eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱🌸این‌گل‌های زیبا تقدیم نگاهتون و نوش جانتون🌸🌱 گل‌های سبز خیار🥒 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
ماییم و شکوهِ نصر ان‌شاء‌الله قدس است و شکستِ حصر ان‌شاء‌الله یک جمعه‌ی نزدیک، نُصلّی فی القدس همراه امام عصر ان‌شاء‌الله قبول باشه روزه‌داران روسپید درگاه خداوند الهی به حق قدم‌هایی که امروز در مسیر شادی دل امام زمان عج و مظلومان غزه برداشتید، دعاهاتون برآورده به خیر بشه ان‌شاء‌الله🤲 و تجربه زندگی در عصر ظهور قسمتتون بشه الهی امین🤲 . 🍃🌷بسم الله الرحمن الرحیم اللَّهُـــمَّ کُنْ لِوَلِیِّــکَ الحُــــجَةِ بنِ الحَسَــن صَلَــواتُـکَ علَیــهِ و عَلی آبائِــهِ فِی هَــذِهِ السَّاعَــةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَــةٍ وَلِیّـاً وَ حَافِظاً وَ قَائِــداً وَ نَاصِـــراً وَ دَلِیـلًا وَ عَیْـناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا برحمتک یا ارحم الراحمین🌷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
. ━━━✤❣✤﷽✤❣✤━━━ طبیب‌ِجان برگزار می‌کند: ❤️‍🔥 دوره‌ی «محرمانه‌های زناشویی!» ❤️‍🔥 📋مدرس دوره: استاد سید روح‌الله حسینی 💯یک دوره‌ی کامل و بسیار کاربردی، آموزش صفر تا صد یک رابطه‌ی جنسی اصولی و صحیح 💑ویژه آقایان و خانم‌های متاهل، زوج‌های جوان و همچنین دوران نامزدی و عقد ♨️برخی از سرفصل‌های دوره: ❖فلسفه‌ی نزدیکی و زناشویی ❖علامت‌های یک رابطه‌ی موفق ❖آشنایی با نقاط حساس و تحریکی ❖پیش مقدمات و مقدمات نزدیکی ❖ارضاء دقیق و اصولی ❌قیمت واقعی دوره یک میلیون پانصدهزارتومان ✅شما این دوره رو فقط با ۲۹۰ هزار تومان شرکت کنید 🔖آیدی ثبت‌نام:👈 @shadab110 @Amoozesh_Javaher ════✤✾🚻✾✤════
هدایت شده از طبیبِ جان
. ━━━✤❣✤﷽✤❣✤━━━ طبیب‌ِجان برگزار می‌کند: ♥️ با مبانی معرفت‌النفس ♥️ 📋مدرس دوره: استاد سید روح‌الله حسینی 🗂باورها و اعتقادات و مهارت‌های کلامی در ارتباط با همسر: ♥️همسرم،چگونه مرد ایده‌آل من خواهدشد؟ ♥️عشق به همسر حد و مرز دارد؟ ♥️شأن و جایگاه اصلی والدینِ همسر ♥️نیازهای واقعی_انتظارهای عاقلانه ♥️روانشناسی طبایع و شخصیت شناسی ♥️مرز بین ذلت و تواضع چیست؟ ♥️چرا باید اقتدار همسرم را حفظ کنم؟ ♥️آیا همسر بداخلاق را فقط باید تحمل کنم؟ ♥️راه نفوذ در قلب همسر ♥️کاربرد زبان بدن در گفتگو ♥️مراحل ایجاد تفاهم و درک متقابل ♥️مهارت کنترل مشاجره و خشم ♥️مهارت‌های کلامی در روابط جنسی ♥️راه‌های نرم‌کردن مردان لجباز ♥️زبان گفتگو با طبایع مختلف ♥️آموزش انواع مهارت‌های کلامی و ... ♨️تدریس: ده جلسه در پیامرسان ایتا در هر جلسه فایل صوتی و پی‌دی‌اف ارائه می‌شود. (تمامی جلسات تدریس در کانال تدریس بارگزاری شده است) 🧡هزینه ثبت‌نام: ۲۵۰ هزار تومان 💛آیدی ثبت‌نام:👈 @shadab110 @Amoozesh_Javaher ════✤✾🚻✾✤════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌱خدایا، کوششم را در این ماه مورد سپاس و گناهم را آمرزیده و عملم را پذیرفته و عیبم را پوشیده قرار ده، ای شنواترین شنوایان. به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
animation.gif
2.1M
این فصل بهار نیست فصلی دگر است مخموری هر چشم ز وصلی دگر است هرچند که جمله شاخه ها رقصانند جنبیدن هر شاخه ز اصلی دگر است 🌸🍃سلام و ادب و نور اولین روز هفته بهاری شما پر از خیر و برکت ان‌ شاء‌ الله🍃🌸 برنامه امروز کانال خدمت شما:👇🌸
حلوای شیر با آرد برنج 🍚🥛 مواد لازم:🍱 آرد گندم یا برنج یک‌ لیوان🥡 روغن یا کره حیوانی، یا روغن کنجد🧈 شیر یک لیوان🥛 شکر قهوه‌ای یک‌ لیوان سرخالی.🍚 گلاب نصف لیوان زعفرون دم کرده پنج ق غ هل ساییده یک ق چ(ضروری نیست) روش طبخ👩‍🍳 آرد 🥡 رو حدود پنج دقیقه تفت می دیم تا بوی خامیش گرفته بشه. اصلا نیازی به تغییر رنگ نیست. بعد که تفت دادیم آرد رو الک می‌کنیم و بهش روغن رو اضافه می‌کنیم. شیر 🥛و شکر🍚 و گلاب و زعفران و هل رو مخلوط کرده، می‌گذاریم روی حرارت تا شکر تو شیر و گلاب حل بشه و جوش بخوره. روغن رو که اضافه کردیم حدود سه دقیقه کافیه سرخ بشه بعد زیر گاز رو خاموش کرده، مخلوط شیر و گلاب و شکر و کم کم اضافه می‌کنیم. مخلوط می‌کنیم تا به خورد آرد بره. بعد دوباره روی حرارت می‌گذاریم و هم می‌زنیم. اگر بخوایم حلوا سفتر بشه مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ بشه. اگر بیخوایم حلوا رو از ماسوره رد کنیم و شکوفه بزنیم، کمی روغن بیشتری می‌زنیم. بفرمایید نوش جان🥰 طبع حلوا: نکات:📝 🖇بجای روغن مایع از روغن کنجد یا کره حیوانی استفاده کنید و 🖇به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
استفاده از سبوس در بهار بسیار مفید است. 🌾 پودر سبوس گندم یا برنج🍚 یا آلو را در یك فنجان آب بریزید و در صورت نداشتن نفخ معده، صبح ناشتا یا نیم ساعت بعد از غذا میل کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال:❓ اضافه کردن چه ماده‌ای به چای طعم بد و جوشیده‌ی چای را بر طرف می‌کند؟ الف) گلاب🧐 ب) قند🧐 ج) نمک🧐 https://EitaaBot.ir/poll/b9zn7 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خیار🥒 و تربچه چه گل‌های خوشگلی درست کرد🥰 تزئین سفره هم خوش سلیقگی بانوی خانه رو نشون می‌ده، 👌هم اشتهای و ذوق کودک رو برای غذا خوردن بیشتر می‌کنه👧🧒 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبخندی زیبا اما مظلوم💔 افطارها به کام دلم تلخ می شود آقای ما گرسنه و تشنه شهید شد💔 و این روزها و این چند ماهه، چقدر بچه‌های غزه، مردم مظلوم و مقتدر غزه، شبیه آقاشون شدن🌷🍃✨💚 وقتی ما در کانال های مختلف دنبال بهترین طبخ ها برای سحری و افطاری می گردیم، مردم غزه با الک کردن خاک دنبال تکه‌های غذا می‌گردن💔 و گرسنگی یکی از رنج‌ها و ابتلائاتی‌‌ است که به آن مبتلا هستند. جز دعا از دستمون بر نمیاد در این لحظات دریغ نکنیم خاضعانه و ملتمسانه براشون التماس دعا داریم.🙏💐 قبول باشه همراهان عزیز 🌷🍃اللهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم🌷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌱 خدایا روزی کن مرا در آن فضیلت شب قدر را، و بگردان در آن کارهای مرا از سختی به آسانی، و بپذیر عذرهایم، و بریز از من گناه و بار گران را‌، ای مهربان به بندگان شایسته خویش به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
🌸اللَّهُمَّ لَا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِیَامِنَا إِیَّاهُ فَإِنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِی مَرْحُوماً وَ لَا تَجْعَلْنِی مَحْرُوماً.🌸 ان شاء الله به حق لحظات نورانی بهترین ماه خدا، این ماه عزیز آخرین ماه رمضان عمرمون نباشه و اگر چنین هست و به ماه مبارک بعدی نمی‌رسیم، مورد رحمت خداوند قرار بگیریم و محروم نشیم.🤲 🍃🌷سلام و رحمت صبح زیبای یکشنبه ی شما بخیر و پر نور به توجه خاص امیرالمومنین علی علیه السلام و بانو فاطمه سلام الله علیها🌷🍃
امروز یه غذای دزفولی براتون آوردیم😊 موادلازم: 🍱 ۱عدد کلم برگ سبز ۲ پیمانه برنج محلی یا نیم دانه برنج🍚 لپه ۱ پیمانه شکرقهوه ای ۱ق غ درصورت تمایل زرشک ۲ ق غ رب انار،تمرهندی به میزان دلخواه نیم کیلو هویچ ریز خرد شده یا میکس درشت 🥕 ۲عدد پیاز درشت خرد شده🧅 نمک و زردچوبه و دارچین به میزان دلخواه🧂 روغن زیتون یا روغن محلی به میزان لازم سرکه: ۲ ق غ🍾 طرزتهیه:👩‍🍳 ابتدا کلم را بعد از شستن قسمت ته آن را برش زده و ساقه را جدا کرده و در آب و نمک و۲ ق غ سرکه نیم پز می کنیم و برگها را از هم جدا می کنیم. لپه را بصورت کامل می پزیم ولی نباید له شود. برنج را جداگانه نیم پز( کته) می کنیم. پیاز و هویچ را کمی تفت می‌دهیم و ادویه و ۲ ق رب را انار اضافه می کنیم. حال به مواد، برنج ولپه را اضافه می کنیم. درمرحله آخر ته قابلمه مورد نظر برگهای کلم را یک ردیف می چینیم و برگها را از موادپرکرده، و تمام قابلمه را بصورت ردیفی از دلمه پر کرده و رب انار و شیره تمر را بصورت رقیق روی مواد می‌ریزیم و وقتی بجوش آمد، اجازه می دهیم دم بکشه . حتما دم کنی قرار بدین. می تونید۲ ق روغن روی مواد بریزید. نوش جان🥰 طبع غذا: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj