eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
33.6هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
تغذیه برای بیماری دیابت سوپ لوبیا چشم بلبلی و کلم برگ 🔹طبع غذا: گرم و تر معتدل 🔸مواد لازم: لوبیا چشم بلبلی ۴۵۰گرم/کلم برگ خرد شده ۳ فنجان/پیاز متوسط ۱عدد/سیب زمینی نگینی خرد شده ۳عدد/هویج خرد شده ۲عدد/سیر ۳ حبه/پونه کوهی خشک شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیس کرده‌اید، در قابلمه‌ای بریزید و ۵ فنجان آب به آن اضافه کنید. سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۱ ساعت و نیم بپزد و لوبیاها پخته و نرم شوند. یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه بپزید، تا زمانی که پیازها سبک شوند. سپس هویج، سیب زمینی، لوبیا چشم بلبلی پخته شده، کلم برگ، پونه کوهی و ۴ فنجان آب را به آن اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید. سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا سوپ به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، بپزد. به اندازه دلخواه نمک و فلفل به سوپ اضافه کرده و نوش جان کنید.        https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای سالمندان حلیم مرغ با بلغور گندم 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: سینه مرغ ۱عدد/بلغور گندم ۱ و ۱/۲ پیمانه/پیاز ۱عدد/چوب دارچین ۱ تکه/روغن حیوانی ۱/۳ پیمانه/آب ۶ لیوان/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا بلغور گندم را از ۴ ساعت قبل با مقداری آب بگذارید تا خیس بخورد. سینه مرغ را به صورت فیله در بیاورید و استخوان‌های آن را جدا کنید. بلغور خیس خورده را همراه با فیله مرغ، آب، پیاز، روغن، دارچین، نمک و مقدار کمی فلفل روی حرارت قرار دهید. پس از این که آب به جوش آمد، درب قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد. وقتی آب داخل قابلمه کم شد، آن را هم بزنید. در این مرحله، پیاز درسته کامل پخته است، آن را از داخل حلیم بیرون بیاورید و با گوشتکوب له کنید. سپس فیله مرغ که پخته را به همین صورت بیرون بیاورید و پس از خنک شدن، آن را ریش ریش کنید. پیاز له شده و مرغ ریش ریش شده را به گندم اضافه کنید و هم بزنید. در آخر حلیم را در ظرف ریخته و با دارچین تزئین و نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧 ═ ﷽ ═ 🥧 اسموتی سیب و دارچین 🔸مواد لازم: سیب متوسط ۲عدد/موز ۱عدد/شیر ۲ و ۱/۲ لیوان/تخم کتان ساییده شده ۱ قاشق غذاخوری/کره بادام زمینی ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری/پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا موز را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید. موزهای آماده شده را در کیسه فریزر و به دور از هوا، برای چند ساعت در فریزر قرار دهید. پس از این که پوست و هسته سیب‌ها را گرفتید، آن‌ها را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید. موز، تخم کتان، کره بادام زمینی، شیر و پودر دارچین را در مخلوط کن بریزید و تا جایی که مخلوطی نرم و یکدست ایجاد شود، مخلوط کنید. اگر مخلوط شما کمی سفت شد، می‌توانید به آن شیر اضافه کنید. پس از این که مواد کاملا مخلوط شدند، اسموتی آماده شده را در لیوان ریخته و با کمی پودر دارچین و چند برش سیب تزئین کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای کودک برشتوک میوه و جو 🔹طبع غذا: گرم و تر معتدل 🔸مواد لازم: پودر جو ۴ قاشق غذاخوری/سیب پوست کنده و خرد شده ۲عدد/گلابی رسیده پوست کنده و خرد شده ۱عدد/آب سیب یا آب ۲ قاشق غذاخوری/کشمش ۲ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا جو را خرد کنید و چند ساعت یا یک شب در آب خیس کنید. در یک قابلمه کوچک گلابی، سیب و آب سیب یا آب را ریخته و درب ظرف را ببندید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را روی حرارت کم بپزید. پس از این که پخته شد، حرارت را کم کنید و با چنگال آن را له کنید. سپس جو خیس خورده و کشمش را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند. برای بهتر شدن طعم آن می‌توان پوره میوه بیشتری به آن اضافه کرد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه دوران بلوغ کوفته ریزه مرغ 🔹طبع غذا: سرد و خشک 🔸مواد لازم: سینه مرغ ۱عدد/پیاز متوسط ۲عدد/سبزی معطر ۱ قاشق غذاخوری/آرد سبوس‌دار ۱ قاشق غذاخوری/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را فیله کنید و استخوان آن را جدا کنید. سپس با چرخ گوشت چرخ کنید تا نرم شود. پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز کنید. پیاز را با سینه مرغ چرخ شده به همراه ادویه‌ها، آرد سبوس‌دار، سبزی معطر و زعفران دمکرده خوب مخلوط کنید و ورز دهید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود. از مواد به اندازه دلخواه برداشته و دست‌های خود را کمی مرطوب کنید. سپس مواد را کاملا گرد کنید و شکل دهید. یک پیاز را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه، روی حرارت قرار دهید تا سبک شود. نمک، فلفل و رب آلو را اضافه کنید و تفت دهید. سپس ۱ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. کوفته‌های مرغ را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه کوفته ریزه مرغ بپزد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥═══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای افراد شاغل پیراشکی سیب زمینی 🔹طبع غذا: گرم و خشک 🔸مواد لازم: آرد سبوس‌دار ۲ پیمانه/تخم مرغ ۱عدد/شکر قهوه‌ای ۱ قاشق چایخوری/کره ۶۰گرم/پیاز ۱عدد/سیب زمینی ۲عدد/هویج ۱عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ را داخل کاسه با همزن هم بزنید. سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه شکر را اضافه کنید. آرد را با یک قاشق چایخوری نمک روی مواد بریزید و هم بزنید. آب را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود. سپس خمیر را ورز دهید. خمیر را داخل ظرف در بسته قرار دهید و به مدت ۱ ساعت استراحت دهید. پیاز را نگینی ریز خرد کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا طلایی شود. هویج و سیب زمینی نگینی شده و ادویه‌ها را اضافه کنید. سپس رب آلو را با کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا سبزیجات پخته شوند. بعد از استراحت خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و با مواد میانی پر کنید و به خمیر حالت دهید. پیراشکی‌ها را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا پخته شوند. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای بیماری دیابت سوپ رژیمی کدو و کرفس 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: پیاز متوسط ۲عدد/کدو سبز ۳عدد/ساقه کرفس خرد شده ۲عدد/سیر ۴حبه/هویج ۴عدد/گل کلم خرد شده ۲۰۰گرم/جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا کرفس را خرد کنید. می‌توانید کدو سبز را با پوست بریزید و یا پوست آن را بگیرید و مکعبی ریز خرد کنید. در ادامه هویج‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌ای یا نگینی خرد کنید. پیازها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. داخل یک قابلمه، همه سبزیجات خرد شده را بریزید و به آن‌ها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس ۵ لیوان آب به آن‌ اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. پس از این که آب به جوش آمد، درب قابلمه را بگذارید تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت، رب آلو را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزیجات پخته و سوپ غلیظ شود. سپس به دلخواه کمی جعفری روی سوپ بریزید و نوش جان کنید.   https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════