فالوده سیب🍎
مواد لازم:🍱
سیب پوست گرفته و رنده شده🍏
گلاب
عسل🍯
زعفران
روش تهیه: سیب سفید یا قرمز را پوست گرفته، رنده میکنیم و به آن عسل و گلاب و زعفران اضافه کرده، با هم مخلوط می کنیم.
نوش جان🥰
طبع:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی
🍎فالوده سیب تببر است، تقویت کننده سیستم ایمنی و دستگاه عصبی است، آرامبخش است، به همراه عسل آویشن درمان کمخونی مینور است.
🍏می تونید بنا بر میلتون همراه با آب و عرق بیدمشک هم استفاده کنید.
🍎میتوانید پوست سیب را نگیرید ولی وقتی گلو دچار گرفتگی است، بهتر است از میوهها بصورت پوست گرفته، استفاده شود.
#دسر
#فالوده_سیب
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
سوال:❓ بهترین گوشت برای خانم باردار و کودک کم وزن چیست؟ ۱)بوقلمون_بلدرچین🦃 ۲)گوشت بره_گوشت شتر🐪
سلام و ادب
عصرتون بخیر🌸
چه خوب که بیشتر عزیزان پاسخ درست را انتخاب کردند. احسنت👏👏
پاسخ: گزینه شماره ۱👇
مادر باردار و کودک کم وزن باید گوشتهای لطیف استفاده کنند.
بهترین آن برای مادر باردار، گوشت بوقلمون و برای کودکی که کم وزن است، گوشت بلدرچین است.
گوشت بوقلمون را می توان بصورت آبگوشت، سوپ و فسنجان، برای مادر باردار طبخ کنید.
استاد ضیایی
#بفرمایید_سوال
#گوشتها
#بوقلمون
#بلدرچین
#مادر_باردار
#کودک_کم_وزن
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنرمند بودن سخت نیست😊
و
گاهی برای زیبا شدن، کافیه به خودت چیزی اضافه کنی💚
🥕+ 🥒=🌻
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
29.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غاز روستایی با سیبزمینی
مواد لازم:🍱
گوشت غاز
پیاز🧅
سیب زمینی🥔
روغن
نمک🧂
فلفل سیاه
زردچوبه
گوجه 🍅
پوره گوجه
جعفری🍀
طبع:
#گرم_و_خشک
#نکات_سلامتی💚
🔥خشکی غذا بالاست و رطوبت گوشت غاز رو بیاثر کرده. می تونستند، یکبار به کل مواد نمک و ادویه بزنند، جدا که ادویه زدند، از هر خشکی دوبار به غذا تزریق شد. روغن غذا هم سرد و خشکه.
🔥سرخ کردن غذا هم که خیلی زیاد بود، این خشکی رو دو چندان کرد.
🥘یه آبگوشت خوشمزه میشه باهاش درست کرد😋 از همون آبگوشتهای اصیل ایرانی.
❌دقت کنید گوشتهای مورد تایید برای استفاده همیشگی گوشت گوسفندی، ماهی و مرغ است و شتر برای بعضی طبایع.
بقیه گوشتها بیشتر جنبه درمانی داره و استفاده همیشگی از آنها میتونه باعث غلبه مزاجی و ایجاد فساد و خلط ناصالح بشه، مثل گوشت گوساله، میش، بز و ...
#آشپزی
#گوشت_غاز
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
مواد غذایی #تراریخته #کیست و #تومور ایجاد میکنند.
و باعث #عقیم_سازی و از بین بردن #کبد میشوند!
مواد تراریخته مانند: سویا، روغن های مایع و جامد، نخود فرنگی، گوجهفرنگی🍅، توت فرنگی🍓، فلفل دلمهای🫑 و ...
اکثر تراریختهها مضر و تعدادی مانند هویج فرنگی🥕( هویج نارنجی) مضر نیستند.
در واقع بعضی از مواد اصلاح ژنتیک شده اند و تراریخته نیستند. مثل ذرت🌽
#فوت_و_فن
#تراریخته
#کیست
#تومور
#عقیم_سازی
#بیماری_کبدی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
هدایت شده از طبیبِ جان
.
به زودی نوبت دهی حضوری جهت اعمال
یداوی شامل: حجامت ، فصد، ماساژ ، زالو
درمانی شروع میشود. فردا آیدی و شماره
تماس برای نوبت دهی در کانال میگذاریم.
فعلا قسمت فروشگاه راه اندازی شده و آماده
فروش محصولات هست که میتونید به صورت
حضوری خرید خودتون رو انجام بدید😊
آدرس فروشگاه را در کانال فروشگاه جواهر
قرار میدیم:
@FJawaher
فقط وقتی تشریف میارید دست خالی نیاید
با گل و شیرینی بیاید😇 چون حسابی زحمت
کشیدیم برای تاسیس اینجا. ان شاء الله
ببینید و بپسندید و قدمی باشه برای سلامتی
و تندرستی شما مخاطبان محترم...❤️
#فروشگاه
#درمانگاه_طبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا درخت دارچین دیده بودین؟😃
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کلوچه_فومن_خانگی👩🍳
آرد٢ليوان(٣٠٠گرم)🥡
كره هم دماي محيط ٥٠ گرم🧈
روغن نيمه جامد ٣٠گرم
نمك نوك ق چ🧂
بيكينگ پودر يك قاشق چ سرخالي
شكر ٢ ق غ🥡
آب نصف ليوان
زعفران دم كرده بمقدار لازم
🌱مواد مغزي وسط كلوچه🌱
شكر ٦ق غ (٧٠گرم)🥡
گردو خرد شده ٨ ق غ (٨٠گرم)
گلاب ٣الي٤ق غ
پودر هل نصف ق چ(من نزدم)
پودر دارچين يك ق چ
مخلوط كره و روغن نيمه جامد٣٠ گرم(با كره و روغن ب تنهايي هم ميشه زد)
آرد تفت داده شده يك سوم ليوان(٥٠گرم)🥡
طبع:
#گرم_و_خشک
#نکات_سلامتی💚
این کلوچه هر چند در خانه تهیه شود، فرقی با شیرینی و کیکهای بازاری و قنادی ندارد، مثل آنها صفرازاست.🔥
اگر به جای روغن جامد از روغن زرد و به جای شکر سفید از شکر قهوهای استفاده کنیم، طبع کلوچه #گرم_و_تر و واقعا خونگی می شه😊
این دو ماده دو بار استفاده شدند و خشکی بالایی به کلوچه دادن🥲
#آشپزی
#کلوچه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
کدام موارد در کودکان باعث ورم لوزه میشود؟
۱)پفک و بستنی🍦
۲)چیپس و تخمه🍟
۳) نارنگی و شکلات🍫
اینجا پاسخ بدین:👇💐
https://EitaaBot.ir/poll/u9ga
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم نگاهتون🌸
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
32.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_فسنجون مجلسی پر روغن
مواد لازم :🍱
◗ ۳۰۰ گرم گردو
◗ ۲ قاشق رب انار
◗ ۱/۲ پیمانه رب انار ملس
◗ ۱ لیتر آب یخ
◗ ۱ عدد مرغ یک کیلویی🐣
◗ نمک و فلفل سیاه
◗ زعفران
طبع:
#گرم_و_خشک
#نکات_سلامتی💚
یه غذای بدون رب گوجه👌
و
مفید برای طبایع سرد و ضعیف✅
#آشپزی
#فسنجان
#بدون_رب_گوجه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#شربت_گل_بنفشه
مواد لازم:
گل بنفشه
آب سرد
شکر
گلاب
تخم شربتی
خاکشیر
آبلیمو
طرز تهیه:
دوقاشق گل بنفشه رو با آب سرد خیس کنید بزارین رنگ پس بده
آب خوشرنگی میشه
البته من از اول تو توری ریختم. گل بنفشه رو داخل ظرف بندازین بهش شکر وگلاب اضافه کنید میتونید تخم شربتی یا خاک شیر که شستین خیسوندین اضافه کنین بسیار مفید وخنک کننده برای فصل گرماست نوش جان کنید.
برای رنگ بنفشش
دوقطره آبلیمو بهش بزنید زیاد نزنین. خیلی. خوشرنگتر از عکسشه حتما درست کنیدواز خوردنش لذت ببرین
#نکات_سلامتی💚
به جای آبلیمو از نارنج استفاده کنید و به مقدار کم. رنگش فراره؛ این شربت رو چون رنگش فراره همون موقع که میخواهین بنوشین درست کنید دقت کنید زیاد آبلیمو نزنید چون بیرنگ میشه نکته مهمش همینه👌
خواصش:
تب برقوی، ضدسرفه، رفع عطش، برای کبد بسیار عالی، خون رو تصفیه میکنه، تقویت کننده سیستم دفاعی بدن نام دیگر این گل (پنیرک)(ختمی)
#شربت
#گل_بنفشه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
سوال:❓ کدام موارد در کودکان باعث ورم لوزه میشود؟ ۱)پفک و بستنی🍦 ۲)چیپس و تخمه🍟 ۳) نارنگی و شکل
گزینه صحیح: نارنگی و شکلات
از ممنوعات فصل بهار، سرخ کردنیها است. که می تواند باعث التهاب، سوزش و خارش چشم شود.
شکلات و نارنگی هم باعث تورم لوزه میشود.
در فصل بهار باید اغذیه مناسب همین فصل یعنی غذاهای لطیف مصرف بشه. مانند شیر عسل یا آب سیب برای صبحانه. و گوشتهای لطیف در طبخ ناهار و شام استفاده بشه.
استاد ضیایی
#بفرمایید_سوال
#تورم_لوزه
#شکلات
#نارنگی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj