eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
آهن گیاهی🍀 آهن موجود در منابع گیاهی به شکل متفاوتی نسبت به آهن حیوانی جذب می‌شود و قبل از جذب نیاز
تفاوت‌های آهن حیوانی و گیاهی در بدن: آهن موجود در منابع حیوانی🥩 به دلیل ساختار مولکولی خود به‌ راحتی و با کارایی بالا در روده کوچک جذب می‌شود و کمتر تحت تأثیر مهارکننده‌های جذب قرار می‌گیرد. اما... آهن موجود در منابع گیاهی🌿 نیازمند تبدیل به فرم‌های قابل جذب است و میزان جذب آن کمتر از آهن موجود در منابع حیوانی است. عواملی مانند ویتامین C می‌توانند جذب آن را افزایش دهند، اما وجود مواد مهارکننده مانند تانن و فیتات می‌تواند این فرآیند را مختل کند. ✍استاد سید روح الله حسینی مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات خانواده بزرگ طبیبِ جان به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال:❓ لازم است هر فصل غذای مربوط به همان فصل را مصرف کنیم؟چرا؟ ۱)خیر، استفاده از تمام مواد غذایی در تمام فصول باعث تقویت سیستم ایمنی و تعادل مزاجی می‌شود. ۲) صحیح نیست، تفاوت چندانی در حفظ سلامتی انسان ندارد. ۳) بله، باعث حفظ تعادل مزاج و جلوگیری از غلبه اخلاط فاسد می‌شود. ۴) هیچکدام اینجا پاسخ بدین👇🍒 https://EitaaBot.ir/poll/jgtcnd به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 می‌توانی ببخشی؟! ✏️ آن کسانی که اهل دنیا و خسّت هستند خوب احساس می‌کنند. چرا؟ چون مبنای این‌ها این است که آمدند تا جمع کنند. یک موقع ما آمده‌ایم تا یک چیزی را جمع کنیم یک موقع آمده‎ایم این نعمت‌هایی که در وجود ما است و به ما داده‌اند را خرج کنیم. مشکل ما این است که... پ.ن: رزق امشبمون به این زیبایی از دنیا و آخرت بشنوی و عاشق دین و دیانت و دینداری نشوی؟! که تمام زحمت ما را کشیده است💔 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنبه ۱ پیاله پیاز درشت ۳ عدد🧅 نمک، فلفل سیاه🧂 گوشت ۲ پیاله🥓 زردچوبه طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
تفاوت‌های #جذب آهن حیوانی و گیاهی در بدن: آهن موجود در منابع حیوانی🥩 به دلیل ساختار مولکولی خود به
منابع غنی از آهن گیاهی:🍀 ۱. سبزیجات 📍تره 📍پیازچه 📍تربچه ۲. حبوبات 📍عدس 📍نخود 📍لوبیا( قرمز، سفید، چشم بلبلی) ۳. غلات و دانه‌های غنی شده 📍غلات کامل ۴.مغزها و دانه‌ها 📍بادام و پسته 📍کنجد ۵.میوه‌های خشک 📍خرما و کشمش 📍آلو خشک ✍استاد سید روح الله حسینی مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات خانواده بزرگ طبیبِ جان به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🎬ابعاد تبری . ▫️یکی از ارکان مهم حضور در طرح نبی اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله، این است که انسان تبری داشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬درخت کفر . ▫️کفر مانند یک درخت ناپاک (شجره خبیثه) است. ▫️درخت کفر (شجره خبیثه)، ریشه و قرار و ثباتی ندارد. ▫️در آیات و روایات، جریان عداوت با توحید و اولیاء الهی با شجره خبیثه معرفی شده است. ▫️اصل حجاب ظلمانی محیط ولایت تاریک و ظلمانی اولیاء طاغوت است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی طبع: سردی ماهی بسیار بالاست و تنها با نمک برطرف نمی شود، ماهی را در وعده شام به هیچ وجه میل نکنید، با وجود ادویه های گرم، کنارش حتما خرما قرار دهید. کسانی که با وجود رعایت این موارد بعد از مصرف ماهی دچار سستی، کرختی، خواب‌آلودگی و بی‌حالی می شوند، تا رفع غلبه سردی، ماهی را از سفره غذایی خود حذف کنند. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله میوه مواد لازم:🍱 پودر ژلاتین گاوی هلو شلیل آلو عسل زعفران گلاب دو لیوان آب جوش طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
تنها جاده ای که چشم و لب و دست را به ذکر علی الدوام می خواند، جاده رسیدن به توست. که چشمه چشممان پر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای اباعبدالله... همین که دلتنگیمان روز و شب نمی‌شناسد، یعنی حاجت‌روا شده‌ایم به برکت و اذن و خواسته‌ی شما که آبرومند درگاه محبوب هستید فقط با دوری و بی‌قراری چه کنیم؟ تا دیدار دوباره آنقدر مانده که هر بار چشم‌هایمان را چون ابر بهار می گریاند. اما اگر این ندیدن‌ها وصل شود به قیامت؟!🥺 اگر روزیمان از دیدارت تمام شده باشد؟!💔 آقای اباعبدالله دنیا فقط با عشق شما خواستنی است و بی شما ارزش لحظه‌ای نگاه و مهر ورزیدن را هم ندارد... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
منابع غنی از آهن گیاهی:🍀 ۱. سبزیجات 📍تره 📍پیازچه 📍تربچه ۲. حبوبات 📍عدس 📍نخود 📍لوبیا( قرمز، سفید،
🔮نقش آهن در بدن از دیدگاه طب سنتی: در طب سنتی ایرانی، آهن به‌ عنوان یکی از عناصر کلیدی برای حفظ تعادل مزاج و تقویت خون شناخته می‌شود. آهن موجود در منابع حیوانی به دلیل طبیعت گرم و تر خود، برای افرادی با مزاج‌های سرد و خشک (سوداوی‌ها) بسیار مفید است. این نوع آهن به تولید خون و افزایش انرژی کمک کرده و ضعف‌های ناشی از کم‌خونی را برطرف می‌کند. از سوی دیگر، آهن موجود در منابع گیاهی که طبیعت سرد و خشک دارد، برای افرادی با مزاج‌های گرم و تر مناسب است و به کاهش غلبه گرمی و تولید خون کمک می‌کند. ✍استاد سید روح الله حسینی مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات خانواده بزرگ طبیبِ جان به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj