eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
36.1هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
یه صبحانه محلی دوست خوبمون از خراسان جنوبی برامون فرستادن👇😊 مواد لازم🍱 کشک زرد پیاز🧅 سیر🧄 زردچوبه فلفل سیاهدانه آب دنبه گوسفندی روش تهیه کشک زرد:👩‍🍳 عشایر خمیرکشک زرد را با آرد، ماست، شیر تازه گوسفندی، زردچوبه و روغن تهیه می‌کنند. وقتی خمیر ترش شد تکه تکه می‌کنند و روی سفره پنبه‌ای پهن می‌کنند و دوباره تکه ها رو کوچکتر و روی پشت بوم خونه ها جلوی آفتاب می‌گذارند تا کمی خشک شود و دوباره با دست این خمیرهایی که نیمه خشک شدند رو خردتر می‌کنند تا خوب پودر بشه و در آخر الکش می کنند و پودری زرد خشک بدست می‌آید که این پودر رو در این غذا استفاده می‌کنند👇 روش طبخ صبحانه محلی:👩‍🍳 پیاز و سیر فراوان را با هم تف داده و به آن ۲ ق کشک زرد، ۲ ق ادویه (زردچوبه و فلفل و سیاهدانه) اضافه کرده و تفت که خورد آب بهش اضافه می‌کنیم. و بعضی‌ها سیب زمینی و گوجه می‌زنند که ما به جاش ازتکه های سرخ شده، دنبه گوسفندی استفاده می‌کنیم و بعد که خوب تفت خورد آب رو آرام آرام اضافه و مرتب هم می‌زنیم تا کشک آردی گوله نشه و خوب جوش بخوره تا غلیظ بشه و جا بیفته. نوش‌جان😍 طبع کشک زرد: طبع صبحانه محلی: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. مواد غذایی که باعث به وجود آمدن لک صورت می شوند 🌕مواد قندی و شیرینی جات 🌖مواد غذایی مملو از چربی های غیر لازم 🌗مصرف بیش از حد گلوتن(مانند گندم و جو) 🌘مصرف بیش از حد چای و قهوه 🌑مصرف نمک به میزان بیش از حد 🌚نوشیدنی های الکلی 🌖نوشیدنی های گاز دار 🌗مواد غذایی فرآوری شده 🌘فست فودها به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال:❓ کدام یک از گزینه‌های زیر جز مواد سه شیره نیست؟ ۱)شیره خرما، شیره انگور، شیره توت ۲)شیره خرما، شیره انگور، شیره انجیر ۳)شیره سیب، شیره خرما، شیره انجیر اینجا پاسخ بدین:👇💐 https://EitaaBot.ir/poll/56dum به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چنجه مرغ: مواد لازم: فیله مرغ(ران سینه فرقی نداره)🐥 پیاز🧅 فلفل دلمه‌ای سبز🫑 زرد چوبه ،نمک ،فلفل سیاه 🧂 رب گوجه فرنگی🥫 آب نارنج آب💧 سیخ چوبی 🍢 طبع چنجه: 💚 فلفل دلمه‌ای و رب گوجه❌ رب انار، رب آلو، رب نسترن✅ فلفل دلمه‌ای که یه تراریخته مضر هست و بلغم مضر زیادی تولید می‌کنه، رب هم که یه غذای مانده و فاسد محسوب می شه، یعنی همین که گوجه پخته می‌شه، فاسد می‌شه🪨 لااقل خوبه به جای آبلیمو از آب نارنج استفاده کرد😊 ‌ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همین سادگی گلای قلب ❤️ ی و ستاره✨ ای درست کن با 🥒 و 🥕 😊 و نوش جان کن🥰 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میگو🍤 این دستور دوست خوب جنوبیمون هست😊 دوست عزیز خراسان جنوبی هم طبخش کردن☺️ مواد لازم:🍱 میگو🍤 برنج🍚 پیاز🧅 سیر🧄 گشنیز شنبلیله زردچوبه نمک🧂 فلفل دستور طبخ:👩‍🍳 ما جنوبی ها میگو ریز رو برا پلو استفاده می کنیم. پیاز و سیر فراوان را کمی تفت داده، و بعد میگو و سبزی گشنیز و شنبلیله (ما خشک استفاده می کنیم)، زردچوبه و ادویه و نمک را اضافه کرده، مخلوط می کنیم، کمی تفت داده و لای پلو قرار می‌دیم. جنوبی ها فلفل هم زیاد استفاده میکنن و اطرافیان ما میگو پلوی تند دوست دارن.اما من خودم فلفل رو تو غذاهام استفاده نمی‌کنم. کمی دارچین اضافه می‌کنم بخاطر عطرش🍃 نوش جان🥰 طبع پلومیگو: قلیه میگو هم با همون دستور قلیه ماهی میشه باهاش درست کرد. دستور رو قبلا توی کانال گذاشتیم😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj