طبع و مزاج غذاها
#لیست سبزیجات مناسب در ماه مبارک رمضان 🌱ریحان: 🌸 خوش عطر و مفید 🌱پونه: 🌸رفع اسهال و دلپیچه 🌱خرفه:
#لیست غذاها و مواد مضر و چاق کننده
❤️🩹الویه
❤️🩹پیتزا
❤️🩹همبرگر
❤️🩹لازانیا
❤️🩹ماکارونی
❤️🩹هات داگ
❤️🩹ساندویچ سوسیس
❤️🩹برنج آبکش
❤️🩹سیب زمینی سرخ کرده
❤️🩹لبنیات پرچرب
❤️🩹تنقلات(پفک، چیپس، تخمه، بستنی،کیک، شکلات و بیسکوییت و هر شیرینی بازاری و قنادی)
#لیست
#چاقکننده
#مضر
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سلام علیکم همراهان عزیز
یه سوال بپرسیم؟😊
توی نظرسنجی زیر شرکت کنید و به سوال جواب بدین
ببینیم چند درصد پاسخ صحیح میدن👌
#بفرمایید_سوال👇❓
🪴https://EitaaBot.ir/poll/vkco🪴
سوال:❓
چه اشتباهی باعث سوختن چای خشک و بوی کهنگی آن میشود؟
الف) ریختن آب جوش ۱۰۰ درجه روی چای خشک🧐
ب) ریختن چای خشک روی آب جوش ۱۰۰ درجه🧐
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
4.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه گل نارنگیِ نارنجیِ نازی😍
نوش جان و نگاهتون🥰
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
هدایت شده از طبیبِ جان 🇮🇷
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃
🌸خدایا در این ماه آنچه تو را خشنود میکند از تو درخواست میکنم، و از آنچه تو را ناخشنود میکند به تو پناه میآورم، و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانیات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان.
#روز_بیست_و_چهارم
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
فَنَحْنُ مُوَدِّعُوهُ وِدَاعَ مَنْ عَزَّ فِرَاقُهُ عَلَيْنَا وَ غَمَّنَا وَ أَوْحَشَنَا انْصِرَافُهُ عَنَّا وَ لَزِمَنَا لَهُ الذِّمَامُ الْمَحْفُوظُ
اى خداوند، اينك با او وداع مى كنيم، همانند وداع با عزيزى كه فراقش بر ما گران است
و رفتنش ما را غمگين و گرفتار وحشت تنهايى كند،
عزيزى كه او را بر ما پيمانى است كه بايد نگهداريم
#امامسجادعلیهالسلام
#صحیفهیسجادیه
#وداعباماهمبارکرمضان
سلام و ادب و رحمت
امروزتون منور به نگاه امام حسن عسکری پدر بزرگوار مولامون صاحبالزمان
به امید خدا یه روز خوب دیگه رو شروع میکنیم...
بفرمایید
به امروزِ کانال خودتون خوش آمدید💐👇
26.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا سه آرد مجلسی
مواد لازم:🍱
شربت حلوا:
شکر قهوهای: ۳.۵ پیمانه
آب:۲ پیمانه💧
گلاب:۲ پیمانه
زعفران دم کرده: به مقداری لازم
پودرهل: ۱ ق چ
آرد سفید🥡
آرد نخودچی🥡
آرد برنج🥡
روغن کنجد یا کره حیوانی
روش طبخ:
شکر قهوهای، آب، گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل را روی شعله میگذاریم، قل که زد و شکر آب شد، بر میداریم و از صافی عبور میدهیم.
آرد سفید، آرد نخودچی و آرد برنج را الک کرده و روی شعله ملایم نیم ساعت تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد. سپس روی دو لیوان روغن، دوباره آردها را الک و یکدست میکنیم. ۱۰ دقیقه بعد ۱/۳ شربت را اضافه و مخلوط می کنیم. بعد از آن حرارت را خاموش کرده و بقیه شربت را هم کم کم اضافه میکنیم. اینطوری حلوا ترک نمی خوره. اگر حلوا به راحتی داخل ظرف با حرکت گهوارهای حرکت کنه، یعنی آماده است. سرو می کنیم و با پودر پسته تزئین میکنیم.
نوش جان به وقت افطار🥰
طبع:
#گرم_و_تر
نکات:💡
🖇به جای شکر سفید از شکر قهوهای و به جای روغن جامد از روغن کنجد یا کره حیوانی استفاده کنید.
#آشپزی
#حلوا
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj