طبع و مزاج غذاها
سلام و شبتون بخیر بزرگواران قبلا سوال اولشون رو جواب دادیم و امشب انشاءالله طرز تهیه حریره بادام
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حریره بادام مجلسی
مواد لازم:
یک پیمانه برنج یا آرد برنج🍚
شیر ۲ لیتر🥛
یک پیمانه بادام
پودر هل ۱ ق چ
گلاب نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
دارچین و خلال پسته و بادام برای تزیین( به دلخواه)
این مقدار از مواد برای حریره بادام مجلسی و چند نفر است. برای کودک دلبندتون 👶 می توانید این مقدار از مواد رو استفاده کنید.👇
آرد برنج: ۲ ق م
مغز بادام شیرین به اندازه متوسط: ۵ عدد
شکر: نصف ق م
شیر: نصف لیوان معمولی
نکاتی که باید دقت کنید:
🍃به جای شکر سفید از شکر قهوهای
استفاده کنید.
🍃و به جای شیر پاستوریزه از شیر محلی سالم
🍃می تونید این غذای لطیف و فرنی و سوپ رو نیز، همراه با سویق میل بفرمائید.
طبع حریره بادام #گرم_و_تر هست و طبع حریره بادام مجلسی که خدمتتون معرفی کردیم با همه موادی که گفته شد:👇
#معتدل
نوش جان😍
#آشپزی
#حریره_بادام
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سلام و رحمت😊
روزتون پر از خیر و برکت به حق صاحبان امروز سرور جوانان اهل جنّت
حتما خیلی از شما بزرگواران امروز به پیشواز و استقبال از ماه مبارک رفتین🌙
انشاءالله که لحظه لحظه ی نفس کشیدن در این شهر عزیز، براتون نور بشه و ذخیره و دستتون رو بگیره روز مبادا، که در محضر نور جز نور یاری رسان نیست.
امروز در کنار پستهای همیشگیمون نکات جالبی رو در مورد چرایی مصرف نکردن لبنیات، ترشی و سالاد همراه غذا تقدیم حضورتون خواهیم کرد.🌸
رعایت این نکات در ماه رمضان خیلی کمکتون خواهد کرد که ان شاء الله روزهداری آسانتری رو تجربه کنید همراه با نور و معنویت.✨
همراه کانال خودتون باشید و دوستانتون رو دعوت کنید💐
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر برنج
مواد لازم: 🍱
شير🥛
برنج🍚
هل
گلاب
دستور طبخ:👩🍳
برنج را پاك كرده كاملاً می شوییم.
به ازای هر 200 گرم برنج، نيم ليتر شير و نصف آن هم آب می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا بجوشد. باید مواظب باشیم بواسطه زياد بودن شعله، سر نرود.
برنج كه پخته شد، بقيه شير را كه نيم ليتر ديگر است، اضافه کرده، شعله را ملايم میکنیم و اجازه می دهیم جا بيفتد.
باید مرتب هم بزنیم كه ته نگيرد. می توانیم كمى پودر هل و مقدارى گلاب نیز اضافه کنیم.
بعد از پنج دقیقه که جوش زد آماده سرو است.
نوش جان☺️
توجه:
نکاتی که در مورد #حریره_بادام گفتیم، اینجا هم رعایت کنید.
بهتر است از شير محلی استفاده کنید. و دیگر اینکه😊👇
می توانید شيربرنج را هم سرد و هم گرم نوش جان کنید.
موقع مصرف آن را با مرباى به، شيره، عسل یا نمک میل کنید.🥰
می توانید از سیاهدانه هم در طبخ این شیربرنج خوشمزه استفاده کنید.👌
طبع غذا:
#گرم_و_تر
#آشپزی
#شیر_برنج
#رمضان
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#ماست رو همراه غذا و تا ۴۵ دقيقه بعد از آن میل نکنید، حتی اگر با پونه هم باشد.
چرا که همانطور که قبلا گفتیم باعث فساد معده میشود، چرا که در کار هضم اختلال ایجاد میکند.
به نکات زیر در مورد مصرف لبنیات دقت کنید:👇
🖇۱. ماست، شیر🥛، دوغ، کشک و هر چیزی که از شیر گرفته میشود، همگی جزء لبنیات است.
🖇۲. اگر یک ماده لبنی مثل شیر یا کشک همراه با غذا طبخ شود، اشکالی ندارد. مثلا شیر گوشت، حلیم شیر، کشک بادمجان🍆
🖇۳. گاهی مصرف لبنیات همراه با غذا برای بیماریهای خاصی تجویز میشود و این کار اصلا جنبه عمومی ندارد! ❌
🖇۴. لبنیات را میتوانید بعنوان یک وعده مجزا مانند نان و شیر و عسل یا غذای آبدوغ خیار یا ماست و پونه... استفاده کنید. مخصوصا طبایع گرم.
🖇 ۵. باید توجه داشت که هرگز نباید میوه ها وسبزیجات را به همراه لبنیات مصرف کرد🥗
زیرا مانع جذب #کلسیم از لبنیات می شود.🥛
👈بنابراین ماست شیرین یا دوغ کم چرب را باید ۴۵ دقیقه قبل از غذا خورد.😋
🍊 البته بعضی از میوه ها و سبزیجات رو می توان همراه غذا مصرف کرد. مانند پرتقال، لیمو شیرین، سبزیجات و کاهو. ولی بعضی از میوه ها را باید بعد از غذا میل کرد؛ مانند سیب شیرین، انار شیرین، خربزه شیرین و یا خرما.🍎
#فوت_و_فن
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه گلدون🪴 و گل 🌻کوچولوی خوشگلی!🥰
به همین راحتی درست میشه👌
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🥘 🔺آیا غذایی رو میشناسی که یک وسیله خاص برای خوردنش استفاده بشه؟! ❇️ آبگوشت صرفاً یک غذای ساده نیس
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید چه مطالب جالب و جذابی رو در مورد غذای اصیل ایرانی یعنی #آبگوشت😋 مطرح می کنند.
همین یه دونه غذای اصیل ایرانی کلی آداب خاص و قشنگ داشته واسه خودش، مثلا👇
یه گوشه قهوهخونهها مختص چیدن ظرفهای #آبگوشت بوده، ظرفهای چهارنفره که بهش می گفتن #دیزی و الان اسم ظرف روی غذاش اومده و به #آبگوشت #دیزی هم میگن.
خودتون فیلم رو ببینید😊
باز هم از این کلیپهای خوشگل و خوشمزه در مورد #آبگوشت براتون به اشتراک خواهیم گذاشت💐
حقیقتا چی رو به جای این اصیل بینظیر خوشمزه سر سفرههامون گذاشتن؟!🥺
#آشپزی
#آبگوشت
#دیزی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj