eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.3هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از طبیبِ جان
. ━━━✤❣✤﷽✤❣✤━━━ طبیب‌ِجان برگزار می‌کند: ♥️ با مبانی معرفت‌النفس ♥️ 📋مدرس دوره: استاد سید روح‌الله حسینی 🗂باورها و اعتقادات و مهارت‌های کلامی در ارتباط با همسر: ♥️همسرم،چگونه مرد ایده‌آل من خواهدشد؟ ♥️عشق به همسر حد و مرز دارد؟ ♥️شأن و جایگاه اصلی والدینِ همسر ♥️نیازهای واقعی_انتظارهای عاقلانه ♥️روانشناسی طبایع و شخصیت شناسی ♥️مرز بین ذلت و تواضع چیست؟ ♥️چرا باید اقتدار همسرم را حفظ کنم؟ ♥️آیا همسر بداخلاق را فقط باید تحمل کنم؟ ♥️راه نفوذ در قلب همسر ♥️کاربرد زبان بدن در گفتگو ♥️مراحل ایجاد تفاهم و درک متقابل ♥️مهارت کنترل مشاجره و خشم ♥️مهارت‌های کلامی در روابط جنسی ♥️راه‌های نرم‌کردن مردان لجباز ♥️زبان گفتگو با طبایع مختلف ♥️آموزش انواع مهارت‌های کلامی و ... ♨️تدریس: ده جلسه در پیامرسان ایتا در هر جلسه فایل صوتی و پی‌دی‌اف ارائه می‌شود. (تمامی جلسات تدریس در کانال تدریس بارگزاری شده است) 🧡هزینه ثبت‌نام: ۲۵۰ هزار تومان 💛آیدی ثبت‌نام:👈 @shadab110 @Amoozesh_Javaher ════✤✾🚻✾✤════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌱خدایا، کوششم را در این ماه مورد سپاس و گناهم را آمرزیده و عملم را پذیرفته و عیبم را پوشیده قرار ده، ای شنواترین شنوایان. به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
animation.gif
2.1M
این فصل بهار نیست فصلی دگر است مخموری هر چشم ز وصلی دگر است هرچند که جمله شاخه ها رقصانند جنبیدن هر شاخه ز اصلی دگر است 🌸🍃سلام و ادب و نور اولین روز هفته بهاری شما پر از خیر و برکت ان‌ شاء‌ الله🍃🌸 برنامه امروز کانال خدمت شما:👇🌸
حلوای شیر با آرد برنج 🍚🥛 مواد لازم:🍱 آرد گندم یا برنج یک‌ لیوان🥡 روغن یا کره حیوانی، یا روغن کنجد🧈 شیر یک لیوان🥛 شکر قهوه‌ای یک‌ لیوان سرخالی.🍚 گلاب نصف لیوان زعفرون دم کرده پنج ق غ هل ساییده یک ق چ(ضروری نیست) روش طبخ👩‍🍳 آرد 🥡 رو حدود پنج دقیقه تفت می دیم تا بوی خامیش گرفته بشه. اصلا نیازی به تغییر رنگ نیست. بعد که تفت دادیم آرد رو الک می‌کنیم و بهش روغن رو اضافه می‌کنیم. شیر 🥛و شکر🍚 و گلاب و زعفران و هل رو مخلوط کرده، می‌گذاریم روی حرارت تا شکر تو شیر و گلاب حل بشه و جوش بخوره. روغن رو که اضافه کردیم حدود سه دقیقه کافیه سرخ بشه بعد زیر گاز رو خاموش کرده، مخلوط شیر و گلاب و شکر و کم کم اضافه می‌کنیم. مخلوط می‌کنیم تا به خورد آرد بره. بعد دوباره روی حرارت می‌گذاریم و هم می‌زنیم. اگر بخوایم حلوا سفتر بشه مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ بشه. اگر بیخوایم حلوا رو از ماسوره رد کنیم و شکوفه بزنیم، کمی روغن بیشتری می‌زنیم. بفرمایید نوش جان🥰 طبع حلوا: نکات:📝 🖇بجای روغن مایع از روغن کنجد یا کره حیوانی استفاده کنید و 🖇به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
استفاده از سبوس در بهار بسیار مفید است. 🌾 پودر سبوس گندم یا برنج🍚 یا آلو را در یك فنجان آب بریزید و در صورت نداشتن نفخ معده، صبح ناشتا یا نیم ساعت بعد از غذا میل کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال:❓ اضافه کردن چه ماده‌ای به چای طعم بد و جوشیده‌ی چای را بر طرف می‌کند؟ الف) گلاب🧐 ب) قند🧐 ج) نمک🧐 https://EitaaBot.ir/poll/b9zn7 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا