eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.2هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيده‌اند که استشمام بوهاي مختلف روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير
دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيده‌اند که استشمام بوهاي مختلف روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير مستقيم دارد.🧑‍💻 استشمام :🌴 عطر و بوی کاج دشمن است و باعث می‌شود از ته دل بخندید! به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ سوال: اينکه ماهى را لای ورق آلومينيوم بپيچند و بپزند یا غذا را در ظروف آلومینیوم سرو کنند، چطور است؟ ✅ جواب: ما قبول نداريم. اگر غذا لای ورق هاى آلومينيومی یا در ظروف آن باشد مسموميت آلومينيومی، عقيمی، سرطان کبد را به همراه دارد. https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر بِه مواد لازم:🍱 بِه ۲ عدد بدون هسته ورقه شده شکر قهوه ای ۲ ق غ ۲ ق گلاب روش تهیه:👩‍🍳 به را بعد از شستن بصورت ورقه‌های ۲‌سانتی در می‌آوریم یا خلال می‌کنیم. در ماهیتابه رژیمی چیده و ۲ ق گلاب را اضافه می‌کنیم و درب ماهیتابه را می‌بندیم. باشعله بسیار کم اجازه می دیم پخته بشه و ۲ ق شکر روی به‌ها می‌ریزیم. حدود ۱ ساعت زمان می‌بره تا کاملا پخته و کاراملی بشه و مرتب باید ورقه‌های به را جابجا کرد و برگرداند که نسوزند. این نکته مهم این دسرهست.👌 طبع دسر: 💚 🪴این یک دسر درمانی هم هست برای تقویت قلب❤️ 🪴هسته های به را خشک و نگهداری کنید؛ لعاب آن برای رفع خشکی و سرفه خشک سودمند است. 🪴به جای شکر می‌توانید در آخر عسل یا شیره ( انگور یا سیب) روی به‌ها بزنید. نوش جان😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال:❓ کدام گروه می‌توانند برای مقابله با آلودگی هوا هر روز صبح یک لیوان شیرتازه گاو و کمی عسل میل کنند؟ ۱) کسانی که فشارخون بالا ندارند. ۲)کسانی که سوء تغذیه دارند. ۱)کسانی که املاح بدنشان کم است. ۴) هر سه مورد. اینجا پاسخ بدین:👇💐 https://EitaaBot.ir/poll/w6y2d به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 نون و پنیر و 🥒 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیر برنجی لری شبیه چلوگوشت خودمونه😋 مواد لازم :🍱 سیر ۲ حبه🧄 برنج ۴ پیمانه🍚 پیاز متوسط ۳ عدد🧅 روغن گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم🥓 چوب دارچین ۲ عدد لیمو عمانی ۲ عدد فلفل قرمز ۱ ق چ زردچوبه ۲ ق چ چربی ۲ تکه زرشک به مقدار لازم طبع غذا: 💚 🪴خشکی غذا بالا است، لازم نیست هم از لیمو عمانی استفاده کنید و هم زرشک، هر دو سرد و خشک هستن. 🪴استفاده زیاد و همیشگی از زرشک باعث تولید خون ناصالح و غلیظ می‌شود. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيده‌اند که استشمام بوهاي مختلف روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير مستقيم دارد.👨‍💻 استشمام گل : عطر یاس می‌تواند شما را از برهاند و افکار ناشی از را از ذهن دور کند! به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
سلام و ادب بزرگواران روزتون بخیر این مطلب زیاد برامون ارسال می‌شه. بله طبیعت بسیاری از غذاهایی که براتون بارگذاری می‌کنیم، هست. و این یعنی عمده‌‌ی غذاهایی که مصرف می‌کنیم همین طبع رو داره. حجم زیاد پرخاشگری‌ها و زودجوشی‌ها مخصوصا در کودکان و نوجوانان و ناراحتی‌های پوستی نیز بخاطر همین قضیه است. در ضمن این ادعا رو هم زیر سوال می‌بره که تغذیه عمده مردم ما سرد هست🧐 می‌تونید واژه‌های معتدل و مرطوب و رو جستجو کنید و با غذاهایی که رطوبت بیشتری دارند هم آشنا بشید و البته نکته مهم‌تر اینه که، اصالت بسیاری از غذاهای ما هست، اصلا غذاهای اصیل ایرانی آبکی بوده، بدون روغن زیاد، بدون سرخ کردنی و ادویه‌جات زیاد و تند و تیز، یعنی غذای زنده. ولی اضافه کردن این موارد که تقریبا به تمام غذاهامون سرایت کرده، باعث شده رطوبت غذا بسیار کم و خشکی غذا خیلی بالا بره. کافیه این موارد کم کم به حداقل برسه و بعد هم حذف. اصلاح تغذیه دم دست‌ترین، کم‌هزینه‌ترین‌، و بهترین و اصولی ترین راه برای سالم‌تر زندگی کردن هست. اون رو به خودمون و خانوادمون هدیه بدیم😊 ✍استاد سید روح الله حسینی به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش تهیه روغن دنبه🐑 تو خونه روغن حیوانی درست کنید👌 @Javaher_alhayat ✨●•▬▬▬▬▬▬
هدایت شده از طبیبِ جان
🔰دیگ سنگی بهترین دیگ برای پخت و پز 🔸يکی از علل سرطان همين ظروف آلومينيومی، سربی، تفلونی، سراميکی، پلاستيکی است. 🔹زودپزهای وارداتی مانند زودپز ساخت فرانسه با آلیاژ آلومينيوم است که با بالا رفتن دما اکسيد آلومينيم سرطان زاست. ورق هاى روی گاز لایه نازکی از آلومينيوم است. 🔺استيل اشکال ندارد اما ديگ سنگی بهترين ديگ است. وقتی امام رضا(ع) از مرو به خراسان رسيد دستور دارد چند قابلمه سنگی برايش درست کنند. ✅ دیگ سنگی اتلاف انرژی ندارد. حرارت را در خودش نگه ميدارد و از آنطرف حرارت را بيشتر ميدهد. مثلا ديگ سنگی روی شعله گاز نباشد بلکه روی شعله پخش کن باشد و شعله گاز را کم کنيد. بعد هم که خاموش کنید تا چند دقيقه جوشش غذا ادامه پيدا ميکند. https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه شربت خنک برای گرمای تابستون😋 مواد لازم: آب یک لیوان💧 تخم شربتی ۱ ق م شکر قهوه‌ای ۱ ق غ گلاب ۱ ق غ زعفران ۱ ق چ به آبی که داخل یخچال گذاشتیم و خنک شده، تخم شربتی رو اضافه می‌کنیم و هم می زنیم تا لعاب دار بشه. شکر قهوه‌ای، گلاب و زعفران را نیز اضافه می کنیم و هم می‌زنیم. به همین راحتی شربتمون آماده است. 💚 🥤این شربت یکی از شربت‌های خنک و بسیار مناسب طبایع و امزاج گرم است. 🥤دقت کنید اصلا برای خنک کردن نوشیدنی‌هاتون از یخ استفاده نکنید، آب یا شربت را مدتی در یخچال قرار دهید و سپس میل کنید. یخ دشمن کبد شماست🧊 🥤من مطمئن نبودم که شربت‌ها رو با شکر قهوه‌ای درست کنم یا نه، تا اینکه از اینجا شکر سفارش دادم😊👇 @FJawaher به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا