eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
25.6هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat تبادل تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با تزیین‌‌، هندوانه رو خوشمزه‌تر و آبدارتر کنید😋 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش‌ بامیه جنوبی مواد لازم:🍱 بامیه ۱کیلو گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو🥩 پیاز ۳عدد خرد شده🧅 سیر 5_6 حبه درشت🧄 رب آلو( یا نسترن) ۳۰۰گرم آب جوش حدود ۲لیتر💧 تمر هندی نصف بسته نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری🧂 روغن کنجد یا کره محلی🧈 روش طبخ:👩‍🍳 پیاز رو با روغن تفت بدهید. گوشت رو اضافه کرده ده دقیقه تفت بدهید. رب آلو یا نسترن رو اضافه و تفت بدهید. آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت، غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه ها رو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنید. طبع خورش: نکات:🔍 📍پیاز رو آب پز کنید یا بسیار کم تفت دهید، سرخ نکنید. 📍به جای روغن مایع از روغن کنجد یا کره محلی استفاده کنید. 📍به جای رب گوجه❌🥫❌ از رب آلو یا نسترن استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
☜ ســـه شیـــره نــوع اول: 🔮شیره خرما + شیره انگور + شیره توت. ❀←معمولا این نوع سه شیره سرد است
سه شیره نوع دوم: 🍇 🔮شیره خرما + شیره انگور + شیره انجیر. ✿← این نوع سه شیره نسبت به سه شیره نوع اول گرمتر است. زیرا بجای شیر توت در آن، شیره انجیر استفاده شده است. مصرف این سه شیره برای کودکان مناسب است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز یه جذاب و خوشمزه داریم براتون😊👇
طبع و مزاج غذاها
#لیست سبزیجات لاغر کننده: 🍀کلم پیچ 🍀کلم برگ 🍀کاهو 🍀گل کلم 🍀سایر سبزیجات برگ دار 🍀چغندر 🍀کرفس #لیست
معجون ها 🍧معجون ۷ مغز(گردوی خام۵۰ گرم ،بادام درختی پوست‌کنده خام۵۰ گرم، بادام‌ هندی خام ۲۵ گرم، بادام‌ زمینی خام ۲۵ گرم، پسته خام ۲۵ گرم، فندق خام ۲۵ گرم، کنجد پوست‌ کنده ۲۵ گرم، عسل طبیعی) 🍨معجون ساده(شیر فندق۲ لیوان، موز۱ عدد بزرگ، فندق خرد شده۲ قاشق غذاخوری، گردو خرد شده۲ قاشق غذاخوری، پودر نارگیل۲ قاشق غذاخوری، کنجد۲ قاشق غذاخوری، دارچین½ قاشق ‌چای‌خوری، خرما ۶ عدد) 🍨معجون شیر و عسل( شیر + عسل) 🍧معجون نارنج و عسل ( نارنج+ عسل) 🍨معجون زنجبیل و عسل( عسل+ زنجبیل) 🍧معجون خرما و عسل( خرما، شیر، عسل، پودر هل) 🍨معجون ساده با سیب( عسل، آب، سیب) 🍧معجون عسل و مغزیجات(مغز پسته خام ۱۵ گرم، مغز گردو۴ عدد، مغز بادام درختی خام۲۰ گرم، مغز بادام هندی خام۱۰ گرم، مغز بادام زمینی خام۱۰ گرم، مغز فندق خام۱۰ گرم، خرما۷ عدد، موز۲ عدد، آب۲ لیوان، گلاب۱.۲ لیوان، عرق بهارنارنج۱.۲ لیوان، کنجد۱ قاشق غذاخوری، زعفران (ساییده)۱.۴ قاشق چایخوری، پودر نارگیل۱ قاشق غذاخوری، عسل۳ قاشق غذاخوری) 🍨معجون خشک مغزیجات( مخلوط کردن انواع مغزیجات دلخواه با هم بدون عسل، و مصرف آن با شیر یا آبمیوه) نکات:🪴 🌰ما با بادام زمینی کلا موافق نیستیم؛ چون سُده کبدی ایجاد می‌کند و عامل اصلی کک و لک پوستی است. اما با این حال اگر دوست داشتین استفاده کنید😊 🌰دقت کنید معجون‌ها گرمی و خشکی بالایی دارند، طبایع گرم و عزیزانی که غلبه گرمی دارند، مصرف بیش از حد نداشته باشن.🍃 🌰معجون‌ها رو با شیر مصرف نکنید، مخصوصا اگر میوه‌ها هم جزئی از معجون باشد. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلیم بلغورباقلم و گوشت 600 گرم ران گوساله🍖 500 گرم بلغور گندم🪨🌾 روغن حیوانی یا کره🧈 قلم 1عدد (استخوان) 🦴 برای دیزاین پودر دارچین و مقداری شکر و یا دوشاب شیره انگور آب به مقدار لازم💧 روش طبخ:👩‍🍳 گوشت ران گوساله را میذاریم خوب با آب بپزد، بعد از اینکه  گوشت کاملا پخت ریش ریش کرده و میذاریم کنار. بلغورگندم را می شوئیم و تو قابلمه ریخته و روی آنرا به اندازه دو بند انگشت آب می‌ریزیم و 4 تا 5 ساعت میذاریم خیس بخوره که زمان پختش کمتر بشه. قلم را شب شسته بعد داخل دیگ با چوب دارچین و چند پیاز متوسط روی حرارت قرار داده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته بشه. بلغور رو با کمی آب میذاریم بپزه. عصاره گوشت رو که جداگانه گذاشتیم پخت،صاف می کنیم و داخل بلغور می‌ریزیم. گوشت رو هم ریش ریش می‌کنیم و با آب قلم می‌ریزیم داخل حلیم؛ همزده تا بلغور کمی له شود  ، کمی نمک هم اضافه کرده و اجازه می دهیم تا حدود 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزد. هم زدن را تاجایی که حلیم کشدار بشه ادامه میدیم. هم زدن زیاد باعث میشه حلیم کشداربشه. حتما باروغن کرمانشاهی ودوشاب میل کنید. طبع: نوش جان🥰 نکات:🍎 💧آب برای پخت قلم در حدی می‌ریزیم که سطح قلم رو بگیره 🛎اگر میل داشتین حلیم رو با شکر سرو کنید، حتما از شکر قهوه‌ای استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا