eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
طبع و مزاج غذاها
🌷 در آستانه ماه مبارک رمضان دو بسته تقویتی غذایی و دارویی را خدمتتون معرفی کردیم با دقت خواص این د
سلام و شب بخیرفروشگاه جواهر زیر نظر مدیریت محترم مجموعه طبیب جان، جناب استاد آقای سید روح الله حسینی، پیشنهاد ما به شماست برای تهیه بسته‌های غذایی و دارویی پیشنهادی ماه مبارک رمضان😊 و تهیه سایر محصولات ارگانیک و سالم🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علیکم دوستان😊 نور و روشنایی بدرقه صبحتون🌷🍃✨ موافقید با یه صبحانه محلی آذربایجانی آشناتون کنیم؟🥰 بهش می گن بمب انرژی☄ بریم پست بعدی👇 😋
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊(شیره انگور و تخم مرغ) مواد لازم: کره محلی ۲ ق غ شیره انگور: نصف پیمانه کنجد سفید: ۳ ق غ گردو خرد شده: نصف پیمانه تخم مرغ: ۴ عدد طرز تهیه: کره و شیره انگور را با هم مخلوط کرده، روی شعله می گذاریم تا قل بزند. بعد از آن کنجد را اضافه کرده ۲ الی ۳ دقیقه هم می زنیم. سپس گردوهای خرد شده را اضافه و با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم. در آخر هم تخم مرغ ها را به آن می افزاییم. هم می زنیم تا جابیوفتد. نوش جان😍 طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر می خواهید عوارض برنج🍚 را کاهش دهید هنگام آبکشی آن میخک یا زیره را در بین غذا اضافه کنید. می توانید از دم کرده زعفران هم موقع سرو غذا استفاده کنید و یا از شوید لابلای برنج.🌱 🍄نکته: زیره لاغر کننده است و بهتر است مصلحِ برنجِ افرادی با وزن بالا باشد. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا حالا این سوال براتون پیش آمده؟ خودتون مخمر تهیه کردین؟ امروز به این سوال پاسخ می دیم.📚
طبع و مزاج غذاها
تا حالا این سوال براتون پیش آمده؟ خودتون مخمر تهیه کردین؟ امروز به این سوال پاسخ می دیم.📚
بله، مایه خمیر همان مخمر یعنی ماده‌ای است که سبب ور آمدن خمیر می‌شود. بله طبیعی است، در واقع مقداری از خمیر مايع است که در جایی گرم کنار گذاشته می‌شود، تا پف کند و به عنوان مایه خمیر قابل استفاده باشد. خیر. مخمر، جوش شیرین نیست. به این نکات توجه کنید:👇 🍎مخمر نان🍞 یا خمیر ترش، قارچ خشک کرده یا لیوفیلیزه ای است که اضافه کردن خیسانده‌ی آن به خمیر نان، باعث ور آمدن خمیر و پوک شدن نان می شود؛ بواسطه خارج کردن گاز کربنیک از خود. 🍎مخمر خشک اگر کهنه نباشد در ظرف چند دقیقه پس از خیساندن فعال می شود. ( راه تشخیص تازه بودن مخمر خشک.)👌 🍎پیش از خمیرگیری یک قاشق مرباخوری مخمر خشک را در نصف لیوان آب بریزید و یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید و در جای گرم بگذارید. وقتی محلول کف کرد، برای زدن به خمیر آماده است.✅ ❄️مخمر خشک را در شیشه و در یخچال نگه دارید.❄️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببین چقدر راحت درست می شه!😍 هم هنر نمایی کن هم کودکت رو ذوق زده کن😃 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj