eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
طبع و مزاج غذاها
سلام و شبتون بخیر بزرگواران قبلا سوال اولشون رو جواب دادیم و امشب ان‌شاء‌الله طرز تهیه حریره بادام
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حریره بادام مجلسی مواد لازم: یک پیمانه برنج یا آرد برنج🍚 شیر ۲ لیتر🥛 یک پیمانه بادام پودر هل ۱ ق چ گلاب نصف پیمانه شکر نصف پیمانه دارچین و خلال پسته و بادام برای تزیین( به دلخواه) این مقدار از مواد برای حریره بادام مجلسی و چند نفر است. برای کودک دلبندتون 👶 می توانید این مقدار از مواد رو استفاده کنید.👇 آرد برنج: ۲ ق م مغز بادام شیرین به اندازه متوسط: ۵ عدد شکر: نصف ق م شیر: نصف لیوان معمولی نکاتی که باید دقت کنید: 🍃به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای استفاده کنید. 🍃و به جای شیر پاستوریزه از شیر محلی سالم 🍃می تونید این غذای لطیف و فرنی و سوپ رو نیز، همراه با سویق میل بفرمائید. طبع حریره بادام هست و طبع حریره بادام مجلسی که خدمتتون معرفی کردیم با همه موادی که گفته شد:👇 نوش جان😍 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام و رحمت😊 روزتون پر از خیر و برکت به حق صاحبان امروز سرور جوانان اهل جنّت حتما خیلی از شما بزرگواران امروز به پیشواز و استقبال از ماه مبارک رفتین🌙 ان‌شاء‌الله‌ که لحظه لحظه ی نفس کشیدن در این شهر عزیز، براتون نور بشه و ذخیره و دستتون رو بگیره روز مبادا، که در محضر نور جز نور یاری رسان نیست. امروز در کنار پست‌های همیشگی‌مون نکات جالبی رو در مورد چرایی مصرف نکردن لبنیات، ترشی و سالاد همراه غذا تقدیم حضورتون خواهیم کرد.🌸 رعایت این نکات در ماه رمضان خیلی کمکتون خواهد کرد که ان شاء الله روزه‌داری آسان‌تری رو تجربه کنید همراه با نور و معنویت.✨ همراه کانال خودتون باشید و دوستانتون رو دعوت کنید💐 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر برنج مواد لازم: 🍱 شير🥛 برنج🍚 هل گلاب دستور طبخ:👩‍🍳 برنج را پاك كرده كاملاً می شوییم. به ازای هر 200 گرم برنج، نيم ليتر شير و نصف آن هم آب می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا بجوشد. باید مواظب باشیم بواسطه زياد بودن شعله، سر نرود. برنج كه پخته شد، بقيه شير را كه نيم ليتر ديگر است، اضافه کرده، شعله را ملايم می‌کنیم و اجازه می دهیم جا بيفتد. باید مرتب هم بزنیم كه ته نگيرد. می توانیم كمى پودر هل و مقدارى گلاب نیز اضافه کنیم. بعد از پنج دقیقه که جوش زد آماده سرو است. نوش جان☺️ توجه: نکاتی که در مورد گفتیم، اینجا هم رعایت کنید. بهتر است از شير محلی استفاده کنید. و دیگر اینکه😊👇 می توانید شيربرنج را هم سرد و هم گرم نوش جان کنید. موقع مصرف آن را با مرباى به، شيره، عسل یا نمک میل کنید.🥰 می توانید از سیاهدانه هم در طبخ این شیربرنج خوشمزه استفاده کنید.👌 طبع غذا: @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رو همراه غذا و تا ۴۵ دقيقه بعد از آن میل نکنید، حتی اگر با پونه هم باشد. چرا که همانطور که قبلا گفتیم باعث فساد معده می‌شود، چرا که در کار هضم اختلال ایجاد می‌کند. به نکات زیر در مورد مصرف لبنیات دقت کنید:👇 🖇۱. ماست، شیر🥛، دوغ، کشک و هر چیزی که از شیر گرفته می‌شود، همگی جزء لبنیات است. 🖇۲. اگر یک ماده لبنی مثل شیر یا کشک همراه با غذا طبخ شود، اشکالی ندارد. مثلا شیر گوشت، حلیم شیر، کشک بادمجان🍆 🖇۳. گاهی مصرف لبنیات همراه با غذا برای بیماریهای خاصی تجویز می‌شود و این کار اصلا جنبه عمومی ندارد! ❌ 🖇۴. لبنیات را می‌توانید بعنوان یک وعده مجزا مانند نان و شیر و عسل یا غذای آبدوغ خیار یا ماست و پونه... استفاده کنید. مخصوصا طبایع گرم. 🖇 ۵. باید توجه داشت که هرگز نباید میوه ها وسبزیجات را به همراه لبنیات مصرف کرد🥗 زیرا مانع جذب از لبنیات می شود.🥛 👈بنابراین ماست شیرین یا دوغ کم چرب را باید ۴۵ دقیقه قبل از غذا خورد.😋 🍊 البته بعضی از میوه ها و سبزیجات رو می توان همراه غذا مصرف کرد. مانند پرتقال، لیمو شیرین، سبزیجات و کاهو. ولی بعضی از میوه ها را باید بعد از غذا میل کرد؛ مانند سیب شیرین، انار شیرین، خربزه شیرین و یا خرما.🍎 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه گلدون🪴 و گل 🌻کوچولوی خوشگلی!🥰 به همین راحتی درست می‌شه👌 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
🥘 🔺آیا غذایی رو میشناسی که یک وسیله خاص برای خوردنش استفاده بشه؟! ❇️ آبگوشت صرفاً یک غذای ساده نیس
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید چه مطالب جالب و جذابی رو در مورد غذای اصیل ایرانی یعنی 😋 مطرح می کنند. همین یه دونه غذای اصیل ایرانی کلی آداب خاص و قشنگ داشته واسه خودش، مثلا👇 یه گوشه قهوه‌خونه‌ها مختص چیدن ظرف‌های بوده، ظرف‌های چهارنفره که بهش می گفتن و الان اسم ظرف روی غذاش اومده و به هم می‌گن. خودتون فیلم رو ببینید😊 باز هم از این کلیپ‌های خوشگل و خوشمزه در مورد براتون به اشتراک خواهیم گذاشت💐 حقیقتا چی رو به جای این اصیل بی‌نظیر خوشمزه سر سفره‌هامون گذاشتن؟!🥺 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا