با مصرف #ترشیجات و حتی لیموترش و آب لیمو در کنار غذا مخالف هستیم و ممنوع است چرا که:
درجه سردی و خشکی بالایی دارند. سردی و خشکی در طب دو ماهیت انفعالی هستند که در کنار هم خلط سودا را تشکیل میدهند و استفاده بی رویه از ترشیجات باعث غلبه این خلط میشود. خلط سودا سفت است و غلیظ و زیاد شدنش باعث تجمعش در مسیر رگها و تولید سُدِّه ، مخصوصا سده کبدی میشود. همانطور که از اسمش مشخص است سُدّه ایجا سَد در مسیر عبور خون میکند. مانند غدهها، سرطانها( دور از جان شیعیان مرتضی علی علیه السلام)
این نکته لازم است که تحقیقات بسیاری در مورد اثرات سرطانزای ترشیها انجام شده است که برخی از تحقیقات آن را به عنوان یک ماده کارسینوژن عنوان کردهاند که باعث تشدید خطر ابتلا به سرطان مری و یا حتی سرطان گلو میشود. اگر چه هنوز برای ابراز نظر قطعی باید تحقیقات بیشتری انجام شود، اما رعایت احتیاط بسیار مهم است؛ بنابراین در مصرف آنها افراط نکنید.
☄مصرف بیش از حد ترشی می تواند منجر به بیماری هایی نظیر "ام اس"، "پارکینسون"، "زوال عقل" و "صرع" شود.
☄همچنین ترشی باعث میشود حنجره افراد نابود شود و همیشه خلط پشت حلق داشته باشند.
☄ترشی باعث مشکلات عدیده معده مانند "زخم معده" و "اثنی عشر" و "ورم معده" میشود.
☄ خوردن ترشی انسانها را کسل و بی حال و پر خواب می کند.
☄همچنین در جوانها ترشی باعث کند شدن فهم آن ها و در پیران باعث پوکی استخوان و تشدید آرتروز می شود.
☄خوردن ترشی در دختران باعث میشود تا در زمان عادت ماهانه خود درد بیشتری داشته باشند.
☄همچنین در آقایان و خانمهای متاهل منجر به کاهش میل جنسی می شود.
☄خوردن ترشی باعث میشود اشتهای افراد بیشتر شود و غذاهای بیشتری میل کنند، بنابراین باعث بروز چاقی میشود.
☄ خراب شدن دندان و خوره دندان نیز از عوارض خوردن ترشی است.
☄سیر ترشی چند ساله باعث می شود تا سم "نیترات" وارد بدن شود و درکل هزاران ضرر را با خوردن ترشی وارد بدن خود می کنید.
☄لیموترش سابقه چندانی ندارد و فقط باید بعنوان دارو در برخی درمان ها استفاده شود.
☄لیموترش یک میوه کال هست و سردی و خشکی درجه ۳ دارد.
🍋نارنج به جای لیمو ترش توصیه میشود که سرد و خشک درجه ۱ هست.
#ترشیجات
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👩🍳👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
باغ دیگ مسی لب رودخونه اجاق کلوخی عجب غذایی بشه😋 اما دو تا ایراد داره 🍃اول اینکه آبگوشت اصیل ایرا
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه آتیشی!🔥
واقعا تو سرما میچسبه❄️
هم گرمای آتش
هم آبگوشت😋
اما تنها شباهتش به #آبگوشت ما ( #آبگوشت اصیل ایرانی😎) گوشتشه😄
فک کن اونجا برای آشپزی باید یخ حوض بشکنی.🙃
با همه اینها توی اون شرایط کارشون خوب بود👌
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همین راحتی می تونی کدبانوی خونه باشی و دلبری کنی🥰
#تزیین
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
✨بِسْمِ اللّهِ اَللّهُمَّ لَکَ صُمْنا وَعَلی رِزْقِکَ اَفْطَرْنا فَتَقَبَّلْ مِنّا اِنَّکَ اَنْتَ السَّمیعُ الْعَلیمُ»
خدایا برای تو روزه گرفتیم و با روزی تو افطار میکنیم پس از ما بپذیر که به راستی تو شنوا و دانایی.✨
قبول باشه بزرگواران
التماس دعا
🍃🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷🍃
3.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟
🔖خدایا در این ماه مهرورزی به ایتام، و خوراندن طعام، و آشکار کردن سلام، و همنشینی با اهل کرامت را نصیبم فرما، به عطایت ای پناهگاه آرزومندان.
#روز_هشتم
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
animation.gif
حجم:
3.84M
حمد و سپاس مخصوص خداوندی است
که به من مهر میورزد
در حالیکه نیازی به من ندارد
حمد و سپاس مخصوص خداوندی است
که مرا تحمل میکند
گویا من گناهی مرتکب نشدهام
#فرازی_از_دعای_ابوحمزه_ثمالی
عرض سلام و ادب و صبح بخیر
از خونه تکونی چه خبر خانم های کدبانوی خانه دار؟😊
تنتون خسته خانه تکانی نباشه الهی
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
و جانتون سرشار از مهر طبیبِ جانها حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه انشاءالله🌷🍃✨
صدای پای بهار میاد
الهی که به حق بهار حقیقی،
ربیع الانام...
دلها از غبار غم و غصه و درد بتکانیم و مهیای مهماننوازی از مسافر هزار و اندی سالمون بشیم، انشاءالله
چه رعد و برق مهیبی، چه شاخه تردی
بهار حاصل جمع لطیف و قهّار است
به وجد آمده در جان دانه، دانایی
ببین که بید پریشان چه قدر بیدار است!
پیشاپیش عیدتون مبارک
که تقارن دو عیدِ مبارک حتما مبارک است💚
با کانال خودتون همراه باشید🌷👇
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو شوشتری
مواد لازم:🍱
برنج🍚
فیله یا سینه مرغ به تعداد کافی🐣
پیاز ۱ عدد بزرگ🧅
سیر دو حبه🧄
فلفل، نمک، نمک به مقدار کافی🌯
زعفران
آب یک پیمانه💧
لوبیا چشم بلبلی یک لیوان
شوید یک لیوان🌿
روش طبخ:👩🍳
پیاز را خلالی خرد کرده و با روغن زیتون کمی تفت می دهیم، فیلههای مرغ را اضافه کرده همراه با دو حبه سیر خرد شده و ادویه جات گفته شده، هم می زنیم. زعفران و یک لیوان آب را به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم. در ماهیتابه را می گذاریم و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه روی شعله بماند تا خوب پخته شود. بعد یک لیوان لوبیا چشم بلبلی پخته و یک لیوان شوید اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. برنج که در این مدت درون قابلمه آب جوش، قد کشیده است، آب کش می کنیم. داخل قابلمه یک لایه برنج می ریزیم و یک لایه از موادمون رو. و می گذاریم دم بکشد.
غذای ما آماده است😋
نوش جان🥰
جنوبیهای عزیز که قصد دارن همچنان این غذای خوشمزه رو توی ماه مبارک هم طبخ و میل کنند، بهتره از میزان ادویهجاتش کم کنند😊 و با سبزی خوردن و کاهو میل بفرمایند، حتی الامکان وعده سحری میل نکنید. آب بدن رو میکشه🥵
طبع غذا:👇
#گرم_و_خشک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
این روزها توی فصای مجازی کلیپی منتشر شده که در مورد دارچین اصل و تقلبی صحبت میکنه و می گه کاسیا تقلبیِ و اصلا دارچین نیست و سیلان اصل دارچین هست.
خواستیم بگیم این تبلیغها در فضای مجازی فریبتون نده❌
کاسیا و سیلان هر دو دارچین هستند، یکی برای چین و یکی برای هند
به قول یه عطار معتمدِ جنوبی😎 وقتی بخوان جنس خودشون رو بفروشن این بازیارو تو فضای مجازی در میارن😏
#فرافکنی
#دارچین
#کاسیا
#سیلان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj