eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
طبع و مزاج غذاها
حمیس دزفولی موادلازم:🍱 ۱کیلو باقلای سبز ۱بوته سیر متوسط🧄 ۲عددپیاز🧅 نمک و زردچوبه و فلفل سیاه🧂 روغن
یادمون باشه در مورد استفاده از لیمو ترش و ترشی‌ها در کنار غذا نکاتی رو بیان کنیم😊
طبع و مزاج غذاها
حمیس دزفولی موادلازم:🍱 ۱کیلو باقلای سبز ۱بوته سیر متوسط🧄 ۲عددپیاز🧅 نمک و زردچوبه و فلفل سیاه🧂 روغن
4.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالی مواد لازم: باقالی پخته روغن کنجد رب انار: ۳ ق غ نمک: ۳ ق غ گل پر: ۳ ق غ سماق: ۳ ق غ سرکه: ۳ ق غ بعضی جاها بارون میاد و هوا دوباره یه کمی سردتر شده، مثل طرف ما😍 تو هوای سرد واقعا می چسبه، مخصوصا اگه خودتون درستش کنید👌 باقالی پخته رو می ریزیم داخل ماهیتابه و با کمی روغن کنجد هم می زنیم. بعد هم رب انار، نمک، گل پر، سماق و سرکه( سیب یا سرکه طبیعی) رو اضافه همه رو با هم مخلوط می کنیم. و کمی تفت می دیم. الان آماده است😊 نوش جان البته برای بعد از افطار مثلا اگر خواستین با خانواده یه دوری بزنید😊 البته به شرط اینکه سماق و سرکه خیلی زیاد نباشه و رب هم ترش نباشه، سردی و خشکی‌اش بالا می ره طبع:👇 نکات: بیش از حد تفت ندهید❌ از سرکه طبیعی استفاده کنید.✔️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
سبزیجات را حداکثر تا دو روز پس از خرید مصرف کنید. طعم غذا به تازگی موادش هست نه چاشنی‌های مضر مثل پابریکا و رنگ دهنده‌های غیر مجاز مثل رب و گوجه🔥 حتی اگر مجبور به فریز کردن سبزیجات هستید، بیشتر از یکماه طول نکشه، نه تنها خاصیت و طعم و تازگیش رو از دست می ده، می تونه تولید فساد در بدن بکنه. سرخ کردن و آب پز کردن سبزیجات دو روش نادرست است که باعث فاسد شدن آن می‌شود، مثل گوجه که با پختن تبدیل به یک غذای مانده و فاسد می‌شود. سعی کنید حتما در وعده های سحری و افطاری از سبزیجات و کاهو استفاده و آب ذخیره کنید✌️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
به نظرتون کدوم یکی از آبگوشت‌هایی که معرفی می کنند، سالم‌تر است؟ و چرا؟ #آبگوشت به این آیدی نظرتون
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باغ دیگ مسی لب رودخونه اجاق کلوخی عجب غذایی بشه😋 اما دو تا ایراد داره 🍃اول اینکه آبگوشت اصیل ایرانی لوبیا نداره 🍃دوم اینکه سبزی هم جز مواد اصلی آبگوشت اصیل نیست و اینکه داخل آب هم پخته بشه، درست نیست. در باره سبزیجات توی پست بیشتر توضیح دادیم. تو این کلیپ گویا هنوز آبگوشتمون به گوجه🍅 و رب🥫 آلوده نشده اما آبگوشت اصیل نخود و گوشت بوده🥩 با چاشنی نمک و زردچوبه🧂 و پیاز هم کنارش🧅 این آبگوشت واقعا توی طبیعت و باغ می چسبه😋 دقت کنید آبگوشت غذای مفید و مقوی‌ای خواهد بود مخصوصا در این ماه عزیز، به شرط اینکه موادش اصیل، چاشنیش مفید و طبخش صحیح باشه👌 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان 🇮🇷
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘ 💫خدایا مرا در این ماه به خاطر نزدیک شدن به نافرمانی‌ات وامگذار، و با تازیانه های انتقامت عذاب مکن، و از موجبات خشمت دورم بدار، به فضل و عطاهایت، ای نهایت دلبستگی دل شدگان. به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
animation.gif
حجم: 1.06M
✨سپاس مخصوص خداوندی است که غیر او را نخوانم و اگر غیر او را می‌خواندم خواسته ام را پاسخ نمی‌داد✨ سلام و نور و رحمت🌸 صبح زیبای شما بخیر و پربرکت😊
4.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍🏻مواد لازم كدوسبز:4-5عدد جعفري:1/2پيمانه پيازچه:1/2 پيمانه شويد:1/3 پيمانه تخم مرغ:2عدد آرد:1/3 پيمانه پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ فلفل سياه:1ق چ خ بكينگ پودر: 1 ق م خ نمك:به مقدار لازم ✍🏻طرزتهيه كدو ها را پوست كنده و رنده می كنيم و با دست فشار می‌دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می‌کنیم و داخل ماهیتابه دو در آب پزش می کنیم. اگر تمام کوکوها رو به این روش طبخ کنید و سرخشان نکنید سالم تر است😊 پس در اینجا با طبخ نادرست سرخ‌کردنی مواجه هستیم. چرا که غذاهای سرخ کردنی مخصوصا الان در ماه مبارک آب زیادی صرف هضمشون می‌شه و بدن دچار کم آبی می‌شه، چون غذا گرم و خشک است. اشتباه دیگر در سرو غذا اتفاق افتاد و اون هم قرار دادن در کنار غذا است که قبلا در کانال و در پست در موردش صحبت کردیم.😊 طبع غذا:👇 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا