کپک نان سرشار از افلاتوکسین است.
آفلاتوکسین عامل سرطان خون میباشد که قابلیت پخش شدن در هوا را هم دارد!
بهتر است داخل پلاستیک بریزیم و در محفظه نان خشک بگذاریم و بازیافت شود. اینکه بعضی توصیه می کنند نان های کپک زده خاک شوند، درست نیست؛ این کار باعث انتشار آلودگی میشود.
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
19.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند تا با هم آوردیم😊
انتخاب کنید🥰
سفرههای افطارتون☕️🍜🥘 رو خوشگل تر و ظرف میوه🍊🍎 کودکتون رو تزئین و...
و همشون رو ذوق زده کنید😍 تازه همزمان با عید هم هست☺️
#رمضان
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#ارسالی_کاربران
سلام خدا قوت
من این نون رو درست کردم عالی بود خیلی خوشمزه و بچه ها هم خیلی دوس داشتن
ممنون از زحماتتون خدا خیرتون بده❤️🌹
طبع و مزاج غذاها
#ارسالی_کاربران سلام خدا قوت من این نون رو درست کردم عالی بود خیلی خوشمزه و بچه ها هم خیلی دوس داشت
سلام و ادب بزرگواران
وقتتون بخیر و نیکی🌷🍃✨
ممنون از حس خوبی که بهمون میدین🥰
پست بعدی که طرز تهیه خمیر همین نانهای خوشمزه است، تقدیم به شما💐👇
خمیرِ نان صبحانه🍞
موادلازم:🧺
آرد کامل🥡 یا آرد نانوایی ۲لیوان🥛
پودر مایه خمیر ۱ ق م
نمک ۱ ق چ🧂
شکر ۲ق غ🍚
شیره( هر نوعی)🧉
کنجد و سیاهدانه برای تزئین🍪
روغن(حیوانی، کره 🧈، روغن زیتون،یا روغن کنجد)🍾
شیر 🥛یا آب ولرم به اندازه نیاز
تخم مرغ ۱عدد 🥚(درصورت تمایل)
طرز تهیه:👩🍳
ابتدا آرد و نمک🧂 و پودر مایه خمیر را در ظرف می ریزیم، سپس روغن و تخم مرغ وشیر را اضافه می کنیم.
همه را با هم مخلوط می کنیم. اگرخمیربه دست چسبید آرد راکم کم اضافه کنید تاجایی که به دست نچسبد.
به مرحله مهم ورز دادن میرسیم. ورز می دهیم تا به خمیر لطیفی برسیم. خمیر را بصورت چانه بزرگی در آورده و برای اینکه به ظرف نچسبد، چند قطره روغن🍾 رو و اطراف آن میزنیم. سپس بر آن نایلون کشیده و در جای گرم قرار می دهیم، وقتی خمیر به شکل متخلخل درآمد، یعنی آماده شده است.🥰
آن را بصورت چانه در آورده، نیم ساعت به حال خود می گذاریم تا پف کنند و سپس مشغول به کارِ درست کردن نان میشویم.🍞
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
یه فیلم کامل در این رابطه تقدیمتون کنیم؟🧐
بفرمائید پست بعدی☺️👇
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این هم یه فیلم کامل از تهیه رشته🥰
مواد لازم:🧺
آرد ۲ لیوان🥡
نمک🧂
آب🍶
سعی کنید از آرد سبوس دار استفاده کنید✅
#پاسخ_به_سوالات
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj