eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
33.5هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹فینگرفود خرمایی و سیب🍎 مواد لازم:🍱 خرما🌴 آب داغ💧 شیر🥛 وانیل نمک🧂 سیب🍎 طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
29.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به عشق نبی(ص) یا محمد یا نبی الله(ص) دق الباب عرش خدا مقصود تمام انبیاء (ص)🌺 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه آرایی طبع هندوانه: طبع انگور سفید: طبع پرتقال: و... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال:❓ میزان جذب آهن....بالاتر است، زیرا...؟ ۱)حیوانی، چون ساختار یونی دارد و تحت تاثیر مهارکننده‌هایی مانند تانن است. ۲) گیاهی، چون ساختار مولکولی دارد و تحت تاثیر مهارکننده‌هایی مانند تانن ها نیست. ۳) حیوانی، چون ساختار مولکولی دارد و تحت تاثیر مهارکننده‌هایی مانند تانن‌ها نیست. ۴) هیچکدام اینجا پاسخ بدین👇🍒 https://EitaaBot.ir/poll/8jc14 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بار فراق دوستان ✏️ بار فراق دوستان بس که نشست بر دلم می‌روم و نمی‌رود ناقه به زیر محملم ✏️ بار بیفکند شتر چون برسد به منزلی بار دل است همچنان ور به هزار منزلم... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم:🍱 برنج ۳ پیمانه🍚 گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم 🥓 پیاز ۱ عدد🧅 لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه شوید خشک پودر شده به میزان لازم نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم🧂 :👩‍🍳 برنج رو از قبل خیس کردم . لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه . برنج رو آبکش کردم . لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد . من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم . بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم نوش جان👌 ‎‌ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj