طبع و مزاج غذاها
🌷 در آستانه ماه مبارک رمضان دو بسته تقویتی غذایی و دارویی را خدمتتون معرفی کردیم با دقت خواص این د
سلام و شب بخیر✨
فروشگاه جواهر زیر نظر مدیریت محترم مجموعه طبیب جان، جناب استاد آقای سید روح الله حسینی،
پیشنهاد ما به شماست برای تهیه بستههای غذایی و دارویی پیشنهادی ماه مبارک رمضان😊
و تهیه سایر محصولات ارگانیک و سالم🍃
سلام علیکم دوستان😊
نور و روشنایی بدرقه صبحتون🌷🍃✨
موافقید با یه صبحانه محلی آذربایجانی آشناتون کنیم؟🥰
بهش می گن بمب انرژی☄
بریم پست بعدی👇
#دوشاب_یومورتا😋
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوشاب_یومورتا😊(شیره انگور و تخم مرغ)
مواد لازم:
کره محلی ۲ ق غ
شیره انگور: نصف پیمانه
کنجد سفید: ۳ ق غ
گردو خرد شده: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
طرز تهیه:
کره و شیره انگور را با هم مخلوط کرده، روی شعله می گذاریم تا قل بزند. بعد از آن کنجد را اضافه کرده ۲ الی ۳ دقیقه هم می زنیم. سپس گردوهای خرد شده را اضافه و با بقیه مواد مخلوط میکنیم. در آخر هم تخم مرغ ها را به آن می افزاییم. هم می زنیم تا جابیوفتد.
نوش جان😍
طبع:
#گرم_و_خشک
#آشپزی
#صبحانه_محلی_آذربایجان
#بمب_انرژی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
اگر می خواهید عوارض برنج🍚 را کاهش دهید هنگام آبکشی آن میخک یا زیره را در بین غذا اضافه کنید.
می توانید از دم کرده زعفران هم موقع سرو غذا استفاده کنید و یا از شوید لابلای برنج.🌱
🍄نکته: زیره لاغر کننده است و بهتر است مصلحِ برنجِ افرادی با وزن بالا باشد.
#فوت_و_فن
#مصلح_برنج
#زیره
#میخک
#زعفران
#شوید
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
تا حالا این سوال براتون پیش آمده؟ خودتون مخمر تهیه کردین؟ امروز به این سوال پاسخ می دیم.📚
بله، مایه خمیر همان مخمر یعنی مادهای است که سبب ور آمدن خمیر میشود. بله طبیعی است، در واقع مقداری از خمیر مايع است که در جایی گرم کنار گذاشته میشود، تا پف کند و به عنوان مایه خمیر قابل استفاده باشد.
خیر. مخمر، جوش شیرین نیست.
به این نکات توجه کنید:👇
🍎مخمر نان🍞 یا خمیر ترش، قارچ خشک کرده یا لیوفیلیزه ای است که اضافه کردن خیساندهی آن به خمیر نان، باعث ور آمدن خمیر و پوک شدن نان می شود؛ بواسطه خارج کردن گاز کربنیک از خود.
🍎مخمر خشک اگر کهنه نباشد در ظرف چند دقیقه پس از خیساندن فعال می شود. ( راه تشخیص تازه بودن مخمر خشک.)👌
🍎پیش از خمیرگیری یک قاشق مرباخوری مخمر خشک را در نصف لیوان آب بریزید و یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید و در جای گرم بگذارید. وقتی محلول کف کرد، برای زدن به خمیر آماده است.✅
❄️مخمر خشک را در شیشه و در یخچال نگه دارید.❄️
#پاسخ_به_سوالات
#مخمر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببین چقدر راحت درست می شه!😍
هم هنر نمایی کن
هم کودکت رو ذوق زده کن😃
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj