموزش ناب دارم برات هنوزفا…لونکردی 👇🏻 @asanpaz_ba_hadis @asanpaz_ba_hadis @asanpaz_ba_hadis لایک ❤️قشنگت کلی بهم انگیزه میده ⭕️قارچ هاروبشورید توی قابلمه بریزید روش آب ونمک وابلیمواضافه کنید ⭕️رواجاق بزارید درحد جوش خوردن سریع توشوک آب یخ بریزید ابکش کنید ⭕️توی شیشه تمیز بریزیدوروش اب سردودوقاشق غذاخوری سرکه بریزید تمام🙋🏼‍♀️ تااینجاکه اومدی لایک قشنگتوبزن ❤️ بفرست برادوستات ایده بگیرن🙋🏼‍♀️ @asanpaz_ba_hadis @asanpaz_ba_hadis
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
♦️بدو بیا که کاپشن هامون رسید 🧸جدید ترین لباس های کودک 🧸از لباس توخونگی بگیر تا لباس های خاص بیرونی 🧸کیفیت لباس هامون تضمینی 🧸پس بزن رو لینک تا همدیگه رو گم نکردیم👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2273051532C57ba6f1bff تو خرید اول هزینه ی ارسال نیم بها حساب میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سیخ کردن کوبیده رو تو پست های قبلی براتون به اشتراک گذاشتم، ببینید دوستان و لذت ببرید 🤩 اگه از اکسپلور پست ما رو می‌بینید، به پیج ما سر بزنید،قراره کلی آموزش های خفن رستورانی براتون به اشتراک بذارم 🤩 پیج ما رو به دوستانتون معرفی کنید❤ تا بتونیم،بهترین و به روزترین آموزش ها و ترفندهای رستورانی رو بهتون آموزش بدیم😍 با لایک و کامنت های پر مهرتون ما رو حمایت کنید ❤🙏 نکته:سینه های مرغ اول برش بزنید و حسابی بکوبید✅️ نکته:برش۱ چهار انگشت باشه،برش۲ سه انگشت، برش۳ دو انگشت✅️ نکته:سیخ از وسط برش های جوجه به داخل هدایت بدین طوری که دوطرف مساوی باشد، تا سیخ رو منقل درست وایسه✅️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بهشتی خوردی😍مخصوص پاییز🍁 نگم ازعطروطعم این خورشت فوق العاده خوشمزه کافیه فقط یکباردرستش کنی انگشت مبارک رو بزن ومنوفا…لوکن افرین رفیق🙋🏼‍♀️😍👇🏻 @asanpaz_ba_hadis @asanpaz_ba_hadis @asanpaz_ba_hadis لایک ❤️قشنگت یادت نره ⭕️پیازروبا گوشت تفت میدیم من ازسینه مرغ استفاده کردم نمک وزردچوبه میزنیم ورب کامل تفت خورد آلو رو بریزید وآب جوشیده یکساعت زمان بدید بپزه ⭕️به هارو تیکه کنید به هرشکلی که دوست داشتید با روغن کم وشکر ودارچین وزعفران دم کرده تفت میدیم وبه خورشت اضافه میکنیم وبا شعله کم یکساعت دیگه زمان میدیم جابیفته حسابی 1️⃣نکته:حتمن با شکر ودارچین به رو با شعله کم تفت بدید 2️⃣نکته:زمان پخت این خورشت دوساعته بفرست برادوستات اکر خودت دوست داشتی 🙋🏼‍♀️ خودتم یه لایک بزن سوالی داشتی همینجا بپرس جواب میدم ❤️ @asanpaz_ba_hadis @asanpaz_ba_hadis #