هدایت شده از طبیبِ جان
. ━━━✤❣✤﷽✤❣✤━━━
طبیبِجان برگزار میکند:
♥️#همسرداری با مبانی معرفتالنفس ♥️
📋مدرس دوره:
استاد سید روحالله حسینی
🗂باورها و اعتقادات و مهارتهای کلامی در ارتباط با همسر:
♥️همسرم،چگونه مرد ایدهآل من خواهدشد؟
♥️عشق به همسر حد و مرز دارد؟
♥️شأن و جایگاه اصلی والدینِ همسر
♥️نیازهای واقعی_انتظارهای عاقلانه
♥️روانشناسی طبایع و شخصیت شناسی
♥️مرز بین ذلت و تواضع چیست؟
♥️چرا باید اقتدار همسرم را حفظ کنم؟
♥️آیا همسر بداخلاق را فقط باید تحمل کنم؟
♥️راه نفوذ در قلب همسر
♥️کاربرد زبان بدن در گفتگو
♥️مراحل ایجاد تفاهم و درک متقابل
♥️مهارت کنترل مشاجره و خشم
♥️مهارتهای کلامی در روابط جنسی
♥️راههای نرمکردن مردان لجباز
♥️زبان گفتگو با طبایع مختلف
♥️آموزش انواع مهارتهای کلامی
و ...
♨️تدریس: ده جلسه در پیامرسان ایتا
در هر جلسه فایل صوتی و پیدیاف ارائه میشود. (تمامی جلسات تدریس در کانال تدریس بارگزاری شده است)
🧡هزینه ثبتنام: ۲۵۰ هزار تومان
💛آیدی ثبتنام:👈 @shadab110
@Amoozesh_Javaher
════✤✾🚻✾✤════
هدایت شده از طبیبِ جان
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸
🌱خدایا، کوششم را در این ماه مورد سپاس و گناهم را آمرزیده و عملم را پذیرفته و عیبم را پوشیده قرار ده، ای شنواترین شنوایان.
#روز_بیست_و_ششم
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
animation.gif
2.1M
این فصل بهار نیست فصلی دگر است
مخموری هر چشم ز وصلی دگر است
هرچند که جمله شاخه ها رقصانند
جنبیدن هر شاخه ز اصلی دگر است
🌸🍃سلام و ادب و نور
اولین روز هفته بهاری شما پر از خیر و برکت ان شاء الله🍃🌸
برنامه امروز کانال خدمت شما:👇🌸
#آشپزی
#فوت_و_فن
#بفرمایید_سوال
#تزیین
حلوای شیر با آرد برنج 🍚🥛
مواد لازم:🍱
آرد گندم یا برنج یک لیوان🥡
روغن یا کره حیوانی، یا روغن کنجد🧈
شیر یک لیوان🥛
شکر قهوهای یک لیوان سرخالی.🍚
گلاب نصف لیوان
زعفرون دم کرده پنج ق غ
هل ساییده یک ق چ(ضروری نیست)
روش طبخ👩🍳
آرد 🥡 رو حدود پنج دقیقه تفت می دیم تا بوی خامیش گرفته بشه. اصلا نیازی به تغییر رنگ نیست.
بعد که تفت دادیم آرد رو الک میکنیم و بهش روغن رو اضافه میکنیم. شیر 🥛و شکر🍚 و گلاب و زعفران و هل رو مخلوط کرده، میگذاریم روی حرارت تا شکر تو شیر و گلاب حل بشه و جوش بخوره.
روغن رو که اضافه کردیم حدود سه دقیقه کافیه سرخ بشه بعد زیر گاز رو خاموش کرده، مخلوط شیر و گلاب و شکر و کم کم اضافه میکنیم.
مخلوط میکنیم تا به خورد آرد بره.
بعد دوباره روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم.
اگر بخوایم حلوا سفتر بشه مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه.
اگر بیخوایم حلوا رو از ماسوره رد کنیم و شکوفه بزنیم، کمی روغن بیشتری میزنیم.
بفرمایید
نوش جان🥰
طبع حلوا:
#گرم_و_تر
نکات:📝
🖇بجای روغن مایع از روغن کنجد یا کره حیوانی استفاده کنید
و
🖇به جای شکر سفید از شکر قهوهای.
#حلوا
#حلوا_شیر_با_آرد_برنج
#آشپزی
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
استفاده از سبوس در بهار بسیار مفید است. 🌾
پودر سبوس گندم یا برنج🍚 یا آلو را در یك فنجان آب بریزید و در صورت نداشتن نفخ معده، صبح ناشتا یا نیم ساعت بعد از غذا میل کنید.
#فوت_و_فن
#سبوس
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
اضافه کردن چه مادهای به چای طعم بد و جوشیدهی چای را بر طرف میکند؟
الف) گلاب🧐
ب) قند🧐
ج) نمک🧐
https://EitaaBot.ir/poll/b9zn7
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj