eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.3هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.4هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👩‍🍳 کویی خورشت 🔸 طبع غذا: ‌ 📝 مواد لازم برای 4 نفر: کدو حلوایی، 500 گرم خرمای هسته‌گرفته، 12-10 عدد گردو، 150 گرم عدس، 1 پ. زردچوبه، ½ ق.چ. شکر قهوه‌ای، 1 ق.چ. نمک دریا ½ ق.چ. روغن کنجد 📜 طرز تهیه: با مقدار کمی آب، کدوی پوست گرفته‌شده و ریزشده رو بپزید (می‌تونید برای جلوگیری از تغییر رنگ کدو، روشون شکر بپاشید). عدس پخته‌شده رو با کدوها مخلوط کنید و مواد رو با دستگاه غذاساز یا گوشت‌کوب کاملا له کنید. حالا پوره رو با گردوی ساییده‌شده و کمی زردچوبه با روغن کنجد مخلوط کنید. در آخر خرمای له‌شده رو هم اضافه کنید و مواد رو از روی شعله بردارید. ‌ نوش جان! https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
🔰غذا خوردن در حال گناه یا با حالات روحی منفی( عصبانیت، ناراحتی و...) اثراث سوء مزاج بر بدن میگذارد ابتدا استغفار کنیم و کمی آرامش پیدا کنیم سپس مشغول به غذاخوردن شویم☺️🌸 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 👨‍🍳 مرغ ترش 🔸 طبع غذا: 🕘 زمان: ۱ ساعت 🛎️ سرو: ۴ نفر 🍽️ دسته‌بندی: ایران / شمال / غذای اصلی / ناهار / شام 🛒 مواد لازم: ۴ عدد سینه مرغ ۳۰۰ گرم سبزی معطر ( جعفری، تره، شنبلیله، ریحان، اسفناج، اناریجه) ۲ عدد پیاز ۳-۴ حبه سیر ۱ پیمانه گردوی آسیاب‌شده ۷-۸ قاشق غذاخوری رب انار نمک دریا به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم 📋 طرز تهیه: مرغ رو به همراه نمک و فلفل داخل قابلمه بدون آب و روغن نیمه پز کنید تا زمانی که آبش کشیده شود و دو طرفش تغییر رنگ دهد. پیاز و سیر و زردچوبه را هم بدون روغن داخل تابه ریخته و هم بزنید تا تغییر رنگ دهد و آبش بخار شود سپس رب انار و گردوی آسیاب‌شده رو اضافه کنین. بعد سبزیجات معطر را به مخلوط اضافه کرده و کمی صبر کنید تا نیم پز شود و بعد مقداری آب بریزین داخلش و منتظر بمونین تا جا بیفتد. 🔸در این غذا روغن طبیعی گردو جایگزین روغن های ناسالم می‌شود و نیازی به اضافه کردن روغن نیست😉 💚 نوش‌جون https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅ نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه 🔹تمامی انواع مایعات به صورت خُنک یا ولرم مصرف شود https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 👩‍🍳 مرغ‌ آلو 🔸 طبع غذا: با وجود رب آلو؛ بدون رب آلو؛ مواد لازم برای 4نفر: 4تكه مرغ (ران يا سينه) 2قاشق غذاخوری رب آلو يك‌حبه سير تازه رنده‌ شده 2قاشق غذاخوری گردوی آسياب‌شده نمك و فلفل سياه به ميزان لازم 2قاشق غذاخوری زعفران دم‌كرده نصف ليوان آب‌جوش نصف ليوان نعناع و جعفری ساطوری طرز تهيه: تكه‌های مرغ را از شب قبل در نمك، فلفل سياه، سير رنده شده و رب آلو بخوابانيد. گردوها را در ظرفی بريزيد و ظرف را روی شعله ملايم قرار دهيد تا گردوها حدود 10تا 15دقيقه حرارت ببينند.گردوها را هم بزنيد تا نسوزند. سپس نعناع و جعفری ساطوری را به گردوها اضافه كنيد و اين مخلوط را تا زماني كه آب سبزي‌ها كاملا كشيده شود، تفت بدهيد. حالا تكه‌هاي مرغ را درون ظرف بيندازيد و در ظرف را ببنديد. بعد از حدود 20دقيقه، در ظرف را باز كنيد و نصف ليوان آب جوش را به آن بيفزاييد. در 10دقيقه پايانی پخت هم زعفران دم‌كرده را به مرغ‌ها اضافه كنيد. يك فوت آشپزی؛ اگر رب آلو، ترش بود، می توانيد كمی شكر هم به آن اضافه كنيد. بهتر است زمانی مرغ را از روی حرارت برداريد كه آب آن تقريبا كشيده شده باشد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅ نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه یکی از مضرترین مواد مصرفی در سبک تغذیه ما، سس است 🔴سس عامل بیش از 70بیماری https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 👩‍🍳 آبگوشت نخود لوبیا یا آبگوشت ساده 🔸 طبع غذا: گرم و تر مواد لازم؛ گوشت سر سینه یا گردن یا ماهیچه دنبه نخود لوبیای سفید پیاز سیب زمینی فلفل زردچوبه و ادویه نمک دارچین دستور طبخ دیزی و یا قابلمه را آب ریخته روی شعله گذاشته و آبش که جوش آمد گوشت شسته را در آن ریخته درب آن را بگذارند چند دقیقه بعد درش را برداشته کف و سیاهی هایی که روی آب و اطراف جمع ظرف جمع می‌شود را با قاشق گرفته و دور بریزند و ادامه دهند تا کف ان جمع شود. سپس نخود و لوبیا را که پاک کرده و شسته اند بریزند یکی دو پیاز پوست کنده را خرد کنند و داخل قابلمه بریزند و درش را گذاشته، شعله را ملایم تر کرده ۴، ۵ ساعت آن را به حالت جوش بگذارند یک ساعت مانده به برداشتن ابگوشت ادویه ی فلفل، زردچوبه، نمک و سیب زمینی را ریخته و تا پخت کامل صبر کنند. این ابگوشت با سبزی، ترشی و یا پیاز خورده می‌‌شود. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅ نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه 🔹🔸بهتر است غذا با دمای متعادل استفاده شود. نه خیلی داغ و نه یخ زده. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 حلیم شیر به سبک اصفهانی‌ها 🔸 طبع غذا: 🔸مواد لازم؛ گندم پوست کنده خیس خورده؛ ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی با استخوان؛ ۵۰۰ گرم شیر گاو؛ ۲ لیتر پیاز؛ یک عدد کره حیوانی آب کرده به میزان لازم نمک دریا؛ کمی دارچین و شکر قهوه ای به میزان لازم 🔸دستور تهیه؛ گوشت را با پیاز چهار قاچ و اندکی نمک در ۶ پیمانه آب بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، کف گوشت را بگیرید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۳ ساعت گوشت بپزد. گندم را با ۳ لیتر آب در قابلمه جاداری بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید. درب قابلمه را نیم باز بگذارید و حرارت را به اندازه ای تنظیم کنید که ریز جوش بزند ولی سر نرود. ۳ ساعت فرصت دهید که گندم، خوب بپزد‌. در این فاصله آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شد کمی آب جوش، اضافه کنید. گندم پخته را با گوشت کوب یا غذاساز به شکل پوره در آورده و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند، سپس روی حرارت ملایم، قرار دهید. گوشت را از آب بیرون آورده و استخوان و رگ و ریشه آن را بکشید، سپس با گوشت کوب بکوبید تا ریش ریش، شود (گوشت را هرگز چرخ نکنید). گوشت کوبیده را به قابلمه گندم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا حلیم، باز به جوش آید. آب و نمک حلیم را تنظیم کنید. چون معمولاً حلیم با شکر، خورده می شود، باید کم نمک باشد. 🔸مخصوصا اگر سوداوی هستین حتما در وعده صبحانه استفاده کنید. به بچه مدرسه‌ای‌ها هم بعنوان صبحانه بدید. انرژی زاست😊 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه بجای سرخ کردن، روشهای زیادی هست تا غذا خوش طعم و خوش خوراک شود👌 👈سلامت جسم؛ سلامت روح https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👨‍🍳 تارت میرزاقاسمی 🔸 طبع غذا: 🛎️ سرو: ۶-۴ نفر 🛒 مواد لازم: ۳ عدد بادمجان ۲ عدد گوجه‌فرنگی ۱ بوته سیر ۱-۲ عدد تخم مرغ فلفل به مقدار لازم نمک دریا به مقدار لازم روغن کنجد به مقدار لازم نان تارت شور آماده به مقدار لازم 📋 طرز تهیه: بادمجون و گوجه رو کبابی، پوست و ساطوری کنین. سیر رو بکوبین وبه همراه مقداری روغن کنجد داخل تابه بریزین و گوجه‌فرنگی، بادمجون و تخم مرغ رو به تابه اضافه کنین و کمی صبر کنید تا تخم مرغ کامل خودش را بگیرد. غذای شما آماده ست.😋 میرزاقاسمی رو داخل نون آماده تارت بریزین و میل کنین. 💚 نوش‌جون https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه استفاده از نمک دریا توصیه اکید ما است. نمک دریاچه کاشان (آران و بیدگل) و دریاچه ارومیه(اگر با کیفیت باشد) https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👨‍🍳 سالاد‌ سرد 🔸 طبع غذا: ‌ مواد لازم: بادمجان، ۳-۲ عدد گوجه‌فرنگی، ۳-۲ عدد نمک، ۱ ق.چ. فلفل سیاه، یک‌چهارم ق.چ. فلفل سبز تازه، ۵-۴ عدد پیاز، یک عدد ریز سیر، ۳-۲ حبه پودر زیره، یک پنس ‌ طرز تهیه: بادمجان (با پوست)، گوجه و فلفل را گِریل کنید. گریل کردن در اصطلاح همان کبابی کردن است با تفاوتی اندک که در این جا قابل چشم‌پوشی است. سپس مواد گریل شده را داخل میکسر (مخلوط کن) مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. در آخر مواد را در یخچال کاملا سرد کرده و بعد با پیاز نگینی‌شده مصرف کنید. توضیح: بهتر است بادمجان و گوجه را دودی کنیم. مصلح این غذا سیر است، بهتر است از سیری که به شکل خمیر درآمده استفاده کرد. پودر زیره مکمل خوبی است، بهتر است از آن استفاده شود. ‌ https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👩‍🍳 ‌ 🥇 فواید: برای سرماخوردگی‌های خشک و طبایع گرم مفید هست 🔸بهتر است این نوشیدنی به صورت گرم و ملایم استفاده شود. 📝 مواد لازم: گل پنیرک، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌گرفته، ۱ قاشق غذاخوری تخم شربتی، ۱ قاشق غذاخوری شربت بهارنارنج، ۱ پیمانه آب، ۳ پیمانه غنچه گل محمدی ‌ 📜 طرز تهیه: گل پنیرک را حدود نیم ساعت در آب بخیسانید. سپس آن‌ها را داخل دو لیوان‌ به صورت جداگانه صاف کنید. داخل یکی از لیوان‌ها زعفران دم‌گرفته  و داخل دیگری آبلیمو اضافه کنید. سپس غنچه‌های گل محمدی و را اضافه کنید. تخم شربتی را در آب ولرم بخیسانید و در هر کدام از لیوان‌ها بریزید. در انتها به لیوان‌ها شربت بهارنارنج اضافه کنید. ‌ نوش جان! 👨‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ✅نکات کلی طرح همگانی اصلاح تغذیه بجای استفاده از قند و شکر سفید، از قند و شکر و نبات قهوه ای استفاده کنیم. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
════════════✦✧ ⃟🌯 ‌👨‍🍳 آبگوشت بزباش 🔸 طبع غذا: گرم و تر مواد لازم: گوشت گوسفندی با استخوان  500 گرم پیاز  1 عدد سیب زمینی  5 عدد لوبیا قرمزچشم بلبلی   یک استکان سبزی(تره،جعفری,شنبلیله)  750 گرم لیمو عمانی 4 عدد ⭕️نکته: استفاده از لیمو عمانی برای طبایع گرم مجاز است، اما افراد با طبایع سرد بهتر است استفاده نکنند. نمک دریا ، فلفل و زرد چوبه به اندازه لازم طرز تهیه: گوشت و پیاز را بار کرده جوش که آمد کف رویش را گرفته لوبیا را بریزند و یک ساعت به برداشتن سبزی را که پاک کرده و شسته ریز خورد کردند با فلفل زردچوبه نمک ادویه، پودر غوره، سیب زمینی بریزند و بگذارند تا جا بیفتد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━