طبع و مزاج غذاها
یه فیلم کامل در این رابطه تقدیمتون کنیم؟🧐
بفرمائید پست بعدی☺️👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم یه فیلم کامل از تهیه رشته🥰
مواد لازم:🧺
آرد ۲ لیوان🥡
نمک🧂
آب🍶
سعی کنید از آرد سبوس دار استفاده کنید✅
#پاسخ_به_سوالات
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
هدایت شده از طبیبِ جان
🍱 بسته غذایی پیشنهادی برای ماه مبارک رمضان✨
📍مکمل چاق کننده:
🖇تقویت کننده طبایع ضعیف
🖇 تقویت سیستم ایمنی
📍مکمل تقویتی کودکان
🖇مناسب روزه اولیها
🖇تقویت کننده سیستم ایمنی
📍عسل چند گیاه
📍ژل رویال و عسل
🖇 تقویت کننده سیستم ایمنی
🖇 کنترل قند خون
🖇 تقویت بنیه جسمی
📍سه شیره
🖇 افزایش قدرت یادگیری
🖇 رفع کمخونی
📍نبات قهوهای
🖇 رفع درد معده. و ضد نفخ
🖇نشاط آور
📍نمک دریا
🖇ضدعفونی کننده سیستم گوارشی
🖇تامین کننده بسیاری از منابع آلی مورد نیاز بدن
📍آرد برنج
🖇چاق کننده کودکان
🖇 مفید برای پوست و مو
📍بارهنگ
🖇تقویت معده
🖇رفع سردی معده
📍چهارتخم
🖇 رفع عطش
🖇 کاهش تشنگی
📍مویز
🖇تقویت کننده
🖇 انرژی زا
📍سرکه سیب
🖇پاکسازی بدن
🖇کاهش کلسترل، ضد میکروب و ویروس
#ماه_رمضان
#بسته_غذایی
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
❄️●•▬▬▬▬▬▬
هدایت شده از طبیبِ جان
🌙
🔬بسته دارویی ویژه ماه مبارک رمضان:
📍گلاب:
🖇 ضد عفونی کننده
🖇مقوی قلب و اعصاب و رفع بوی بد دهان در ماه مبارک
📍عرق نعناع:
🖇تقویت کننده معده
🖇ضدعفونی کننده سیستم گوارشی
📍روغن بنفشه:
🖇 درمان سردردها
🖇 درمان سرفه
📍روغن مصطکی:
🖇رفع دردهای شدید معده
📍روغن بادام شیرین:
🖇رفع یبوست و خشکی پوست
🖇 نرم کننده گلو و سینه در سرماخوردگیها
📍کرم مرطوب کننده:
🖇رطوبت دهی به پوست در فصل سرد و ماه مبارک بخاطر روزهداری
📍هاضوم:
🖇کمک به هضم بهتر غذا
🖇تقویت کننده معده و رفع ضعف معده
📍روغن ارده کنجد:
🖇 مناسب سرخ کردن غذا
🖇 درمان دیابت سرد
📍عسل ویژه درمانی:
🖇 مناسب افراد دیابتی
🖇 تصفیه کننده خون
#ماه_رمضان
#بسته_داروئی
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
❄️●•▬▬▬▬▬▬
هدایت شده از طبیبِ جان
🌷
در آستانه ماه مبارک رمضان دو بسته تقویتی غذایی و دارویی را خدمتتون معرفی کردیم
با دقت خواص این دو بسته عالی و پیشنهادی رو مطالعه بفرمایید.
برای تهیه این اقلام از فروشگاه جواهر بطور مجازی و حضوری در خدمتتون هستیم☺️
لینک کانال فروشگاه جواهر👇
https://eitaa.com/FJawaher/1281
ادمین فروشگاه :
@Adforosh
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
❄️●•▬▬▬▬▬▬
طبع و مزاج غذاها
🌷 در آستانه ماه مبارک رمضان دو بسته تقویتی غذایی و دارویی را خدمتتون معرفی کردیم با دقت خواص این د
سلام و شب بخیر✨
فروشگاه جواهر زیر نظر مدیریت محترم مجموعه طبیب جان، جناب استاد آقای سید روح الله حسینی،
پیشنهاد ما به شماست برای تهیه بستههای غذایی و دارویی پیشنهادی ماه مبارک رمضان😊
و تهیه سایر محصولات ارگانیک و سالم🍃
سلام علیکم دوستان😊
نور و روشنایی بدرقه صبحتون🌷🍃✨
موافقید با یه صبحانه محلی آذربایجانی آشناتون کنیم؟🥰
بهش می گن بمب انرژی☄
بریم پست بعدی👇
#دوشاب_یومورتا😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوشاب_یومورتا😊(شیره انگور و تخم مرغ)
مواد لازم:
کره محلی ۲ ق غ
شیره انگور: نصف پیمانه
کنجد سفید: ۳ ق غ
گردو خرد شده: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
طرز تهیه:
کره و شیره انگور را با هم مخلوط کرده، روی شعله می گذاریم تا قل بزند. بعد از آن کنجد را اضافه کرده ۲ الی ۳ دقیقه هم می زنیم. سپس گردوهای خرد شده را اضافه و با بقیه مواد مخلوط میکنیم. در آخر هم تخم مرغ ها را به آن می افزاییم. هم می زنیم تا جابیوفتد.
نوش جان😍
طبع:
#گرم_و_خشک
#آشپزی
#صبحانه_محلی_آذربایجان
#بمب_انرژی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
اگر می خواهید عوارض برنج🍚 را کاهش دهید هنگام آبکشی آن میخک یا زیره را در بین غذا اضافه کنید.
می توانید از دم کرده زعفران هم موقع سرو غذا استفاده کنید و یا از شوید لابلای برنج.🌱
🍄نکته: زیره لاغر کننده است و بهتر است مصلحِ برنجِ افرادی با وزن بالا باشد.
#فوت_و_فن
#مصلح_برنج
#زیره
#میخک
#زعفران
#شوید
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
تا حالا این سوال براتون پیش آمده؟ خودتون مخمر تهیه کردین؟ امروز به این سوال پاسخ می دیم.📚
بله، مایه خمیر همان مخمر یعنی مادهای است که سبب ور آمدن خمیر میشود. بله طبیعی است، در واقع مقداری از خمیر مايع است که در جایی گرم کنار گذاشته میشود، تا پف کند و به عنوان مایه خمیر قابل استفاده باشد.
خیر. مخمر، جوش شیرین نیست.
به این نکات توجه کنید:👇
🍎مخمر نان🍞 یا خمیر ترش، قارچ خشک کرده یا لیوفیلیزه ای است که اضافه کردن خیساندهی آن به خمیر نان، باعث ور آمدن خمیر و پوک شدن نان می شود؛ بواسطه خارج کردن گاز کربنیک از خود.
🍎مخمر خشک اگر کهنه نباشد در ظرف چند دقیقه پس از خیساندن فعال می شود. ( راه تشخیص تازه بودن مخمر خشک.)👌
🍎پیش از خمیرگیری یک قاشق مرباخوری مخمر خشک را در نصف لیوان آب بریزید و یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید و در جای گرم بگذارید. وقتی محلول کف کرد، برای زدن به خمیر آماده است.✅
❄️مخمر خشک را در شیشه و در یخچال نگه دارید.❄️
#پاسخ_به_سوالات
#مخمر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین چقدر راحت درست می شه!😍
هم هنر نمایی کن
هم کودکت رو ذوق زده کن😃
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
May 11
سلام و شب بخیر
قصه یکی دیگه از ضربالمثل های آشپزی رو با هم بخونیم؟😊👇
🔶ضرب المثل:
این غذا آنقدر شور است که خان هم فهمید!😅
روزی بود و روزگاری بود. در زمان های نه چندان دور هر روستایی صاحبی داشت. روستاها مانند کالاهای دیگر خرید و فروش میشدند. مردم روستا مجبور بودند هر ساله مقداری از دسترنج خود را به صاحب روستا که به اون خان میگفتند، بدهند.
یکی از روستاها صاحبی داشت که قلی خان نام داشت. او نه زحمتی میکشید و نه کاری میکرد و همه ی مردم از زورگویی هایش ناراضی بودند. 🤨
قلی خان آشپزی داشت که شب و روز برایش غذا میپخت. آشپز بدی نبود اما چون از کارهای خان و ستمکاری های اون ناراحت بود توجهی به درست پختن نمیکرد. غذاهایی که آشپز میپخت بدبو ، بدطعم و بی ارزش بود اما خان هیچ اعتراضی نمیکرد و اطرافیانش هم گرچه میدانستند غذاها بد هستند اما از ترس خان چیزی نمی گفتند!🤫
یک روز که آشپز باشی مشغول غذا پختن بود ناگهان سنگ نمک از دستش در رفت و مستقیم افتاد توی دیگ غذا. آشپز باشی👨🍳 اول تصمیم گرفت که سنگ نمک را در بیاورد اما وقتی به این فکر افتاد که خان هیچ وقت توجهی نمیکند تصمیمی دیگر گرفت که خودش را به زحمت نیندازد.
وقتی غذا آماده شد و همه دور سفره بزرگی نشستند، هر کس با بی میلی غذای خودش را کشید. با خوردن اولین لقمه آه از نهاد همه برآمد. قلی خان دو سه لقمه خورد و حرفی نزد. اما انگار متوجه موضوعی شده باشد ، دست از غذا خوردن کشید و رو به آشپزش کرد و گفت:« ببینم غذا کمی شور نشده است؟»🧐
آشپز تکذیب کرد. اطرافیان که برای اولین بار اعتراض خان را دیده بودند از جواب آشپز عصبانی شدند و یکی از آنها فریاد کشید:«خجالت بکش! این غذا آنقدر شور شده که خان هم فهمید.»😏
قلی خان گفت:«یعنی غذا همیشه بد بوده و من نفهمیدم؟؟»
یکی دیگر گفت:«بله قربان!!»
قلی خان که اصلا تحمل حرف های توهین آمیز دیگران را نداشت چوبی برداشت و به جان اطرافیانش افتاد و آنهارا از خانه اش بیرون کرد و گفت :« به من میگویید نفهم؟»🤨
بعد به آشپز گفت:«دیگر به این ها غذا نده.»
و نشست و بقیه غذا را تا ته خورد.
از آن به بعد هنگامی که کسی در انجام کار های نادرست و استفاده نابه جا از موقعیت ها زیاده روی کند ، تا جایی که ساکت ترین و کم درکترین آدم ها را هم به اعتراض در آورد از این ضرب المثل استفاده میکنند.
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj