آش دُرُشته دزفولی
موادلازم:🍱
بلغور گندم ۲ پیمانه🌾
کشمش پلویی ۱ پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد نگینی خرد شده🧅
روغن زیتون یا روغن محلی🍾
نمک و زردچوبه به میزان لازم🧂
دستورطبخ:👩🍳
ابتدا بلغور گندم را در ماهیتابه حدود ۵ دقیقه بدون روغن تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود.
اجازه می دهیم خنک شود و با مقداری آب حدود ربع ساعت بماند.
سپس ۱ عدد پیاز را بصورت نگینی خرد کرده، کمی تفت میدهیم، زردچوبه را اضافه میکنیم و حدود ۳ لیوان آب به آن اضافه میکنیم. تا جوش بیاید.
بعد از آن بلغور و نمک را اضافه میکنیم و بصورت کته درست می کنیم.
کشمش را با ۱ عدد پیاز دیگر تفت داده و زمانی که آب کته در حال جمع شدن به آن اضافه می کنیم و میگذاریم دم بکشد.
طبع غذا:
#معتدل
#نکات:
🪴این غذا سریع آماده میشود و زودهضم است.
🪴میتوانید از گوشت چرخکرده بصورت ساده یا قلقلی در این غذا استفاده کنید.
#آشپزی
#بلغورگندم
#غذای_دزفولی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
شیــره انـجیــر : این نوع شیره نیز از انجیرهای مختلفی به دست می آید.↘️ ⬅️ اگر انجیر سبز و یا زرد
شیــره تــوت:
شیره توت را معمولا از توت سفید بدست می آورند که این نوع از توت، سرد💙 است و اگر از توت قرمز (شاتوت) بدست آید طبیعت آن گرم❤️ است.
#فوت_و_فن
#شیرهها
#توت
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
شیــره تــوت: شیره توت را معمولا از توت سفید بدست می آورند که این نوع از توت، سرد💙 است و اگر از تو
طبع و مزاج غذاها
با کدو سبز چه غذاهایی طبخ می کنید؟ اینجا برامون بگید👇🍊 #چالش @FadayeHossein