غذای کودک
کته کدو
🔹طبع غذا: سرد و تر
🔸مواد لازم:
برنج ۱/۲ فنجان/کدو سبز ۱عدد/آب مرغ ۱ لیوان/جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه:
ابتدا برنج را خیس کرده و در قابلمه مناسب بریزید. کدو را شسته و به صورت حلقهای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. جعفری خرد شده را درون قابلمه بریزید. سپس ۱ لیوان آب مرغ یا گوشت روی برنج بریزید. حرارت را کم کرده و بگذارید به آهستگی بپزد. سپس غذا را با پشت قاشق کاملا له کنید.
#یکشنبه_کودک
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک
سوپ تخم مرغ
🔹طبع غذا:
🔸مواد لازم:
برنج ۲ قاشق غذاخوری/آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری/زرده تخم مرغ ۱عدد/آب سبزیجات ۱ لیوان
🔹طرز تهیه:
ابتدا برنج را در آب سبزیجات بریزید و بگذارید با حرارت ملایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد. سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید. میتوانید آرد یکی از غلات (گندم، جو، ذرت، جو دوسر) را داخل سوپ بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. پس از ۱۰ دقیقه، سوپ را از روی حرارت بردارید.
#یکشنبه_کودک
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
°°°🕌🍚 هر روز غذای نذر°°°
🔵حتما براتون پیش اومده که وقتی غذای نذری میخورید، طعمـــــش براتون خیلی دلنشین تره! نَن جونم میگفت:
غذاهای نذری اهل بیت علیه السلام تبرک شده هستن࣫͝ ... همون مواد و همون روش طبخ هست اما مزه اش زمین تا آسمون فرق میکنه...
نَن جون می گفت: اسم اهل بیت که بیاد برکت و فراوونی هـــــم مـــیـــــاد...
🌸یه رسم حسنهی قشنگ از شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به یادگار مونده که با اجرای این رسم هر روز غذای نذر داریم...
💞خانومای محترم، مامانای دلسوز، شما که هر روز زحمت میکشید و غـــذاهـــای خوشمزه درست میکنید، بیایین با اجرای این رسم حسنهی قشنگ به همین راحتی احیاگر هر چه بیشتر نام اهل بیت علیه السلام باشید.
🏡 خانواده بزرگ طبیبِ جان 👉
🍛•••●◍•◍•▬▬▬▬▬▬▬▬▬
تغذیه دوران بلوغ
کوفته انار و پسته
🔹طبع غذا: گرم و خشک
🔸مواد لازم:
پیاز ۲عدد/مرغ ۳۰۰گرم/پسته آسیاب شده ۱ پیمانه/سبزیجات معطر (جعفری، ترخون، گشنیز) خرد شده ۲۵۰گرم/تخم مرغ ۱عدد/رب انار ملس ۴ قاشق غذاخوری/دانه انار ۱/۲ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا یک پیاز رنده شده، پسته، سبزیجات معطر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را در ظرفی بریزید. مرغ چرخکرده و تخم مرغ را به آن افزوده و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند و کاملا منسجم و یکدست شود. سپس از مواد برداشته و به صورت گرد شکل دهید. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید. یک پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. سپس رب انار ملس، نمک، فلفل و ۱ لیوان آب جوش را به تابه اضافه کرده و پس از این که به جوش آمد، دانههای انار را داخل تابه بریزید و کوفتهها را داخل تابه قرار دهید تا پخته شوند.
#دوشنبه_بلوغ
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
صفرازاها
گوشتها:
گوشت شتر: صفرازا
گوشت بلدرچین: صفرازا
قلوه: صفرازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
حبوبات:
دال عدس: صفرازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
ادویهجات:
آویشن: صفرازا
اکلیل کوهی: صفرازا
بادیان رومی (رازیانه): صفرازا
برگ بو: صفرازا
پونه کوهی: صفرازا
جوز هندی: صفرازا
خردل: صفرازا
دارچین: صفرازا
فلفل قرمز: صفرازا
زردچوبه: صفرازا
زعفران: صفرازا
زنجبیل: صفرازا
زنیان: صفرازا
زیره سبز: صفرازا
زیره سیاه: صفرازا
فلفل سیاه: صفرازا
هل: صفرازا
میخک: صفرازا
گلپر: صفرازا
سیاهدانه: صفرازا
انیسون: صفرازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
سبزیجات:
مارچوبه: صفرازا
مرزه: صفرازا
شاهی: صفرازا
شوید: صفرازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
مغزهای گیاهی:
بادام هندی: صفرازا
گردو: صفرازا
بادام درختی: صفرازا
بادام کوهی: صفرازا
تخمه آفتابگردان: صفرازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
ریشهها:
ترب سیاه: صفرازا
پیاز: صفرازا
سیر: صفرازا
موسیر: صفرازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
صیفیجات:
خربزه: صفرازا
فلفل سبز: صفرازا
بادمجان: صفرازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
میوهها:
آناناس: صفرازا
انبه: صفرازا
موز: صفرازا
مویز: صفرازا
نارگیل: صفرازا
خرما خشک: صفرازا
زیتون شور: صفرازا
انجیر آدریاتیک: صفرازا
انجیر کالی میرنا: صفرازا
انجیر کینگ: صفرازا
انجیر زرد شیرازی: صفرازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
ترشیجات:
ترشی فلفل تند: صفرازا
#صفرازاها
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
🔥•••●◍•◍•▬▬▬▬▬▬▬▬
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
سودازاها
گوشتها:
گوشت گاو: سودازا
گوشت بز: سودازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
حبوبات:
عدس: سودازا
برنج هندی و پاکستانی: سودازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
ادویهجات:
سماق: سودازا
گلرنگ: سودازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
سبزیجات:
ریواس: سودازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
لبنیات:
دوغ ترش گاو: سودازا
پنیر: سودازا
کشک: سودازا
سرشیر: سودازا
قرا قروت: سودازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
صیفیجات:
گوجه فرنگی: سودازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
میوهها:
کالک: سودازا
آلبالو: سودازا
آلو: سودازا
آلوچه: سودازا
انار ملس: سودازا
سیب سبز: سودازا
زیتون نارس: سودازا
لیموترش: سودازا
گریپ فروت: سودازا
کیوی: سودازا
غوره: سودازا
ذغال اخته: سودازا
زرشک: سودازا
کنار: سودازا
┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅
ترشیجات:
لیمو عمانی: سودازا
سرکههای صنعتی: سودازا
آبلیموترش: سودازا
سرکه انگور: سودازا
رب آلوچه: سودازا
رب انار ملس: سودازا
رب لیمو ترش (رب لیمو عمانی): سودازا
رب نارنج: سودازا
رب زغال اخته: سودازا
ترشک: سودازا
لواشک میوههای ترش و ملس: سودازا
لواشک زرشک: سودازا
ترشی کلم: سودازا
نکته: در صورت استفاده از فلفل تند زیاد در ترشیجات، خاصیت صفرازایی هم پیدا میکنند.
#سودازاها
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
❄️•••●◍•◍•▬▬▬▬▬▬▬▬
تغذیه برای افراد شاغل
دلمه کلم و انار
🔹طبع غذا: گرم و خشک معتدل
🔸مواد لازم:
کلم برگ ۱عدد/گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم/پیاز ۲عدد/برنج ۱ پیمانه/رب انار ۲ قاشق غذاخوری/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/دانه انار ۱/۲ پیمانه/جعفری و گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا یک پیاز را نگینی خرد کرده و در تابهای، روی حرارت قرار دهید. سپس گوشت چرخکرده را درون تابه بریزید. برنج را دم کرده و به گوشت اضافه کنید. جعفری و گشنیز خرد شده را به همراه دانههای انار اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. کلم برگ را شسته و برگهای آن را جدا کنید. برگهای کلم را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کاملا نرم شوند. بعد از نرم شدن، از مایه دلمه در آنها بریزید و برگها را بپیچید. دلمههای آماده شده را در یک قابلمه قرار دهید. یک پیاز را رنده کرده و درون تابه بریزید. رب آلو، نمک، فلفل و رب انار را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید. سپس آن را بر روی دلمهها بریزید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید دلمهها پخته شوند.
#سهشنبه_مشاغل
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه برای بیماری دیابت
سوپ گیاهی جو پرک
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
جو پرک ۱ پیمانه/برنج ۱ پیمانه/پیاز ۲عدد/هویج متوسط ۳عدد/سیب زمینی ۱عدد/ساقه کرفس ۳عدد/جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه/آب مرغ ۵ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا برنج را شسته و با مقداری آب خیس کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و داخل قابلمهای، روی حرارت قرار دهید. هویج، سیب زمینی و کرفس نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. سپس آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید. برنج را داخل قابلمه بریزید. سپس جو پرک را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید سبزیجات و برنج پخته و نرم شوند. سپس سوپ را از روی حرارت برداشته و جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
#چهارشنبه_بیماری
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای سالمندان
خوراک کدو حلوایی و لوبیا
🔹طبع غذا: گرم و خشک معتدل
🔸مواد لازم:
پیاز خرد شده ۲عدد/سیر ۳ حبه/هویج ۲عدد/کدو حلوایی خرد شده ۳ پیمانه/لوبیا چشم بلبلی پخته ۲ لیوان/پودر زیره سبز ۲ قاشق چایخوری/پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا پیازهای خرد شده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و سبک شوند. هویج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا هویجها کمی نرم شوند. سیر را اضافه کنید. سپس ۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید به جوش آید. بعد از به جوش آمدن، کدو حلوایی، لوبیا چشم بلبلی پخته، پودر زیره، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک به مدت ۱ ساعت بپزد و جا بیفتد.
#پنجشنبه_سالمندان
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════