5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسرِ محلبی
مواد لازم:💚
یک لیوان شیر🥛
یک قاشق غذا خوری شکر🥡
یک قاشق غذا خوری پودر نشاسته ذرت
وانیل سر قاشق چایخوری
گلاب و پودر هل مقداری
#طبع:
#معتدل
#نکات_سلامتی💚
همان نکته ای که برای پست #نان امروز گفتیم🍃
#دسر
#حلوا
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیدابراهیم مظلوم ...
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
از نظر طب اصیل کدام دسته از مواد زیر جز پرهیزات درد کمر می باشند؟
۱) نسکافه، مواد کنسروی، گوشت شتر، بادمجان🍆
۲)گوجه فرنگی، قهوه، گوشت گاو، هندوانه🍉
۳) هلو، خیار، گوشت گوساله، یخ🧊
۴) همه موارد
اینجا پاسخ بدین👇💐
https://EitaaBot.ir/poll/eh2416
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
شهیدجمهور-ادیو اینترنتی فرهنگ رضوی.mp3
1.21M
#شهید_جمهور
حالا دلیل دویدنهایت را می فهمم آقا سید
دلیل بی قراریهایت را
دلیل اینکه اصرار داشتی یک سفر استانی تمام نشده، سفری دیگر را آغاز کنی.
می دویدی که برسی به ورزقان...
اصلا با هلیکوپتر میرفتی که زودتر برسی.
پرواز میکردی...
از پنجره هلیکوپتر مناظر بیرون را نگاه می کردی و فکرت پیش زنان و مردان مرزنشین بود.
می خواستی زودتر برسی و گره از کارشان باز کنی.
خبرنگار می گفت خواسته بودید زمانهایی در پرواز باشید، که با زمان خدمت رساندن به مردم تداخل نداشته باشد.
آری عجله داشتی تا برسی به جنگلهای ارسباران
به باران و مه
به سپیدی برف و تاریکی شب
شبی که روشن بود به ولادت آقایت سلطان علی بن موسی الرضا علیه السلام...
می دویدی تا برسی به عهدی که با امام مهربان داشتی
برسی به آغوشش
به روز شهادتت.
گوارای وجودت آقاسید.
ما هنوز محتاج مهربانیت هستیم
قرارمان روزی که بیقراریم
شفیعمان باش.
کاری از رادیو اینترنتی فرهنگ رضوی
#خادم_الرضا
#رئیسی_عزیز
#شهید_جمهور
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیبا شویم و ...
زیبا بمانیم.🌹
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#ارسالی_مخاطب
جوجه کباب
موادلازم:🍱
مرغ🐣 (یک تا یک و نیم کیلویی)
پیاز🧅
آبغوره و کمی سرکه انگور
نمک دریا🧂
فلفل ودارچین
زردچوبه
زعفران
روغن زیتون
روغن حیوانی
برنج
شوید
باقلا
روش طبخ:👩🍳
مرغ را در اندازه های دلخواه برش میزنیم (من از قسمت سینه و بال های مرغ استفاده کردم) و با بقیه مواد ترکیب میکنیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار میدهیم.
سینی فر یا تستر را با کمی روغن حیوانی چرب میکنیم و مرغ ها را در سینی میگذاریم و با درجه ۲۵۰ سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه در تستر قرار میدیم.
بعد از پخت روی مرغ ها را با کمی زعفران آبکرده آغشته میکنیم.
برنج رو هم همراه با شوید و باقلا آماده میکنیم، که بهتر است بصورت کتهای باشد.
طبع:
#گرم_و_خشک
#نکات_سلامتی💚
🍃خیلی خوبه که از نمک و روغن سالم در غذا استفاده شده است.
🔥این غذا به علت گرمی و خشکی بالا بیشتر مناسب طبایع و امزاج سرد و تر هست و البته طبایع گرم هم به شرط نداشتن غلبه گرمی و خشکی به تعادل استفاده کنند. با ادویه کمتر.
#آشپزی
#جوجه_کباب
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
روش غلط مصرف گوجه سبز، زردآلو یا هلو 🍑 و مصرف میوههای نارس:
مصرف میوههای نوبرانه و نارس بدون شستشو که هنوز آغشته به سموم میباشند باعث:🔻
1⃣فعال کردن میکروبهای گوارش
2⃣اسهال
3⃣آلرژی ها
4⃣اسهال خونی
5⃣یبوست
6⃣قطع اشتها
7⃣دل درد
و... میشود.
#فوت_و_فن
#میوه_نوبرانه
#گوجه_سبز
#زردآلو
#هلو
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj