یه صبحانه محلی
دوست خوبمون از خراسان جنوبی برامون فرستادن👇😊
مواد لازم🍱
کشک زرد
پیاز🧅
سیر🧄
زردچوبه
فلفل
سیاهدانه
آب
دنبه گوسفندی
روش تهیه کشک زرد:👩🍳
عشایر خمیرکشک زرد را با آرد، ماست، شیر تازه گوسفندی، زردچوبه و روغن تهیه میکنند.
وقتی خمیر ترش شد تکه تکه میکنند و روی سفره پنبهای پهن میکنند و دوباره تکه ها رو کوچکتر و روی پشت بوم خونه ها جلوی آفتاب میگذارند تا کمی خشک شود و دوباره با دست این خمیرهایی که نیمه خشک شدند رو خردتر میکنند تا خوب پودر بشه و در آخر الکش می کنند
و پودری زرد خشک بدست میآید که این
پودر رو در این غذا استفاده میکنند👇
روش طبخ صبحانه محلی:👩🍳
پیاز و سیر فراوان را با هم تف داده و به آن ۲ ق کشک زرد، ۲ ق ادویه (زردچوبه و فلفل و سیاهدانه) اضافه کرده و تفت که خورد آب بهش اضافه میکنیم.
و بعضیها سیب زمینی و گوجه میزنند که ما به جاش ازتکه های سرخ شده، دنبه گوسفندی استفاده میکنیم و بعد که خوب تفت خورد آب رو آرام آرام اضافه و مرتب هم میزنیم تا کشک آردی گوله نشه و خوب جوش بخوره تا غلیظ بشه و جا بیفته.
نوشجان😍
طبع کشک زرد:
#گرم_و_تر
طبع صبحانه محلی:
#گرم_و_خشک
#آشپزی
#صبحانه
#محلی
#کشک_زرد
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
.
#لیست مواد غذایی که باعث به وجود آمدن لک صورت می شوند
🌕مواد قندی و شیرینی جات
🌖مواد غذایی مملو از چربی های غیر لازم
🌗مصرف بیش از حد گلوتن(مانند گندم و جو)
🌘مصرف بیش از حد چای و قهوه
🌑مصرف نمک به میزان بیش از حد
🌚نوشیدنی های الکلی
🌖نوشیدنی های گاز دار
🌗مواد غذایی فرآوری شده
🌘فست فودها
#لیست
#پوست
#لک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
کدام یک از گزینههای زیر جز مواد سه شیره نیست؟
۱)شیره خرما، شیره انگور، شیره توت
۲)شیره خرما، شیره انگور، شیره انجیر
۳)شیره سیب، شیره خرما، شیره انجیر
اینجا پاسخ بدین:👇💐
https://EitaaBot.ir/poll/56dum
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چنجه مرغ:
مواد لازم:
فیله مرغ(ران سینه فرقی نداره)🐥
پیاز🧅
فلفل دلمهای سبز🫑
زرد چوبه ،نمک ،فلفل سیاه 🧂
رب گوجه فرنگی🥫
آب نارنج
آب💧
سیخ چوبی 🍢
طبع چنجه:
#گرم_و_خشک
#نکات_سلامتی💚
فلفل دلمهای و رب گوجه❌
رب انار، رب آلو، رب نسترن✅
فلفل دلمهای که یه تراریخته مضر هست و بلغم مضر زیادی تولید میکنه، رب هم که یه غذای مانده و فاسد محسوب می شه، یعنی همین که گوجه پخته میشه، فاسد میشه🪨
لااقل خوبه به جای آبلیمو از آب نارنج استفاده کرد😊
#آشپزی
#چنجه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همین سادگی
گلای قلب ❤️ ی و ستاره✨ ای درست کن
با 🥒 و 🥕 😊
و نوش جان کن🥰
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
میگو🍤
این دستور #ارسالی دوست خوب جنوبیمون هست😊
دوست عزیز خراسان جنوبی هم طبخش کردن☺️
مواد لازم:🍱
میگو🍤
برنج🍚
پیاز🧅
سیر🧄
گشنیز
شنبلیله
زردچوبه
نمک🧂
فلفل
دستور طبخ:👩🍳
ما جنوبی ها میگو ریز رو برا پلو استفاده می کنیم.
پیاز و سیر فراوان را کمی تفت داده، و بعد میگو و سبزی گشنیز و شنبلیله (ما خشک استفاده می کنیم)، زردچوبه و ادویه و نمک را اضافه کرده، مخلوط می کنیم، کمی تفت داده و لای پلو قرار میدیم.
جنوبی ها فلفل هم زیاد استفاده میکنن و اطرافیان ما میگو پلوی تند دوست دارن.اما من خودم فلفل رو تو غذاهام استفاده نمیکنم. کمی دارچین اضافه میکنم بخاطر عطرش🍃
نوش جان🥰
طبع پلومیگو:
#گرم_و_خشک
قلیه میگو هم با همون دستور قلیه ماهی میشه باهاش درست کرد.
دستور #قلیه_ماهی رو قبلا توی کانال گذاشتیم😊
#آشپزی
#میگو_پلو
#جنوبی
#ارسالی_مخاطب
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj