﷽ #احکام_وضو
❓پرسش
اگر کسی صورت و دست ها را از پایین به بالا بشوید، وضویش صحیح است؟
📝پاسخ
اگر کسی صورت و دست ها را عمدا از پایین به بالا بشوید، وضوی او باطل است.
البته در صورتی که این کار را با قصد وضو انجام ندهد و فقط در اثر تماس دست با صورت یا دست دیگر (اشتباهی و ناخواسته)، آب به طرف بالا حرکت کند، اشکالی ندارد و تنها در صورتی موجب باطل شدن وضو می شود که به قصد وضو آب را به طرف بالا حرکت دهد.
> برگرفته از کتاب «رساله مصور»، ج1، ص 155.
♥️🍃
ای انتظارِ جاری ده قرن تا هنوز
بیتو غروب میشود این روزها هنوز
اما هنوز چشمِ جهانی به راه توست
این #جمعه آه میرسی از راه یا هنوز...؟
با اشتیاق رؤیت تو رو به آسمان
هر چشم، خیره است ولی ابرها هنوز...
#سیدمحمدرضا_شرافت🌿
#اللّهُمَّعجِّللِوَلیِّکَالفَـــرَج 💕
👇👇
@Taammolate_talabegi
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠زیارت آل یاسین با صدای علی فانی به صورت صوتی و تصویری به همراه متن و ترجمه
🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺
#نماهنگ
👇👇
@Taammolate_talabegi
امام صادق علیه السلام:
خوشا به حال کسی که آرزوهای پوچ او را سرگرم و غافل نکند.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
﷽ #احکام_نماز
❓پرسش
کثیرالشک به چه کسی میگن؟
یعنی چندبار وچطورباید درنماز یاوضو ویا مسایل دیگه شک کنه تا بهش بگن کثیرالشک. مقام معظم رهبری
📝پاسخ
اگر كسی در يك نماز سه مرتبه شك كند يا در سه نماز پشت سر هم مثلا در نماز صبح و ظهر و عصر شك كند، كثيرالشك است و چنانچه زياد شك كردن اواز غضب يا ترس يا پريشانی حواس نباشد به شك خود اعتنا نكند.
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تیزر فیلم سینمایی مطرب
💠مطرب فیلمی ایرانی به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی مصطفی کیایی محصول سال ۱۳۹۷ است.
همچنین در این فیلم چند بازیگر از کشور ترکیه حضور دارند و فیلمبرداری این فیلم در اسفند ۱۳۹۷ در شهر استانبول به پایان رسید. این فیلم رکورد هزارپا را زد و پر فروشترین فیلم سال ۱۳۹۸ و تاریخ سینمای ایران شد.
🔹فیلم کمدی مطرب در مجموع فروش (دو روز اول اکران، با ۹۳ هزار و ۲۲۸ نفر مخاطب یک میلیارد و ۵۷۳ میلیون تومان فروش) از فیلمهای متری شیش و نیم و تگزاس ۲ که جزو پرفروشترین فیلمهای سال بودند هم سبقت گرفت و در صدر پرفروشترین فیلم سال قرار گرفتهاست.
#معرفی_فیلم
#مطرب
👇👇
@Taammolate_talabegi
🔰گفتاری پیرامون کم کاری و بی اعتنایی حوزه علمیه نسبت به مدیریت فرهنگی جامعه
اخیرا شاهد پخش سریال و فیلم هایی برخلاف فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی بوده ایم در این نوشتار یکی از این فیلم ها را که با عنوان پرفروش ترین فیلم سینمای ایران مطرح میشود از دیدگاه یک مخاطب به نقد می گذاریم .
🔴 فیلم «مطرب» به نویسندگی مصطفی کیایی که بخش هایی از فیلم را می توان فیلمی مخالف با فرهنگ اسلامی و ایرانی نامید، فیلمی است مشترک بین ایران و ترکیه.
🔹اشاره آشکار این فیلم به روابط جنسی، آن هم چندین بار در گفتار و با بستن در و پنجره و کشیدن پرده ها و جلوگیری از ورود بچه به اتاق در رفتار؛ نمونه ای از سکانس های خنده دار این فیلم محسوب می شود.
🔹 پوشش نامناسب و بدن نما بازیگران و استفاده بیش از حد آرایش، موسیقی مبتذل و خوانندگی زن در چندین نوبت، ترویج مشروب خواری و استفاده از الفاظ رکیک و مستهجن.
🔹 ولنگاری و عدم کنترل روابط مشروع نماینده سفارت که موجب می شود بهانه ای برای سوء استفاده کردن دیگران باشد و نشان دادن جلوه ناشایست از کارمندان کنسولگری که در آخر هم ایشان آقا زاده رئیس سفارت از آب در می آید.
🔹 فیلم «نهنگ عنبر» و حال «مطرب» در پوشش طنز، انقلاب اسلامی را مانعی برای مطربی خود معرفی می کنند و آواز خوانی کوچه بازاری خود را به مفهوم وسیع هنر توسعه می دهند و در ذهن مخاطب تقابل اسلام و هنر را به خورد تماشاگر می دهند؛ نکته جالب اینکه وقتی یک عمل تروریستی در ترکیه اتفاق می افتد و پرویز پرستویی که چندین سال در آرزو اجرای کنسرتش هست و می فهمد که قرار است کنسرتش لغو شود با لحنی طعنه آمیز می گوید: در ترکیه هم انقلاب شد!
🔹استفاده از دیالوگ: یه نفرم اینجاست[ ترکیه] کنسرت ها رو لغو می کنه[ همانند ایران] طعنه به کیست!؟!؟
🔹معرفی فرهنگ بی بند و بار سینمای ترکیه و حضور نمایی اشخاص ناموجهی همانند «ابراهیم تاتلیسس»(بازیگر بدل) و «عایشه گل» دو خواننده مطرح ترکی و بهانه ای برای ناز و ادا و عشوه گری یک زن جلو پسری مجرد که با او در یک خانه زندگی می کند با توجیه فرهنگ ترکیه و القاء غلط بودن فرهنگ ایرانی در قبال خانواده و در جایی به سخره گرفتن دین و احادیث.
🔹نشان دادن زندگی توأم با احترام و شأن و منزلت که در خارج از ایران برای اشخاص قائلند در دیالوگهای مختلف، توهم سازی اسطوره شدن در خارج از مرز ها و "ایران ماندن همان و بدبختی و عدم پیشرفت همان" که تحقق آن با اسطوره سازی به صورت برگزاری کنسرتی مشترک، به همراه آوازه خوانیِ زن ترکیه ای، این فیلم به پایان می رسد.
⚠️ در این بین سوال اصلی متوجه مسئولین ذی ربط و من جمله حوزه علمیه است که چرا هیچ اعتنائی به ساخت و پخش این چنین فیلم هایی با محتوای ضد ارزش و فرهنگ ایرانی اسلامی نمی کنند؛ که شاید با توجه به وضعیت انفعالی حوزه و تغییر نقش از تولید کننده به مصرف کننده انتظاری است رویاپردازانه که با حوزه مطلوب انقلاب و اسلام فرسنگ ها فاصله دارد.
#نقد_فیلم
#مطرب
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi